2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Amargicim Allah sağlıkla sıhhatle yavruna kavuşmanı nasip etsin gönülden dilerim canım, seninle aynı tarihlerimiz ve ben de ağırlaştım eşim acımaya başladı bana , zorlanmadan yapabildiğim bişey yok diyebilirim, gerçekten Allah kurtarsın hepimizi

Bu bilgiler süper

Bende çok merak ediyorum hem barbieyi hem doğum yapan arkadaşları..
Düşündükçe heyecan basıyor.. :18:

Evet çok şükür kızım için çantamız hazır...
Hatta giriş kapısının yanına koydum.
Of heyecanlanmaya başlıyorum sanırım...

Kendi çantamızı daha sonra yapacağım.

Evet çok şükür kızım için çantamız hazır...
Hatta giriş kapısının yanına koydum.
Of heyecanlanmaya başlıyorum sanırım...

Kendi çantamızı daha sonra yapacağım.

hadi hayırlısı bakalım schagacım aman erken gelmesin de bebişler
ben de bugün bebeğin çantasında birkaç eksiğim vardı onları sipariş ettim yarın gelcek kargom
kendi çantamda da birkaç eksik var onları da cuma günü halletçem nasipse

Bebişler zamanında gelsinler de biz yine de hazırlıklarımızı yapalım kafamız rahat olsun..

kızlar bende 2 gecedir üst üste 3 kez yatarken sertleşme olmuştu ama geçti sonra bugün gebelik izlem vardı hemşireyle konuştum sertleşmeler kasılmaymış eğer geçmezse acile gitmemi söyledi çünkü bebek strese girermiş kalp atışları değişirmiş bilginiz olsun ilk bebişim olcağı için ben çok tecrübesizim sancı kasılma nasıl hiç bilmiyorum aman bebişim zaten ters vaktinden önce sancı gelmesin de.
bir de ne dicem siz bebek kremi aldınız mı el yüz için?
ayrıca lansinoh göğüs ucu kremi 40 ml bebek house da indirimde bilginiz olsun kargo 1 günde ulaşıyor bu siteden daha önce alışveriş yapmıştım.

Benimde sertleşmeler oluyor gün içinde 4-5 defa ama dr um normal dedi.
Yani artık son aydasın ve bebek içeride sıkışıyor artık dedi..
Benim dr umda hiç panik olayı yok o yüzden çok seviyorum :)

Geçmiş olsun canım.. Yaa üşütmüşsündür, yada sol tarafına çok uzun süre yattıysan falan bebiş böbreğine baskı yapmış olabilir..
öğle arası evde yemek yedim çay içtiğim gibi baya bir terledim .ter geçince işe geldim.şu an işteyim.ve birden oldu analayamadım.ben öyle sıcak bir odadaım ki nasıl üşütüyorum anlamış değilim hala ev de öyle çok şükür

Kızlar park yatağın içine yatak almam lazım..
Çok uzun süre park yatakta yatırmayı düşünmesemde en az 3-4 ay yatırılır diye tahmin ediyorum.
Sünger ?
Visko ? yatakmı almalı
Yoksa Yün yatak mı yaptırmalıyım ? :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…