golkanda oldu bişey çıkmamıştı hiç kalkmadan 2 -3 gin yatmıştı ve geçmişti ama sen yine dr ara sor
canım bakalım ne diyecek
Canim ben de küçük gogusluyum. O sorun değil de uç problem oluyor. Uç cikartici diye bisey var. Ondan alirsin.
Eki Görüntüle 957367
Kizlar kapi susumu paylasmak istedim
Sizle tuvali kaplayarak yaptim degisik
Olsun istedim ortaya bu cikti
kizlarrr.. guzel habeelerim var. kizim bana benziyomuss guzel haberrr;-);-) 2080 gr sonunda 2 li rakamlsri gorduk. boyunu olcemedi doktor. cok komik bi durusu var.karnimda enine duruyo ayaklari kafasinin oldugu yerde. altini temizlerken yapariz ya onun gibi ama komple indirmis ayaklari cok komik. darbeleri en cok yedigim yerde o.minik ayaklar.. gulmeyin bende bebekken ayak parmaklarimi emermisim bana cekmis kuzumda. iki hafta sonra tekrar gorusecegiz. 14 sevgililer ve evlilik yil donumunde;-);-)
kizlarrr.. guzel habeelerim var. kizim bana benziyomuss guzel haberrr;-);-) 2080 gr sonunda 2 li rakamlsri gorduk. boyunu olcemedi doktor. cok komik bi durusu var.karnimda enine duruyo ayaklari kafasinin oldugu yerde. altini temizlerken yapariz ya onun gibi ama komple indirmis ayaklari cok komik. darbeleri en cok yedigim yerde o.minik ayaklar.. gulmeyin bende bebekken ayak parmaklarimi emermisim bana cekmis kuzumda. iki hafta sonra tekrar gorusecegiz. 14 sevgililer ve evlilik yil donumunde;-);-)
Kuzu doğdu. Solunumunda inleme.fark ettiklerinden bu gece kuvözde kalacakmış. Çok ağladım. Hem çocuk doktoru hem de kendi doktorum tekrar tekrar anlattı. Biraz sakinledim. Epidural yapıldı. Hiç canım yanmadı. Yani damar yolu açılırken çok daha fazla yanıyor. Ben çok rahat ettim. Kalkıp yürütüyorlar. Biraz ağrım var. Şimdilik bu kadar. Çok zor yazıyorum. Bir gelişme olursa haber veririm. Oğlumla iyi dileklerinize ihtiyacım var. Görüşmek üzere tatlı anneler...
geçmiş olsun canım.. benim de suyum sınırda azalmış dedi... böyle giderse yeter sona kadar dedi inşallah azalmaz daha fazlakızlar ilk defa alttan muayene olmak zorunda kaldım cidden sıkıntılı durumlarönce ultrasonla baktı herşey normal ama su seviyen sınırda olması gerektiğinden az bu aralar en fazla olması gereken dönemmiş o yüzden gelen akıntının su olup olmadığına karar vermek için alttan muayene etmesi gerekti çok şükür su değilmiş ama mantar çıktı fitil verdi 1 hafta kullan dedi bol bol su iç 3 litre ve muhakkak soluna yatıp dinlen istirahat et dedi
Merhaba anneler.. Sabırsız mart bebişlerine galiba benim oğlum da eklendibugün kontrolümüz vardı, ultrason ölçümlerimiz ve muayenemiz gayet iyiydi, kilomuz bir hafta öndeymiş hatta, 2077 gr idi. Dr.um nst ye de girmemi istedi ve rahimde kasılmam çıktı düzenli olarak ama ben hiçbir şey hissetmiyordum bi ağrım şikayetim yoktu hala da yok. Eski dr.um hastaneden ayrıldığı için başka bi hastane ve dr.a başladım bugün. Eski dr 36.haftada nst ye başlatacaktı oysa ki. Yani bugün nst ye girmeseydim bişeyim olduğunu bilemeyecektik, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 3 serumdan sonra nst sonucun göre çıktım hastaneden. Bir hafta sonra tekrar gideceğim. Sizlerden dua bekliyorum, bebeğim içimde büyümeye devam etsin inşallah. Erken doğum riski olan tüm annelere de sabırlar diliuorum. Tüm herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır inşallah..
sevgili amargi barby ve aybüke geçmiş olsun...bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah...geriye kalan biz mart anneleri de sağlıkla doğumlarımızı gerçeklerştiririz inşallah...doğum yaklaştıkça doğum anını düşünüp stres yapmaya başladım...en çok karnım çok küçük bebeğim nerelere sığıyo diye aynalarda inceler oldum kendimi...53 kilo ile hamile kalmıştım 63 üm şu an kilo da aldım yani ama karnım küçük hala ...tabi doktor sağlıklı diyo en önemlisi o da benim gibi minik karınlı mart annesi var mı acaba aranızda:26:
aynı durum bendede var:S
sevgili amargi barby ve aybüke geçmiş olsun...bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah...geriye kalan biz mart anneleri de sağlıkla doğumlarımızı gerçeklerştiririz inşallah...doğum yaklaştıkça doğum anını düşünüp stres yapmaya başladım...en çok karnım çok küçük bebeğim nerelere sığıyo diye aynalarda inceler oldum kendimi...53 kilo ile hamile kalmıştım 63 üm şu an kilo da aldım yani ama karnım küçük hala ...tabi doktor sağlıklı diyo en önemlisi o da benim gibi minik karınlı mart annesi var mı acaba aranızda:26:
Tünaydın arkadaşlar.
Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun güle güle bebişlerinizi büyütmek nasip olsun inş. Sizleri gördükçe ben çok heyecanlanıyorum. Ne güzel şimdi misler gibi bebişlerinizi kokluyosunuzdur. Ayyyy çok heyecanlandım
İlk 3 ay ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi hiç bir rahatsızlığım yoktu. Son 3 ay kabus gibi oldu kızlar ya. Şimdi de reflüyle başım belada oğluşum başını miğdeme yasladı miğde suyum boğazımdan yukarı çıkıyor sanki. Cayır cayır yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?