2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Kesinlikle değişir canım.. 4-5 sene ideal çokda ara vermemek lazım 2.yi düşünenler olarak..

Barış bebeyi 1-2 yerde daha okumuştum sanki fiyatları falanda uygun diye ama hiç gitmedim.
Orayada bakayım o zaman perşembe günü.. Saol canım.

barış bebeyle mina bebe karşılıklı zaten.mina bebe daha uygun ama ordaki uyku setlerini beğenmemiştim.barıştada baya pazarlık yapınca uyguna gelmişti.

tabiki olabilir.o tahmini bi tarih.10 gün önce 10 gün sonra mümkün[/QUOTE]

yok canım olabilir de mesela dr.gititğimde öyle bir tarih verebilir mi acaba diye düşündüm? bu arada ultrasonda burda yazılan tarihle aynı mı yazıyor sizinki ben hiiç dikkat etmedim ama bugün bunlar kafama takıldı.

aynen hayırlısıyla bu bebişimizn bir tadını çıkaralım da..... oyy nasıl olcakalar acaba?bizi gördüğünde heyecanla kucağımıza atlamaya çalışacaklar.ayyy

Kolay gelsin canım..
Çalışınca gerçekten zor akşamları iş yapmak.
Hem heves ediyosun hem kolun kalkmıyor ama bi gayretle hepsi olur inşallah hepimiz için :))

bebeğin kıyafetlerini yıkadım dün..çok heyecanlıydı..yıkaması asması.hayatımda yaptığım en zevkli işlerden biriydi

barış bebeyle mina bebe karşılıklı zaten.mina bebe daha uygun ama ordaki uyku setlerini beğenmemiştim.barıştada baya pazarlık yapınca uyguna gelmişti.

Şimdi internetten baktımda adresine denizbankın orada sanırım, kızlarağasında. Buluruz herhalde baya büyük bi mağazaya benziyo ama..:44:

aynen hayırlısıyla bu bebişimizn bir tadını çıkaralım da..... oyy nasıl olcakalar acaba?bizi gördüğünde heyecanla kucağımıza atlamaya çalışacaklar.ayyy

Çok büyük bi merak,zaman azaldıkça uykularım kaçıyor.. Kime benziycek gözleri nasıl olucak, ağzı burnu nasıl olucak.. ?
bide konuşmaya başladımı anne-baba dedimi daha ne ister insan

benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba

Kolay gelsin canım..
Çalışınca gerçekten zor akşamları iş yapmak.
Hem heves ediyosun hem kolun kalkmıyor ama bi gayretle hepsi olur inşallah hepimiz için :))

inşallah canım olacak mecbur dur bakalım yarın anlatırım size yaptıklarımı
yazınca yapmak zorundaymışım gibi geliyor

benim bdt 26 mart ve ben şuan 32+4 üm. Yarın ise 32 5 olucam. Senin nasıl yarın 32. Hafta oluyor ki? Benim matematiğim mi şaştı acaba

bu hesap malesef hep kafa karıştırıcı dr'dan dr'a değişiyor sanırım

Bana Dr bi aksilik olmazsa 38+ da gün belirliycez dedi

cnm hesabında yanlışlık var, benim bdt 22 mart bugün 32+3 üm. sen benden 4 gün geridesin 31+6 olmalısın. zaten 32+5 olsaydın aşağıda 33. haftanın içindesin yazardı(32. haftanın içindesin yazıyor)

bu sayfadan da kontrol edebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi

Seni çok iyi anlıyorum bu benim normaldeki halim. Sadece hamileliğin 8-12 haftaları arasında ağzıma sürmedim sonrasında tam gaz devam ben de yemek üzerine tatlı bişey yemezsem doyduğumu hissetmiyorum ama çikolatalı şeyler

Benim bu psikolojiyi atmam 10 yıl sürdü ama ben kızım doğduktan sonra böyle düşünmeye başlamıştım hamileliğim süper geçmişti

bebek yada çocuk odası halısı değil zaten benimki.normal oda halısı ama çok tüylü değil.polyester bi de.toz tutmasın diye.
en iyisi kemeraltı tarafı.dediğin gibi mina bebenin orada çok mağazalar var.pazarlık da yapabiliyosun hepsi büyük mağazalar bi de.

aynı yaaa eşim de göbekli halimi çok beğeniyor. çok yakıştı diyip duruyor. Bunlar kesin 2. bebek için yol yapıyolar eminim ki

Bugün kesin bakayım çıkışta.. Saol canım şu eksiklerde bitse hayırlısı ile rahatlıycam valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…