biz bulamamıştık o yüzden ahşap aldık
Canım visko yu tavsiye etmiyorlar. Ben pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum. Terleme açısından da yünden iyidir.
biz bulamamıştık o yüzden park yatak almadık
Bizde kayrolasına ortopedik yatak aldık ama işte ilk etapta park yatakta bizim odamızda yatacak geçici bişiler bulmam lazım..
Yaa memlekette olsam bulurum o tarz yerde, izmirde yastıkçı yorgancı kaldı mı ki :))
canim ortopedik yatak kesinlikle olmamali. onun yerine yun yatakda yatir daha iyi
lateks demiş kızlarAaa niye ki ?
Sünger zamanla ezilir şekli bozulur diye düşünüyorum ama tabii ne kadar sürede..
Yünde sağlıksız dedi bir kaç arkadaşım terleme falan yapıyormuş..
Ne koyalım ki bu park yatağa :S
gelmesn şimdi biriksin içerdehayır canım gelmemesi normal olan
ilk süt bebek için gerekli
doğduktan sonra kolostrum azıcık gelse de bebeği idare ediyor
normal sütün gelmesi 5 gün bile oluyormuş..
Canım visko yu tavsiye etmiyorlar. Ben pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum. Terleme açısından da yünden iyidir.
Benim de bebişim erkek ve sağ tarafıma tutulmuş durumda hep sola yatıyorum sola kayması gerekirken sağ tarafımda duruyor bu oğlan yapıştı resmen sağıma
Benimde ilk hamileliğim... Ben şu anda sütüm gelmesin diye dua ediyorum. Bir damlasını bile boşa harcayamam sütümüm... Mümkünse doğumdan sonra gelsin. Ayrıca göğsümde sızlamalar ağrımalar var annem süt damarların genişliyor ve doluyor diyor. Zaten bebek vücuttan çıkınca beyne süt üretme komutu gidiyormuş. Kokrma 3-5 güne mutlaka geliyor şüt sadece stressten mümkün olduğunca kaç yeter
Ben aslen pamuğun memleketinden olduğum için problem etmiyorum. Annemler yaptırır şayet sivasta bulamazsamHatta belki gitmeden de yaptırabilirim.
lateks demiş kızlar
gelmesn şimdi biriksin içerde
benim göğüslerim hıç sızlamadı valla kızlar oğlumu emzirirken dahil ne hamileik öncesi ne sonrası ama sütüm geldi haaaa dolu dolu değildi ama 20 ay emzirdim kuzumuhala öyle düz duvar mübarek azcık büyüseydi yaaaaa oğlumu emzirirken bildiğin deri kalmıştı annem yavrum deriden süt bekliyor derdi ne gülerdik yaaaa oyüzden hiç düşünmeyin sütüm gelecek bebeğim emecek deyin ben hep öyle dedim çok şükür de öyle oldu rabbim bu evladıma da anne sütünü almayı nasip etsin
Bende memlekettekilere söylüyeyim bari yaptırıp yollasınlar..
O da iyiymis canim ya yani zaten tecrubesisiz panikletmenin anlami yok cok kadin dogumcu var panik
Aynen canım.. Böylesi insana daha çok güven veriyor..
İlk sertleşmede çok korkmuştum hemen aradım, biraz arkana yaslan yer aç bakalım bebeğine öyle sıkıştırır yorarsan,o da seni sıkıştırır deyip gülmüştü :))
Canim neden onerilmiyormus visco bizimki isbir visco oyun parkiyla birlikte aldikben visco almıştım ama şimdi önerilmiyormuş canım
Aslında hazır yataklara göre yünde iyi gibi ama çok yumuşak oluyor çocuk içine gömülür diye düşünüyorum. Pamuk şöyle kalıplaşınca çok iyi oluyor vücuduna göre de şekilleniyor. O zaman daha iyi olur sanıırm. Ya da ben pamuğa alıştığım için bana öyle geliyor bilmiyorum. Ama minik adamım tek başına yatmaya başlıyana kadar hazır yatak kullanmak istemiyorum nedense....
O da iyiymis canim ya yani zaten tecrubesisiz panikletmenin anlami yok cok kadin dogumcu var panik
Canim neden onerilmiyormus visco bizimki isbir visco oyun parkiyla birlikte aldik
inşalla h canım yeter ki iste ben damla damla biriktirdim sütümü bir öğün daha içsiin diye neler neler yemedim bilsen yani demem o ki yeter ki siteMaşllah canım 20 ay emzirebilmek inş. bize de nasip eder yarabbim. Bende en az 1 sene emzirebilsem diyorum inş. olur
Kızlar benim göğüslerim de hiç büyümedi.
Bebeğimi kaybettiğim hamileliğimde geceleri ağrıdan uyanıyordum büyürken.
Bu sefer hiç bir şey olmadı.
Bunun süt ile ilgisi yoktur di mi?
Gelir di mi yine de süt doğumdan sonra ?
Slm kızlar,
Hastanede giymek icin nasıl terlik alacaksınız?doktor terliği gibi bir sey mı yoksa ev terliği gibi pijama ya da gecelikleriniE uygun bir sey mı? Ben aslında pijamalarına uygun krem, sade bir terlik istiyorum. Zaten doguma giderken hastane de terlik verecekler. Ama yine de kararsız kaldım.😳sizin de fikirlerinizi alabilir miyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?