2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
golkanda oldu bişey çıkmamıştı hiç kalkmadan 2 -3 gin yatmıştı ve geçmişti ama sen yine dr ara sor canım bakalım ne diyecek

Canim ben de küçük gogusluyum. O sorun değil de uç problem oluyor. Uç cikartici diye bisey var. Ondan alirsin.

uçları büyük olunca sıkıntı olur mu kızlar

Eki Görüntüle 957367
Kizlar kapi susumu paylasmak istedim
Sizle tuvali kaplayarak yaptim degisik
Olsun istedim ortaya bu cikti

eline sağlık canım pek güzel olmuş

oh oh maşallah, nazar değmesin, yesinler onun minik ayaklarını..büyümeye devamm

Son düzenleme:
4 gün oldu doktora gittik çok şükür kızımız 2 kilo 100 gr 44 cm olmuş 31+1 de gittik bir hafta önde dedi.. ama aklıma bi şe takıldı suyu azalmış dedi böyle devam ederse yeterli dedi... nasıl azalıyo ki çok yürüyorum ondan mı acaba vicdan yaptımm biraz da korkttum..

komik bi şi daha oldu dr um dogum iznine ayrılmış ama hiç karnı yoktuu... sekretere cebinde mi taşıdı esra hanım deyip gülüştük

sevgili amargi barby ve aybüke geçmiş olsun...bebeklerinizi sağlıkla büyütün inşallah...geriye kalan biz mart anneleri de sağlıkla doğumlarımızı gerçeklerştiririz inşallah...doğum yaklaştıkça doğum anını düşünüp stres yapmaya başladım...en çok karnım çok küçük bebeğim nerelere sığıyo diye aynalarda inceler oldum kendimi...53 kilo ile hamile kalmıştım 63 üm şu an kilo da aldım yani ama karnım küçük hala ...tabi doktor sağlıklı diyo en önemlisi o da benim gibi minik karınlı mart annesi var mı acaba aranızda:26:

Oyy maşallah güzel kızına :)) bgn bende oğluşumu gördüm o da aynı pozisyondaydı ayaklar kafaya çıkmıştı :))

çok sevindim Rabbim onu size sevinç huzur bereket kaynagı kılsın...

Bgn kontrol günü heralde herkesin :) bende oğluşumu gördüm 3 kg olmuş resmen kocaman bebek ve ben şimdi kara kara daha da büyürse normal doğumu nasıl yapıcam, sezeryan olursa bana kim bakacak diye düşünmeye başladım ama bebişim çok sağlıklıymış allaha şükür..

Merhaba anneler.. Sabırsız mart bebişlerine galiba benim oğlum da eklendi bugün kontrolümüz vardı, ultrason ölçümlerimiz ve muayenemiz gayet iyiydi, kilomuz bir hafta öndeymiş hatta, 2077 gr idi. Dr.um nst ye de girmemi istedi ve rahimde kasılmam çıktı düzenli olarak ama ben hiçbir şey hissetmiyordum bi ağrım şikayetim yoktu hala da yok. Eski dr.um hastaneden ayrıldığı için başka bi hastane ve dr.a başladım bugün. Eski dr 36.haftada nst ye başlatacaktı oysa ki. Yani bugün nst ye girmeseydim bişeyim olduğunu bilemeyecektik, sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. 3 serumdan sonra nst sonucun göre çıktım hastaneden. Bir hafta sonra tekrar gideceğim. Sizlerden dua bekliyorum, bebeğim içimde büyümeye devam etsin inşallah. Erken doğum riski olan tüm annelere de sabırlar diliuorum. Tüm herkes bebeklerini sağlıkla kucağına alır inşallah..

geçmiş olsun canım.. benim de suyum sınırda azalmış dedi... böyle giderse yeter sona kadar dedi inşallah azalmaz daha fazla

Canını sıkma Rabbim gelecegi zamanı tayin etmiştir dinlen bol bol çok yürüme hem bebişin rahat ederse kalmak ister belki de
Rabbim sizi korusun

ah canım yaaa
bende bir karın var gören ikizmi diye soracak...:) yada doğuma az kalmış heralde diyolar .... kiminin iç karnı geniş olurmuş heralde ondan seninki saklanmış.. hem emin ol büyük görünmesinden iyidir :)sağlıkla kucağına alırsın işallah

Soğuk süt denedim ama bir zaman sonra tekrar başlıyor. Başını çekse minik adamım rahatlıcam da çekmiyor dayamış sanırım. Ayaklar mesanemde kafa miğdem de... Allahım sonumuzu hayır etsin....[/QUOTE]

elma ye canım çok iyi geliyor ben 5.5 aylıktan beri çekiyorum talcid yada rennie falan fasa fisooo yarım saat sonra etkisi geçiyoo aynı yanma devam

ben varım canım 7 kilo aldım amadım arasıyım :) ama karnım yok nerdeyse bende bakıyorum bebegim nerde acaba herhalde çok küçük bişey çıkacak diyorum

Bugün bizde kontroldeydik herşey normal artık uzun yürüyüşlere baslama zamanı günde 1saat yürüyüş dedi doktorum.36.haftaya girdik ve nstye basladik sanci varla yok arasi dedi haftaya tekrar kontrol var.37den sonra Sancim gelsin istiyorum.gobegi cikmayan hamisler hepinize imreniyorum bende kocaman bir gobek var hedef 10 kilo Ile tamamlamakti ama zor gozukuyor umarim daha fazla almam

merhaba kızlar ben de mart annesi olarak sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum, doğum yapanlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi, darısı başımıza artık. benim de 35. haftam ve karnım bayağı büyüdü 12 kilo aldım ben de bu son ayda ise karnımın özellikle alt tarafları bayağı bi çatladı ben sadece kantaron ve badem yağı kullandım. Harita gibi oldu kırmızı şu anda tabiki yapacak bişey yok bebişlerimiz yeter ki sağlıklı olsun. Siz de oldu mu çatlak

aynen yediklerim geri geliyor boğazlarım yanıyo.. dönmemiş benim kuzu.. hoş dönsede sezeryan olacak değişen bişey olmayacak ama ayaklarını aşağı vuruyo altıma kaçırcam diye tırsıyom:)

doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun güle güle sağlıkla büyütün bebişlerinizi.. geçmiş olsun.. darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…