benim kocam acikxa soxluyo zaten hemen ikinciyi yapalim sonra uci yapariz diyo ama hamilelik guzel oldugu kadar yorucuda.. ben kizimi dogursaydim bi yetecekti bana
Gerçekten çok isterdim ama tekirdağ- çorlu da yaşıyorum imkansız gibi görünüyor
iyi olmuş canım :) ya bu arada bebek 1 hafta öndeyse 1 hafta erken mi doğacak demektir?:44:
ben hep kiz iszedim.erkek hissettim kizim olacak. hayatimda neyi dogru tahmin ettimki zaten. ama bi sekilde hep istegim olmustur..;-);-)Vardır her şerde bir hayır boşver..
Bende bebişimin kız olcağını hissetmiştim ama tutmadı.. Eşimde hep ilki erkek olasun, abi olsun 2. kız olsun derdi.. kısmet bakalım Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize..
canım kk senin mesajlarını beğenmeme izin vermiyor, bence de iyi ki burdasın 2014 mart anneleri deyince aklıma gelen isimlerin başındasın renk katıyor buraya herkesin yeri ayrı
İstanbulda olsaydım gelirdim ama izmirden hayli uzak.Hayırlı doğumlar diliyorum.
amin canım Allah razı olsun Rabbim herkezin hamileliğini mutlu sonla bitirsin..işte bu yorum ağlattı beni. Allah şifa versin çabucak iyileşirsin ve gerçekten harika geçsin harika bitsin(mutlu sonla tabi) hamileliğin.
.
ne güzel canım bak eşin arkanda duruyor sana hak veriyor, gerisi önemli değil artık bebiş ikinizin bebişiAllahtan eşimde yok dedi sen merak ettme dedi de ya benim annem çok ısrarcı ama
dün aakşam eve çıkarken yemek yaptım gelin dedi ne kadar yok dediysem ısrar ısrar eşimde yok dedi kızıyor o zamanda ama genede pes etmiyor
neoldu sonunda biz pes ett,ik
dün eşime güzellikle dedim ki bak annenle konuş bir şey için çok ısrar ediyor illaki kendi dediği olacak bu huyundan vazgeçsin dedim
oda konuşurum dedi bakalım inşallah o dik durur
bence de terk etmeyin buraları yaa hem benim facem yokbu arada günaydın annişler, ayrıca facebook grubu kurulunca burayı terk etmeyin sakın, benm işyerinde face yasaklı siteler arasında açamıyorum yani, ama eve gidince eklicem bende
canım inşallah sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyaya bende 11 kilo aldım gören bir kilo bile almamışsın diyor, bazen insanlar çok abartıyor sen bakma onlara, benimde aynı senin gibi eskiden azıcık bol gelen montum şimdi tam geliyor ama ne yapalım bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter..ne güzel koca göbüşleriniz mi var sizin ya
benm minicik bir göbeğim var
bebeğim de minik
bize dua edin olur mu
babası da bende adaklar adadık inşallah sağlıklı bir şekilde gelir bebeğimiz
bi özeniyorum ki koca göbüşlü hamilelere başlarda göbeğim kocaman falan diye canım sıkılıyordu şimdi o zaman söylediklerime çok pişmanım.
hamile kıyafeti bile almadım hatta hamilelikten önce biraz bol gelen montum bile hala oluyor. robalı gömleklerim vardı bady nin üzerine onları giyiyorum. yani onlar bile oluyor
12 kilo aldım diyorum kimse inanmıyor
ama artık yanlarım kaşınıyor genişliyorumdur değil mi
ya aslında şöyle düşünmek lazım galiba zaten kasılma dediğimiz şey bebinin dayanması oluyo, yani bebi içerde geriniyo, ittiriyo yani kendini o şekilde karnımızda sertşleşme oluşuo işte oda kasılma oluyo, yani doğum anında bebi kendini dışarı ittirmeye çabalıyo kasılmalar çok yoğun oluyo işte o zaman, ama şimdi dönmek için fln ittiriyo galiba yada işte yeri küçük sıkılıyo yer değişştiriym diyo ittiriyo
ben hep kiz iszedim.erkek hissettim kizim olacak. hayatimda neyi dogru tahmin ettimki zaten. ama bi sekilde hep istegim olmustur..;-);-)
bence de terk etmeyin buraları yaa hem benim facem yok
yaa golkan şu BEBİ kelimene bayılıyorum yaa çok tatlııı
Benimde hiç tutmuyor tahminlerim ki..
3 kardeşiz,o zamanlar ultrason yok ama annem 3müzüde tutturmuş maşallah..
Hep ona göre hazırlık yapmış çok eminmiş hep.
Banada daha ilk öğrendiğimde senin oğlun olcak dedi bende yok kız hissediom demiştim iddaaya bile girdik
benim annemde benimkini bildi
hatta doğum yapacağım zamanda bildi
akşam ya da sabah kızım dedi
Kızlar bebek şekerlerı bakınıyorum buz dolabı uzerı ıcın uygun fıyatlı bulabılecegım sıteler varmı?
Valla asıl onu bilse süper olur..
Gün saat olarak hatta, stres mtres kalmaz bende
barbieden haber var mı? geçmişi okudum ama yakalayamadım bilgi? yazdı mı acaba?
Kordon kanı saklatacak olan var mı
yok canım haber
sen ne yaptın hangi hastanede doğum yapacaksın ?
ben çok şükür ki alanyada doğum yapacağım, alanya anadolu hastanesinde. 1 gün kaldı vuuuuuuvvv
herkese merhabaaaa arkadaşlar ben yarın 32+0 olucam kısmetse ssk için raporu hemen yarın almam şart mı yoksa 32. haftanın içinde herhangi bir gün alsam sorun olur mu? benim doktorum özel muayenede baktığı için herhangi bi hastaneye bağlı değil o yüzden ondan alamıyorum bi doktora yönlendirdi o da yurt dışındaymış 32+5 olduğumda dönmüş olacak. o zaman alsam sizce bi sakıncası olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?