2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
offff kızlar mahvoldum sağ kaburgam acayip acıyor kaç gündür.ne yatabiliyorum ne otrabiliyorum.ben dönemedikçe beegim sıkışıyo gibi oluyo devamlı tepikliyo midem yanıyo bi yandan uyuyamadım hatta ev işlerini yaptım kalktımda dogurursam falan diye :) çok fenayım gerçekten ağlıycam sinirden bi de uyuz kocam horul horul uyuyo hiç duymuyo bile beni

bende ağrıddan yatamıyorum karnım yanları acıyor resmen yatamıyorum, dönemiyorum, uyuyamıyorum(

Son düzenleme:

benim de sürkli ıslanıyor göğüsler ama onlarda ağrı yok çok şükür....

Cnm ordaki tarih son adet tarihjne gore 9 ay 10 gunun doldugu tarih
Normal dogumu bekliceksen ne dr ne de takvim belirleyemez tarihi
Denilen tarih dolup dogum baslamamis olabilir tarih gelmeden de dogum baslayabilir
Bu bebegine bagli cnm orda da yazili oldugu gibi tahmini tarih o [/QUOTE]

evet öyle de hani dr.birden der mi diye düşündüm çok heyecan yaparım herhalde erken gelmesi halinde... ayy çok heyecan verici az kaldı ya ondan da olsa gerek böyle sorular geliyor aklıma işte ne yapayım

çokta dikkat ediyorum ama.neyse dinleneyim biraz belki geçer.bişey sorcam cnm akıntın oluyomu.

nasıl akıntıdan bahsediyosun cnm? benim en başından beri akıntım hep vardı, zaten ilk haftalardaki kontrolümde dr. um demişti akıntın olacak varsa artacak çok normal diye, bende en başından beri bazen beyaza yakın akıntım oluyo ama hergün değilde genelde oluyo, birde geçtiğimiz haftasonu işte kahverengi akıntım oldu ilk defa, çok korktum ama dr. onada normal dedi, kahve telvesi renginde, açık kahve yada sarı akıntılar normal, olabilir korkulaccak birşey yok dedi, birde benim idrar tahlillerim fln hep temiz çıkıyo, neden oluyo bilmiyorum,

Burdaki tarih farklı siz başka siteden baktınız mı hamilelik haftanıza? Senin sat ın ne?

benim sat 12 haziran cnm internetteki sitelerden hesaplatınca 33+0 bugün, benmde usg de dr. hep öyle olduğunu söylüyo zaten ama ilerden gidiyo bebek o ayrı, o döllenmeyle alakalıymış galiba

canim beni az cok tanimisindir;-);-)benim telefonumda iki farkli uygulama var. internettnde cok bsktim ama hicbirine guvenmedim tabiki. benim bi masaustu takvimim var gormen lazin ne notlar var ustunde. ben bildigin tek tek hesapladim. 28 haziran benim satim bugun 31+5im. eger 28 hazirani bitinci hafta kabul edersem 29 haziranda itibaren bugun 32+6 olurum canim. yani seni hesabin gibi olur ama bi haftayi bitirneden bir haftalik diyemeyiz o yuzden ilki dogru bence. bide tahmini dogum tarihin tam 40. hafta. 40-39 geriye dogru say en dpgru sonucu alirsin canim.

657 sayılı devlet memurları kanunu

b) Mazeret İzni (madde 104- değişik:13/2/211-6111/106 md.)

i) Doğumda Anne-Baba İzinleri

Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir
.( Hakim Süleyman GöÇER'in ''Mevzuat Yayınları '' Mayıs 2013 tarihli baskısından yazdım bunu, elimde bu kitap!!)

ben geçen hafta personele raporumu verirken sordum, eğer herhenagi bi dr. dan rapor alırsam kulak burun boğaz gibi bu 5 haftalık iznimden düşmezmiş, bu 5 haftayı her halükarda eklenecekmiş doğum iznime, doğum tarihimi fln hastane belgeleyip yolluyomuş zate sgkya ordaki tarihe göre doğum sonrası iznim başlatılıyomuş işte ben sezeryanla 38. haftada doğum yaptıysam kalan 2 haftamda iznime ekleniyomuş(zaten yukardada yazıyo ''Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir'' ) 5+2+8 oluyo doğum sonrası iznim, ayrıca kurumdan kuruma değşebiliyomuş dedim, ben adalet bakanlığındayım , personledeki arkadaş öyle şey olmaz 657 tüm memurlar için aynıdır dedi!!!

Son düzenleme:
Pardon yaa ben saçmalamışım:)))
Düzelttim oldu:)))
5 gün önce dogurcam oleyy oleyyy oleyyyy:)))

ayy emelcim oldum gulmekten yaa. Allah fakir kuluna biseyini kaybettrip bbuldururya sevinsin diye oyle oldun resmen. ama ben uzuldum simdi eskisine gore birlikte bekleyecektik. simdi yine yarenle ben kaldik sadece..

Günaydın tatlı göbişler

cnm günaydın bişi sorcam sana hani şu ikeadan aldığın yatak başı koruyucusu mu ne vardı ya düz beyaz işte onun ölçüsünde 374 cm yazıyo ya şimdi adana da ikea yok, ben öyle düz bişe bulamazsam netten alcam onu ama benim beşik 70'130 onun çevresi için yeterli olur mu bu ölçü bilemedim, zaten asansörlü kısmına takılmıcak iki baş ve bir yan tarafa yetermi acaba? senin beşik 60'a 120'ydi ya ondan sordum acaba ona mı oluyo bi tek?

kızlar kaç gündür her sabah nerdeyse saat 8-9 arası bir avuca yakın katı beyaz akıntım oluyor sizde de oluyor mu?

yatak basi koruyucusu ne kizzz... bende alayim iyi bisey mii... bide schaqacim bende ikeadaki yatakdan aldim. isbirinki pahaliydi biraz daha. bide nedense ikea icime siniyo benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…