2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
olur tabii kızlardan biri koymuştu tulum
şöylee şirin bir tulum koyabilirsin

bende tulum koydum hep takımları tulumlu hatta hastane cıkısını tulumlu aldım olurya bence ama kızların dedıgı gbı cok gıyemez ama hastanede kesın olur ondan da buyuk olursa zaten dusunemıorumD:allah yardımcın olsun derım

hamile oldugumu artık anlıyorum bu ne yorgunluk belim kopacak nerdeyse görende bayram temizliği yapmış sanacak :)

amin canım haklısın yapacak bişey yok ben de bugün kontrole gittim 2700 gr 48 cm olmuş bebişim maşallah epidural normal doğum istiyorum inş hayırlısı olur şimdilik bir engel yok 37. haftada çatıya bakacak sen hangi doğumu tercih ediyorsun

Canım benim gözünaydin çok duygulandim ve de çok sevindim sağlıkla kavustunuz birbirinize ..Kendine ve meleğine iyi bak bizleri habersiz bırakma sevgiler kuzum. ..

bebeişler gelmeye yakınmalar artmaya başlamış bile evet kızlar son kulvardayız bende uyku konusunda dertliyim kederliyim deliksiz uykularımı şimdiden özledim ve epeyce sürecek bu özlem biliyorum göbişler dahada şişti nefesler daha da kesildi ben hazır ve de nazır durumdayım 5 marta kadar şafak sayıyoruz artık ev işlerini yaptırmaya başladım malum doğum sonrası bi süre evden bi haber olacağım için detaylı temizlik yaptırıyorum rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Bu akşam hastane çantamızı hazırlamaya başlıycaz nasipse.. korkmaya başladım napayım ilk bi de tecrübesizliğe hazırlıksız yakalanmak eklenirse telaş olurum

suyun az dedi dr.. inşallah sonuna kadar gideriz saglıcakla :18:

koyacaklarıma bakın bi eksik mi arkadaşlar:

<7 li hastane çıkışı
<bir patikli alt üst pijama takım (şapkalı)
<1 tulum patikli boydan ve şapkalı
<2 penye battaniye
<5 ağız mendili
<10 adet bez
<ıslak havlu
<pudra
<biberon + gögüs pompası+ emzik+ silikon gögüs ucu

benim için de iki pijama takımı lohusa sütyeni kilodu atleti bakım ürünleri,tülbent,çorap,terlik, kirli çamaşır torbası,ped,yedek kıyafet
fotograf makinesi

Ne güzel anlatmıssın paylaştığın için sağol bizler de bu duyguları paylaşacağımız günleri iple çekşyoruz

dün geceyi doğumhanede geçirdim, yanımdaki arkadaş 34+6 daydı, suyu gelmiş, bütün gece de gelmeye devam etti. yanımda kıvrandı durdu garibim, sabah 10 da bebeği doğdu 2600 g, yanıma tekrar geldiğinde söylediği ilk şey kurtuldum oldu. bense daha da tırstım sanırım benimki de erken geleceği için normal doğum yolunda ilerlicez sadece tek korkum onca sancıdan sonra sezaryen olmak zorunda kalmak. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için.

kizlar gecen hafta nstye girmistim hafif bi agrim cikmisti doktor bugun icin yine nste istemisti bugun yine girdim agrilarim daha fazla cikti ama ben hic agri hisetmiorum doktorum igne verdi bugun vs carsamba vurulmam icin carsamb yeniden nstye giricm ins bisey cikmaz dinlen dedi dinlenince gecermi acaba 33 1 gunluguz daha korkuorum

Bende epidural normal doğum istiyorum 27 sindeki kontrolde doktor 38 de olursa rahat doğurursun dedi ama sonrasında iri olacak gibi önden gidiyor dedi 27 sinde 2600 dü bebişim hayırlısı olsun bakalım...

çok sevindim gözün aydın cnm saglıkla evinizede gelirsiniz insallah çok duygulandım meraktaydım inan hayırlısı bize optum

bebeğe az almışsın gibi geldi yaren
polar ya da yün battaniye koy mesela
patikli tulumları 2 ye çıkar kısa kollu ve uzun kollu body ve alt ayaklı body
çorap eldiven yedek olarak yok onları koy istersen canım havanın nasıl olacağı belli olmaz

inşallh geçer canım

Merhaba guzel anneler....ben eyluk annesiyim.hepiniz suan bebislerinizi bekliyorsunuz sabirsizlikla.ama bu bebisler aniden hic haber vermeden de gelebiliyorlar buyuk oglum 34 . Haftada dogdu.gece suyum geldi .sabah sanci.oglen 4 te dogum yaptim.kucuk oglum da 37. Haftada yone suyumun gelmesi ile dogdu.gece suyum geldi.sabah 6 da dogum yaptim.sorunuz varsa cevaplayabilirim

sağol takasecim allah bağışlasın oğlullarını
bizim mart bebekleri çok aceleci 5 tane bebeğimiz doğdu haftaya doğacak bebeklerimiz var zamane bebeleri çok hızlı

Canum senndemi suyun azaldi nedeni neymis

günlerimiz aynıymış mercanfen ben geçen hafta gittim bebek 2300 gr dedi iki hafta önde demişti doktor sana herhangi bişey dedi mi doktor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…