ooooyyyy kadın erkek arasındaki fark kız değiştirse güzel olur da bu sefer 2. çocuğa ayıp olur. Ya ona da P iile başlayan bir isim koyacaksın ya da plaka duruma göre yine değişecek. Çok masraflı oldu bu:)))
cnm yanlış bilgi vermek istemem ama bizim burda o 5 hafta içinde başka bi bölümden rapor alan biri vardı. izninden düşürdüler. o 5 haftayı fiilen çalışmamız gerekiyormuş. yani bana öyle söylendi.
Hahaha nerde yaşıyorsun?
Ankarayı ve İstanbulu çok özletecek bir yerde yaşıyorum.. :2::2: burada hiçbirşey yok.. bildiğin yok.
Eveeet dün akşam bebişim için kıyafet takımlarını paketleyip çantasına koydum.
Bugün de dezenfekte işlemleri tamam.
Onları da paketleyeceğim kısmetse.
Geriye anne baba çantamız kalacak.
Bebiş paketimin içinde sırasıyla;
bebek bezi, zıbın, body, çorap, tulum, bere, eldiven, ağız bezi ve battaniye bulunuyor.
Üç takım yaptım.
İlk takıma penye battaniye koydum.
Diğer ikisine battaniye koymadım.
Çıkış zamanı için de polar battaniye koydum çantaya.
cnm bak nette e market diye bi sitede de satılıyomuş o korucudan açıklama kısmına şöyle yazmışlar:
Bakım Talimatları
Makinede yıkanabilir,40°C. Çamaşır suyuna koymayınız. Makinede kurutmayınız. Düşük ısıda ütüleyiniz. Kuru temizleme yapılmaz. Çekme payı %4.
yani yıkanınca bi 15 cm kadar çekecekmiş, sen yıkadınmı yıkican mı?
Bizim de aynı pozisyon.
Kafasını kaburgamın arasına yasladı minnoşum.
Yanlışlıkla orayı doğum kanalı sanıyor sanki :)
liste defenfekte edilecek ürünlerin işi bittikten sonra güncellenecek dimi schaga :)))
ya bende yorganı pek örtermiyim ilk etapta bilemiyurm zaten, ama k.v.'de yaptırıcakmış zaten yapılsın kalsın nevresime geçirir yatağına örterim görüntü açısından yanizaten ilerdede lazım olcak birde senin ev kaloriferli fln mı? bizim burda pek kalorifer olmuyo evlerde hele bizimki gibi lojmanlarda hiç yok gece soğuk olur yani, klima çalıştıracam ama yinede olsun
liste defenfekte edilecek ürünlerin işi bittikten sonra güncellenecek dimi schaga :)))
emelcim ismi cok tatliymis kizinin. nazli bi bebek olacak senin kizin benxe
. schaqacim ustunden buyuk bi yuk kalkmistir simdi senin dimi. ohh rahatlik. kizlar bide cepten goremiyoumda benim geri sayimda kac gunum kalmis
Heyecanlı, kaygılı ve alabildiğine korkak...
günaydın kızlar
aynen canım bizimkiler çıkışı bulamadılarbenim eşim de ters normal doğmuş babası gibi kızım çıkış yolunu bulamadı diyor
Eveeet dün akşam bebişim için kıyafet takımlarını paketleyip çantasına koydum.
Bugün de dezenfekte işlemleri tamam.
Onları da paketleyeceğim kısmetse.
Geriye anne baba çantamız kalacak.
Bebiş paketimin içinde sırasıyla;
bebek bezi, zıbın, body, çorap, tulum, bere, eldiven, ağız bezi ve battaniye bulunuyor.
Üç takım yaptım.
İlk takıma penye battaniye koydum.
Diğer ikisine battaniye koymadım.
Çıkış zamanı için de polar battaniye koydum çantaya.
Ayy inşallah çıkışı bulurlar sonunda :)))
Heyecanlı, kaygılı ve alabildiğine korkak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?