İşte Allah iyi doktorlarla karşılaştırsın cümlemizi. Allahtan bi daha gitmicem. Öküz yaa bende isterdim filinta gibi hamile olmayı ama olmadı işte kocamda çaktırmasa da bozuldu. zaten sporcu olduğu için daha çok üzülüyorum gittiği ortamlarda karılar on numarabi kahvaltı yapıyom saat 11 gibi, bi 3-4 gibi yiyom, bide akşam yemeği eşimle. Sonrada meyve yada tatlı saat 9 gibi onuda mı keseyim.:) Az ama sık yemelisin demeyin maddi durum azcık sıkıntıda olduğundan çeşit yok ve öğün arttıramıyorum:2: yarım yağlı süt içiyom tamamen diyet peynir ve süt mü alsam. Valla zehir etti son ayımı. düşünmemeye çalışcam İnşallah başarabilirim.
Eğer durumunuz elveriyorsa 2-3 gün çalıştıktan sonra çalışamaz alırsanız saymaları lazım diye biliyorum ben, hemen alırsanız saymazlar.
hımmmm anladım ..bizimki başta çok iyi büyüyodu sonra kilo alışı yavaşladı tosuncuk olmaz dedi dr...ben tüp bebek yaptırdığım için kafam karışık .bebeğimi riske atmakta istemiyorum zaten zor bulduk..sanırım senin gibi oluruna bırakıcam şartlar müsait olursa normal yoksa sezercik.....
Selam arkadaşlar bugün o kadar moralim bozuldu ki. Ben özel muayenehaneye en son kasım ayında gittim o zamandan beri de devlet hastanesine gidiyoz onlarda ne tartıyo ne bişey. Bizde doğuma kadar son kez gidelim bi ağzını yüzünü görelim çocuğun diye bugün özel muayenehaneye başka uygun fiyata bi yere gittik. Kadın doktordu. Toplam 10 kilo almışım o kadar moral bozucu şeyler söyledi ki hem eşimin yanında hem sekreterinin yanında yerin dibine girdim. he öküz gibi yesem canım yanmıcak ama çocuğa zarar verme pahasına nerdeyse aç kalıyorum saatlerce. Ona rağmen bakarken karnıma yok göbeğin çok yağlı çocuk görünmüyo fln fln ki ben önceden de şişmandım tamam ama en az yağlı yerim göbek karın bölgesiydi mübarek ne alırsam kalçaya bacağa gidiyodu bende. Çok canım sıkıldı çok. Kahvaltı yapmadan gitmiştim eve geldim ağla ağla sonra bi baktım kusmaya başladım acaba açlıktan mı diyom sırf su çıktı. Çocuğun gelişimi bi hafta önde giderken 5-6 gün de geriden çıktı zaten. Bide salak gibi takıntı haline getirdim oğlan çocuğu babasına benzesin istiyom eşim de sana benziyo diyo ona sıkıldım. Bana benzerse güzel olmaz ki boyu kısa olur flnCanım çok sıkkın çok. Allah başka dert vermesin beterinden saklasın ama resmen son ay aç gezcez çocukla:2: su içme şişersin dedi doktor ya millet iç ödem olmasın diyo bu son ay içme iyice şişersin dedi. Çok moralim bozuldu keşke hiç gitmeseydim. Benim babamın ailesinde genetik rahatsızlık var ben annem tarafına çektiğim için bende yok ama kardeşimde var korkumuz bi yandan da o bana benzerse yada babamlara diye. Ayyy içim şişti. Hamilelik depresyonuna son ay mı girdim ne:26::26::26:
Selam arkadaşlar bugün o kadar moralim bozuldu ki. Ben özel muayenehaneye en son kasım ayında gittim o zamandan beri de devlet hastanesine gidiyoz onlarda ne tartıyo ne bişey. Bizde doğuma kadar son kez gidelim bi ağzını yüzünü görelim çocuğun diye bugün özel muayenehaneye başka uygun fiyata bi yere gittik. Kadın doktordu. Toplam 10 kilo almışım o kadar moral bozucu şeyler söyledi ki hem eşimin yanında hem sekreterinin yanında yerin dibine girdim. he öküz gibi yesem canım yanmıcak