Benim dr um günde bir tane türk kahvesi içebilirsin demişti..
Bende hamilelğim boyunca günde bi tane olmasada haftada 2-3 tane içiyorum :26:
yok öyle hesaplamıştım bende zatenama ne bileyim orda yazdığı gibi olmuyo ya bazen ölçüler birde dönüyo ya her köşede ordanda biraz çıakarsa nasıl olur diye düşündüm hani sen taktıysan nasıl duruyo diye merak etmiştim, ben zaten ön asansörlü ksımına takmicam uyurken gece yanımda bebeği görebilmek için yanlara ve arkasına takcam , olur herhalde ya, birde görmeyince pek içine sinmiyo ya insanın hani netten alırsam, öyle olcak, gelene kadar merak etcem, sen takarsan fln haber et olurmu ölçüsü iyi oldumu hem eni hem boyu nasıl diye bide kalınlığı da önemli tabi koruması lazım sonuçta
Günaydınnn
Canım kahve istiyor valla napsam
Genelde kahve hakkımı haftasonları kullanıyorum :)
Günaydın kızlarrrrrrrrrrbenim de bir iki gündür bebiş hareket ettikçe alt tarafta bir sızı, bir bıçak sokuyolar gibi bide gece tuvalete uyanırken kasıklarım sızlıyor yapınca geçiyor acaba enfeksiyon olabilir mi acaba????? Dr da bir hafta sonra gidicem. 3litre su içiyorum her gün varsa pes diycem. Hamileliğin başından beri 3 kez monurol kullandım içmesi de fena geliyo bana :26:
Günaydın kızlarrrrrrrrrrbenim de bir iki gündür bebiş hareket ettikçe alt tarafta bir sızı, bir bıçak sokuyolar gibi bide gece tuvalete uyanırken kasıklarım sızlıyor yapınca geçiyor acaba enfeksiyon olabilir mi acaba????? Dr da bir hafta sonra gidicem. 3litre su içiyorum her gün varsa pes diycem. Hamileliğin başından beri 3 kez monurol kullandım içmesi de fena geliyo bana :26:
aaayyy benimde nasıııl.. ama öyle böyle değil, makine kahvesi istiyorum hani şu markalı olanlardan. ama yaşadığım şehirde tek makine atm ler
Aslında "in" ile biten herşey yasak olmalı.
kafein kokain nikotin vs :)
Beyin gelişimini çok etkiliyormuş.
Ama işte arada sırada yine de içiyorum ben de..
Gece tuvalet konusu bende de aynı.
Ama hiç enfeksiyon diye düşünmüyorum.
Bebişin pozisyonundan öyle ve çişimi tuttum diye düşünüyorum.
Çünkü gündüz öyle olmuyor.
Selam göbüşdaşlar :)))
hahaha evet bebek başı koruyucu daha mantıklıymış :)
Ben de aynen senin gibi yapıyorum.
Ama yorgan da kullanmayacağım.
Bebeklerin nefes alabileceği, hava geçirgen bir şeyler örtmek gerekiyormuş.
Ben hazır kundak giydirip üstüne bir kat battaniye örmeyi planlıyorum.
Battaniyeyi de yatağın alt kısmına sıkıştırmak gerekiyormuş. Yukarı toplanıp bebeğin yüzünü kapatma ihtimalini önlemek için.
Benimki ters duruyo zaten kafa göğsümün altında ayaklar aşağıda , ben suyumu içeyim de az kaldı idrar tahlili her gittiğimde yapıyo zaten belli olur
ya bende yorganı pek örtermiyim ilk etapta bilemiyurm zaten, ama k.v.'de yaptırıcakmış zaten yapılsın kalsın nevresime geçirir yatağına örterim görüntü açısından yanizaten ilerdede lazım olcak birde senin ev kaloriferli fln mı? bizim burda pek kalorifer olmuyo evlerde hele bizimki gibi lojmanlarda hiç yok gece soğuk olur yani, klima çalıştıracam ama yinede olsun
Dün annemle konuşurken su içiyorum falan dedim..
Çok şu içme bebek sarılık olur dedi..
Dedim dr en az 2-3 litre su içmemi söyledi bana..
Valla biz eskiler öyle biliriz çok su içtinmi bebeğin sarılır olurdu dedi..
Kafama kurt soktu deli:44:
Dün annemle konuşurken su içiyorum falan dedim..
Çok şu içme bebek sarılık olur dedi..
Dedim dr en az 2-3 litre su içmemi söyledi bana..
Valla biz eskiler öyle biliriz çok su içtinmi bebeğin sarılır olurdu dedi..
Kafama kurt soktu deli:44:
Çok geçmiş oldun lovelibugün öğleden sonra karnımda bir kasılma geçer dedim geçmedi yatayım dedim baktım kasıklarım ağırıyor oğlum kasıklarımda vuruyor geçer dedim geçmedi bir türlü kayınvalidedeydik eşim hadi hastaneye gidelim dedi gitmedim eve geldik o saatten beri yatıyorum daha yeni geçti ağrım kızlar
ben tam 32+0da gittim canım, 1901 gr kilo, 44 cm boy.
Cnm bnm oglus tam 32+0 da
Kilosu 1970Boyu 45 )
Maşallah bebişlerinize kızlarDun kontroldeydim 32+0 kilo 2100 gr boy solemedi doktor
Görürsün elbet canımmaasallah. bebde tam 32+0 da gitcem. 2 li rakamlari gorurmuyum ki
Ben 31+5 de gitmiştim 1940 kg idi bana da bir hafta önde dedi snlamadım bu durumu benbende dün gittim aynen 32. haftamdayım 1,750 1 hafta geri dedi doktor haftaya kadar almazsa yatış vericekmi,ş banaint bakıyorum normal gözüküyo anlamadım valla
Günaydın canım.. Böylede pek güzel olmuşsun kısçen ve sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?