Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
Günaydın göbüşdaşlar.
Bugün son kez eşimle netten görüştük. Haftaya ysnımızda olucak Allahın izniyle.
Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. Hala reflüyle başım belada ufacık bişi yesem miğdem cayır cayır yanıyor
Amargiciğim gözün aydın olsun canım güle güle büyüt yaman bebeği.
bu zamalarda azalıyor bebeğin suyu o yüzden bol su içmeyi öneriyor dr ama kimin azalmıştı bilmiyorum canım
Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
merhaba kızlar ben de mart annesi olarak sizleri takip ediyorum ama pek yazamıyorum, doğum yapanlara geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün bebişlerinizi, darısı başımıza artık. benim de 35. haftam ve karnım bayağı büyüdü 12 kilo aldım ben de bu son ayda ise karnımın özellikle alt tarafları bayağı bi çatladı ben sadece kantaron ve badem yağı kullandım. Harita gibi oldu kırmızı şu anda tabiki yapacak bişey yok bebişlerimiz yeter ki sağlıklı olsun. Siz de oldu mu çatlak
Kızlar yaa kafama takıldı sizede danışayım dedim.
Bebişim için hastane çıkışı almıştım ama biliyosunuz benim bebeğim biraz uzun ve iri..
Şimdi teredüte düştüm acaba içine girer mi diye ?
Fotoğrafçım falan olucak o yüzden güzel bişiler olsun istiyorum üstünde hastanede olmazsa rast gele bişi giydirmesinler..
Bu hastane çıkışların büyükleri yok mu ?
Benim aldığım idil baby di..
Benim azalmis nm sinirda eger devam edrrse alck carsamba gunu doktor saglikla gelsin bebegim isallah
inşallah canımmBenim azalmis nm sinirda eger devam edrrse alck carsamba gunu doktor saglikla gelsin bebegim isallah
yok canım ben dekızlar çok fena kaşınıyorum her yerim tırmık izi oldu.ilk oğlumda da olmuştu son aylarda tahliller yapıldı herşey normal bebekten oluyor dedi dr.sizlerde de varmı böyle kaşınan?
Kızlar yaa kafama takıldı sizede danışayım dedim.
Bebişim için hastane çıkışı almıştım ama biliyosunuz benim bebeğim biraz uzun ve iri..
Şimdi teredüte düştüm acaba içine girer mi diye ?
Fotoğrafçım falan olucak o yüzden güzel bişiler olsun istiyorum üstünde hastanede olmazsa rast gele bişi giydirmesinler..
Bu hastane çıkışların büyükleri yok mu ?
Benim aldığım idil baby di..
Bence içine girer girmesine de bir kaç kez giyebilir herhalde, ama İdil baby kaliteli güzeldir bence
inşallah canımm
yok canım ben de
olur ya aklın kalırsa bir de 3-6 bir takım yap koy
Zıbınlarda hiç görmedim 3-6 ama tulum koysam olur herhalde o ebatlarda..
Kizlar bebislerinizin kilolarini yazmissiniz ben 32+6 haftalikken gittigimde kilosuna 2750 gr demisti boyuda 60 imis. Daha fazla kilo aldirmamaya calis normal dogumu istiyorsan demisti oglumda da normal dogum yaptim sizce fazla mi
Artik bol bol meyve sebze yemeye basladim karbonhidratlari ve hamur isini azalttim, tatliyla zaten aram yok doguma kadar surekli yuruyus artik. Cunku normal dogumu cok istiyorum yine de hayirlisiboyunu maşallahı maşallahhh
kilosu da çok iyi dr bişey yok demişse sıkıntı etme ha normal doğum sıkıntı olur senin için
canım benim yaa maşallah hayranım sana ne kadar zordur eşinin hamileliğini görememesi , ben annemin bile görememesine üzülüyorum ki bu konuda eş daha önemli, çok cefa çektin canım inşallah sefasını da sürersiniz sen eşin ve bebişin sağlıkla uzun uzun yıllar hiç ayrılmazsınız birbirinizden
kızlar çok fena kaşınıyorum her yerim tırmık izi oldu.ilk oğlumda da olmuştu son aylarda tahliller yapıldı herşey normal bebekten oluyor dedi dr.sizlerde de varmı böyle kaşınan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?