canım sen de benim gibi igne kullaniyomussun, suan nerden vuruyosun igneleri? Ben 1 hafta oncesin kadar karından vurunuyodum ama semsert oldu, karından cok zor olmaya basladi, kola basladik ama kol o kadar cok acitiyor ki.. :-(
gunaydin... penguenimm..
Dun kontroldeydim 32+0 kilo 2100 gr boy solemedi doktor
cnm günaydın bişi sorcam sana hani şu ikeadan aldığın yatak başı koruyucusu mu ne vardı ya düz beyaz işte onun ölçüsünde 374 cm yazıyo ya şimdi adana da ikea yok, ben öyle düz bişe bulamazsam netten alcam onu ama benim beşik 70'130 onun çevresi için yeterli olur mu bu ölçü bilemedim, zaten asansörlü kısmına takılmıcak iki baş ve bir yan tarafa yetermi acaba? senin beşik 60'a 120'ydi ya ondan sordum acaba ona mı oluyo bi tek?
yatak basi koruyucusu ne kizzz... bende alayim iyi bisey mii... bide schaqacim bende ikeadaki yatakdan aldim. isbirinki pahaliydi biraz daha. bide nedense ikea icime siniyo benim
yatak basi koruyucusu ne kizzz... bende alayim iyi bisey mii... bide schaqacim bende ikeadaki yatakdan aldim. isbirinki pahaliydi biraz daha. bide nedense ikea icime siniyo benim
32 HAFTALIK GEBELİK
Bebek günün neredeyse %90-95'ini uyuyarak geçirir. Bebeğin saçları oldukça uzamıştır. Ayak tırnakları tamamen gelişmiştir. Cit dokusu iyice kalınlaşır ve pembeleşir. Bebeğin yüzündeki kırışıklıklar azalır.
33 HAFTALIK GEBELİK
Otuzüçüncü hafta bebeğin içerisinde bulunduğu amnion sıvısının en fazla miktara ulaştığı haftadır, bu haftadan sonra bu sıvının hafif azalması doğaldır. Beyin gelişimi ve bebeğin kafa çapı artar. Ciltte pembe renk değişikliğine neden olan yağ depolanması devam eder.
34 HAFTALIK GEBELİK
Otuzdördüncü haftada bebek artık yeni doğmuş bebekler gibi uyurken göz kapaklarını kapatır ve uyandığında açar. Bebeğin bağışıklık sistemi enfeksiyonlarla mücadele edebilmesi için gelişir. Bebeğin el tırnakları oldukça uzamıştır. Bebek eliyle cisimleri sıkıca tutabilecek hale gelmiştir. Bu haftada bebeğin akciğer ve diğer organları oldukça olgunlaşmıştır o yüzden bu haftadan itibaren doğan bebeklerde solunum sıkıntısı ve diğer problemler çok az görülür.
Günaydın minik kuzucukların göbişli anneleri
Bu arada Emel'i bloklamışlar mı?
Geçiçi olarak kapalıdır hesabı yazıyor.
Günaydınnn
Canım kahve istiyor valla napsam
Genelde kahve hakkımı haftasonları kullanıyorum :)
Daha hiç takmadık aslında.
Ama yatağın cevresini hesapla, bizimki 120+120+60+60 = 360 yapıyor yani aldığımız şey büyük bile
Seninkini hesaplayalım; 130+130+70+70 = 400 yani bir yerinde biraz (26cm) açıklık kalıyor o da çok önemli değil eğer senin için önemli olan işlev ise :)
Çok psikolojim bozuldu dün doktordaydım 32. haftamdayım 1,750 çıktı bebişin kilosu 1 hafta geri haftayada böyle olursa yatışa alıcam dedişekerimde var dietteyim herşeyi yiyemiyorum,gece hiç uyuyamadan işe geliyorum ( çok zor durumdayım
ya hani o yatağın korkuluklarına takılıyo ya, çocuk çarpınca canı acımasın diye, onun adı öyle değil mi? :44:genelde uyku setleriyle satıyolar, ama ben uyku seti almicam gereksiz pahalı bence, yorganını yaptıracam ben yorgancıya, zaten bir yılda yastık kullanmicak, nevresim alcam ben sadece, işte ikeadaki de hem düz beyaz diye her nevresime uyum sağlar hemde benim beşikte beyaz ya tam öyle bişi istiodum du fotosunu yükliym
Eki Görüntüle 953833
bebek başucu koruyucusuymuş adı
Çok psikolojim bozuldu dün doktordaydım 32. haftamdayım 1,750 çıktı bebişin kilosu 1 hafta geri haftayada böyle olursa yatışa alıcam dedişekerimde var dietteyim herşeyi yiyemiyorum,gece hiç uyuyamadan işe geliyorum ( çok zor durumdayım
Facebookta kurduğu grup için 5 gün blok almış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?