yok aman bişi olmaz zannetmem ben o kadar korkuyla girdim bide haftasonu, hareket bile etmiyim dedim yanlış sonuç çıkar fln , kasıldım yani baya ama o halde bile hiç bişi çıkmadı, makina uyduruk muyduruk görnüyo ama akıllı anlıyo ne olup bittiğini
Ben de sabah bel ağrısıyla uyandım yine sızlanıyodum ,doğur artık sevelim sen de kurtul diyo esim iyice zorlaştı senin hareketlerin yazık sana diye, ben de dur biraz daha dursun diyorum
benim annemle kocamda bu halimi sevimli buldugu icin hemen ikinciyi yapalim diyolar. dalga geciyorlar benle. gobegimin buYuklugune bakiyorlar. penguen diyorlar. tosba diyolar.. bildigin mahallenin maskotu gibiyim.
Normal şartlarda biri sana bunları söylese hele ki eşin falan küsersin kırılırsın dimi ama şu aralar resmen hoşumuza gidiyor iltifat gibi geliyor böle konuşmaları sevimli sevimli ne garip
benim genlde 3ayri noktadan vurur ama birisi cok belli olur muhtemelen dizi o.. gecede daha cok hareketlenixo kizim.. babasi bile hissedip uyaniyo
ben şahsen çok normal bir şekilde hem küsüyorum hem trip atıyorum
bugün bana "ayakların takma ayak gibi duruyor" dedi "ama yanlış sipariş gelmiş"
Benimki 36. Haftada çıldırdı adeta öyle sert ve keskin hareketler yapıyoki oturduğum yerde sallanıyomuş gibi hissediyorum kendimieşim bakamıyor artık karnıma bebiş hareket ederken tuhaf oluyomuş ama çok ilginç görüntüler çıkıyo ortaya sanki karnımdan kolu bacağı çıkacak gibi
herkese merhabaaaa arkadaşlar ben yarın 32+0 olucam kısmetse ssk için raporu hemen yarın almam şart mı yoksa 32. haftanın içinde herhangi bir gün alsam sorun olur mu? benim doktorum özel muayenede baktığı için herhangi bi hastaneye bağlı değil o yüzden ondan alamıyorum bi doktora yönlendirdi o da yurt dışındaymış 32+5 olduğumda dönmüş olacak. o zaman alsam sizce bi sakıncası olur mu?
bu ölçü BPD olarak adlandırılan ölçü mü
herkese merhabaaaa arkadaşlar ben yarın 32+0 olucam kısmetse ssk için raporu hemen yarın almam şart mı yoksa 32. haftanın içinde herhangi bir gün alsam sorun olur mu? benim doktorum özel muayenede baktığı için herhangi bi hastaneye bağlı değil o yüzden ondan alamıyorum bi doktora yönlendirdi o da yurt dışındaymış 32+5 olduğumda dönmüş olacak. o zaman alsam sizce bi sakıncası olur mu?
Yandık desenize daha 1.5 ayımız var bizim birde, neyse bebişler sağlıklı olsun yapçak birşey yok, elacm benimde dirsek mi dayıyor artık napıyor karnımın bir bölgesini çok acıtıyor bide bir tekme atıyor bazen hem yukarı hem aşağı vuruyor aynı anda kendini fazla kaptırıyor yavrum tekme atmaya
Şu öğle yemeklerinden sonra öyle tatlı bir uyku geliyor ki.. Gece uykusu bu kadar tatlı olmuyor o derece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?