2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canim benim o kadar sinirlendimki o doktora. seni bu sekilde dusundurdugu icin. sen su anda dunyanin en guzelisin. bi bebek tasiyosun. mucizeye neden oluyosun. sendeki tatlilik suanda hicbi mankende yok emin ol esinde oyle dusunuyor. cokda kilo almamisin ayrica. ben daha fazla aldim ama hic takmiyoum. sakin kendini ac birakma ve yagsiz urunlere yonelme. bicok vitamin ve mineral yagda cozunur. ADEK bu vitaminleri yagsiz urunlerde bulamazsin. su anda senin hepsine ihtiyacin var. o sacmA doktorun sozunu dinleme sakin. ayrica teknik bilgi:ultrason dedigimiz cihaz ultrasound yani yuksek ses demek. yani kulagimizin duyamayacagi tizlikde ama yuksek ses ile titresim gonderip o titresimin yansimasini ekrana yansitiyorlar. yani televizyon gibi degil. oyle olsaydi net bicimde gorulurdu. siyah beyaz degil. uzatmayayim ksrnindaki yaglarla bi alakasi yok. yag kas hicbisey farketnez gonderdigi titresim onemli. o doktor bulamadi muhtemelen.

Eğer durumunuz elveriyorsa 2-3 gün çalıştıktan sonra çalışamaz alırsanız saymaları lazım diye biliyorum ben, hemen alırsanız saymazlar.

Doktorumda aynisini soyledi ama ben kendimi oyle bir calismamaya hazirladim ki moralim cok bozuldu ama mecburen gidicem okula insallah sayarlar yoksa 3 haftam bosa gitmis oluyor

Ben de tüp bebek diye sezeryan olur diye düşünüyodum ama dr da normal olanilir diyo bu yüzden senin gibi şartlara bıraktım hayırlısıyla sağlıkla inşallah destinacım

ah canım yaaa hiç gitmemiş say sen bu doktora, ben daha 31.haftaya bugün gördüm 12 kg aldım e ben napayım gerçi ben 52 ile hamile kaldım acaba sen hamile kaldığında kilolumuydun oda var, bir diğeri ben oğlum bana benzese diyorum kızım zaten tıpkı babası benle uzaktan yakından alakası yok bari bu benzese diyorum, bide su meselesi var dr bana taaa en başlardan beri bol bol su içiceksin deyip duruyor pazartesi gittim yine dedi bol su erken doğumu engeller dedi, bence arkadaşım aç kalma yavrum karnında senden bekliyor sen yersen oda yiyor unutma ekmek hamur işi çok yeme yeter bence kahvaltında yumurta peynir ihmal etme meyveyi ben çok yiyorum öğlen akşamıda genelde etli bir yemek oluyor çok şükür yavrum ii durumda inşallah sağsalim doğarda Rabbim hepimizinkini öyle nasip etsin

Kimse kilo almak istemez,vücudu bozulsun istemez ama dünyanın en güzel duygusunu yaşıyoruz şuanda..
Bizim manken gibi gördüğümüz ve bizim yerimizde olmak isteyen çok kadın olduğuna eminim. Kimisi koca bulamaz, kiminin çocuğu olmaz. O yüzden bence şükür etmek lazım bu duruma..
Bilmiyorum ben pek kafama takmıyorum kilo alışımı, hep böyle kalmıycağımı biliyorum o yüzden bu dönemi en zevkli şekilde geçireyim ki bebişim doğduktan sonra mutlu mutlu karşılayayım onu. Sonrası zaten kolay. Emzirme dönemi bittimi 9 ayda aldığın kiloyu 5 ayda çok rahat verirsin sıkıntı yok

canm senin o doktor beni görse ne derdi acaba? şoka falan girerdi heralde..10 kiloda ne var ki Allah aşkına, takma kafana. az bi zaman kaldı,keyfine bak, suyu da bol bol iç, o dr. kafayı yemiş

Ben de tüp bebek diye sezeryan olur diye düşünüyodum ama dr da normal olanilir diyo bu yüzden senin gibi şartlara bıraktım hayırlısıyla sağlıkla inşallah destinacım

