Hoşbulduk. Eşim yanımda olsaydı ikna etmek kolay olurdu. 2 . istediğine pişman ederdim sanırımYanımda olmayınca çok kolay bir şey zannediyor hemen 2. yapalım diyor. Bütün sıkıntısını ben çektim yapar mıyım hemen 2. yi? 5 sene çocuk mocuk yok Çocuk doğunca zaten gece bakımını onun üstüne atıcam sadece emzirip yatıcam inş. fikri değişir koca bebeğin
Barış bebeyi 1-2 yerde daha okumuştum sanki fiyatları falanda uygun diye ama hiç gitmedim.
Orayada bakayım o zaman perşembe günü.. Saol canım.
Benimkide hemen istiyor neymiş birlikte büyürlermiş..
Geçen dayanamadım dedim al oğlanı 1 hafta sen taşı bakalım hala aynı fikirde olucakmısın :))
Bende 2 çocuk istiyorum ama mümkünse hemen değil. :)
offff akşam eve gidince hazırlık yapacak halim kalmıyor ki
bir bebeğin kıyafetleri yerleştirdim dolabına çantaya koyacakları ayırdım paketledim
bir de cumadan beri bitmek bilmeyen yağmur yüzünden keyfimde yok
bakalım bu akşam bir el atmayı planlıyorum
aynen canim ya. bide ben tuvalete ciktim gece sanirim zorladim biraz pubik kemigim uyutmadi sabaha kadar hatta hala agriyo
barış bebeyle mina bebe karşılıklı zaten.mina bebe daha uygun ama ordaki uyku setlerini beğenmemiştim.barıştada baya pazarlık yapınca uyguna gelmişti.
aynen hayırlısıyla bu bebişimizn bir tadını çıkaralım da..... oyy nasıl olcakalar acaba?bizi gördüğünde heyecanla kucağımıza atlamaya çalışacaklar.ayyy
doğrudr cnm, hani bazı çok zengin adamlar olurya adam zengin kesin cool bişeydir dersin bi gelir kronun teki, işte nstde öyle kıro ama para onda
Şimdi internetten baktımda adresine denizbankın orada sanırım, kızlarağasında. Buluruz herhalde baya büyük bi mağazaya benziyo ama..:44:
herkese merhabaaaa arkadaşlar ben yarın 32+0 olucam kısmetse ssk için raporu hemen yarın almam şart mı yoksa 32. haftanın içinde herhangi bir gün alsam sorun olur mu? benim doktorum özel muayenede baktığı için herhangi bi hastaneye bağlı değil o yüzden ondan alamıyorum bi doktora yönlendirdi o da yurt dışındaymış 32+5 olduğumda dönmüş olacak. o zaman alsam sizce bi sakıncası olur mu?
Kolay gelsin canım..
Çalışınca gerçekten zor akşamları iş yapmak.
Hem heves ediyosun hem kolun kalkmıyor ama bi gayretle hepsi olur inşallah hepimiz için :))
benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba
Kızlar şimdi çalıştıgım yerden bi arkadaşı doğuma aldılar , sezeryandı gün almaya diye gitti sancıları görününce almışlar doğuma ay bende cok heycanlandım 3 hafta vardı onunla aramızda :)))
sizce kesin sezeryan olucaklara doktor ne zaman gün veriyor yani ben 36. haftamda kontrole gideceğim şu gun olucak der mi ?
benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba
bende de her yemeğin üstüne öyle bir tatlı krizi tutyorki allahım hemen yemeğin üstüne bi çay bi çikolata yada tatlı ne varsa, ki ben eskiden tatlıyı hiç sevmeyen ben, bu tatlı benim sonum olcak galiba, yuvarlnaa yuvarlana gitcem doğuma
Günaydın göbüşlü ama şirin hamişler,
Ben bu aralar ağrım olduğu halde çok uyuyorum. Bugün 1 gibi kalktım. Ne kadar çok şey yazmışsınız. Oku oku anca bitti.
Benim göbekde aldı başını aşağı doğru iyice düştü. Eskiden çok yukarıdaydı. 2 hafta içinde aşağı düştü. Şimdi doğum yapıcak kadınlara benziyorum daha çok. Eşimle netten görüştüğümüzde çok şirin duruyon keşke yanında olsaydım neyse artık gelince ikinciyi çok ertelemeyiz dedi. Ben yok daha neler daha oğlanı doğuramadım ikiniciyi düşünemiyorum mümkünse bir 5 sene daha düşünmeyelim dedim. Biraz bozuldu ama yapıcak bir şey yok bunun psikolojisini atmam lazım. Çok sıkıntı çektim çünkü...
Evet düz renk istiyorum canım.. Netten baktım ikea ya ama bebek halısı olarak çıkmadı. En iyisi gidip gözümle bakmak..
Bende krem yada beyaz istiyorum düz renk, belki çok kirlenicek ama biraz ferah göstermesi lazım yoksa çok koyu olacak..
Bebek şekeri malzemeleri için perşembe dr dan sonra kemeraltına gidicez eşimle oradan bakayım o zaman uyku setinede..
Sabah eşim giyinirken ' Ben senin bu göbekli haline çok alıştım,çok tatlı oldun acaba hiç zayıflamasan mı? :)' dedi..
Yok dedim daha neler..O zaman ikinciyi yaparız hemen yine böle olursun dedi.. Dedim tövbee tövbee birini doğurdum da ikincisi kaldı dimi
bebek yada çocuk odası halısı değil zaten benimki.normal oda halısı ama çok tüylü değil.polyester bi de.toz tutmasın diye.
en iyisi kemeraltı tarafı.dediğin gibi mina bebenin orada çok mağazalar var.pazarlık da yapabiliyosunhepsi büyük mağazalar bi de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?