ben çok şükür ki alanyada doğum yapacağım, alanya anadolu hastanesinde. 1 gün kaldı vuuuuuuvvv
kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.
kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.
Merhaba kizlar bende Rabbimin izniyle mart annesi olacagim.bdt 18 mart bugun tam 33+0 haftalik oldum.insallah bir kizim olacak.benim 3.hamileligim ama ilk iki.hamileligim husranla sonuclandi.Allaha sukur bu hamileligimde bir sikinti cikmadi simdiye kadar sadecr her gun kan sulandirici igne kullaniyorum.Rabbim hayirlisiyla bebeklerimizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Cnm bazen bende de oluyor dinlenince geçiyor, dinlen geçmesse Dr ararsın...
canım sakin ol önce.üşüttünmü biraz sıcak tut kendini. doktorunu aramadınmı
inşallah canım hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
emel benim için de önemli olan tavrıydı inan bana dese ki : "genic sen zaten benim eski hastamsın durum böyle böyle herşeye hazırlıklı olalım" anlardım. ama bana 39. haftada suni sancıyı verelim deneyelim diyince şartellerim attı.
neyse dur doktorla devam edeceğim yine sorun değil ben araştırdım öğrendim doğrusunu o da benim gazabımdan kurtuldu
hiç olmazsa sonraki kontrolde yani haftaya konuşacağım onunla emellll
Ben düşünüyorum araştırma halindeyim bakalım
4 5 sene sonra mı bebek yapımı için çalışmalara başlıcaksınız yoksa 1. Ler 4 5 yaşına geldiğinde kardeşleri olmuş mu olacak?
Kesinlikle değişir canım.. 4-5 sene ideal çokda ara vermemek lazım 2.yi düşünenler olarak..
Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
Miyomun var mıydı
cnm bendede oldu o bir kere, bacaklarımı ısıttım hemen geçti üşütmüş olabilirsin sobanın karşısında oturdum dizlerimi ayacıklarımı ısıttım geçti, umarım seninkide öyle geçer
Nasıl bir duygu doğuma bu kadar yakın olmak??? Çok heyecanlısındır heralde ben nefesim sıkışacak kalbim daralacak diye ödüm kopuyor...
yarınmı doğum sağ salim kurtulursun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz kaçta doğum
Ben en son 30+0 da 1780 gr ve 42 cm di. Dr 2 hafta önden gidiyor dedi....yani 32+0için düşünülebilir...
Devlet memuru musun? Ben öğretmenim 2 hafta ara tatili aktaramıyormuşum.3 hafta aktarabileceğim.dr doğru söylemiş.benim dr istediğin zaman gel raporunu veririm, çalıştığın kadarını aktarırsın dedi.
İstanbulda mısın oskecik ne kadar ücret verdiler
Benim ki de 41 cm ve 1900 gr çıktı dr çok uzun olmasını beklemeyin dedi . Uzun olmasını beklediğim yok zaten sağlıklı normal olsun tek duam o. Bu yğzden merak ettim canım çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?