2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Maşallah amargiye ve oğluna:) Darısı hepimizin başına İnşallah Arkadaşlar ya dün gece adet sancısı gibi sancım oldu ve karnım çok sertti bunlar kasılma mı oluyo şimdi bilemedim ben??

cok duygulandim canim benim. bu mucizeyi yakin zamanda yasayacagim icin dahada mutlu oldum. ayriliginizinib uzun surmemis olmasina cok sevibdim. ne diyeyim ki allah ikinizi ayirmasin

canım benim yaa maşallah hayranım sana ne kadar zordur eşinin hamileliğini görememesi , ben annemin bile görememesine üzülüyorum ki bu konuda eş daha önemli, çok cefa çektin canım inşallah sefasını da sürersiniz sen eşin ve bebişin sağlıkla uzun uzun yıllar hiç ayrılmazsınız birbirinizden

kızlar çok fena kaşınıyorum her yerim tırmık izi oldu.ilk oğlumda da olmuştu son aylarda tahliller yapıldı herşey normal bebekten oluyor dedi dr.sizlerde de varmı böyle kaşınan?

maşallah canım çok sevindim güzel gelişmelere, buradaki dualar birbirimizi hep koruyacak inanıyorum..

Şubatın girmesi ile sanırım yaprak dökümü daha da artacak herkes sağlıkla alsın bebeişini kucağına inş. Benim doktorum çok inat malesef 1 gün önce dahi almam ameliyata diyor. 2 aydır eşimden uzağım 1 ay daha sıkıcaz artık dişimizi kızım ve minik paşamla. herkese sağlıklı kolay doğumlar göbüşlüler Doğum yapmış yoldaşlarada gözleri aydın olsun miss gibi bebiş kokusunu çeksinler yerimize içlerine

merhaba canım ben de 35. haftamdayım çok yakın doğumumuz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
tatlı badem yağı sürüyorum ben bir kaç çatlağım oldu...sağlıklı olsunlarda çatlasın ne yapalım...zaman yaklaştıkça heyecan sardı beni:18::18::18:Rabbim hayırlısıyla sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize...

Kızlar yaa kafama takıldı sizede danışayım dedim.
Bebişim için hastane çıkışı almıştım ama biliyosunuz benim bebeğim biraz uzun ve iri..
Şimdi teredüte düştüm acaba içine girer mi diye ?
Fotoğrafçım falan olucak o yüzden güzel bişiler olsun istiyorum üstünde hastanede olmazsa rast gele bişi giydirmesinler..
Bu hastane çıkışların büyükleri yok mu ?
Benim aldığım idil baby di..

Ev işlleri bizden geçmiş artık bugün daha iyi anladım evi şöyle bi toparladım süpürdüm o kadar. Sanırsınız. 10 km yol yürümüşüm, bittim bide silip toz almayı planlıyordum ama bi durup düşüncem yani

Bence içine girer girmesine de bir kaç kez giyebilir herhalde, ama İdil baby kaliteli güzeldir bence

Benim azalmis nm sinirda eger devam edrrse alck carsamba gunu doktor saglikla gelsin bebegim isallah

Olsun canım iyi yönünden bak amargi ve aybüke hemen kucaklarına alıp emzirmeye başladılar bile, seninki nerdeyse onlardan 1 hafta daha fazla kalmış olacak hayırlısı Allah'tan canım

Benim azalmis nm sinirda eger devam edrrse alck carsamba gunu doktor saglikla gelsin bebegim isallah
inşallah canımm
kızlar çok fena kaşınıyorum her yerim tırmık izi oldu.ilk oğlumda da olmuştu son aylarda tahliller yapıldı herşey normal bebekten oluyor dedi dr.sizlerde de varmı böyle kaşınan?
yok canım ben de

olur ya aklın kalırsa bir de 3-6 bir takım yap koy

Kizlar bebislerinizin kilolarini yazmissiniz ben 32+6 haftalikken gittigimde kilosuna 2750 gr demisti boyuda 60 imis. Daha fazla kilo aldirmamaya calis normal dogumu istiyorsan demisti oglumda da normal dogum yaptim sizce fazla mi

Kizlar bebislerinizin kilolarini yazmissiniz ben 32+6 haftalikken gittigimde kilosuna 2750 gr demisti boyuda 60 imis. Daha fazla kilo aldirmamaya calis normal dogumu istiyorsan demisti oglumda da normal dogum yaptim sizce fazla mi

boyunu maşallahı maşallahhh
kilosu da çok iyi dr bişey yok demişse sıkıntı etme ha normal doğum sıkıntı olur senin için

boyunu maşallahı maşallahhh
kilosu da çok iyi dr bişey yok demişse sıkıntı etme ha normal doğum sıkıntı olur senin için
Artik bol bol meyve sebze yemeye basladim karbonhidratlari ve hamur isini azalttim, tatliyla zaten aram yok doguma kadar surekli yuruyus artik. Cunku normal dogumu cok istiyorum yine de hayirlisi

İnş canım. Güzel dileklerin için tşk ederim.
Bu güzel dileklerini misli mislini yaşayasın inş. Burası olmasa daha da zor olurdu burda sıkıntılarımı yazdım çoğunlukla eşime yapacağım konuşmaları burda sizlerle paylaştım yeri geldi panik ataklığımı gördünüz yeri geldi üzüntümü hissettiniz. Hepinize binlerce tşk ederim.

Canım benimde karnım tırmık izleriyle dolu. Korkumdan bütün tırnaklarımı kestim. Parçalama noktasına geldim yani. Karnım zaten harita gibi mübarek her yerinde çatlak var. 4. ayımda başladı çatlaklar. Her yolu denedim ama malesef önünü alamadım. Badem yağı kakao yağı bebeyağı zeytinyağ.... Aklına ne gelirse sürdüm. Bana mısın demedi namertler. Bu ay daha fena göbek deliğimin az üstü ve kasıklarımın oralar parçalayacağım nerdeyse o kadar çok kaşınıyor ki...3 gün sonra kontrolüm var mutlaka sorucam bu durumu... Bilgi alırsam buraya da yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…