Benim bir arkadaşım ikiz bebeği (tüpbebek) normal doğum yaptı 2 yıl önce.. Dr u da ilk defa böle bişey yaptırıyorum demişti o zaman. Ama kızın bünyesi o kadar müsaitmişki bebeklerde normal gelmek için hevesli olunca riskte olmayınca o şekilde doğdular..
O yüzden hayırlısı olsun hepimiz için nasıl olursa olsun sağlıkla kucağımızda olsunlarda :)

aynen bende oyle dusunuyoum. cok guzel bi kadin olcM. cunku esim benimlexken cok mutlu bebegimde olacak. onuda en guzel sekilde yetistirecegim. bunlar yeterli guzellik icin bence. benim gibbi akillisinida zor bulur kocam ayrica hic kiskanmam disardakileri. her zamanda fuzel oldugum soylenmistir ama beni bide depresyonda bi haftadir dus yapmamis saclarini taramamis gunler once yaptigi makyaji ustinden cikarmamis halimle gorsunler onu diyenler. bakimli olmak her zaman daha onemli bence
Ya barbie yi çok merak ediyorum, inşallah bebişiyle ilgilenmekten girmeye fırsatı olmamıştır, iyidir ikiside, aybüke ve amargi lütfen siz de bizi habersiz bırakmayın.. Çok merak ediyorum ilk bebişleri...

bende ya cok merak ediyorum

Günaydın kızlar napiyosnz
Gece uyuyamayinca sabaga dogru uyuya kalmisim biraz gec kalktimm
Sagolsun kizimdaa uyuduu hatta bnden sonra uyandı
Kasiklarimda adet agrisina bnzer agri var 2 gündür hafif hafifff yokluyoo

Ayy son ayimm gecsede dogsaa ogluuss yaaa :))

ay kızlar sizleri korkutmak istemem ama ptesi ben nst ye gittim kasılmalar vardı biliyorsunuz doğumhaneye gönderiyorlar beni orda bakıyorlar hem elini karnıma koyup bekliyor hemşire kasılmaları anlamak için hemde sonra nst bağlıyor, gittim bayanın biri sancı çekiyor doğurmak üzere onun karşı yatağa ben yattım ama kadın acaip kıvranıyordu sanırım suni sancıydı, sonra hemşire geldi bayana noldu çokmu sancın var dedi bayan çok çok dayanamıyorum dedi, hemşire eldiveni giydi geldi açılmasına baktı 7 cm dedi biraz daha dedi az sonra doğuracaksın dedi kalk yürü dedi kadın iki büklüm perişan inleye inleye yürümeye başladı sonra doğuma aldılar ama bir 20 dakika daha içerdede bağırdı ama hala bebek doğmamıştı, ben işim bitti ççıktım ve ben galiba normal doğuramazdım dedim hatta erkekler görmeli bidaha bebek istemezler dedim, normal doğum yapacak arkadaşlar dilerim çekmeden bir avazda oldu bitti bebeğinizi alırsınız kucağınıza

inanmıyorum ya sadece 10 kilo almışsın ben kimle konuşsam 20 den 25 den bahsediyo yazık o doktora zaten insan hassas ooluyo sen canını sıkma canım ve yemege devam et sakın bırakma yazık bebeğine

Yok zaten onu aç bırakmaya içim elvermez olur mu öyle şey Yazık bana muhtaç orda Sadece dikkatli olduğum halde böyle olduğundan nasıl dikkat etsem neyden kessem onu bilemedim. Canım oğlum benim ruh hastası anneyle uğraşacak:):)

aslında çok kilo almamışsın ki. süt yumurta peynir ye eger karbonhidrat alıyosan fazla onları kes ama dediğim gibi 10 kilo bence çok degil daha yeni biriyle görüştüm 25 kilo aldım dedi ve kız tıg gibi şuanda.takma canım taktıkça daha çok alırsın zaten ne kaldıkı dogumlarımıza.

ay napıcam hiç bilmiyom kafam çok karışık .....bi yandan erken doğum riskide var günde 6 tane nidilat alıyom .dr 37. haftaya kadar içerde tutmaya çalışacaz diyo...38. haftada nidilatı bırakacam ..bıraktıktan sonra hemen sancı başlayabilir.. o zamana kadar karar vermem lazım ...

aminnnn inşallah yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik....hakkımızda hayırlısı ...

daha ne pozlarımız var teyzesi :) hep eşime benzeyen bi oğlum olsun istedim ve sanırım basardım :) kopyası olmus bu

Valla çok tatlı bişi olucak belli :)
Bende kardeşime benzesin istiyorum çok gamzeli falan yakışıklı bişi kardeşim.. Ultrasonda onun gibi yuvarlak yüzlü,eşim gibi uzun değil Allahtan yüzü ama doğunca görücez artık bizimki hiç sevmiyor poz vermeyi. Hiç bana çekmemiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…