2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Benimde sertleşmeler oluyor gün içinde 4-5 defa ama dr um normal dedi.
Yani artık son aydasın ve bebek içeride sıkışıyor artık dedi..
Benim dr umda hiç panik olayı yok o yüzden çok seviyorum :)

aynen benim doktorum da çok relax panik doktorları sevmiyorummm

Artık 2 kat hassasız terin biraz üstünde soğusa etkileniyoruz demekki.. İnşallah hemen geçer canım,
dikkat et kendine :)

sol tarafımda sancım var...üşütmüş olabilr miyim kiii:26:

canım ben hafif üşütsem yada hafif yorulsam hemen sağ tarafım ağrıyor, eğer geçmezde doktora görün derim ama benimki barkaç saat sonra geçiyor. hatta bazı rivayetlere göre erkek bebek sağda kız bebek solda hissedilirmiş bende tuttu bu durum, sağ tarafım daha hassas. senin bebişin cinsiyeti neydi?

Evet çok şükür kızım için çantamız hazır...
Hatta giriş kapısının yanına koydum.
Of heyecanlanmaya başlıyorum sanırım...

Kendi çantamızı daha sonra yapacağım.

Schaga E vit göğüs uçlarına sürmek için miydi
Bunu sürersej baska bi krem sürmemize gerek var mı acaba

canım erkek benim ama

aynen benim doktorum da çok relax panik doktorları sevmiyorummm

Aynen canım.. Böylesi insana daha çok güven veriyor..
İlk sertleşmede çok korkmuştum hemen aradım, biraz arkana yaslan yer aç bakalım bebeğine öyle sıkıştırır yorarsan,o da seni sıkıştırır deyip gülmüştü :))

ben visco almıştım ama şimdi önerilmiyormuş canım

amin canım yaa Allah doğum yapacak olan herkezin yardımcısı olsun, bu soruyu bende merak ediyorum, benim ilk hamileliğim, henüz sütüm gelmedi bildiğim kadarıyla şimdiye gelmesi lazımdı, benim sütüm olmayacak mı acaba

ben visco almıştım ama şimdi önerilmiyormuş canım

Aaa niye ki ?
Sünger zamanla ezilir şekli bozulur diye düşünüyorum ama tabii ne kadar sürede..
Yünde sağlıksız dedi bir kaç arkadaşım terleme falan yapıyormuş..
Ne koyalım ki bu park yatağa :S

hayır canım gelmemesi normal olan
ilk süt bebek için gerekli
doğduktan sonra kolostrum azıcık gelse de bebeği idare ediyor
normal sütün gelmesi 5 gün bile oluyormuş..

Son düzenleme:
hayır canım gelmemesi normal olan
ilk süt bebek için gerekli
doğduktan sonra kolostrum azıcık gelse de bebeği idare ediyor
normal sütün gelmesi 5 gün bile oluyormuş..

yaa çevremde önceden doğum yapanlar sütün gelmedimi hala diye soruyor hep, 6. ayda gelmesi lazımdı diyorlar, üzülüyorum inşallah bol bol sütümüz olur hepimizin

Arkadaşlar 34. haftada kasılmaları başlayan var mı? birde bu kasılmaları nasıl hissediyorsunuz?

Canım visko yu tavsiye etmiyorlar. Ben pamuk yatak yaptırmayı düşünüyorum. Terleme açısından da yünden iyidir.

Benim de bebişim erkek ve sağ tarafıma tutulmuş durumda hep sola yatıyorum sola kayması gerekirken sağ tarafımda duruyor bu oğlan yapıştı resmen sağıma

Benimde ilk hamileliğim... Ben şu anda sütüm gelmesin diye dua ediyorum. Bir damlasını bile boşa harcayamam sütümüm... Mümkünse doğumdan sonra gelsin. Ayrıca göğsümde sızlamalar ağrımalar var annem süt damarların genişliyor ve doluyor diyor. Zaten bebek vücuttan çıkınca beyne süt üretme komutu gidiyormuş. Kokrma 3-5 güne mutlaka geliyor şüt sadece stressten mümkün olduğunca kaç yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…