Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
bebeğe az almışsın gibi geldi yaren
polar ya da yün battaniye koy mesela
patikli tulumları 2 ye çıkar kısa kollu ve uzun kollu body ve alt ayaklı body
çorap eldiven yedek olarak yok onları koy istersen canım havanın nasıl olacağı belli olmaz
inşallh geçer canım
Canum senndemi suyun azaldi nedeni neymis
merhaba anneler, uzun zamndır gırememıstım. doğum yapan arkadaşlar gecmıs olsun, tebrık edıyorum. bebişlerinide Allah analı babalı buyutsun. darısı başımıza. doğum yapan arkadaşların hepsı sezaryan mı okuyamadım cok?? normal doğumdan korkmaya başladım bu aralar şu kesi yapıyolar dıye:S cok ısteklıydım halbukı..
2 gun once doktora gıttım 2720gr 49cm dı kızım. ama ıslaklık hıssedıyorum sık sık dedım. suyun normal ama asense dıye bı ped soyledı eczaneden aldım denedım. mavıye dönerse amnıyo sıvısıymış. cok şukur dönmedı rengı. korkan varsa bu gıbı durumdan aczaneden alabılır bu pedi.
bu arada 2 haftalık yarıyıl tatılı doğum sonrasına aktarılmadı ne yazıkkı, doğum öncesı kullanılmış gıbı görünecek
çok sagol ya bu pedi söyledigin iyi oldu... çünkü suyum biraz azalmış ıslaklık hissediyorum ama korkmakla yetiniyodum
kızlar çok fena kaşınıyorum her yerim tırmık izi oldu.ilk oğlumda da olmuştu son aylarda tahliller yapıldı herşey normal bebekten oluyor dedi dr.sizlerde de varmı böyle kaşınan?
Kızlarr epeydir girmiyordum kk ne. Kimler doğum yaptıııııı amargiyi okudum şimdi bir de aybüke sanırım nasıl yaptılar başka kimler var??
Beeeen :18:
Ama böyle giderse azalmazsa yeterli dedi
Merhaba guzel anneler....ben eyluk annesiyim.hepiniz suan bebislerinizi bekliyorsunuz sabirsizlikla.ama bu bebisler aniden hic haber vermeden de gelebiliyorlarbuyuk oglum 34 . Haftada dogdu.gece suyum geldi .sabah sanci.oglen 4 te dogum yaptim.kucuk oglum da 37. Haftada yone suyumun gelmesi ile dogdu.gece suyum geldi.sabah 6 da dogum yaptim.sorunuz varsa cevaplayabilirim
Ben ikinci bebisi bekliyorum hayırlısıyla normal doğumla.ilki 38.3 ikinciside aynı hafta olur diye düşünüyorum ikinci bebisin daha geç dogmus ikincide müdahale oldu mu sancı durdurma vs. yoksa kendimi geç geldi?birde ikinci dogumun ilkine göre daha kolay oldu mu? ilki suni sanciydi benim doğal sancim olmadı .
Ya kizlar 33 haftaya girdikk benim bebis hala kipir kipir hatta onceden bu kadar degildi ya artik gobegimi n sekli acayip degisio kasiklatima.vuruo bazen elektrik carpmis gibi oluoo halbuki sizler hareketleri yavasladi diosunuz benim nie bole
canım benim ne güzel haberler bunlar.çok duygulandım. Allah mutluluğunuzu bozmasın artırsın. darısı bize inşallah.Oğlumu dün sabah yanımıza getirdiler. Artık bizimle. Kaka yapabilmeye başladı. Ve artık onu emzirirken gözlerimin içine bakıyor. Sürekli ve sürekli. Memede uyumak ve orada kalmak istiyor. Toplamda üç saat uyudum. Bir şikayetim yok, halimden memnumun. Bir saat kaldı onu emzirmeme. Zaman çabuk geçsin istiyorum. Çünkü onu emzirirken hayatımın en güzel anlarını yaşıyorum.
Sevgili yol arkadaşlarım, sizlerin iyi dilekleri beni ve oğlumu korudu, kolladı. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla, tam zamanında ve sorunsuz biçimde bebeklerinizi kucağınıza almanızı diliyorum. şu son iki günde yaşadığım mucizeleri deneyimlemenizi istiyorum. Çünkü hayatımın en güzel ve en görkemli anlarını son iki gündür yaşamaktayım. Adı da annelikmiş... Sizleri ve kuzularınızı öpüyorum, güzel anneler...
Günaydın göbüşdaşlar.
Bugün son kez eşimle netten görüştük. Haftaya ysnımızda olucak Allahın izniyle.
Kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum. Hala reflüyle başım belada ufacık bişi yesem miğdem cayır cayır yanıyor
Amargiciğim gözün aydın olsun canım güle güle büyüt yaman bebeği.
Ya kizlar 33 haftaya girdikk benim bebis hala kipir kipir hatta onceden bu kadar degildi ya artik gobegimi n sekli acayip degisio kasiklatima.vuruo bazen elektrik carpmis gibi oluoo halbuki sizler hareketleri yavasladi diosunuz benim nie bole
kızlar sımdı yarı ozel hastanelerde randevu aldık dr ye gttık muayne ucretı verılıo normal nst ye ne kadar verılıo nasıl oluo her gıdıldıgınde verılıomu?ozellıkle ızmır egepol annelerı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?