ben çok korkuyorum, endişeliyim, erken mi alınıyor hala içim rahat değil, acaba daha fazla dayanır mıydı sorusnu aklımdan atamıyorum, ama uzatmak da riske sokar mı diye böyle kafamda dönüyor sorular, şuan tek bildiğim duygu korku:18:
doğum perşembe günü, ama ben bir daga muayene isteyeceğim içim rahat etsin diye
kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.
geçen ay bende de oldu o ağrılar.ve 2-3 gün devam etti.dr hoşuma gitmedi bu durum dedi.eğer şiddetli devam ederse gel nts de bakarız demişti.bide magnezyumunu içmeyi ihmal etme demişti.bende magnezyumu içtim ve ağrı kesildi.halk arasında ay sancısı diyolarmış buna.yani her adet olduğunda ağrı oluyor ya.hamilelikte de adet olmasanda o ağrıları hissedebiliyomuşsun.çevremdekiler öyle dedi canm.telaş yapma ama eğer şiddetli olursa dr a git canm
Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
canım, 32+5 iken gitmiştim, erkek benimkisi, 2.200 gr, 42 cm idi.
Bence gayet normal cnm sen bol kalsiyum al... Bazı drlar moral bozmaya mı uğraşıyor anlamıyorum
Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
cnm hesabında yanlışlık var, benim bdt 22 mart bugün 32+3 üm. sen benden 4 gün geridesin 31+6 olmalısın. zaten 32+5 olsaydın aşağıda 33. haftanın içindesin yazardı(32. haftanın içindesin yazıyor)
bu sayfadan da kontrol edebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/hesaplamalar/gun-gun-hamilelik-gebelik-takvimi
Başka bir siteden tekrar kontrol ettim 14 haziran benim sat.
Hesaplayınca 32 4 çıkıyor. Ayrıca tahminj doğum tarihini de burası hariç heryer 21 mart çıkarıyor:))
Bu tarihe pek güven olmaz gibi sanki
cnm yanlış hesaplıosun sen benim bat 19 mart ben bugün 32+6'yim senin de 31+6 olman lazım 1 hafta var aramızda
evet canım ufak bi şaşma var galiba. ben su anda 31+4 um. Sen o zamn 31+ 6 olmalısın.
kıslar bizim odamız tamamen yerleşti resimlerini çekip yeni konu açtım
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=687162&p=33732187#post33732187
sizde bittikçe ekleyin resimleri bakalım
Cookk çoookkk güzel olmuş ben de eksikleri tamamliyim hemen çekip yüklicem:)))
canım benimde sat 15 Haziran bu durumda BDT nin 21 mart olması gerekli benim Dr hesaplamıştı 26 Mart'ı nerden çıkardın daha önce ki?
Bu uygulama ne adi ?Yaaa telefona bir uygulama yükledim orda 32 4 diyor farklı sitelerde de 32 4 diyor. Bir arkadaşım var onla aramızda 8 gün var ve kendisi doktor o da 33 5 te:)) ultrasona girdiğimde de benim takip ettiğim hafta çıkıyor.
Eeee aklım iyice karıştı.
Siz bu siteye göre mi yapıyorsunuz takibinizi?
Pardon yaa ben saçmalamışım:)))canım benimde sat 15 Haziran bu durumda BDT nin 21 mart olması gerekli benim Dr hesaplamıştı 26 Mart'ı nerden çıkardın daha önce ki?
Bu uygulama ne adi ?
Pardon yaa ben saçmalamışım:)))
Düzelttim oldu:)))
5 gün önce dogurcam oleyy oleyyy oleyyyy:)))
kızlar acil cvp....!adet olcakmışım gibi çok ağrım var bu normalmi.bide tam göbek deliğimin orası çok sert.dr randevumda perşembe günü.ne yapsam bilemedim.
Kordon kanı saklatacak olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?