2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Maşallah canım ben de bu akşam eşime diyodum bizimki 3kg olmuş mudur acaba diye, ama ben sanmıyorum 33. Haftada 2.100 gr dı. Bakalım sağlıklı olsunlar da gerisi boş

kızlar hergün bir iş yapma sözü verdim kendime :) doğuma kadar toparlamam lazım herşeyi.. malüm yardım edenim yok bir de oğlum var sağolsun temizleyip topladığım ne varsa arkamdan bir kez de o elden geçiriyor son posta bebek kıyafetlerini yıkadım dün hafta içi ütülerim artık bebek eşyası işi biter.. doğum sonrası yatağım için nevresim vs işlerini dün yıkadım bugün ütüledim büfeyimi temizlemiştim örtülerini bugün ütüledim vs.. hergün bişey yıkıyom paklıyom düzenliyom vs.. yoruluyom ama napim ben yapmazsam kim yapacak şimdi yarın ntsye giricem dönüşte eşimi mutfağa sokmayı düşünüyom buzdolabı mutfak dolapları vs halledelim beraber.. hee bu arada fayansların aralarındaki derzler varya Amyway tuvalet temizleyicisi ile fena temizleniyor tavsiye ederim..

bu arada memeucu kremi aldıysanız 32. haftadan itibaren kullanmak gerekiyormuş ben aldım ama unutuyom hergün başlasam iyi olacak...

Maşallah canım ben de bu akşam eşime diyodum bizimki 3kg olmuş mudur acaba diye, ama ben sanmıyorum 33. Haftada 2.100 gr dı. Bakalım sağlıklı olsunlar da gerisi boş

1 hafta önden gidiyor o yüzden böle tosuncuk oldu bide babamız 5.5 kilo doğmuş irsi yani :) 2100 gayet iyi ama iri olunca korkuyo insan

Allah tyardımcın olsun canım çokta yorma kendini Allahtan annem gelecek bana yardıma yoksaa artık agırlaştık bitmiyo işler

önceki hamileliğimden alıpda yeni doğum yapmış birinin alması gerekli diye düşündüğüm ürünleri de internetten aldım.. ne mi aldım:) memeucu kremi,süt saklama poşeti, göğüs pedi,hipp natal süt arttırıcı çay :)

Allah tyardımcın olsun canım çokta yorma kendini Allahtan annem gelecek bana yardıma yoksaa artık agırlaştık bitmiyo işler

valla bitmiyor.. şimdi iyi az çok yapıyomda doğumdan sonra iki çocuk sezryan acısı ağrısı uykusuzlukla nasıl yapıcam bilmem.. Allah yardımcımız olsun..

Maşallah kizlar hepinizin bebekleri kilosu cok iyi sanirim tek benim bebegim geriden gidiyor hemde 9 gun cok moralim bozuk 5 gun once gittigimizde 1650 kg di 32 haftalikken carsamba tekrar gidicez ins. 1900e ulasmisizdir neler yicemi şasirdim ama nafile bende kilo alamiyorum toplam 2 kg aldim almam lazimmis ama olmuyor azim durmuyor tansiyon var bende sanirim oyuzden bebegim buyumuyor birde 37. Haftada alicak bebegimi derdim 2500 e ulaşmak ins. Kilo aliriz biraz:/

paylaşımın için teşekkürler... inan benim kafamı en çok kurcalayan onu bu... kızım çok duygusal ve bana çok düşkün şu tanılma ve hast. sürecini nasıl atlatacaz bakalım:44::44::44::44:

kızlar sımdı yarı ozel hastanelerde randevu aldık dr ye gttık muayne ucretı verılıo normal nst ye ne kadar verılıo nasıl oluo her gıdıldıgınde verılıomu?ozellıkle ızmır egepol annelerı?

canım nst ye ayrı ücret ödemedim ben, her hastane aynı mı bilmiyorum ama bende özel hastaneye gidiyorum ve doktor önce bi alt katta nst çektir sonra muayeneye gel diyor, çektirip geliyorum muayeneye

bende aynıyım cnm . ve ben hamilelik başında 10 kilo vermiştim şuan o verdiğim kilonun 8 ini alabildim yani -2 kilodayım
Göbüşüme gelecek olursak mont giydiğimde anlamıyorlar bile hamile olduğumu . Geçen kontrole gittiğimde kapıda ayakda bekliyordum bi bayan yer verdi yok saolun şimdi alıcaklar beni zaten içeri dedim
-canm hamilemisin
dedi bana bende evet 1 ayım var doğuma dedim kadın aynen böyle
kafana takma karnım çımadı diye ben bildiğin düz tepeyim yani az bi tepecik var o kadar

Alır ,üzülme son aylar daha çok alıyormuş.Tuzsuz badem, ceviz, muz ye.

Ben nst ye haftaya gireceğim.özel poliklinikte , her gittiğimde 75tl alıyorlar.2 haftada bir gidiyorum.bakalım 2 haftada bir belki indirim yaparlar.önceden ayda bir 125 tl idi.nst ücretli demediler.ama gittiğimde sürpriz yapabilirler.ama mecburum,özel hastaneye bile gitsem, ilgilenilmiyor.hızlı hızlı bakıyor,sorularım yarım kalıyor.özel muayenehanesinde,dinliyorda dinliyor.para para para , para olunca tansiyon,kilo kontrolü,hemşirenin ilgisi,bu para neymiş ya :)

Benim duumda seninle aynı, 32.hftada 1600 dü perşembe kontrole gittim nerdeyse yrım kilo almışçok mutlu oldum tabiiiiii iki binleri gördük sonunda işten ayrıldım tabi bu iki haftada yatıyorum sürekli muz,süt,yumurtaa ağırlık verdim yaradı sanırım bendede. Tansiyon var son gittiğimde doktor iyi dedi tansiyonadaha günümüz var inşallah sağlıklı olsunlarda çok çok kilolu olmayıversinler napalım önemli olan doğumdan sonra sütümüzün olması zaten hemen toparlarlar inşallah bebişlerimiz..

Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...

Canim gozun aydin darisi da bizlere insallah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…