2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım benim yaa ne desem boş böyle bir durumda.. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum yazarken bile çok üzüldüm.. Başınız sağolsun, Allah'ım sabır versin ve bir daha evlat acısı yaşatmasın.. (((

Canim benim acın cok buyuk ve tarifsiz... okurken gözyaslarima hakim olamadim allah sana sabirlar versin dunyanin en buyuk acisi evlat acisi guzel kizin melek oldu basin sagolsun (

Bende kirmizi biberi cok yerdim biraktim.onun etkiside olabilir.aynen kasintidan aksamlari gecelri uyuyamazdim.yaraydi hep benimde.vucut sampuani ve kirmizi .karabiber biraktim gecti.dene bir istersen canim.kurulukta varsa bacak ve kollarda susam tapi sur geceyatmadan once oda rahatlatir bir ssure.bende 34+5 im.yarin domtor doğum tarihi verecek sezeyan olacam ilki sezeryan olunca.insallah gecer seninde iskence gibi cunku o kasintilar

Canim rabbim sabirlar versin nedir ki bilmiyorum of dondum kaldim

Ne diyecegimi bilemedim cok üzüldüm Allah sabir versin sana canim.

Sadem Allah sabırlar versin ne desem bilemedim.. Tarifi zor bir acıdır eminim biz bu kadar etkilenmişken senin acını hayal edemiyorum. Allahım bu mutluluğu en kısa zamanda tekrar yaşayacaktır sana eminim. Kendine iyi bak arkadaşım.

sadem cok uzuldum canım:-(Diyecek soz bulamiyorum..Melegin her zaman seninle olacak... Allah sana bu acı ile basetmen için guc verir umarim..

Aynı zamanlarda doğum yapacağız galiba benim sat 4 hazirandi bakalım artık benim normal doğum olacak inşallah öyle olması gerekiyor bende 6 tane miyom var sezaryen tehlikelı olurmus az kaldı yani kavuşmaya kızıma(zeynep erva)

Sadem hic bisey yazamiyorum uzuntunu aynen yasiyorum
Ne kadar zor oldugunu biliyorum Allah yardimcin olsun sabir vrrsin
unutma ki ahirette sefaatcin olucak annem babam gelmeden cennete girmem ben diyecek
elbt bulusacaksinizz,uzuluceksin elbet ama gecicek gecmek zorunda hayat dnilen sey devam ediyor
Acinii eminn ol paylasiyoruz senin acini azaltir mi bilmiyorum ama bizz duaciniz canimm..

canım çok üzüldüm Allah sabırlar versin

geçen hafta başka bi özel hastaneye bu hafta başka biözel hastaneye gittim ikisinde de önce ödeme yapıp sonra nstye girilmesi istendi. birinci hastane 15 tl bugünkü 10 tl idi..

çok ilginç bende özel hastaneye gidiyorum nst için ayrıca ücret alınmıyor ve burda diğer bildiğim özel hastanelerde almıyor

Arkadaşlar foruma girmeyeli baya oldu çok sayfa dolmuş tabi hepsini okuyamadım iki gün önce kontrolüm vardı doktorum bebeğin kafasının çok aşağıda olduğunu ve bunun için daha erken olduğunu söyledi ((( zaten çok sık kasılmalarım oluyordu (( 10 sonra 34 haftamı tamamlamış olacağımdan 10 gün yatmamı söyledi ve sancım falan olursada hemen acile gitmemii...nst de sancım çıkmadı çok şükür açılmam da yokmuş ama önlem olarak yatıyorum işte....10 gün sonra tekrar randevum var durumuma göre doktorum bebeğin cigerleri için iğne benim içinse erken doğumu önleyici iğne tedavisine başlıcakmış ve böylelikle doğumu 2 hafta geciktirebilinceğini söyledi ama tabi o süre zarfında birşey olmazsa çok kokuyorum (( herşeyimizi hazırladık hergün cicilerimize bakıyordum kaç gündür bakmak gelmiyor içimden (( aranızda benim durumumda olanlar varsa yazsın lütfennnnn (( morale ihtiyacım var....

canım bende 20. haftadan beri erken doğum riski var, ilk öğrendiğim gün ağlaya ağlaya gelip buraya yazmıştım ben ne yapacam diye ama Allah a çok şükür artık 34 haftayı geride bıraktım sürekli yattım dinlendim, yada oturdum. hiç ayakta durmadım. açılman yoksa korkma inşallah herşey yolunda gider istirahat iyi gelir. benim de kasılmalarım oluyor hep, özellikle erken doğum önleyici ilaçlarımı aksatınca daha çok oluyor ilaç verdiyse aksatma derim canım.bu arada bana da erken doğum önleyici ve ciğer geliştirici iğne yapıldı 30. haftamda . kendini de bebişini de üzme iyi düşün iyi olsun herşey canım..

çok ilginç bende özel hastaneye gidiyorum nst için ayrıca ücret alınmıyor ve burda diğer bildiğim özel hastanelerde almıyor

valla benden de alınmıyor canım özele gidiyorum.okudukça bende şaşırıyorum, hatta buradaki bildiğim diğer özel hastanelerde de alınmıyor

Cevabım için çok sağol canım doktorum bana magnesyum verdi ve kan haplarımı iki katına çıkardı sezeryan olacağım için erken gelir bebeş diye doktorum Allah tan çok iyi geriye 8 günüm var 8 gün sonunda gerkerse başka tedavi uygulacak sadece önlem açamçlı dnlenmemi istedi ama yinede çookkkk korkuyorum çünkü çok zor hamile kaldımmmmm ((((((

canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini,, benim kullandığım ilaçlardan biri de magnezyum kasılmalara bire bir valla onu içince geçiyor kasılmalarım. bende de rahim ağzı yetmezliği vardı her an açılman olabilir kesinlikle lavabo dışında hiç kalkmayacaksın, ayakta durdukça bebek aşağı baskı yapar açılma olur demişti doktorum, yemekleri bile eşim yaptı sağolsun. hep 30. haftamı görebileyim inşallah diye dua ediyordum 32 den sonra bana bi gevşeklik geldi niyeyse, artık çok fazla yatmıyorum son 2 haftadır

Benim gittiğim hastanedende nst için ücret alınıyor ben hepsinde alındığını sanıyordum şaşırdım doğrusu

benim muayene ücretim 60 lira sizlerinkini bilmiyorum ama bence çok fazla bu ücret, acaba içinde gizli bi nst parası mı var

bende de erken plasenta yaşlanması var ve dr um her an gelebilir dedi bundan 2 hafta önce!bana sadece ciğer geliştirici yaptı.onun dışında bol bol dinleniyorum.moralini yüksek tut ve dinlen.hiçbişey olmayacak inşallah.sağlıkla kucağına alıcaksın inşallah bebişini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…