2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Ayy ona paramı dayanır.. Hem plakadan kim anlıycak oğlumun ismini falan..
İlerde arabayı değiştirirsek o zaman yeni plakaya dikkat ederim ama şimdi değişiklik gereksiz..
Benim kocaman boş hevesleri ne edeyim

Kizlar ya benim kafam cok karisti nolur biri yardim etsin.ogretmenim ve 34+0 dayim suan. Okullar acildiginda 35+5 te olucam o gun calisamaz raporumu alacaktim. Doktorum dediki 2 haftani saymazlar tatil oldugu icin yani ben dogum sonrasina sadece 2 hafta mi aktarmis olucam. Tatili neden saymasinlar hala anlamadim ben mi dedim tatil olsun diye:)) sabah sabah moralim bozuldu ben 4 hafta aktaricam diye dusunuyordum. Ve okuldaki mudur yardimcilari tayin isteyip gittiler soracagim kimsede yok

doğrudur cnm, bende önceden öyle bilyordum ama dr.um ve burda personeldki arkadaşlarda düşmez dediler bana, off herkes kafasına göre takılıyo, ben 10 gün önce bırakcam daha doğrusu rapor alcam son 10 gün, öyle tamamalicam 37 haftayı, bakalım düşüp düşmiceğini yaşayarak görcez, düşersede ne yapayım valla, daha fazla gelemicem şartlandırdımda kendimi 14 şubat son diye, inşallah düşmezler:26:

Kızlar TRT de ki programda doğum sonrası kilolarla ilgili çıkan sonuç şu; doğumdan hemen sonra 4-8 kilo zaten gidiyor telaş yapmayın ilk 2 ay kilo verme çabasına girilmemesi gerekiyor ve ayda maksimum 2 kilo vermeye çalışın dendi verilen beslenme programları emzirmeyen annelere göreydi emzirmeyi düşündüğüm için çok dikkatli dinlemedim açıkçası yine de bakmak isteyenler için Facebook sayfasında paylaşılacakmış ama tok tutan sebze suyu tarifi verdi onu çok beğendim ve deneyecem çünkü ödemlerin atılmasına da yardımcı oluyormuş bir ara facede ki sayfasına bakın derim

Eveeet dün akşam bebişim için kıyafet takımlarını paketleyip çantasına koydum.
Bugün de dezenfekte işlemleri tamam.
Onları da paketleyeceğim kısmetse.
Geriye anne baba çantamız kalacak.

Bebiş paketimin içinde sırasıyla;
bebek bezi, zıbın, body, çorap, tulum, bere, eldiven, ağız bezi ve battaniye bulunuyor.

Üç takım yaptım.
İlk takıma penye battaniye koydum.
Diğer ikisine battaniye koymadım.
Çıkış zamanı için de polar battaniye koydum çantaya.

liste defenfekte edilecek ürünlerin işi bittikten sonra güncellenecek dimi schaga :)))

Yıkıcam ama o kadar çekme beklemiyorum : )
Zaten gözümü kararttım herşeyi yıkıyorum : )

Bizim de aynı pozisyon.
Kafasını kaburgamın arasına yasladı minnoşum.

Yanlışlıkla orayı doğum kanalı sanıyor sanki :)

günaydın kızlar

aynen canım bizimkiler çıkışı bulamadılar benim eşim de ters normal doğmuş babası gibi kızım çıkış yolunu bulamadı diyor

liste defenfekte edilecek ürünlerin işi bittikten sonra güncellenecek dimi schaga :)))

Kıyafet bölümü bitti artık.
Dezenfekte olup çantaya girecekler emzirme ile ilgili olanlar :))
Kızımın çantasında yani onun kıyafetleri, bezleri, kremi ve emzirme kategorisi olacak.

biz de klima kullanıyoruz çevremdekiler bebeğe dokunur diyorlar onun için dün buhar makinesi aldım inşallah sorun yaşamayız

emelcim ismi cok tatliymis kizinin. nazli bi bebek olacak senin kizin benxe
. schaqacim ustunden buyuk bi yuk kalkmistir simdi senin dimi. ohh rahatlik. kizlar bide cepten goremiyoumda benim geri sayimda kac gunum kalmis

emelcim ismi cok tatliymis kizinin. nazli bi bebek olacak senin kizin benxe
. schaqacim ustunden buyuk bi yuk kalkmistir simdi senin dimi. ohh rahatlik. kizlar bide cepten goremiyoumda benim geri sayimda kac gunum kalmis

Rahatladım çok gerçekten :)
58 kalmış canım

Msjını beğenmek istedim ama malum site kabus gibi oldu artık :)
Beğendim bu msjını, ellerine sağlık.. Darısı başımıza inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…