2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
benim kocam acikxa soxluyo zaten hemen ikinciyi yapalim sonra uci yapariz diyo ama hamilelik guzel oldugu kadar yorucuda.. ben kizimi dogursaydim bi yetecekti bana

Vardır her şerde bir hayır boşver..
Bende bebişimin kız olcağını hissetmiştim ama tutmadı.. Eşimde hep ilki erkek olasun, abi olsun 2. kız olsun derdi.. kısmet bakalım Allah'ım hayırlısını nasip etsin hepimize..

iyi olmuş canım :) ya bu arada bebek 1 hafta öndeyse 1 hafta erken mi doğacak demektir?:44:

her bebek dogacagi zamani kendi secermis canim. ama duz mantik kurarsak oyle olmali.

ben hep kiz iszedim.erkek hissettim kizim olacak. hayatimda neyi dogru tahmin ettimki zaten. ama bi sekilde hep istegim olmustur..;-);-)
canım kk senin mesajlarını beğenmeme izin vermiyor, bence de iyi ki burdasın 2014 mart anneleri deyince aklıma gelen isimlerin başındasın renk katıyor buraya herkesin yeri ayrı

ya o olaya bende uyuz oluyoum. cok saol Canim benim sende benim ocin oylesin...

Ben hep kiz hissettim doktorum onikinci hafta erkege benziyo dedi ama kesin dgl dedi ama ben kiz diyordum icime dgdu nasip saglikla gelsin

işte bu yorum ağlattı beni. Allah şifa versin çabucak iyileşirsin ve gerçekten harika geçsin harika bitsin(mutlu sonla tabi) hamileliğin.

.
amin canım Allah razı olsun Rabbim herkezin hamileliğini mutlu sonla bitirsin..
ne güzel canım bak eşin arkanda duruyor sana hak veriyor, gerisi önemli değil artık bebiş ikinizin bebişi
bu arada günaydın annişler, ayrıca facebook grubu kurulunca burayı terk etmeyin sakın, benm işyerinde face yasaklı siteler arasında açamıyorum yani, ama eve gidince eklicem bende
bence de terk etmeyin buraları yaa hem benim facem yok
canım inşallah sağlıklı bir bebiş getirirsin dünyaya bende 11 kilo aldım gören bir kilo bile almamışsın diyor, bazen insanlar çok abartıyor sen bakma onlara, benimde aynı senin gibi eskiden azıcık bol gelen montum şimdi tam geliyor ama ne yapalım bebişlerimiz sağlıklı olsun yeter..

yaa golkan şu BEBİ kelimene bayılıyorum yaa çok tatlııı

ben hep kiz iszedim.erkek hissettim kizim olacak. hayatimda neyi dogru tahmin ettimki zaten. ama bi sekilde hep istegim olmustur..;-);-)

Benimde hiç tutmuyor tahminlerim ki..
3 kardeşiz,o zamanlar ultrason yok ama annem 3müzüde tutturmuş maşallah..
Hep ona göre hazırlık yapmış çok eminmiş hep.
Banada daha ilk öğrendiğimde senin oğlun olcak dedi bende yok kız hissediom demiştim iddaaya bile girdik

benim annemde benimkini bildi
hatta doğum yapacağım zamanda bildi
akşam ya da sabah kızım dedi

barbieden haber var mı? geçmişi okudum ama yakalayamadım bilgi? yazdı mı acaba?

Valla asıl onu bilse süper olur..
Gün saat olarak hatta, stres mtres kalmaz bende

yok kız öyle değil o gün bendeydi annem
kızım dedi bugün ya da yarın haftasonuna
kalmayacak dikkatli ol dedi
hala bilmem nereden anladığını
o da der içime doğdu herhalde ser verir sır vermez

barbieden haber var mı? geçmişi okudum ama yakalayamadım bilgi? yazdı mı acaba?

yok canım haber

sen ne yaptın hangi hastanede doğum yapacaksın ?

Merhaba kizlar bende Rabbimin izniyle mart annesi olacagim.bdt 18 mart bugun tam 33+0 haftalik oldum.insallah bir kizim olacak.benim 3.hamileligim ama ilk iki.hamileligim husranla sonuclandi.Allaha sukur bu hamileligimde bir sikinti cikmadi simdiye kadar sadecr her gun kan sulandirici igne kullaniyorum.Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.

Buara cinsiyet konusunda biz evlenmeden önce yani daha eşimle çıkarken ilk çocuğum erkek olacakmış gibi bir his vardı içimde hamile olduğumu öğrendiğimizden bu yana hiç farklı birşey düşünmedik cinsiyetimizi de erken öğrendik doktor erkek dediğinde hiç şaşırmadık aaa zaten biliyorduk der gibi tabi evladın kızı erkeği olmaz doğuma bu kadar az kalmasına rağmen doktorumuz şimdi aaa kızmış dese bile fark etmez bizim için ama yavrum malesef mavi bir oda ve bol bol mavi kıyafetlere sahip olur o kadar :) önemli olan sağlıklı sıhatli vatanına milletine ailesine hayırlı bir evlat olması

ben çok şükür ki alanyada doğum yapacağım, alanya anadolu hastanesinde. 1 gün kaldı vuuuuuuvvv

Nasıl bir duygu doğuma bu kadar yakın olmak??? Çok heyecanlısındır heralde ben nefesim sıkışacak kalbim daralacak diye ödüm kopuyor...

sorun olmaz canım bende bugün aldım 32+2 de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…