2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
tamam loveli çorap eldiven koyayım kadife tulum koydum boydan bir de penye tulum ekliymm çok tatlı oldu çantamız yaa çok mutluyuuuum... eşim seni böyle mutlu görmek ne güzel diye sarıldı kocamaan

canım sana tavsiyem 2 takım yenidoğan kıyafetini ayrı ayrı poşetle ve çantana öyle koy.. ilk zaman kalkamıcaksın ağrın vs olacak yanındaki refakançıya poşeti ver dersin oda çıkarır verir senin için rahat olur

gidenler pahalı dediler ne derece doğru bilmiyorum
arkadaşlar görse dua ederdi canım gözden kaçmıştı allah sağsalim kucağına almayı nasipe tsin bebeğini

slm annişler bir şey soracam benim eş durumu tayinim olumlu sonuçlandı bugün ama doğum iznindeyim eski çalıştığım yerden ilişiği nasıl keseceğim hiç bir biligim yok

Ah amarginin mesajini gordukce umrumda bile ameliyat dogum bir an once evladimi kucagima almak istiyorum diyorum sonra hoop diyorum daha 2kg bile degil zaman cabuk gecsinde alalim bebislerimizi bizim.aksilik cikmazsa 30 gun kaldi carsamba gun vericek suyum azalmadiysa daha bu arada cantalar.hazirmi benim bebisin tamam ama kendiminkini hazirlamadim daha

Ben 20 haftadan beri deli gibi kaşiniyorum heryerim kabule bagladi testler yaptım birşey çıkmadi

canım neden doğumhanede geçirdin bi terslik yokturdur inşallah ? :44:

günlerimiz aynıymış mercanfen ben geçen hafta gittim bebek 2300 gr dedi iki hafta önde demişti doktor sana herhangi bişey dedi mi doktor?

Haftasına göre kilosu gayet iyi dedi hatta bize fazla geldi haftada 250 gr alması normal dedi dogum 9 Mart gibi dedi 17 sone kadar bekleriz olmazsa suni sancı veririz dedi erken de gelebilir dedi, çok şükür bir sorun yok nst yede girdim normal dedi

slm annişler bir şey soracam benim eş durumu tayinim olumlu sonuçlandı bugün ama doğum iznindeyim eski çalıştığım yerden ilişiği nasıl keseceğim hiç bir biligim yok

okulsa okulundan ilişiğini kesildiğine dair yazı alıyorsun milli eğitime gidip oraya veriyorsun onlar yolluk işini falan hallediyorsun yeni okuluna götürüyorsun yeni okulun işlemlerini yapıyor ve sana yazıveiryor onu yine meb götürüyorsun diye hatırlıyorum

benimki hastane canım ama prosedürler aynı işliyordur meb ile sanırım değil mi? doğum izninde ilişik kesiliyormu canım yada doğum izni bitiminden sonra mı kesilecek bi bilgin varmı

aa valla görmedik herhalde.Allah yardımcın olsun canım,bebişini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah.

Allahim bu su grlmesi nasil bisey lutfen biri anlatsin benim de bilye kadar islaklik oldu dunde olmustu anlamiom

Ben 20 haftadan beri deli gibi kaşiniyorum heryerim kabule bagladi testler yaptım birşey çıkmadi

Okuyunca hemen yazmak istedim .bende ilk aydan itibaren hep kasindim uyuslar gibiydim ayni.kollarim feciydi kirmizi biber ve kara biber yeme dedi bir arkadasimin annesi.ben cok kullaniyordum biraktim ve kasintim bitti .birde vicut sampuanimi degistirdim bebek sampuani nivea varya ondan kullanmaya basladim gecti cok sukur

merhaba kizlar boyle garip saatlerde uykum kaciyor iste. birkac gundur giremedim ama yazmak istedim.sayfalar epeey birikmis.amargi dogum mu yapti yoksa ben mi yanlis gordum bi yerde? bir de size bir sey soracagim benim bebis hareket ettikce ozellikle aksam saatlerinde nasil desem mesaneme baski yapiyor ve kasiklarim aciliyor gibi hisediyorum. ilk hamileligimde hatirlamiyorum. size de oluyor mu?

biz saat 1 gibi ordaydık ve kasa kuyruğunda en az 300 kişi vardı
herkes çılgınlar gibi alışveriş yapıyordu eşimin o kuyruğa girmeyi hiç gözü kesmedi
zaten fiyatlar da açılış fiyatı gibi öyle çok indirimli filan gelmedi bana
yani üzülme bu arada rahatsızlığın Allah kolaylık versin canm
ben de artık yarım saat bi saat sonra çokk yoruluyorum
iyiki önceden almışız çoğu şeyleri gerçi hala eksik çok bence de neyse

Allahim bu su grlmesi nasil bisey lutfen biri anlatsin benim de bilye kadar islaklik oldu dunde olmustu anlamiom
canım bebeğin suyu başladı mı durmaz akmaya devam eder çünkü hamileliğim başında ben de yoğun bir akıntı oldu dr gittim dr bana bebeğin suyu olsa durmazdı akmaya devam eder ya idrar kaçırdın ya da içerde akıntı birikti ve dışarı çıktı takip et hiç durmadan geliyorsa ki bebeğin suyu hemen bitmez demişti

ben de de oluyor canım

biz de uyandık güzel bir güne
nasıl uyanmıyayım ki kızım tekme degil uçan tekme atıyo sankiii
eşime söyle şu kızına böbreğime vurmasın diyorum ''kızııııım böbrege degil şuralara vur diyo'' adamlara bak yaaaa..

çok şükür tatlı günler bu günler agrısıyla çarpıntısıyla korkusuyla... Allah ın hediyesini eşimizle beklemek beraber keşfetmek şükretmek ne büyük nimet...

merhaba canm..aynı saatlerde ben de ayaktaydım
evet amargi doğum yaptı, oğluşuna kavuştu.
mesaneye baskı bende de oluyor sık sık tuvalete gitme ihtiyacı hissediyorum

sunun surasında kaldi 4 hafta.. insnalar hala aaa 2. de mi erkek, keske kız olsaydi muhabbeti yapiyoırlar.. Bense durumdan gayet memnunum,oğluma benzeyen saglıklı,hayırlı bir oglum daha olsa ne isterim baska, ama anlayan kim erkek ya da kız ne farkedecekse. 3. u de yap o kız olur belki diyorlar.. aile planlamamızı bile bizim yerimize yapiyor bu insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…