evet mutlu sona yaklaştık artık ...ve hala normalmi sezeryanmı karar veremedim ..sende durum nedir????Hoşgeldinnn
Bir bir anne olucaz çok heyecanlı
evet mutlu sona yaklaştık artık ...ve hala normalmi sezeryanmı karar veremedim ..sende durum nedir????
Selam arkadaşlar bugün o kadar moralim bozuldu ki. Ben özel muayenehaneye en son kasım ayında gittim o zamandan beri de devlet hastanesine gidiyoz onlarda ne tartıyo ne bişey. Bizde doğuma kadar son kez gidelim bi ağzını yüzünü görelim çocuğun diye bugün özel muayenehaneye başka uygun fiyata bi yere gittik. Kadın doktordu. Toplam 10 kilo almışım o kadar moral bozucu şeyler söyledi ki hem eşimin yanında hem sekreterinin yanında yerin dibine girdim. he öküz gibi yesem canım yanmıcak ama çocuğa zarar verme pahasına nerdeyse aç kalıyorum saatlerce. Ona rağmen bakarken karnıma yok göbeğin çok yağlı çocuk görünmüyo fln fln ki ben önceden de şişmandım tamam ama en az yağlı yerim göbek karın bölgesiydi mübarek ne alırsam kalçaya bacağa gidiyodu bende. Çok canım sıkıldı çok. Kahvaltı yapmadan gitmiştim eve geldim ağla ağla sonra bi baktım kusmaya başladım acaba açlıktan mı diyom sırf su çıktı. Çocuğun gelişimi bi hafta önde giderken 5-6 gün de geriden çıktı zaten. Bide salak gibi takıntı haline getirdim oğlan çocuğu babasına benzesin istiyom eşim de sana benziyo diyo ona sıkıldım. Bana benzerse güzel olmaz ki boyu kısa olur flnCanım çok sıkkın çok. Allah başka dert vermesin beterinden saklasın ama resmen son ay aç gezcez çocukla:2: su içme şişersin dedi doktor ya millet iç ödem olmasın diyo bu son ay içme iyice şişersin dedi. Çok moralim bozuldu keşke hiç gitmeseydim. Benim babamın ailesinde genetik rahatsızlık var ben annem tarafına çektiğim için bende yok ama kardeşimde var korkumuz bi yandan da o bana benzerse yada babamlara diye. Ayyy içim şişti. Hamilelik depresyonuna son ay mı girdim ne:26::26::26:
ayy bende çok seiyorum kahveyi ama dr yasakladı çarpıntı fln yapıyor diye arada tek tük ancak içiyorum bak şimdi nasıl cn istedi :)Günaydınnn
Canım kahve istiyor valla napsam
Genelde kahve hakkımı haftasonları kullanıyorum :)
Çok psikolojim bozuldu dün doktordaydım 32. haftamdayım 1,750 çıktı bebişin kilosu 1 hafta geri haftayada böyle olursa yatışa alıcam dedişekerimde var dietteyim herşeyi yiyemiyorum,gece hiç uyuyamadan işe geliyorum ( çok zor durumdayım
10 kilo için bu kadar moralini bozmasına şaşırdım canım yaaa o nası dr'muş öyle ..kilo alışın gayet normal ..ben şimdiye kadar 14 kilo aldım dr'um hiçbişey demedi...Selam arkadaşlar bugün o kadar moralim bozuldu ki. Ben özel muayenehaneye en son kasım ayında gittim o zamandan beri de devlet hastanesine gidiyoz onlarda ne tartıyo ne bişey. Bizde doğuma kadar son kez gidelim bi ağzını yüzünü görelim çocuğun diye bugün özel muayenehaneye başka uygun fiyata bi yere gittik. Kadın doktordu. Toplam 10 kilo almışım o kadar moral bozucu şeyler söyledi ki hem eşimin yanında hem sekreterinin yanında yerin dibine girdim. he öküz gibi yesem canım yanmıcak ama çocuğa zarar verme pahasına nerdeyse aç kalıyorum saatlerce. Ona rağmen bakarken karnıma yok göbeğin çok yağlı çocuk görünmüyo fln fln ki ben önceden de şişmandım tamam ama en az yağlı yerim göbek karın bölgesiydi mübarek ne alırsam kalçaya bacağa gidiyodu bende. Çok canım sıkıldı çok. Kahvaltı yapmadan gitmiştim eve geldim ağla ağla sonra bi baktım kusmaya başladım acaba açlıktan mı diyom sırf su çıktı. Çocuğun gelişimi bi hafta önde giderken 5-6 gün de geriden çıktı zaten. Bide salak gibi takıntı haline getirdim oğlan çocuğu babasına benzesin istiyom eşim de sana benziyo diyo ona sıkıldım. Bana benzerse güzel olmaz ki boyu kısa olur flnCanım çok sıkkın çok. Allah başka dert vermesin beterinden saklasın ama resmen son ay aç gezcez çocukla:2: su içme şişersin dedi doktor ya millet iç ödem olmasın diyo bu son ay içme iyice şişersin dedi. Çok moralim bozuldu keşke hiç gitmeseydim. Benim babamın ailesinde genetik rahatsızlık var ben annem tarafına çektiğim için bende yok ama kardeşimde var korkumuz bi yandan da o bana benzerse yada babamlara diye. Ayyy içim şişti. Hamilelik depresyonuna son ay mı girdim ne:26::26::26:
hımmmm anladım ..bizimki başta çok iyi büyüyodu sonra kilo alışı yavaşladı tosuncuk olmaz dedi dr...ben tüp bebek yaptırdığım için kafam karışık .bebeğimi riske atmakta istemiyorum zaten zor bulduk..sanırım senin gibi oluruna bırakıcam şartlar müsait olursa normal yoksa sezercik.....Benim bebiş karar vericek inşallah :)
Bebişim biraz iri, çatı muayenesinde eğer durum müsait olursa normal olacak ama çıkmıycak gibi olursa sezeryan..
Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için :)
Selam arkadaşlar bugün o kadar moralim bozuldu ki. Ben özel muayenehaneye en son kasım ayında gittim o zamandan beri de devlet hastanesine gidiyoz onlarda ne tartıyo ne bişey. Bizde doğuma kadar son kez gidelim bi ağzını yüzünü görelim çocuğun diye bugün özel muayenehaneye başka uygun fiyata bi yere gittik. Kadın doktordu. Toplam 10 kilo almışım o kadar moral bozucu şeyler söyledi ki hem eşimin yanında hem sekreterinin yanında yerin dibine girdim. he öküz gibi yesem canım yanmıcak ama çocuğa zarar verme pahasına nerdeyse aç kalıyorum saatlerce. Ona rağmen bakarken karnıma yok göbeğin çok yağlı çocuk görünmüyo fln fln ki ben önceden de şişmandım tamam ama en az yağlı yerim göbek karın bölgesiydi mübarek ne alırsam kalçaya bacağa gidiyodu bende. Çok canım sıkıldı çok. Kahvaltı yapmadan gitmiştim eve geldim ağla ağla sonra bi baktım kusmaya başladım acaba açlıktan mı diyom sırf su çıktı. Çocuğun gelişimi bi hafta önde giderken 5-6 gün de geriden çıktı zaten. Bide salak gibi takıntı haline getirdim oğlan çocuğu babasına benzesin istiyom eşim de sana benziyo diyo ona sıkıldım. Bana benzerse güzel olmaz ki boyu kısa olur flnCanım çok sıkkın çok. Allah başka dert vermesin beterinden saklasın ama resmen son ay aç gezcez çocukla:2: su içme şişersin dedi doktor ya millet iç ödem olmasın diyo bu son ay içme iyice şişersin dedi. Çok moralim bozuldu keşke hiç gitmeseydim. Benim babamın ailesinde genetik rahatsızlık var ben annem tarafına çektiğim için bende yok ama kardeşimde var korkumuz bi yandan da o bana benzerse yada babamlara diye. Ayyy içim şişti. Hamilelik depresyonuna son ay mı girdim ne:26::26::26:
bize de bir dr demişti oğlum sarılık oldu tam 3 ay geçmedi dr anneme hadi kızın bilmez sen de mi bilmiyorsun şekerli su versene dedi annem de ne bileyim dr sakın verme demişti biz de vermedik dedi ama bu oğlumda vereceğim inşallahValla kızlar kimileri saçma buluyo ama ben inandım yaptığım için sarılık konusunda, şekerli su . Kızım doğduğu gece annem ara ara kaşıkla verdi, bir hafta kadar verdik günde bir kaç kez ve hiç sarılık olmadı kızım, bir ay önce de doğuran arkadaşıma da Dr şekerli su ver deyince artık bi esprisi var demekki bu işin diye düşünüyorum ben de
normal ama o panik anı kısa sürecek sonra tatlı heyecanlar geliyorHeyecanlı, kaygılı ve alabildiğine korkak...
Kizlar ya benim kafam cok karisti nolur biri yardim etsin.ogretmenim ve 34+0 dayim suan. Okullar acildiginda 35+5 te olucam o gun calisamaz raporumu alacaktim. Doktorum dediki 2 haftani saymazlar tatil oldugu icin yani ben dogum sonrasina sadece 2 hafta mi aktarmis olucam. Tatili neden saymasinlar hala anlamadim ben mi dedim tatil olsun diye:)) sabah sabah moralim bozuldu ben 4 hafta aktaricam diye dusunuyordum. Ve okuldaki mudur yardimcilari tayin isteyip gittiler soracagim kimsede yok
hımmmm anladım ..bizimki başta çok iyi büyüyodu sonra kilo alışı yavaşladı tosuncuk olmaz dedi dr...ben tüp bebek yaptırdığım için kafam karışık .bebeğimi riske atmakta istemiyorum zaten zor bulduk..sanırım senin gibi oluruna bırakıcam şartlar müsait olursa normal yoksa sezercik.....
doğrudur cnm, bende önceden öyle bilyordum ama dr.um ve burda personeldki arkadaşlarda düşmez dediler bana, off herkes kafasına göre takılıyo, ben 10 gün önce bırakcam daha doğrusu rapor alcam son 10 gün, öyle tamamalicam 37 haftayı, bakalım düşüp düşmiceğini yaşayarak görcez, düşersede ne yapayım valla, daha fazla gelemicem şartlandırdımda kendimi 14 şubat son diye, inşallah düşmezler:26:
İşte Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi. Allahtan bi daha gitmicem. Öküz yaa bende isterdim filinta gibi hamile olmayı ama olmadı işte kocamda çaktırmasa da bozuldu. zaten sporcu olduğu için daha çok üzülüyorum gittiği ortamlarda karılar on numarabi kahvaltı yapıyom saat 11 gibi, bi 3-4 gibi yiyom, bide akşam yemeği eşimle. Sonrada meyve yada tatlı saat 9 gibi onuda mı keseyim.:) Az ama sık yemelisin demeyin maddi durum azcık sıkıntıda olduğundan çeşit yok ve öğün arttıramıyorum:2: yarım yağlı süt içiyom tamamen diyet peynir ve süt mü alsam. Valla zehir etti son ayımı. düşünmemeye çalışcam İnşallah başarabilirim.
Heyecanlı, kaygılı ve alabildiğine korkak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?