2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
canım sen de benim gibi igne kullaniyomussun, suan nerden vuruyosun igneleri? Ben 1 hafta oncesin kadar karından vurunuyodum ama semsert oldu, karından cok zor olmaya basladi, kola basladik ama kol o kadar cok acitiyor ki.. :-(

Ben hep koldan vuruyorum.karindan hic vurmadim.basta biraz aciyordu ama simdi alistim.

Daha hiç takmadık aslında.
Ama yatağın cevresini hesapla, bizimki 120+120+60+60 = 360 yapıyor yani aldığımız şey büyük bile
Seninkini hesaplayalım; 130+130+70+70 = 400 yani bir yerinde biraz (26cm) açıklık kalıyor o da çok önemli değil eğer senin için önemli olan işlev ise :)

yatak basi koruyucusu ne kizzz... bende alayim iyi bisey mii... bide schaqacim bende ikeadaki yatakdan aldim. isbirinki pahaliydi biraz daha. bide nedense ikea icime siniyo benim

ya hani o yatağın korkuluklarına takılıyo ya, çocuk çarpınca canı acımasın diye, onun adı öyle değil mi? :44: genelde uyku setleriyle satıyolar, ama ben uyku seti almicam gereksiz pahalı bence, yorganını yaptıracam ben yorgancıya, zaten bir yılda yastık kullanmicak, nevresim alcam ben sadece, işte ikeadaki de hem düz beyaz diye her nevresime uyum sağlar hemde benim beşikte beyaz ya tam öyle bişi istiodum du fotosunu yükliym

bebek başucu koruyucusuymuş adı

yatak basi koruyucusu ne kizzz... bende alayim iyi bisey mii... bide schaqacim bende ikeadaki yatakdan aldim. isbirinki pahaliydi biraz daha. bide nedense ikea icime siniyo benim

Benim de aynen :))
ikea evimizin herşeyiii diyorum :))
bebişin küvetini bile ikeadan aldık.
yatak başı koruyucu da, bebiş dönerken kafasını tahtaya çarpmasın diye.
Tabi kendi kendine dönene kadar da aylar var kısmetse :)

Bu arada Emel'i bloklamışlar mı?
Geçiçi olarak kapalıdır hesabı yazıyor.

[video=youtube;BIzb-IqF4i8]http://www.youtube.com/watch?v=BIzb-IqF4i8[/video]​

Çok psikolojim bozuldu dün doktordaydım 32. haftamdayım 1,750 çıktı bebişin kilosu 1 hafta geri haftayada böyle olursa yatışa alıcam dedişekerimde var dietteyim herşeyi yiyemiyorum,gece hiç uyuyamadan işe geliyorum( çok zor durumdayım

yok öyle hesaplamıştım bende zaten ama ne bileyim orda yazdığı gibi olmuyo ya bazen ölçüler birde dönüyo ya her köşede ordanda biraz çıakarsa nasıl olur diye düşündüm hani sen taktıysan nasıl duruyo diye merak etmiştim, ben zaten ön asansörlü ksımına takmicam uyurken gece yanımda bebeği görebilmek için yanlara ve arkasına takcam , olur herhalde ya, birde görmeyince pek içine sinmiyo ya insanın hani netten alırsam, öyle olcak, gelene kadar merak etcem, sen takarsan fln haber et olurmu ölçüsü iyi oldumu hem eni hem boyu nasıl diye bide kalınlığı da önemli tabi koruması lazım sonuçta

Geçmiş olsun canım.. Keşke izne ayrılsaydın o zaman 32. haftada..
Evde çok daha rahat dinlenir ve bebişini dinlendirirdin..

hahaha evet bebek başı koruyucu daha mantıklıymış :)
Ben de aynen senin gibi yapıyorum.
Ama yorgan da kullanmayacağım.
Bebeklerin nefes alabileceği, hava geçirgen bir şeyler örtmek gerekiyormuş.
Ben hazır kundak giydirip üstüne bir kat battaniye örmeyi planlıyorum.

Battaniyeyi de yatağın alt kısmına sıkıştırmak gerekiyormuş. Yukarı toplanıp bebeğin yüzünü kapatma ihtimalini önlemek için.

Hamilelikte en önemli şey huzur ve moral..
Bebişler öyle ya da böyle artık büyüdüler çok şükür ki.
Sen de olumlu düşünmeye çalış.
Biz de 32. haftada 1900 küsür çıktık.
Yani bence o kadar büyük fark yok.
2000'i geçen bebekler de var daha minikler de var.
Nasıl her anne birbirimizden farklıyız, bebişlerimiz de öyle.

Dün ikeaya gidemedik yaa. Tam işten çıkarken bir yağmur bastırdı seller fırtına off yani..
Bütün gecede aynen devam etti.
Şimdi ise günlük güneşlik bahar gibi bir hava var izmirde ne garip :)

Günaydın kızlarrrrrrrrrr benim de bir iki gündür bebiş hareket ettikçe alt tarafta bir sızı, bir bıçak sokuyolar gibi bide gece tuvalete uyanırken kasıklarım sızlıyor yapınca geçiyor acaba enfeksiyon olabilir mi acaba????? Dr da bir hafta sonra gidicem. 3litre su içiyorum her gün varsa pes diycem. Hamileliğin başından beri 3 kez monurol kullandım içmesi de fena geliyo bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…