olur tabii kızlardan biri koymuştu tulum
şöylee şirin bir tulum koyabilirsin
merhaba canım ben de 35. haftamdayım çok yakın doğumumuz Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
tatlı badem yağı sürüyorum ben bir kaç çatlağım oldu...sağlıklı olsunlarda çatlasın ne yapalım...zaman yaklaştıkça heyecan sardı beni:18::18::18:Rabbim hayırlısıyla sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin cümlemize...
Kizlar suyu azalan anneker kimlerdi?
Kizlar bebislerinizin kilolarini yazmissiniz ben 32+6 haftalikken gittigimde kilosuna 2750 gr demisti boyuda 60 imis. Daha fazla kilo aldirmamaya calis normal dogumu istiyorsan demisti oglumda da normal dogum yaptim sizce fazla mi
Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
sağol canım eczacı bişey olmaz dedi aldım ama reçetede gebelikte c kategorisinde yazıyor en iyisi doktoruma danışmakGeçmiş olsun. Reçetesinde ne yazıyor gebelikle ilgili ona bakmanız lazım, kas gevşetici ise uzak durmanızı öneririm.
amin canım haklısın yapacak bişey yok ben de bugün kontrole gittim 2700 gr 48 cm olmuş bebişim maşallah epidural normal doğum istiyorum inş hayırlısı olur şimdilik bir engel yok 37. haftada çatıya bakacak sen hangi doğumu tercih ediyorsun
Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
bebeğe az almışsın gibi geldi yarenBu akşam hastane çantamızı hazırlamaya başlıycaz nasipse.. korkmaya başladım napayım ilk bi de tecrübesizliğe hazırlıksız yakalanmak eklenirse telaş olurum
suyun az dedi dr.. inşallah sonuna kadar gideriz saglıcakla :18:
koyacaklarıma bakın bi eksik mi arkadaşlar:
<7 li hastane çıkışı
<bir patikli alt üst pijama takım (şapkalı)
<1 tulum patikli boydan ve şapkalı
<2 penye battaniye
<5 ağız mendili
<10 adet bez
<ıslak havlu
<pudra
<biberon + gögüs pompası+ emzik+ silikon gögüs ucu
benim için de iki pijama takımı lohusa sütyeni kilodu atleti bakım ürünleri,tülbent,çorap,terlik, kirli çamaşır torbası,ped,yedek kıyafet
fotograf makinesi
kizlar gecen hafta nstye girmistim hafif bi agrim cikmisti doktor bugun icin yine nste istemisti bugun yine girdim agrilarim daha fazla cikti ama ben hic agri hisetmiorum doktorum igne verdi bugun vs carsamba vurulmam icin carsamb yeniden nstye giricm ins bisey cikmaz dinlen dedi dinlenince gecermi acaba 33 1 gunluguz daha korkuorum
maşallah bebeğine, 32 de 60 cm inanamadım, genetik mi canım ?
Merhaba guzel anneler....ben eyluk annesiyim.hepiniz suan bebislerinizi bekliyorsunuz sabirsizlikla.ama bu bebisler aniden hic haber vermeden de gelebiliyorlarbuyuk oglum 34 . Haftada dogdu.gece suyum geldi .sabah sanci.oglen 4 te dogum yaptim.kucuk oglum da 37. Haftada yone suyumun gelmesi ile dogdu.gece suyum geldi.sabah 6 da dogum yaptim.sorunuz varsa cevaplayabilirim
Canum senndemi suyun azaldi nedeni neymisBu akşam hastane çantamızı hazırlamaya başlıycaz nasipse.. korkmaya başladım napayım ilk bi de tecrübesizliğe hazırlıksız yakalanmak eklenirse telaş olurum
suyun az dedi dr.. inşallah sonuna kadar gideriz saglıcakla :18:
koyacaklarıma bakın bi eksik mi arkadaşlar:
<7 li hastane çıkışı
<bir patikli alt üst pijama takım (şapkalı)
<1 tulum patikli boydan ve şapkalı
<2 penye battaniye
<5 ağız mendili
<10 adet bez
<ıslak havlu
<pudra
<biberon + gögüs pompası+ emzik+ silikon gögüs ucu
benim için de iki pijama takımı lohusa sütyeni kilodu atleti bakım ürünleri,tülbent,çorap,terlik, kirli çamaşır torbası,ped,yedek kıyafet
fotograf makinesi
amin canım haklısın yapacak bişey yok ben de bugün kontrole gittim 2700 gr 48 cm olmuş bebişim maşallah epidural normal doğum istiyorum inş hayırlısı olur şimdilik bir engel yok 37. haftada çatıya bakacak sen hangi doğumu tercih ediyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?