2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.

kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.

Cnm bazen bende de oluyor dinlenince geçiyor, dinlen geçmesse Dr ararsın...

canım sen de benim gibi igne kullaniyomussun, suan nerden vuruyosun igneleri? Ben 1 hafta oncesin kadar karından vurunuyodum ama semsert oldu, karından cok zor olmaya basladi, kola basladik ama kol o kadar cok acitiyor ki.. :-(

Doktor bu yani senin hassasiyetini senin gibi hissedemeyebilir maalesef ki. Konus bence de ayrıntılı şekilde. Hatta kızdığını da şaka yollu dile getir ki makul bir açıklama yapıp senk rahatlatsın.
:))

cnm bendede oldu o bir kere, bacaklarımı ısıttım hemen geçti üşütmüş olabilirsin sobanın karşısında oturdum dizlerimi ayacıklarımı ısıttım geçti, umarım seninkide öyle geçer

Kesinlikle değişir canım.. 4-5 sene ideal çokda ara vermemek lazım 2.yi düşünenler olarak..
4 5 sene sonra mı bebek yapımı için çalışmalara başlıcaksınız yoksa 1. Ler 4 5 yaşına geldiğinde kardeşleri olmuş mu olacak?
Yaaa kardeşler arkadaş gibi olmalı tabi bebek durumu netleştirecek ama ben 2 yaşında çalışmalara başlayıp aralarında en fazla 3 yaş olmasını Istiyorum. Çünkü ben onun sıkıntısını çok çektim 4 kardeşiz biriyle 11 biriyle 10 biriyle 7 yaş var
Abla abiden çok annelik babalık yaptılar nerdeyse:))

cnm bendede oldu o bir kere, bacaklarımı ısıttım hemen geçti üşütmüş olabilirsin sobanın karşısında oturdum dizlerimi ayacıklarımı ısıttım geçti, umarım seninkide öyle geçer

çokta dikkat ediyorum ama.neyse dinleneyim biraz belki geçer.bişey sorcam cnm akıntın oluyomu.

Nasıl bir duygu doğuma bu kadar yakın olmak??? Çok heyecanlısındır heralde ben nefesim sıkışacak kalbim daralacak diye ödüm kopuyor...

ben çok korkuyorum, endişeliyim, erken mi alınıyor hala içim rahat değil, acaba daha fazla dayanır mıydı sorusnu aklımdan atamıyorum, ama uzatmak da riske sokar mı diye böyle kafamda dönüyor sorular, şuan tek bildiğim duygu korku:18:

yarınmı doğum sağ salim kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçta doğum

doğum perşembe günü, ama ben bir daga muayene isteyeceğim içim rahat etsin diye

Ben en son 30+0 da 1780 gr ve 42 cm di. Dr 2 hafta önden gidiyor dedi....yani 32+0için düşünülebilir...

Benim ki de 41 cm ve 1900 gr çıktı dr çok uzun olmasını beklemeyin dedi . Uzun olmasını beklediğim yok zaten sağlıklı normal olsun tek duam o. Bu yğzden merak ettim canım çok sağol

ben de öğretmenim.ama sömestr tatilini nasıl hesaplayıp aktarmayacaklarki.bugün okula gittim müdür hiç öyle bişey demedi bana.bi de doğum sonrası 8 hafta izin var ya.tam doğum sonrası mı 8 hafta diye hesaplanıyor.yoksa izne başladığın tarihten itibaren 16 hafta diyemi hesaplayacağız.sezaryen olursa eğer doğum 1-2 hafta erken olacağı için karne öncesine geliyor.haziranda 2-3 hafta gitmek durumunda kalabilirim

İstanbulda mısın oskecik ne kadar ücret verdiler

Yok istanbulda değilim daha araştırıyorum karar verdiğim zaman ilk olarak bir kit alınıyormuş 980miş fiyatı aynı gün kit istanbula gönderiliyormuş 1 ay sonra sonuç açıklanıyormuş ona göre saklanmaya uygunsa yıllık bir ödeme yapılıyormuş sonra da yıllık aidat şeklinde ödeniyormuş çok net görüşemedim detayları vaktim yoktu kontrole gittiğim zaman tekrar görüşecem

Benim ki de 41 cm ve 1900 gr çıktı dr çok uzun olmasını beklemeyin dedi . Uzun olmasını beklediğim yok zaten sağlıklı normal olsun tek duam o. Bu yğzden merak ettim canım çok sağol

Bence gayet normal cnm sen bol kalsiyum al... Bazı drlar moral bozmaya mı uğraşıyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…