Slm kızlar,
Hastanede giymek icin nasıl terlik alacaksınız?doktor terliği gibi bir sey mı yoksa ev terliği gibi pijama ya da gecelikleriniE uygun bir sey mı? Ben aslında pijamalarına uygun krem, sade bir terlik istiyorum. Zaten doguma giderken hastane de terlik verecekler. Ama yine de kararsız kaldım.😳sizin de fikirlerinizi alabilir miyim????
belimmmmmm çok ağırıyor kızlar yaaa azcık ayakta kaldım sadece akşam için börek yaptım o yaniii feci ağırıyor
Slm kızlar,
Hastanede giymek icin nasıl terlik alacaksınız?doktor terliği gibi bir sey mı yoksa ev terliği gibi pijama ya da gecelikleriniE uygun bir sey mı? Ben aslında pijamalarına uygun krem, sade bir terlik istiyorum. Zaten doguma giderken hastane de terlik verecekler. Ama yine de kararsız kaldım.😳sizin de fikirlerinizi alabilir miyim????
ben de öğretmenim.ama sömestr tatilini nasıl hesaplayıp aktarmayacaklarki.bugün okula gittim müdür hiç öyle bişey demedi bana.bi de doğum sonrası 8 hafta izin var ya.tam doğum sonrası mı 8 hafta diye hesaplanıyor.yoksa izne başladığın tarihten itibaren 16 hafta diyemi hesaplayacağız.sezaryen olursa eğer doğum 1-2 hafta erken olacağı için karne öncesine geliyor.haziranda 2-3 hafta gitmek durumunda kalabilirim
Ben de emzirmek istiyorum arkadaşlar bu sefer. Kızımı 4 ay emzirebildim , 2 aydan sonra göğüslerim feci oldu iltihap falan berbattı ağlamaktan ve kendimi sıkmaktan süt falan kalmadı. 7. Aydan beri zeytinyağ sürüyorum busefer çok dua ediyorum allahıma bişey olmasın. Sürekli düşünüyorum hangi kremi alsam, göğüs koruyucusu aventin alsam mı?, bi arkadaşım garmastan,diğer arkadaşım munix vdiye krem önerdi bakıyorum herkes lansinoh diyo kafayı üşüteceğim ne yapsam ne yapsam ???????
Bende daha almadım ve ne alacağımı bilmiyorum..
Açıkcası terlik olayını unutmuştum bile
belimmmmmm çok ağırıyor kızlar yaaa azcık ayakta kaldım sadece akşam için börek yaptım o yaniii feci ağırıyor
Ben twigy de beğendim önü kapalı model alacağım.ama bu göbekle çıkıpta alacak halim yok
çok teşekkür ederim masalcımmm umarım faydası olur bizeLoveli ne güzel bilgiler paylaşıyorsun.okurken keyif aldım.çok teşekkürler.valla doktordan önce sana sorarım herhalde :) Tecrübe ne güzel şey.iyiki varsın.
Valla bugün bende ıspanaklı börek yaptım.ıspanakları yıkamaktan bel ağrısı oldu. Ispanak benim için önemli ,yıkaya yıkaya bir hal oldum.:)
Ben de emzirmek istiyorum arkadaşlar bu sefer. Kızımı 4 ay emzirebildim , 2 aydan sonra göğüslerim feci oldu iltihap falan berbattı ağlamaktan ve kendimi sıkmaktan süt falan kalmadı. 7. Aydan beri zeytinyağ sürüyorum busefer çok dua ediyorum allahıma bişey olmasın. Sürekli düşünüyorum hangi kremi alsam, göğüs koruyucusu aventin alsam mı?, bi arkadaşım garmastan,diğer arkadaşım munix vdiye krem önerdi bakıyorum herkes lansinoh diyo kafayı üşüteceğim ne yapsam ne yapsam ???????
Slm kızlar,
Yaa benim ayaklarım biraz büyük :26:
Yani normal şartlarda da bitek deıchmandan ayakkabı bulabiliyorum o yüzden twiggy zor gibi..
Sanırım yine unicex bişiler olucak :)
çok teşekkür ederim masalcımmm umarım faydası olur bize
hiç sormaaa ya o yüzden patatesli kıymalı yaptım
Yaa benim ayaklarım biraz büyük :26:
Yani normal şartlarda da bitek deıchmandan ayakkabı bulabiliyorum o yüzden twiggy zor gibi..
Sanırım yine unicex bişiler olucak :)
Benimde 38 di.artık 40 :))) terlik 40 numara olacak.ama galiba en rahatı hastane terliği.hani şu lacivert beyaz dr terlikleri.
benim aldığım model 35'ten başlayıp 46'ya kadar filan gidiyor.
Kız erkek ortak model :)
Ceyo'ya bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?