2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benim annemle kocamda bu halimi sevimli buldugu icin hemen ikinciyi yapalim diyolar. dalga geciyorlar benle. gobegimin buYuklugune bakiyorlar. penguen diyorlar. tosba diyolar.. bildigin mahallenin maskotu gibiyim.

Ayy akıllı olsunda vaktinde önce ekşın çıkarmasın başımıza o zaman severim o makineyi :)))

Ben de sabah bel ağrısıyla uyandım yine sızlanıyodum ,doğur artık sevelim sen de kurtul diyo esim iyice zorlaştı senin hareketlerin yazık sana diye, ben de dur biraz daha dursun diyorum

Ayy evet yaa.. Dün akşam bi ara böle topuğunu çıkardı resmen göbeğimden gördük ilk defa çok net.. Eşiminde benimde elim ayağımıza dolaştı sonra gözlerim doldu böle topuğunu tutasım geldi ordan böle çıksada sevsek falan dedik..
Ama ne kadar çok içerde kalırlarsa o kadar iyi :)

benim annemle kocamda bu halimi sevimli buldugu icin hemen ikinciyi yapalim diyolar. dalga geciyorlar benle. gobegimin buYuklugune bakiyorlar. penguen diyorlar. tosba diyolar.. bildigin mahallenin maskotu gibiyim.

Normal şartlarda biri sana bunları söylese hele ki eşin falan küsersin kırılırsın dimi ama şu aralar resmen hoşumuza gidiyor iltifat gibi geliyor böle konuşmaları sevimli sevimli ne garip

Normal şartlarda biri sana bunları söylese hele ki eşin falan küsersin kırılırsın dimi ama şu aralar resmen hoşumuza gidiyor iltifat gibi geliyor böle konuşmaları sevimli sevimli ne garip

ben şahsen çok normal bir şekilde hem küsüyorum hem trip atıyorum

bugün bana "ayakların takma ayak gibi duruyor" dedi "ama yanlış sipariş gelmiş"

benim genlde 3ayri noktadan vurur ama birisi cok belli olur muhtemelen dizi o.. gecede daha cok hareketlenixo kizim.. babasi bile hissedip uyaniyo

Benimki 36. Haftada çıldırdı adeta öyle sert ve keskin hareketler yapıyoki oturduğum yerde sallanıyomuş gibi hissediyorum kendimi eşim bakamıyor artık karnıma bebiş hareket ederken tuhaf oluyomuş ama çok ilginç görüntüler çıkıyo ortaya sanki karnımdan kolu bacağı çıkacak gibi

ben şahsen çok normal bir şekilde hem küsüyorum hem trip atıyorum

bugün bana "ayakların takma ayak gibi duruyor" dedi "ama yanlış sipariş gelmiş"

Gülsem kızarmısın :26: Çok güzel espriymiş gerçekten

Ben hamileiğimin orta dönemlerinde çok alıngandım ama şu son 1 aydır gülüşe gülüşe dalga geçiyoruz eşimlede annemlede hormonların etkisi sanırım :))

ayy desene biz yandik. daha 32. haftada boyleysek.. daha cok dayak yiycem

herkese merhabaaaa arkadaşlar ben yarın 32+0 olucam kısmetse ssk için raporu hemen yarın almam şart mı yoksa 32. haftanın içinde herhangi bir gün alsam sorun olur mu? benim doktorum özel muayenede baktığı için herhangi bi hastaneye bağlı değil o yüzden ondan alamıyorum bi doktora yönlendirdi o da yurt dışındaymış 32+5 olduğumda dönmüş olacak. o zaman alsam sizce bi sakıncası olur mu?

o zaman da alabilirsin hicbir sakıncaası olmaz... benim de 32-33 arası gel verelim demişti.calişamaz raporunu 32+2 de almiştim.

Bişey olmaz bence.Bana da doktorum şubat ın 5 inde gel rapor vereyim dedi.32+5 oluyo şubatın 5 in de

aynen canım artık sert yapıyorlarneyse az kaldı inşallah sağsalim doğsunlar da kuzucuklarımız sığamıyor artık

Kızlar şimdi çalıştıgım yerden bi arkadaşı doğuma aldılar , sezeryandı gün almaya diye gitti sancıları görününce almışlar doğuma ay bende cok heycanlandım 3 hafta vardı onunla aramızda :)))

sizce kesin sezeryan olucaklara doktor ne zaman gün veriyor yani ben 36. haftamda kontrole gideceğim şu gun olucak der mi ?

Şu öğle yemeklerinden sonra öyle tatlı bir uyku geliyor ki.. Gece uykusu bu kadar tatlı olmuyor o derece

selam arkadaşlar
ben son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu aldım.37. haftaya geldiğimde tekrar gidip çalışamaz mı alıcam.yoksa doğumdan sonra otomatik ekleyeceklermi:26:

Şu öğle yemeklerinden sonra öyle tatlı bir uyku geliyor ki.. Gece uykusu bu kadar tatlı olmuyor o derece

bende de her yemeğin üstüne öyle bir tatlı krizi tutyorki allahım hemen yemeğin üstüne bi çay bi çikolata yada tatlı ne varsa, ki ben eskiden tatlıyı hiç sevmeyen ben, bu tatlı benim sonum olcak galiba, yuvarlnaa yuvarlana gitcem doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…