2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Hayırlısı olsun cnm bir arkadaşım35. Haftasında doğum yaptı bebişi çok sağlıklıydıki sen 36 dasın yine de Dr un daha iyisini bilir, güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah...

kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.

geçen ay bende de oldu o ağrılar.ve 2-3 gün devam etti.dr hoşuma gitmedi bu durum dedi.eğer şiddetli devam ederse gel nts de bakarız demişti.bide magnezyumunu içmeyi ihmal etme demişti.bende magnezyumu içtim ve ağrı kesildi.halk arasında ay sancısı diyolarmış buna.yani her adet olduğunda ağrı oluyor ya.hamilelikte de adet olmasanda o ağrıları hissedebiliyomuşsun.çevremdekiler öyle dedi canm.telaş yapma ama eğer şiddetli olursa dr a git canm

saol cnm.bende şimdi magnezyumu içtim. bakalım hayırlısı.daha erken birazdaha bekler inş.oğlum

Başka bir siteden tekrar kontrol ettim 14 haziran benim sat.
Hesaplayınca 32 4 çıkıyor. Ayrıca tahminj doğum tarihini de burası hariç heryer 21 mart çıkarıyor:))
Bu tarihe pek güven olmaz gibi sanki

Offf bikac gundur canim sigaraa cekiyor gebe kalmadan 2 ay once biraktim arada tektuk iciyodm ozelliklede
Turk kahvesiyle bugunlerde burnumada gene:26:

Başka bir siteden tekrar kontrol ettim 14 haziran benim sat.
Hesaplayınca 32 4 çıkıyor. Ayrıca tahminj doğum tarihini de burası hariç heryer 21 mart çıkarıyor:))
Bu tarihe pek güven olmaz gibi sanki

canım benimde sat 15 Haziran bu durumda BDT nin 21 mart olması gerekli benim Dr hesaplamıştı 26 Mart'ı nerden çıkardın daha önce ki?

evet canım ufak bi şaşma var galiba. ben su anda 31+4 um. Sen o zamn 31+ 6 olmalısın.

Yaaa telefona bir uygulama yükledim orda 32 4 diyor farklı sitelerde de 32 4 diyor. Bir arkadaşım var onla aramızda 8 gün var ve kendisi doktor o da 33 5 te:)) ultrasona girdiğimde de benim takip ettiğim hafta çıkıyor.
Eeee aklım iyice karıştı.
Siz bu siteye göre mi yapıyorsunuz takibinizi?

Cookk çoookkk güzel olmuş ben de eksikleri tamamliyim hemen çekip yüklicem:)))

Teşekkür ederim cnm bekliyorum fotolarını çok tatlı bakması bile nasıl zevkl durup durup bakıyorum ben, bu arada satın 14 üyse hesaplama doğru 32+4 desin biz senin BDT ne göre hesap yapmıştık

Bu uygulama ne adi ?

kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.

esıla üşütmüşte olabilirsin yazını ilk okuduğumda ilk gebeliğimde doğum yapacağımdan habersiz hafif bir adet sancım vardı o sancıyı hatırlattın ağrıdan saymadım kontrole gittiğimde doğum başlamış dedi.bilmiyorum alakalı olabilir mi bir doktora git yinede.bazısının beline vuruyormuş ama benim kasıklarıma vuruyor inşallah anlarım zamanı gelince
birde nstde sancılarım düzenli çıkmıştı ve muayenede nişanım geldi tek belirti bu değil yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…