ama çocuğa zarar verme pahasına nerdeyse aç kalıyorum saatlerce. Ona rağmen bakarken karnıma yok göbeğin çok yağlı çocuk görünmüyo fln fln ki ben önceden de şişmandım tamam ama en az yağlı yerim göbek karın bölgesiydi mübarek ne alırsam kalçaya bacağa gidiyodu bende. Çok canım sıkıldı çok. Kahvaltı yapmadan gitmiştim eve geldim ağla ağla sonra bi baktım kusmaya başladım acaba açlıktan mı diyom sırf su çıktı. Çocuğun gelişimi bi hafta önde giderken 5-6 gün de geriden çıktı zaten. Bide salak gibi takıntı haline getirdim oğlan çocuğu babasına benzesin istiyom eşim de sana benziyo diyo ona sıkıldım. Bana benzerse güzel olmaz ki boyu kısa olur flnCanım çok sıkkın çok. Allah başka dert vermesin beterinden saklasın ama resmen son ay aç gezcez çocukla:2: su içme şişersin dedi doktor ya millet iç ödem olmasın diyo bu son ay içme iyice şişersin dedi. Çok moralim bozuldu keşke hiç gitmeseydim. Benim babamın ailesinde genetik rahatsızlık var ben annem tarafına çektiğim için bende yok ama kardeşimde var korkumuz bi yandan da o bana benzerse yada babamlara diye. Ayyy içim şişti. Hamilelik depresyonuna son ay mı girdim ne:26::26::26:
Ben de tüp bebek diye sezeryan olur diye düşünüyodum ama dr da normal olanilir diyo bu yüzden senin gibi şartlara bıraktım hayırlısıyla sağlıkla inşallah destinacım
büyük oğluma hamileyken allahım hep böyle mi kalacağım kendimi armuta benzetiyor ve ağlıyordum ki o zaman eşimin okulunda çok hoş bayanlar vardı ve ben kıskançlık krizlerine girmiştim sonra ne oldu doğumyaptım kilomu verdim her daim bakımlı kadın oldum
şimdi yine hamileyim yine armuta benziyorum ama takmıyorum hatta eşimle gülüyoruz halime falan hala eşimin okulunda hoş bayanlar var dışardavar ama ben düşünmüyorum eşim adına da üzülmüyorum neden üzüleyim ki nasılsa geçici bir dönemm bu sonra ben eski ben olacağım hem fit hem 2 çocuklu hoş bir kadın olacağım biliyorum şimdi tek düşüncem oğlumu sağlıkla doğurmak
valla
Ya barbie yi çok merak ediyorum, inşallah bebişiyle ilgilenmekten girmeye fırsatı olmamıştır, iyidir ikiside, aybüke ve amargi lütfen siz de bizi habersiz bırakmayın.. Çok merak ediyorum ilk bebişleri...
Yok zaten onu aç bırakmaya içim elvermez olur mu öyle şeyYazık bana muhtaç orda Sadece dikkatli olduğum halde böyle olduğundan nasıl dikkat etsem neyden kessem onu bilemedim. Canım oğlum benim ruh hastası anneyle uğraşacak:):)
ay napıcam hiç bilmiyom kafam çok karışık .....bi yandan erken doğum riskide var günde 6 tane nidilat alıyom .dr 37. haftaya kadar içerde tutmaya çalışacaz diyo...38. haftada nidilatı bırakacam ..bıraktıktan sonra hemen sancı başlayabilir.. o zamana kadar karar vermem lazım ...Ben de tüp bebek diye sezeryan olur diye düşünüyodum ama dr da normal olanilir diyo bu yüzden senin gibi şartlara bıraktım hayırlısıyla sağlıkla inşallah destinacım
Oyyy oyy maşallahh 41,5 kere
Ne güzel yakalamış dr un.. Ay bizim velet bi göstermedi yüzünü hep eli ile kapattı
oyy yesinler senin oglunu.. annesi gibi guzel olcak oda. maasallah bebisinee
daha ne pozlarımız var teyzesi :) hep eşime benzeyen bi oğlum olsun istedim ve sanırım basardım :) kopyası olmus bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?