2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

ben oğlumda şu sabo dr terlikleri var ya ondan almıştım sonra hiç kullanmadım kaldırdım şimdi yine onu kullanacağım yıkadım makinede çantaya koydum

Bende daha almadım ve ne alacağımı bilmiyorum..
Açıkcası terlik olayını unutmuştum bile

Ben de emzirmek istiyorum arkadaşlar bu sefer. Kızımı 4 ay emzirebildim , 2 aydan sonra göğüslerim feci oldu iltihap falan berbattı ağlamaktan ve kendimi sıkmaktan süt falan kalmadı. 7. Aydan beri zeytinyağ sürüyorum busefer çok dua ediyorum allahıma bişey olmasın. Sürekli düşünüyorum hangi kremi alsam, göğüs koruyucusu aventin alsam mı?, bi arkadaşım garmastan,diğer arkadaşım munix vdiye krem önerdi bakıyorum herkes lansinoh diyo kafayı üşüteceğim ne yapsam ne yapsam ???????

Yönetmeliğe göre fiili olarak çalışman gerekiyor.Tatilde olduğun için , fiili olarak çalışmadığın için aktaramıyormuşsun.Ama aktaranlarıda duydum.Her milli eğitim farklı yorumluyor galiba.yarın bu işleri iyi bilen bir arkadaş var ona soracağım.izinlerin (son adet tarihine göre) doğum tarihine göre hesaplanıyor.benim sata göre 7 mart.Erken olursa kullanamadığın iznini doğum sonrasına aktarıyorsun.yönetmelikte bu var.heyet raporu veya aile hekiminden rapor alabilirsin.

Loveli ne güzel bilgiler paylaşıyorsun.okurken keyif aldım.çok teşekkürler.valla doktordan önce sana sorarım herhalde :) Tecrübe ne güzel şey.iyiki varsın.

zeytinyağı sürmen iyi olmuş canım valla ben almadım daha

Ben twigy de beğendim önü kapalı model alacağım.ama bu göbekle çıkıpta alacak halim yok

Yaa benim ayaklarım biraz büyük :26:
Yani normal şartlarda da bitek deıchmandan ayakkabı bulabiliyorum o yüzden twiggy zor gibi..
Sanırım yine unicex bişiler olucak :)

Loveli ne güzel bilgiler paylaşıyorsun.okurken keyif aldım.çok teşekkürler.valla doktordan önce sana sorarım herhalde :) Tecrübe ne güzel şey.iyiki varsın.
çok teşekkür ederim masalcımmm umarım faydası olur bize
Valla bugün bende ıspanaklı börek yaptım.ıspanakları yıkamaktan bel ağrısı oldu. Ispanak benim için önemli ,yıkaya yıkaya bir hal oldum.:)

hiç sormaaa ya o yüzden patatesli kıymalı yaptım

Daha önce söyledim yine tekrar edeyim;
Bebek Yapım Bakım Onarım'da Tomris'in Emzirme Notları'nı mutlaka oku.
En son 18 bölümdü.

Ben her ihtimale karşı Avent Göğüs Kalkanı 2li , Avent Silikon Göğüs Koruyucu ve Avent Termoped 2si 1 Arada aldım.

Göğüs Ucu Kremi Lansinoh Lanolin ve e vitamini kapsül aldım.
Ama aklımda ayrıca kudret narı var, yağlı versiyonu. Herşeye çok iyi geliyormuş.

Süt arttırmak için de;
Çemen Otu Tohumu, Isırgan Otu ve Malt hapı almayı düşünüyorum.
Humana still tea de tavsiye ediliyor.

Ben Ceyo'dan burnu kapalı bir terlik aldım.

Yani normal şartlarda da bitek deıchmandan ayakkabı bulabiliyorum o yüzden twiggy zor gibi..

Benimde 38 di.artık 40 :))) terlik 40 numara olacak.ama galiba en rahatı hastane terliği.hani şu lacivert beyaz dr terlikleri.

benim aldığım model 35'ten başlayıp 46'ya kadar filan gidiyor.
Kız erkek ortak model :)
Ceyo'ya bak.

loveli bu arada bana yazdığın mesajı beğendim canım.
Ama nedense bulamadım bi türlü :)

Hadi hayırlı akşamlar kızlar
Yemek yapmam lazım
Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…