2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

mesajını okuyupta ağlamamak mümkün değil... çook güzel sizin adınıza çok sewindim. Allah ım wakti gelince bize de yaşatır inşallah bu güzel duyguları

tamam loveli çorap eldiven koyayım kadife tulum koydum boydan bir de penye tulum ekliymm çok tatlı oldu çantamız yaa çok mutluyuuuum... eşim seni böyle mutlu görmek ne güzel diye sarıldı kocamaan

merhaba anneler, uzun zamndır gırememıstım. doğum yapan arkadaşlar gecmıs olsun, tebrık edıyorum. bebişlerinide Allah analı babalı buyutsun. darısı başımıza. doğum yapan arkadaşların hepsı sezaryan mı okuyamadım cok?? normal doğumdan korkmaya başladım bu aralar şu kesi yapıyolar dıye:S cok ısteklıydım halbukı..
2 gun once doktora gıttım 2720gr 49cm dı kızım. ama ıslaklık hıssedıyorum sık sık dedım. suyun normal ama asense dıye bı ped soyledı eczaneden aldım denedım. mavıye dönerse amnıyo sıvısıymış. cok şukur dönmedı rengı. korkan varsa bu gıbı durumdan aczaneden alabılır bu pedi.
bu arada 2 haftalık yarıyıl tatılı doğum sonrasına aktarılmadı ne yazıkkı, doğum öncesı kullanılmış gıbı görünecek

Canum senndemi suyun azaldi nedeni neymis

yani neden söylemedi çok abartılı az degilmiş ama az görünüyo dedi...
bence ben bronşit oldum beslenme sıvı alımım azaldı bir sürü igne serum ilaç aldım ondan...
çünkü kızımın o haftalarrda hareketleri de yavaştı..

ama çok şükür gelişimi geride kalmamışbir hafta önde herzamanki gibi..

dua ediyorum hayırlı saglıklı bi şekilde sonuna kadar götürmeyi

Kızlarr epeydir girmiyordum kk ne. Kimler doğum yaptıııııı amargiyi okudum şimdi bir de aybüke sanırım nasıl yaptılar başka kimler var??

çok sagol ya bu pedi söyledigin iyi oldu... çünkü suyum biraz azalmış ıslaklık hissediyorum ama korkmakla yetiniyodum

kızlar çok fena kaşınıyorum her yerim tırmık izi oldu.ilk oğlumda da olmuştu son aylarda tahliller yapıldı herşey normal bebekten oluyor dedi dr.sizlerde de varmı böyle kaşınan?

Ben 1,5 aydir kasiniyorum kollarım bacaklarim yara içinde kabuk bağladı 1hafta önce önce gittim.Karaciğer enzimlerim tavan yapmış sakin ihmal etme gebelik kolestazi cok ciddibir durum.hemen gastroentorolojiden randevu al ast alt enzimlerine baktir ben ilaç kullanıyorum düşürmek için .doktor devamlı yat yorulma diyor

Son düzenleme:

Ben ikinci bebisi bekliyorum hayırlısıyla normal doğumla.ilki 38.3 ikinciside aynı hafta olur diye düşünüyorum ikinci bebisin daha geç dogmus ikincide müdahale oldu mu sancı durdurma vs. yoksa kendimi geç geldi?birde ikinci dogumun ilkine göre daha kolay oldu mu? ilki suni sanciydi benim doğal sancim olmadı .

Cnm ikisindede suyum gelip sancim kendiliginden basladi.ben de birinci gibi 34. Haftada gelir diyordum ama beklemeyi tercih etti:) evet ikinci daha kolaydi.gece 11 de suyum geldi.hastaneye gittik.sancisiz 8 cm acilna varmis.2 gibi sancilarim basladi.sabahh 6.30 da dogum yaptmAllahim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.bol hurma yiyin

Ya kizlar 33 haftaya girdikk benim bebis hala kipir kipir hatta onceden bu kadar degildi ya artik gobegimi n sekli acayip degisio kasiklatima.vuruo bazen elektrik carpmis gibi oluoo halbuki sizler hareketleri yavasladi diosunuz benim nie bole

Ya kizlar 33 haftaya girdikk benim bebis hala kipir kipir hatta onceden bu kadar degildi ya artik gobegimi n sekli acayip degisio kasiklatima.vuruo bazen elektrik carpmis gibi oluoo halbuki sizler hareketleri yavasladi diosunuz benim nie bole

cnm benmde aynı şekilde. özellikle geceleri kolbastı oynuyo şebeğim. Karnım everest tepesinden bade çukuruna döne döne bi hal alıyo ve hatta çokda ağrı verebiliyo o dimdik dikilince karnımda. Bu bir sorun değil cnm hatta dah aiyi cnm en azından bebişlerimizden net haber alabiliyoruz Allah korusun bi sıkıntı olduğunda hareketi durdu diye şıp anlarız (inş)

canım benim ne güzel haberler bunlar.çok duygulandım. Allah mutluluğunuzu bozmasın artırsın. darısı bize inşallah.

hadi bakalım az kalmış. 1 hafta da su gibi geçsin de sen de eşine hayılrısıyla kavuş inşallah.

benımde ole hareketlı canm bısey olmaz yerı dar deıl demekkı ne guzel hareket edıosa no problem

Ankaralılar babymall e gittiniz mi? Nasıldı ürünler fiyatlar? Beni dr istirahate ayırdığı için gidemedim içimde kaldı.
Burdakilerden de dua istedik ama eden olmamış sağlık olsun. Allah size vermesin böyle sıkıntılar!!!

geçen hafta başka bi özel hastaneye bu hafta başka biözel hastaneye gittim ikisinde de önce ödeme yapıp sonra nstye girilmesi istendi. birinci hastane 15 tl bugünkü 10 tl idi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…