2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Teşekkür ederim cnm bekliyorum fotolarını çok tatlı bakması bile nasıl zevkl durup durup bakıyorum ben, bu arada satın 14 üyse hesaplama doğru 32+4 desin biz senin BDT ne göre hesap yapmıştık

kızlar benım de adet tarıhınden hesaplayınca (11 hazıran) 33+0 cıkıorum dogru dımı sız nasıl hesaplıonuz

bugün öğleden sonra karnımda bir kasılma geçer dedim geçmedi yatayım dedim baktım kasıklarım ağırıyor oğlum kasıklarımda vuruyor geçer dedim geçmedi bir türlü kayınvalidedeydik eşim hadi hastaneye gidelim dedi gitmedim eve geldik o saatten beri yatıyorum daha yeni geçti ağrım kızlar

kadında biraz anlama bozukluğu var canım. ben de derdimi anlatana kadar akla karayı seçtim. neyseki geldi kapı süsüm. ama kelimeler içinde boğuldum resmen. şu şukadar olursa şöyle olur falan diye diye beynim şişti :))) küçük bir ilde yaşadığım için mecbur kaldım. ama kadın gerçekten güzel yapıyor. eşim de diyor ki bu kadın bu kafayla tonla para kazanoyor ya bu memlekette kimse aç kalmaz :))

Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
ben tam 32+0da gittim canım, 1901 gr kilo, 44 cm boy
aynen canım yaa bende tam 3 yaş olsun istiyorum araları, tabi doğumdan korkmayıp da ikinciyi düşünürsem

canım doktor kontrollerindeki tarihimle buradaki tarihler aynı benim.

geçmiş olsun canım inşallah bir daha tekrarlamaz,,

Ay ya resmn yarin bebisleriniz kucaginizda ins saglikli sihatlinalirsiniz kucaginiza hic korkmayin ameliyat haneye girince le havle velaguvvete illa billlahil aliyyilazim deyin gerisi hz allaha birakin canlarim yaaa

aybukeciğim Allah sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin canım. İnş sorunsuz bir doğum geçirirsin. Sonra da bize tecrübelerini aktarırsın ne de olsa anneliğe bizden 1 adım önde başlıcaksın Hayırlı uğurlu olur inş doğumun.

Amargi ve Aybüke dualarımız sizinle.. Hayırlı haberlerinizi bekliyor olacağız burda.. Bizi habersiz koymayın şimdi lafım bebişlerinize: annelerinizi yormayın bızdıklar, sağlıkla gelin...

Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz

Cnm bnm oglus tam 32+0 da
Kilosu 1970
Boyu 45 cn idi

hazırlıklar ne alemde kızlar ? bittimi bebişlerin eşyaları odası vs vs ???

Bizim odamiz ztn kizimdan dolayi hazir
Kiza karyola aldik beslk bebise kalda ayni sekilde
Dolabida bu hamileligkmi ogrendikten sonra aldim
Ikisine de kullanayim diye 4 kapili aldim
Kiyafetleri 20 li hafralardan beri aldim yavas yavas tamamladim
Bu hafta herseyii yikadim utuledim yerlestirdm onumuzdeki hafta
Cantami hazirlicam kismetseee :))

Cnm ordaki tarih son adet tarihjne gore 9 ay 10 gunun doldugu tarih
Normal dogumu bekliceksen ne dr ne de takvim belirleyemez tarihi
Denilen tarih dolup dogum baslamamis olabilir tarih gelmeden de dogum baslayabilir
Bu bebegine bagli cnm orda da yazili oldugu gibi tahmini tarih o

Iyi geceler kizlarrr
Bnde artik uykusyzluk hat safhada uyuyamiyorm ates basıyor, midem yanıyor
Rahatsızliklarim artti artik
Bide goguslerim sizliyo deneyimli anneler bilir sut birikince sizladigi gibi
Ve bebegi emzirmeye basladigbda ki batma gibi hissediyorum
Anliyorum ki sut geliyo bi bakiyorum akmis islatmis
Sutu gelmeye baslayan var mi baska?

Ayyy su saatlerde kuzenimin esi hastanede sanci cekiyo
Dogumu biran evvel gerceklesir ins.
Yarin da gorumcem doguma giddcek nasipse onun da sezeryan olucak
Allahim ikisine de yardim etsinnn
Vee tabi ki topgimizn dkgum yapacak hamisleri
Allahim yardimciniz olsun ins. Sag saglim kucaklarsiniz bebislerinizi

Kızlar amargi ve aybüke Perşembe doğum yapıyor dimi? Siz sanki Çarşamba gibi konuşmuşsunuz ben mi yanlış anladım yoksa???

Ben de öğretmenim aktariyorlar bir sorun olmuyor herşeyi didiklemeyin o zaman idare de ugrasiyor okullar bizim keyfimize gore kapatilmiyor ki simdi biz yaz tatiline girmis olsak ve dogum iznine ciksak dogum izni sayilmayacak mi tatil diye elbette sayilacak tatil bile olsa iznimizden sayilacak ayni mantik biz calisabilir raporu aldik Okul olsa gitmeyecek miyiz gidecegiz by durum bizim keyfimizle mi alakali degil o yuzden dr.umuz dogumdan sonra calistigimiz kadar gunu ki bu en fazla 5 haftalik surec oluyor -son 3 haftasi dogum oncesinin mecburi izin -dogum sonrasina isliyor dr.rapora isledikten sonra DA kimse de karisamiyor....zaten dogum izni dr.in karariyla gerekli goruldugu kadar uzarilabilir diyor yonetmelikte...kimse ozellikle Okul idareleri buna karisamaz...karistirma dr.in zaten halleder.isguzar cok var memlekette yahu sent meslektasini desteklesene...anlamiyorum

Hem yonetmelikte izin yonetmeliginde ogretmenlere Boyle uygulanir diye bir madde yok ki..Ayrica calisabilir raporlari ogretmene farkli diger meslek gruplarina farkli duzenlenmiyor standart yanisi sen idareyle laf dalasina bile girme dr.in seni destekler calisabilir raporun bitince dr.una git izne başla doğum yapinca da dr.zaten doğum sonrasi izninin 8 haftasina calisabilir raporunda ki 5 haftani da ekler...hamisler sevgilerimle...ben daha dr a karar veremedim 34 .haftamdayim esasinda çok dertliyim konya ki olup ta gittiği dr.tavsiye eden arkadaslarim var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…