2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Tünaydın arkadaşlar.
Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun güle güle bebişlerinizi büyütmek nasip olsun inş. Sizleri gördükçe ben çok heyecanlanıyorum. Ne güzel şimdi misler gibi bebişlerinizi kokluyosunuzdur. Ayyyy çok heyecanlandım
İlk 3 ay ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi hiç bir rahatsızlığım yoktu. Son 3 ay kabus gibi oldu kızlar ya. Şimdi de reflüyle başım belada oğluşum başını miğdeme yasladı miğde suyum boğazımdan yukarı çıkıyor sanki. Cayır cayır yakıyor

haberlerde ilk üç yetercek kadar diyordu.. belki zıbın birden fazladır.. bizler aldık artık, bizden sonrakiler kullanır işte

benimde boynumda minik minik benler belirdi.ve sanki tenimin rengide koyuılaştı gibi geliyo bana.bazı benlerde kırmızı renkte.

aynen canim yaa. bende 32+0 im bugun. daha en az 6 haftm var yani. foguran gidecek bi ben kalcam heralde
Aynen cnm bizimde 5 haftamız var ama o bir hafta bile ne kadar uzun geliyor insana deme?

Cnm kendini üzme iyi şeyler düşün, bir de bebişin hareketi için bir daha 2 gün bekleme lütfen 1 gün hareket etmezse hemen git doktoruna son aylardayız artık inşallah hepimiz sağ salim alalım bebişleri kucaklarımıza...

arkadaşlar hangisi
Baby&Me Pamuk Mendil 12`li (Kız Bebeklere Özel) mi yoksa uni baby ıslak mendil mi????

bir de ilk etapta bebedor un göğüs pompası var n11 de 10 tl civarı onlar işe yaramaz mı

Son düzenleme:

ayy benim de bugün başladı reflü

Kizlar bebisimin efw 33 hafta fl 32 hafta ve bu olculerde doktor 2500 gram dedi ben ondan inanamadim

bende dün gittim aynen 32. haftamdayım 1,750 1 hafta geri dedi doktor haftaya kadar almazsa yatış vericekmi,ş bana int bakıyorum normal gözüküyo anlamadım valla

Bence normal çünkü benim doktor da olması gereken 1700 1800 falan dedi benimki biraz önden gidiyormuş. Önden gitmesi de çok iyi değil aslında çok iri olsun istemiyorum normal doğum düşünen biri olarak.

verecekleri zıbınlar acaba yıkanmış mı yoksa paketten direk çıkartıp pis pis mi koycaklar?ben hayatta giydirmezdim

herhalde onu düşünmüşlerdir. sonuçta hastanelerde nevresimi, önlüğü filan yıkıyorlar. haberlerde gördüğüm setse eğer şampuanı filan bübchene benziyordu. onu marka almayı bilenler zıbınları da yıkanmış verir herhalde. neyse olan var olmayan var. doğum izninde hayal kırıklığına uğradığım için ve 300tL'lik kreş yardımı konularında artık doğumla ilgili hiçbir haber beni mutlu edemez.
haa şey mutlu edebilirdi mesela her hastanede ayrı doğum odaları olucak o odalarda babayla beraber sancı çekip, doğum yapacaksınız. doğumhane kavramı yok, bebek gözünüzün önünden hiçbir zaman ayrılmayacak deselerdi de mutlu olurdum.

İlk 4 ayını berbat geçirmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum canım. Çok kötü bişi gerçekten.. Hatta o dönem 2.çocuk mu asla diyodum ama işte zaman geçince bebişini hissedince falan unutuyosun, bide kucağımıza alsak hayırlısı ile hiç hatırlamıcaz bu günleri az kaldı sabır :)

hep sözler veriyorlar yok şöyle yapcaz yok böyle yapcaz dediğin gibi hayal kırıklığı

verecekleri zıbınlar acaba yıkanmış mı yoksa paketten direk çıkartıp pis pis mi koycaklar?ben hayatta giydirmezdim

Kim yıkıcak ki onları hadi yıkadılar bizim kadar özenle ütüleyen olcak mı ben bebişin kıyafetlerini ütülemeden önce ellerimi yıkadım hep yere düşen olsa bir daha yıkadım falan, ben de giydirmek istemezdim, ama ihtiyacı olanlar için iyi birşey sonuçta o an giydirilmese bile eve dönünce dezenfekte edilip kullanılabilir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…