Iyi geceler kizlarrr
Bnde artik uykusyzluk hat safhada uyuyamiyorm ates basıyor, midem yanıyor
Rahatsızliklarim artti artik
Bide goguslerim sizliyo deneyimli anneler bilir sut birikince sizladigi gibi
Ve bebegi emzirmeye basladigbda ki batma gibi hissediyorum
Anliyorum ki sut geliyo bi bakiyorum akmis islatmis
Sutu gelmeye baslayan var mi baska?
Ayyy su saatlerde kuzenimin esi hastanede sanci cekiyo
Dogumu biran evvel gerceklesir ins.
Yarin da gorumcem doguma giddcek nasipse onun da sezeryan olucak
Allahim ikisine de yardim etsinnn
Vee tabi ki topgimizn dkgum yapacak hamisleri
Allahim yardimciniz olsun ins. Sag saglim kucaklarsiniz bebislerinizi
kızlar benım de adet tarıhınden hesaplayınca (11 hazıran) 33+0 cıkıorum dogru dımı sız nasıl hesaplıonuz
çokta dikkat ediyorum ama.neyse dinleneyim biraz belki geçer.bişey sorcam cnm akıntın oluyomu.
Burdaki tarih farklı siz başka siteden baktınız mı hamilelik haftanıza? Senin sat ın ne?
amargi nasıl giidyor, ne alemdesin? ben ölüyorum stresten :18:
Günaydın tatlı göbişler
Yaaa telefona bir uygulama yükledim orda 32 4 diyor farklı sitelerde de 32 4 diyor. Bir arkadaşım var onla aramızda 8 gün var ve kendisi doktor o da 33 5 te:)) ultrasona girdiğimde de benim takip ettiğim hafta çıkıyor.
Eeee aklım iyice karıştı.
Siz bu siteye göre mi yapıyorsunuz takibinizi?
ben de öğretmenim.ama sömestr tatilini nasıl hesaplayıp aktarmayacaklarki.bugün okula gittim müdür hiç öyle bişey demedi bana.bi de doğum sonrası 8 hafta izin var ya.tam doğum sonrası mı 8 hafta diye hesaplanıyor.yoksa izne başladığın tarihten itibaren 16 hafta diyemi hesaplayacağız.sezaryen olursa eğer doğum 1-2 hafta erken olacağı için karne öncesine geliyor.haziranda 2-3 hafta gitmek durumunda kalabilirim
Pardon yaa ben saçmalamışım:)))
Düzelttim oldu:)))
5 gün önce dogurcam oleyy oleyyy oleyyyy:)))
Günaydın tatlı göbişler
Kızlar 32+00 da bebeğinizi boy ve kilosunu hatırlıyo musunuz
Dun kontroldeydim 32+0 kilo 2100 gr boy solemedi doktor
cnm günaydın bişi sorcam sana hani şu ikeadan aldığın yatak başı koruyucusu mu ne vardı ya düz beyaz işte onun ölçüsünde 374 cm yazıyo ya şimdi adana da ikea yok, ben öyle düz bişe bulamazsam netten alcam onu ama benim beşik 70'130 onun çevresi için yeterli olur mu bu ölçü bilemedim, zaten asansörlü kısmına takılmıcak iki baş ve bir yan tarafa yetermi acaba? senin beşik 60'a 120'ydi ya ondan sordum acaba ona mı oluyo bi tek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?