2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bende öyleyim,kısa kısa uyumak istiyorum sürekli:85:

Aynen öle uzun uyku aramıyorum..
Geçen evdeydim hemen uzandım bi güzel 20 dakika uyumuşum ama zannetim ki 2 saat uyudum..
Fırsat buldukça uyuyun diyor tecrübeli anneler, sonra bugünleri çok arıcakmışız :))

kizlarrr.. guzel habeelerim var. kizim bana benziyomuss guzel haberrr;-);-) 2080 gr sonunda 2 li rakamlsri gorduk. boyunu olcemedi doktor. cok komik bi durusu var.karnimda enine duruyo ayaklari kafasinin oldugu yerde. altini temizlerken yapariz ya onun gibi ama komple indirmis ayaklari cok komik. darbeleri en cok yedigim yerde o.minik ayaklar.. gulmeyin bende bebekken ayak parmaklarimi emermisim bana cekmis kuzumda. iki hafta sonra tekrar gorusecegiz. 14 sevgililer ve evlilik yil donumunde;-);-)

Bugün son iş günüm yuppyyy:)çok mutluyum çünkü gerçekten artık yoruluyodum gece uyuyamadığım için hiç dinlenemiyom evde bebişimle keyif yapçaz:))darısı doğum iznine çıkmayanların başına:OO

Haydi gözün aydın canım. Sağlıcakla gelsin kuzun.

Kızlar 2 Gündür iç çamaşırımda ıslaklık oluyor akıntı değil kokuluda sayılmaz acaba diyorum idrarmı kaçırıyorum yoksa az az suyum mu geliyor bebekte hareketli evhammı yapıyorum bilmiyormki bizim iş yerinde wc 4 katta baya bir sıkışana kadar tuvalet ihtiyacımı tutuyorum farkında olmadan kaçırıyoda olabilirim ne yapsam ki

ayyyyyy ısırasım geldi onuuu

Gözünaydın canım.. Sağlıkla yerinde büyüsün şimdilik çıkıncada sütünle büyüsün :))
Benimkininde elleri hep yüzünde dünde göstermedi yüzünü, ultrasondan nefret ediyo, sürekli aletin gezindiği yere tekme attı dün dr bile dedi çok inatçı olcak diye :))

Haydi gözün aydın canım. Sağlıcakla gelsin kuzun.

amin canimmm

ya aynen bendede oluyo. akintida olabilir diye dusunuyoum ben.

ayyyyyy ısırasım geldi onuuu

bi dogsun birlikte minciralim teyzesi

amin canimm..cyesinler onun inadini. benim kizimda cok sevmiyo ama biz bayiliyouz ona bakmaya;-);-) bana verseler o cihazi gun boyu elimde gezerim heralde

oh gözünaydın canım.maaşallah bebişine de :)

amin canimm..cyesinler onun inadini. benim kizimda cok sevmiyo ama biz bayiliyouz ona bakmaya;-);-) bana verseler o cihazi gun boyu elimde gezerim heralde

Ayy evet yaa.. Dün nst e girdim 20 dakika kalp atışlarını dinledim yaa hiç bitmesin istedim..
Hele ilk aylar eşime diyodum keşke evimizde bi ultrason olsada sabah akşam baksak neler yapıyo diye

Canim ben de küçük gogusluyum. O sorun değil de uç problem oluyor. Uç cikartici diye bisey var. Ondan alirsin.

Maşallah kuzucuğa benim kızım da 33. Haftada 2100 gr dı acaba ne kadar kilo aldı çok merak ediyorum, o kdar da özen gösteriyorum etti,cevizdi,meyveydi sebzeydi ne bileyim bütün gün yan gelip yatıyorum yine de bebişim kilolu değil ama boyu hep uzun haftasına göre önde

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir canim.

kızlar ilk defa alttan muayene olmak zorunda kaldım cidden sıkıntılı durumlar önce ultrasonla baktı herşey normal ama su seviyen sınırda olması gerektiğinden az bu aralar en fazla olması gereken dönemmiş o yüzden gelen akıntının su olup olmadığına karar vermek için alttan muayene etmesi gerekti çok şükür su değilmiş ama mantar çıktı fitil verdi 1 hafta kullan dedi bol bol su iç 3 litre ve muhakkak soluna yatıp dinlen istirahat et dedi

aynı durum bendede var:S

tadına baksan en azından,çok tuzlu gerçekten
ay içim yandıkça içerdim başta çok içtim çok yükselmiyosa biraz iç bence sakıncası olmaz

Dün azıcık baktım direk fırladı 15-11 korkttum. Bir daha içemedim

ruh güzeli adanalı mısınnn

Evet canım adanalıyım ama sivasta oturuyorum. Eşim askerde olduğundan 4-5 aydır adanadayım.

ayy benim de bugün başladı reflü

Soğuk süt denedim ama bir zaman sonra tekrar başlıyor. Başını çekse minik adamım rahatlıcam da çekmiyor dayamış sanırım. Ayaklar mesanemde kafa miğdem de... Allahım sonumuzu hayır etsin....

ben de de oluyor o yüzden su içmeyi artırdım azalmıştım çünkü
bide kaçabiliyor azcık hehehehe

Maşallah güzel kızımıza

az önce ilk kez kahverengi akıntım olmuş. daha önce burda bir arkadaşta da olmuştu, doğum başlangıcı mı yoksa korkacak bişey yok mu, bilen biri acil cevaplasın lütfen. Allahım nolur doğurmayayım daha:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…