Canım sadece sağlık bakanlığına bağlı hastanelerde doğum yapanlara verilecekmiş. Özel hastanede doğum yapanlara yok. Açıklama şu şekilde
"Sağlık Bakanlığı yeni bebek telaşı yaşayan çiftler için içinde zıbın, bebek bezi, battaniye, şampuan, sabun, tırnak makası, ateş ölçer, anne sütünü artırıcı çayın yanı sıra aşı takvimi ve bebek bakımı CD'lerinin bulunduğu yenidoğan bebek bakım seti hazırladı. Mart ayından itibaren Bakanlık hastanelerinde dünyaya gözlerini açacak bebeklerin ailelerine hediye edilecek yenidoğan setiyle yeni doğum yapan annelerin ilk 2-3 günde yaşadıkları paniği atlatmaları amaçlanıyor. "
Yani doğum çantasına gerek yok diye düşünmeyin. Onların verdiği bir zıbınla geçmez 2-3 gün.
Hamileliğin başına dönmüş gibiyim.. Ara ara öyle bir uykum geliyor ki anlatamam :)
kızlar hamilelikte yüzde leke falan olurya bende değişik bisey oldu boynumda lekeler ve küçük benler cikti genetikde olabilir halamda ve dedemde de vardı bakınca tuhaf değişik görünüyor dr.a gitcem ama dogumdan sonra mi gitsem diyede düşünüyorum.ins. baska binsebebi yoktur
Aynen cnm bizimde 5 haftamız var ama o bir hafta bile ne kadar uzun geliyor insana deme?aynen canim yaa. bende 32+0 im bugun. daha en az 6 haftm var yani. foguran gidecek bi ben kalcam heralde
güne kuşumuz caferin ölümüyle uyandım
ablam gelmişti çocukları çok yaramaz kuşu rahat bırakmadılar bende oturma odasından salona aldım
salonda soba olmadığından çok soğuktu üşümesin diye gece geri oturma odasına alıyordum bu gece unutmuşum sabah uyandım ki cansız yatıyor kafesin içinde
zaten 2 gündür bebeğim de hareket etmiyor
az sonra doktora gideceğim
çok kötüyüm dua edin nolur
bende aynen nerdeyse hiç yataktan çıkasım gelmiyo
Tünaydın arkadaşlar.
Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun güle güle bebişlerinizi büyütmek nasip olsun inş. Sizleri gördükçe ben çok heyecanlanıyorum. Ne güzel şimdi misler gibi bebişlerinizi kokluyosunuzdur. Ayyyy çok heyecanlandım
İlk 3 ay ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi hiç bir rahatsızlığım yoktu. Son 3 ay kabus gibi oldu kızlar ya. Şimdi de reflüyle başım belada oğluşum başını miğdeme yasladı miğde suyum boğazımdan yukarı çıkıyor sanki. Cayır cayır yakıyor
haberlerde ilk üç yetercek kadar diyordu.. belki zıbın birden fazladır.. bizler aldık artık, bizden sonrakiler kullanır işte
inşallah ama hiç mi kımıldamaz hiç bişey hissetmiyorum ağırlığı dışında yok gibi
benimki de öyle 2 gündür, dün nst de hareket etti sadece, bugün ne yaptıysam hareket yok. göbek deliğimin olduğu yerde büyük bir çıkıntı var ne yatıysam olduğu yerde kıpırdamadan duruyor. panik yapmamaya çalışıyorum ama olmazsa sağlık ocağına gidip kalp atışlarını dinlicem
bende dün gittim aynen 32. haftamdayım 1,750 1 hafta geri dedi doktor haftaya kadar almazsa yatış vericekmi,ş banaint bakıyorum normal gözüküyo anlamadım valla
verecekleri zıbınlar acaba yıkanmış mı yoksa paketten direk çıkartıp pis pis mi koycaklar?ben hayatta giydirmezdim
Tünaydın arkadaşlar.
Doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun güle güle bebişlerinizi büyütmek nasip olsun inş. Sizleri gördükçe ben çok heyecanlanıyorum. Ne güzel şimdi misler gibi bebişlerinizi kokluyosunuzdur. Ayyyy çok heyecanlandım
İlk 3 ay ne bulantı ne kusma ne baş dönmesi hiç bir rahatsızlığım yoktu. Son 3 ay kabus gibi oldu kızlar ya. Şimdi de reflüyle başım belada oğluşum başını miğdeme yasladı miğde suyum boğazımdan yukarı çıkıyor sanki. Cayır cayır yakıyor
bende aynen nerdeyse hiç yataktan çıkasım gelmiyo
herhalde onu düşünmüşlerdir. sonuçta hastanelerde nevresimi, önlüğü filan yıkıyorlar. haberlerde gördüğüm setse eğer şampuanı filan bübchene benziyordu. onu marka almayı bilenler zıbınları da yıkanmış verir herhalde. neyse olan var olmayan var. doğum izninde hayal kırıklığına uğradığım için ve 300tL'lik kreş yardımı konularında artık doğumla ilgili hiçbir haber beni mutlu edemez.
haa şey mutlu edebilirdi mesela her hastanede ayrı doğum odaları olucak o odalarda babayla beraber sancı çekip, doğum yapacaksınız. doğumhane kavramı yok, bebek gözünüzün önünden hiçbir zaman ayrılmayacak deselerdi de mutlu olurdum.
Eki Görüntüle 957367
Kizlar kapi susumu paylasmak istedim
Sizle tuvali kaplayarak yaptim degisik
Olsun istedim ortaya bu cikti
Eki Görüntüle 957367
Kizlar kapi susumu paylasmak istedim
Sizle tuvali kaplayarak yaptim degisik
Olsun istedim ortaya bu cikti
verecekleri zıbınlar acaba yıkanmış mı yoksa paketten direk çıkartıp pis pis mi koycaklar?ben hayatta giydirmezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?