kızlarr birşey soracağım.şimdi altta tahmini doğum tarihi 16 mart yazıyor ya (sezeryan dışında ) değişme olabilir mi?yani örneğin normal doğum yapacağım öyle görünüyordur ve dr.daha erken bir tarih verebilir mi doğum için?mesela bebek 1 hafta öndeydi gelişimi???
Seni çok iyi anlıyorum bu benim normaldeki halim. Sadece hamileliğin 8-12 haftaları arasında ağzıma sürmedim sonrasında tam gaz devamben de yemek üzerine tatlı bişey yemezsem doyduğumu hissetmiyorum ama çikolatalı şeyler
benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba
Döllenme tarihi de önemli cnm, mesela benim döllenme olması gerekenden 1 hafta önce oldu yani ovaryumdan önce, Dr a söyledim o da bebek zaten hep 2 hafta önde gözüküyor belli dedi.... Yani şuan 33. Hafta gözüküyor ama aslında 34. Hafta olduğunu biliyorum ben çünkü döllenme tarihimi biliyorum
aynı yaaa eşim de göbekli halimi çok beğeniyor. çok yakıştı diyip duruyor. Bunlar kesin 2. bebek için yol yapıyolar eminim ki
Kıslar şaka maka Ocak ayı da bitti bitiyor kaldı bir Şubat sonra gelsin tüm bebişler
onu nasıl biliosun cnm:44:
Ayy evet yaa.. Günler geçmiyor gibi geliyor ama maşallah çok hızlı geçiyor.
Şubat zaten en kısa ay o yüzden o da çabucak geçicek sonra ınga sesleri arasında yazışıcaz
benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba
Onu şuradan biliyorum eşim o ay ovaryumda yurt dışına gitmişti artı telefonumda adet v.s günlerini girdiğin bir uygulama var ilişki günlerinide giriyorsun yani bebişi tam olarakhangi gün yaptığımızı biliyorum
evet canım o ölçü
hahahacnm ben önceden tokken hayatta tatlı yiyemezdim, tatlı benm için ancak aç olduğumda yenebilecek birşeydi, ama şimdi özellikle kahvaltıyı mutlaka tatlıyla bitiriyorum son yarım bardak çayımı bal, reçel yada nutellayla bitriyorum birde acayip bi hamur işi isteği de oldu bende, simit,poğaca ,ya ağzım boş durmasın istiyorum resmen, ölümüne aç geziyorum yani ne yapsam yetmiyor allahım yetmiyor normalde kociş zorla yedirirdi bana,kuş kadr yiyosun derdi, şimdi ohhhhhh gelsin çerezler gitsin tatlılar yine gelsin meyveler, gitsin herbişe
offf bu evde durmak ne tuhaf bişeymiş uyudukça uyumak yattıkça yatmak istiyorum.şeker olduğundan yemeklerimi saati saatine yemem gerekmese garfield gibi yatıp kalıcam yeminle hava da kapalı soğuk.daha bebişin eşyaları yıkanıcak eksikleri de var zaten hep o kafama takılıyo.bebişin eşyalarını bırak kendim de yıkanmalıyım da bakalım 1-2 saate enerjim gelir belki
Onu şuradan biliyorum eşim o ay ovaryumda yurt dışına gitmişti artı telefonumda adet v.s günlerini girdiğin bir uygulama var ilişki günlerinide giriyorsun yani bebişi tam olarakhangi gün yaptığımızı biliyorum
Merhaba mart anneleri,
İzmirde doğum fotoğrafçılığı yapıyorum.Bende 29+3 haftalık hamileyim.Etrafımda hamile olup doğum fotoğrafı çektiremeyen hamileler var.Bu yüzden bende bana ulaşan 5 annenin doğum fotoğraflarını ücretsiz çekmeyi düşünüyorum. Eğer düşünen varsa bana ulaşabilir.
ZELİHA KURBAN
0507 643 74 71
nisannfoto.blogspot.com.tr
benim bebegimde bi hafta gec dollendi aslinda hatta ben nisan annelerindede yaziyodum baslarda.. besinci aydan sonra kuzum onden gitmeye baslayinca marta kaydik geri. iyikide oyle olmus ben burayi cok sevdimm..
hımm bende yapıyordum ondan
benim bebegimde bi hafta gec dollendi aslinda hatta ben nisan annelerindede yaziyodum baslarda.. besinci aydan sonra kuzum onden gitmeye baslayinca marta kaydik geri. iyikide oyle olmus ben burayi cok sevdimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?