2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benim dr um günde bir tane türk kahvesi içebilirsin demişti..
Bende hamilelğim boyunca günde bi tane olmasada haftada 2-3 tane içiyorum :26:

Aslında "in" ile biten herşey yasak olmalı.
kafein kokain nikotin vs :)
Beyin gelişimini çok etkiliyormuş.
Ama işte arada sırada yine de içiyorum ben de..

Tamam aklımda o zaman o yerleşme işini yapınca haber vericem.
Ama eğer bulamazsan da aceleye gerek yok.
Bebekler kendi kendilerine dönene kadar daha zamanımız var :)

Gece tuvalet konusu bende de aynı.
Ama hiç enfeksiyon diye düşünmüyorum.
Bebişin pozisyonundan öyle ve çişimi tuttum diye düşünüyorum.
Çünkü gündüz öyle olmuyor.

Günaydın canım..
Geceleri tuvalete kalktığımda aynı şey bende de oluyor.. yapınca geçiyor yarın kontrolüm var dr uma sorarım ama bana son ay artık bütün ağrı ve sızılar normal geliyor nedense..

Aslında "in" ile biten herşey yasak olmalı.
kafein kokain nikotin vs :)
Beyin gelişimini çok etkiliyormuş.
Ama işte arada sırada yine de içiyorum ben de..

Nescafe hiç içmedim öğrendiğimden bu yana..
Ama türk kahvesi hem kan dolaşımı hem kalp için çok faydalıymış uzmanların dediğine göre..
Benim dr umda türk kahvesinde uyarıcı bir madde yok dedi ama dediğin doğru in'lerden uzak durmak gerekli kesinlikle :)

Gece tuvalet konusu bende de aynı.
Ama hiç enfeksiyon diye düşünmüyorum.
Bebişin pozisyonundan öyle ve çişimi tuttum diye düşünüyorum.
Çünkü gündüz öyle olmuyor.

Benimki ters duruyo zaten kafa göğsümün altında ayaklar aşağıda , ben suyumu içeyim de az kaldı idrar tahlili her gittiğimde yapıyo zaten belli olur

ya bende yorganı pek örtermiyim ilk etapta bilemiyurm zaten, ama k.v.'de yaptırıcakmış zaten yapılsın kalsın nevresime geçirir yatağına örterim görüntü açısından yani zaten ilerdede lazım olcak birde senin ev kaloriferli fln mı? bizim burda pek kalorifer olmuyo evlerde hele bizimki gibi lojmanlarda hiç yok gece soğuk olur yani, klima çalıştıracam ama yinede olsun

günaydın güzel anneler:

bir süredir giremiyorum umarım herkes iyidir bizde herşey yolunda gebelik şekerinden dolayı diyetteyim üç haftadır bu sayede 1 kilo verdim ve artık almıyorum. en çok alırım dediğim dönemde kilo sabitlendi. herşey de bi hayır vardır diyerek teselli ediyorum kendimi ama canım neler istiyor bi bilseniz

neyse bebeğim de gayet sağlıklı geçen hafta gittim doktora 2300 g dedi kilosuna normalden 200 gram öndeymiş tontiş kızım ama doktor sorun yok dedi diyetle yoluna girecek nasipse

bugün çantamızı hazırlamaya başladık neler koymam gerek tam emin değilim ama lazım olan birşey olursa evden getirtirim hemen diye düşünüyorum sonuçta ailemin yanındayım. artık iyice sabırsızlanmaya başladık merakla hevesle minik prensesimizi bekliyoruz.

bu arada eşim benim pabucumu dama attı bile bana hep prensesim derdi şimdi kızımıza diyor. ee hani bendim prenses diyorum yok sen kraliçe oldun diyor. her yere benim ismimi yazardı şimdi kızımızın ismini yazdırıyor bende takılıyorum pabucum dama atıldı diye

Benimki ters duruyo zaten kafa göğsümün altında ayaklar aşağıda , ben suyumu içeyim de az kaldı idrar tahlili her gittiğimde yapıyo zaten belli olur

Bizim de aynı pozisyon.
Kafasını kaburgamın arasına yasladı minnoşum.

Yanlışlıkla orayı doğum kanalı sanıyor sanki :)

Dün annemle konuşurken su içiyorum falan dedim..
Çok şu içme bebek sarılık olur dedi..
Dedim dr en az 2-3 litre su içmemi söyledi bana..
Valla biz eskiler öyle biliriz çok su içtinmi bebeğin sarılır olurdu dedi..
Kafama kurt soktu deli:44:

Evet tabi evin durumuna göre çok değişir benim dediklerim aslında.
Bizim kaloriferli. Klima da odayı kurutabilir. Onun için de önlem alman gerekebilir.
Minnoşa uyku tulumu tarzı bişi giydirebilirsin biraz büyüyünce..

Çok şekerim öyle bişi rahat ol.
Bebişler doğunca her koşulda sarılık oluyor.
Onun için de emziricez Allah izin verirse.
Derecesi artmadan emzirerek de halledicez inşallah.

Yok canım benim yeni doğuran arkadaşım hamileyken 4 litreden fazla su içiyordu bebeği hiç sarılık falan olmadı canım

Çok geçmiş oldun loveli
ben tam 32+0da gittim canım, 1901 gr kilo, 44 cm boy.

Cnm bnm oglus tam 32+0 da
Kilosu 1970Boyu 45 )

Dun kontroldeydim 32+0 kilo 2100 gr boy solemedi doktor
Maşallah bebişlerinize kızlar
maasallah. bebde tam 32+0 da gitcem. 2 li rakamlari gorurmuyum ki
Görürsün elbet canım
bende dün gittim aynen 32. haftamdayım 1,750 1 hafta geri dedi doktor haftaya kadar almazsa yatış vericekmi,ş bana int bakıyorum normal gözüküyo anlamadım valla
Ben 31+5 de gitmiştim 1940 kg idi bana da bir hafta önde dedi snlamadım bu durumu ben
)[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…