2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Cnm bnm nasil duygulandim okurken, senin ve minik yaman'in icin hep mucizelerle dolu gecsin hayat ben de opuyorum seni ve yakisikli oglunu kizimda opucukler yolluyo minicik dudaklariyla :)

nasıl sevindim nasıl duygulandim cok güzel ..Allahim hepimize yavrularimiza hayırla kavuşmayı nasib etsin

amargicim çok duygulandım canım
hayatımızın en anlamlı ginleri o emzirme günleri o bağ
çok sevindik iyi olmanıza adı yaman bir bebek maşallahhh çok sevindim yaaaa

Canim senin adina cok sevindim gozunaydin Allah bize de yasatsin insallah

Ooffff sabah sabah ağlattın beni amargi Allahım uzun ömürler versin yavruna , yavrucuklarımızaBi an okurken yaşadım sanki o anı hele gözlerini gözlerimde hissettim.... hala ağlıyorum...Rabbim hepimize nasip eder inşallah ...sağlıcakla mutlulukla kalın...

gözün aydın canım çok sevindim ve heyecanlandım :) bu güzel duyguları Allah hepimize yaşatsın inş.

Gunaydin kizlar herkese iyi hafta sonlari
Kizlar ya 2 haftadir sag kolum agriyor boynumda omuzdan baslayip bilegime kadar enufak hareket yaparken bile kilitleniyor parol ictim gecmedi bengay krem kullansam bebisime bir zarari olur mu?

çok güzel yaa, maşallah..çok duygulandım, Allah, oğlunu size bağışlasın..

Okurken gözledim doldu canım yaa ne güzel şeyler yazmışsın ne güzel anlatmışsın anneliği.. İkinizinde iyi olmasına çok sevindim.. Allah bizede o güzel duyguları yaşatsın inşallah hayırlısı ile..

ağlattın beni de ama nasıl mutlu oldum senin için anlatamam.Allah ikinize de sağlıklı uzun ömürler versin.darısı başımıza inşallah.öpüyorum ikinizi de...

Cnm gözün aydın Rabbim bebeğine uzun ,sağlıklı ömürler versin inşallah.senin adına çok sevindim.Allahım bizim bebeklerimizide hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh AMİN ...

gözün aydın canım çok sevindim..allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun inşallah..çok duygulandım..

Günaydın göbüşdaşlar.
Bugün son kez eşimle netten görüştük. Haftaya ysnımızda olucak Allahın izniyle.

Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. Hala reflüyle başım belada ufacık bişi yesem miğdem cayır cayır yanıyor
Amargiciğim gözün aydın olsun canım güle güle büyüt yaman bebeği.

Gunaydin kizlar herkese iyi hafta sonlari
Kizlar ya 2 haftadir sag kolum agriyor boynumda omuzdan baslayip bilegime kadar enufak hareket yaparken bile kilitleniyor parol ictim gecmedi bengay krem kullansam bebisime bir zarari olur mu?

Geçmiş olsun. Reçetesinde ne yazıyor gebelikle ilgili ona bakmanız lazım, kas gevşetici ise uzak durmanızı öneririm.

Çok sevindim canım , kokunu istiyodur canım ayrılamıyo senden, hayal ettim de ne güzel,umarım herzaman emzirmekten zevk alırsın, moralini bozmak için söylemiyorum canım ama meme yarasından çok korkuyorum ben kendim yaşadığım için , eğer Dr un bişeyler önerirse paylaş lütfen bizimle canım, daha ne mucizeler yaşayacaksın bak gör annelik süprizlerle dolu bir şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…