2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Döllenme tarihi de önemli cnm, mesela benim döllenme olması gerekenden 1 hafta önce oldu yani ovaryumdan önce, Dr a söyledim o da bebek zaten hep 2 hafta önde gözüküyor belli dedi.... Yani şuan 33. Hafta gözüküyor ama aslında 34. Hafta olduğunu biliyorum ben çünkü döllenme tarihimi biliyorum

hahaha cnm ben önceden tokken hayatta tatlı yiyemezdim, tatlı benm için ancak aç olduğumda yenebilecek birşeydi, ama şimdi özellikle kahvaltıyı mutlaka tatlıyla bitiriyorum son yarım bardak çayımı bal, reçel yada nutellayla bitriyorum birde acayip bi hamur işi isteği de oldu bende, simit,poğaca,ya ağzım boş durmasın istiyorum resmen, ölümüne aç geziyorum yani ne yapsam yetmiyor allahım yetmiyor normalde kociş zorla yedirirdi bana,kuş kadr yiyosun derdi, şimdi ohhhhhh gelsin çerezler gitsin tatlılar yine gelsin meyveler, gitsin herbişe

benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba

cnm yanlış hesaplıosun sen benim bat 19 mart ben bugün 32+6'yim senin de 31+6 olman lazım 1 hafta var aramızda

Son düzenleme:

onu nasıl biliosun cnm:44:

aynı yaaa eşim de göbekli halimi çok beğeniyor. çok yakıştı diyip duruyor. Bunlar kesin 2. bebek için yol yapıyolar eminim ki

Tabii canım.. Normal zamanda olsa 'aşkım sen bu ara kilo mu aldın' falan diye laf söylerlerdi şimdi 'çok tatlısın, çok güzelsin'

onu nasıl biliosun cnm:44:

Onu şuradan biliyorum eşim o ay ovaryumda yurt dışına gitmişti artı telefonumda adet v.s günlerini girdiğin bir uygulama var ilişki günlerinide giriyorsun yani bebişi tam olarakhangi gün yaptığımızı biliyorum

Son düzenleme:
Ayy evet yaa.. Günler geçmiyor gibi geliyor ama maşallah çok hızlı geçiyor.
Şubat zaten en kısa ay o yüzden o da çabucak geçicek sonra ınga sesleri arasında yazışıcaz

Evet gece uykularını gaz problemlerini bulduğumuz çözümleri falan yazıcaz artık...

Son düzenleme:

Aynen aynen

Sorma, ben de aynı tarif ettiğin haldeyim.Eksikler var bir sürü alınacak, yıkanıp ütüleneceler var, çekmeceler yerleşcek...bir sürü iş.Ama sabahtan beri elim kolum kalkmıyo, oturduğum yerde kaldım, nasıl olcak işler bilmiyorum, bugün böyle geçti artık ama inşallah yarın böyle olmaz da bi yerlerden başlarım çünkü okul açılana kadar işlerimin çoğunu halletmem lazım

benim bebegimde bi hafta gec dollendi aslinda hatta ben nisan annelerindede yaziyodum baslarda.. besinci aydan sonra kuzum onden gitmeye baslayinca marta kaydik geri. iyikide oyle olmus ben burayi cok sevdimm..

Gerçekten çok isterdim ama tekirdağ- çorlu da yaşıyorum imkansız gibi görünüyor

benim kocam acikxa soxluyo zaten hemen ikinciyi yapalim sonra uci yapariz diyo ama hamilelik guzel oldugu kadar yorucuda.. ben kizimi dogursaydim bi yetecekti bana

benim bebegimde bi hafta gec dollendi aslinda hatta ben nisan annelerindede yaziyodum baslarda.. besinci aydan sonra kuzum onden gitmeye baslayinca marta kaydik geri. iyikide oyle olmus ben burayi cok sevdimm..

iyi olmuş canım :) ya bu arada bebek 1 hafta öndeyse 1 hafta erken mi doğacak demektir?:44:

hımm bende yapıyordum ondan

canım kk senin mesajlarını beğenmeme izin vermiyor, bence de iyi ki burdasın 2014 mart anneleri deyince aklıma gelen isimlerin başındasın renk katıyor buraya herkesin yeri ayrı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…