tamam loveli çorap eldiven koyayım kadife tulum koydum boydan bir de penye tulum ekliymm çok tatlı oldu çantamız yaa çok mutluyuuuum... eşim seni böyle mutlu görmek ne güzel diye sarıldı kocamaan
Ankaralılar babymall e gittiniz mi? Nasıldı ürünler fiyatlar? Beni dr istirahate ayırdığı için gidemedimiçimde kaldı.
Burdakilerden de dua istedik ama eden olmamış sağlık olsun. Allah size vermesin böyle sıkıntılar!!!
Ben 1,5 aydir kasiniyorum kollarım bacaklarim yara içinde kabuk bağladı 1hafta önce önce gittim.Karaciğer enzimlerim tavan yapmış sakin ihmal etme gebelik kolestazi cok ciddibir durum.hemen gastroentorolojiden randevu al ast alt enzimlerine baktir ben ilaç kullanıyorum düşürmek için .doktor devamlı yat yorulma diyor
dün geceyi doğumhanede geçirdim, yanımdaki arkadaş 34+6 daydı, suyu gelmiş, bütün gece de gelmeye devam etti. yanımda kıvrandı durdu garibim, sabah 10 da bebeği doğdu 2600 g, yanıma tekrar geldiğinde söylediği ilk şey kurtuldum oldu. bense daha da tırstım sanırım benimki de erken geleceği için normal doğum yolunda ilerlicez sadece tek korkum onca sancıdan sonra sezaryen olmak zorunda kalmak. Allahtan hayırlısını diliyorum hepimiz için.
günlerimiz aynıymış mercanfen ben geçen hafta gittim bebek 2300 gr dedi iki hafta önde demişti doktor sana herhangi bişey dedi mi doktor?
slm annişler bir şey soracam benim eş durumu tayinim olumlu sonuçlandı bugün ama doğum iznindeyim eski çalıştığım yerden ilişiği nasıl keseceğim hiç bir biligim yok
okulsa okulundan ilişiğini kesildiğine dair yazı alıyorsun milli eğitime gidip oraya veriyorsun onlar yolluk işini falan hallediyorsun yeni okuluna götürüyorsun yeni okulun işlemlerini yapıyor ve sana yazıveiryor onu yine meb götürüyorsun diye hatırlıyorum
Ankaralılar babymall e gittiniz mi? Nasıldı ürünler fiyatlar? Beni dr istirahate ayırdığı için gidemedimiçimde kaldı.
Burdakilerden de dua istedik ama eden olmamış sağlık olsun. Allah size vermesin böyle sıkıntılar!!!
benimki hastane canım ama prosedürler aynı işliyordur meb ile sanırım değil mi? doğum izninde ilişik kesiliyormu canım yada doğum izni bitiminden sonra mı kesilecek bi bilgin varmı
Allahim bu su grlmesi nasil bisey lutfen biri anlatsin benim de bilye kadar islaklik oldu dunde olmustu anlamiomCnm ikisindede suyum gelip sancim kendiliginden basladi.ben de birinci gibi 34. Haftada gelir diyordum ama beklemeyi tercih etti:) evet ikinci daha kolaydi.gece 11 de suyum geldi.hastaneye gittik.sancisiz 8 cm acilna varmis.2 gibi sancilarim basladi.sabahh 6.30 da dogum yaptmAllahim hepinize kolay dogumlar nasip etsin.bol hurma yiyin
Ben 20 haftadan beri deli gibi kaşiniyorum heryerim kabule bagladi testler yaptım birşey çıkmadi
canım bebeğin suyu başladı mı durmaz akmaya devam eder çünkü hamileliğim başında ben de yoğun bir akıntı oldu dr gittim dr bana bebeğin suyu olsa durmazdı akmaya devam eder ya idrar kaçırdın ya da içerde akıntı birikti ve dışarı çıktı takip et hiç durmadan geliyorsa ki bebeğin suyu hemen bitmez demiştiAllahim bu su grlmesi nasil bisey lutfen biri anlatsin benim de bilye kadar islaklik oldu dunde olmustu anlamiom
merhaba kizlar boyle garip saatlerde uykum kaciyor iste. birkac gundur giremedim ama yazmak istedim.sayfalar epeey birikmis.amargi dogum mu yapti yoksa ben mi yanlis gordum bi yerde? bir de size bir sey soracagim benim bebis hareket ettikce ozellikle aksam saatlerinde nasil desem mesaneme baski yapiyor ve kasiklarim aciliyor gibi hisediyorum. ilk hamileligimde hatirlamiyorum. size de oluyor mu?
merhaba kizlar boyle garip saatlerde uykum kaciyor iste. birkac gundur giremedim ama yazmak istedim.sayfalar epeey birikmis.amargi dogum mu yapti yoksa ben mi yanlis gordum bi yerde? bir de size bir sey soracagim benim bebis hareket ettikce ozellikle aksam saatlerinde nasil desem mesaneme baski yapiyor ve kasiklarim aciliyor gibi hisediyorum. ilk hamileligimde hatirlamiyorum. size de oluyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?