2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Valla kızlar kimileri saçma buluyo ama ben inandım yaptığım için sarılık konusunda, şekerli su . Kızım doğduğu gece annem ara ara kaşıkla verdi, bir hafta kadar verdik günde bir kaç kez ve hiç sarılık olmadı kızım, bir ay önce de doğuran arkadaşıma da Dr şekerli su ver deyince artık bi esprisi var demekki bu işin diye düşünüyorum ben de

Çok şekerim öyle bişi rahat ol.
Bebişler doğunca her koşulda sarılık oluyor.
Onun için de emziricez Allah izin verirse.
Derecesi artmadan emzirerek de halledicez inşallah.

Yok canım benim yeni doğuran arkadaşım hamileyken 4 litreden fazla su içiyordu bebeği hiç sarılık falan olmadı canım

Ayy inşallah kızlar..
Yani dr dan daha iyi bilecek değil tabii ki ama eskiler de söyleyince bi bildiği vardır demeden edemiyorsun

Günaydın kızlar TRT de birazdan doğum sonrası alınan kiloları konu alacaklar şimdiden bakalım ne de olsa bu tombul kuş durumumuz sürekli olmayacak

Günaydın canımm. Teşekkür ederim kocamı kendimi ve bebişimi kattım bu sefer nickime :))))
Çekirdek bir E ailesi olacağız

Çok şeker olmuş..
Benim eşimde geçen gün tutturmuş plakayı değiştiricem diye..
Dedim arabayı değiştirmiyoruz plakayı niye değiştiriyoruz..
Oğlumun baş harfi olsun P li bişiler alcam diyo..
Dedim delirme dur

cnm bak nette e market diye bi sitede de satılıyomuş o korucudan açıklama kısmına şöyle yazmışlar:
Bakım Talimatları
Makinede yıkanabilir,40°C. Çamaşır suyuna koymayınız. Makinede kurutmayınız. Düşük ısıda ütüleyiniz. Kuru temizleme yapılmaz. Çekme payı %4.
yani yıkanınca bi 15 cm kadar çekecekmiş, sen yıkadınmı yıkican mı?

Şekerli su mu vermek gerekiyormuş ?
Hemen not alalım bi kenara.. Tecrübeyle sabitlenen her fikre açığımdır.. :)

Kızlarrrrrr benim şekerleme saatim geldi akşam 3 ü 5 geçe yattım sabah ta 9 a doğru kalkıp eşime kahvaltı hazırladığım için uykumu alamadım gözlerimi açık tutmakta zorlanıyorum, görüşürüz

cnm yanlış bilgi vermek istemem ama bizim burda o 5 hafta içinde başka bi bölümden rapor alan biri vardı. izninden düşürdüler. o 5 haftayı fiilen çalışmamız gerekiyormuş. yani bana öyle söylendi.

amaniiin 40 gün kalmış geri sayıma annem 40. günden itibaren sayalım demişti çabuk geçiyor demişti geri sayıma başladık çok şükür rabbim tamamına erdirsin hepimizinkini

İyi uykular canım..
sol tarafına yat mışıl mışıl uyu :))

Aynen öyle mesela benim 31+5 te 1550 çıkmıştı bebeğimin kilosu. Evdeyim hep soluma yatıyorm bol sıvı alıyorum ama kilosu çok çıkmıyo. Dr normal dediği için kafama takmadım şeker olduğu için muz fln yiemiodum muz ve kivi yemeye başladım burdaki tavsiyelerle bakalım haftaya gidicem nasıl minikimin kilosu

ooooyyyy kadın erkek arasındaki fark kız değiştirse güzel olur da bu sefer 2. çocuğa ayıp olur. Ya ona da P iile başlayan bir isim koyacaksın ya da plaka duruma göre yine değişecek. Çok masraflı oldu bu:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…