1970 kg.canim 32+1 de boyunu sordum toplanmis bi bebegin boyunu nasil ogrenebiliriz dedi
Ben dusunuyorum canim hatta bir aksilik olmazsa kesinlikle istiyorum yarin dr kontrolum var onada soracagim birde nisantasinda bir yer varmis gorusmeye gidecegim insallah evimin dibi ama hala gidemedim
Drun önerisini bizimle de paylaşırsan sevinşrim
O fl yazili ultrason ciktisini vermedi bu sefer banaCanım bebeğin bıyunu bacak kemiğini (FL) ölçüp 7 ile çarparak buluyorlar. Toplanmış olması ile bi alakası var mı bilemedim
O fl yazili ultrason ciktisini vermedi bu sefer bana
Oglumun yuzunu cekti bol bol 4 boyutluda
Sordum boyunu ole dedi
Teşekkür ederim cnm bekliyorum fotolarını çok tatlı bakması bile nasıl zevkl durup durup bakıyorum ben, bu arada satın 14 üyse hesaplama doğru 32+4 desin biz senin BDT ne göre hesap yapmıştık
doğru canım benimde 11 haziran ve bende 33+0 oldum..kızlar benım de adet tarıhınden hesaplayınca (11 hazıran) 33+0 cıkıorum dogru dımı sız nasıl hesaplıonuz
bebechocolate ta ben de bir kapı süsü beğendim. onu yaptıracaktım. yapan kadının tavırları o kadar sinirlerimi bozdu ki tartıştım ve vazgeçtim. o kumaştan elimde yok diyor. Ben diyorum tamam beyaz olsun, mart 5 gibi kargoya verilse iyi olur diyorum mart 10undan önce mümkün değil diyor. Sonra da diyo ki 35 45 gün önceden sipariş verilmesi gerekiyor diye facebook sayfasına artisliklerle dolu bir post atmış. Ben de dayanamayıp o postun altına bir ton lafımı ettim. ben 37 gün önceden haber veriyorum ona rağmen baştan savıyorsunuz diye. böyle burnundan kıl aldırmaz tiplere 1 liramı bile vermem o derece sinirlenmiştim.
sen yine iyi yaptırabilmişsin:))
ben tam 32+0da gittim canım, 1901 gr kilo, 44 cm boyKızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
aynen canım yaa bende tam 3 yaş olsun istiyorum araları, tabi doğumdan korkmayıp da ikinciyi düşünürsem4 5 sene sonra mı bebek yapımı için çalışmalara başlıcaksınız yoksa 1. Ler 4 5 yaşına geldiğinde kardeşleri olmuş mu olacak?
Yaaa kardeşler arkadaş gibi olmalı tabi bebek durumu netleştirecek ama ben 2 yaşında çalışmalara başlayıp aralarında en fazla 3 yaş olmasını Istiyorum. Çünkü ben onun sıkıntısını çok çektim 4 kardeşiz biriyle 11 biriyle 10 biriyle 7 yaş var
Abla abiden çok annelik babalık yaptılar nerdeyse:))
Yaaa telefona bir uygulama yükledim orda 32 4 diyor farklı sitelerde de 32 4 diyor. Bir arkadaşım var onla aramızda 8 gün var ve kendisi doktor o da 33 5 te:)) ultrasona girdiğimde de benim takip ettiğim hafta çıkıyor.
Eeee aklım iyice karıştı.
Siz bu siteye göre mi yapıyorsunuz takibinizi?
bugün öğleden sonra karnımda bir kasılma geçer dedim geçmedi yatayım dedim baktım kasıklarım ağırıyor oğlum kasıklarımda vuruyor geçer dedim geçmedi bir türlü kayınvalidedeydik eşim hadi hastaneye gidelim dedi gitmedim eve geldik o saatten beri yatıyorum daha yeni geçti ağrım kızlar
Merhaba, seninle gebeliğimiz bebeklerimiz için benzer kaygılar duyarak geçti. Veee seninle bebeklerimiz aynı gün dünyaya gelecekler. Ayın 30'u perşembe günü...
Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
hazırlıklar ne alemde kızlar ? bittimi bebişlerin eşyaları odası vs vs ???
kızlarr birşey soracağım.şimdi altta tahmini doğum tarihi 16 mart yazıyor ya (sezeryan dışında ) değişme olabilir mi?yani örneğin normal doğum yapacağım öyle görünüyordur ve dr.daha erken bir tarih verebilir mi doğum için?mesela bebek 1 hafta öndeydi gelişimi???
ben de öğretmenim.ama sömestr tatilini nasıl hesaplayıp aktarmayacaklarki.bugün okula gittim müdür hiç öyle bişey demedi bana.bi de doğum sonrası 8 hafta izin var ya.tam doğum sonrası mı 8 hafta diye hesaplanıyor.yoksa izne başladığın tarihten itibaren 16 hafta diyemi hesaplayacağız.sezaryen olursa eğer doğum 1-2 hafta erken olacağı için karne öncesine geliyor.haziranda 2-3 hafta gitmek durumunda kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?