2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sadem okurken dünyaya geldi yazınca ay bir bebeğimiz daha gelmiş dedim ama okudukça tüylerim diken diken oldu boğazım düğüm düğümoldu
allahım bu nasıl oldu salı günü hissettiğin kuzun nasıl bir aydır gelişmiyor ve bunu dr nasıl göremiyor aklım almıyor
allah sana sabırlar versin dayanma gücü versin tesellisi yoktur evlat acısının allah sana dayanma gücü versin eşine de
ne yazacağımı bilemiyorum keşke yanında olsam da seninle ağlasam arkadaşım

Sadem Canım Allah sabırlar versin ne kadar paylaşsak acını dindirmez zaman ilacın olsun arkadasım

Loveli aynen sademin bi şikayeti olmuş muydu nasıl olmuş salı günü hissediyodum diyor
Çok üzüldüm ((((

31 ocakta bebeğinin gareketlerini hissetmediğini yazmış (((
Kontrolllerde nasıl farkedilmemiş
Allah yardımcısı olsun
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Son düzenleme:
bugun dışarıdayken sadem_karamel arkadasın yazdıgını gördüm o kadar çok üzüldüm etkilendim ki tansiyonum düştü resmen eve dönmek zorunda kaldık canım arkadasım kuşu caferden bahsetmişti o geldi aklıma içim tekrar ezildi Allahım yardımcısı olsun duydugumdan beri Allah acısını azaltsın diye nasıl dua ediyorum belli değil imtihan dunyasındayız sonucta hersey bizim için.. konusmak kolay ama Allah kısa zamanda hayırlısıyla tekrar nasip eder insallah

Loveli aynen sademin bi şikayeti olmuş muydu nasıl olmuş salı günü hissediyodum diyor
Çok üzüldüm ((((

bir süre önce hissetmiyorum diye yazmıştı biz de uyuyordur diye düşünmüştük meğer öyle değilmiş
ama bir dr nasıl olur da 1 aydır gelişmemiş der ya demezler mi adama sen necisin o zaman diye

Çok üzüldüm ((((

bir süre önce hissetmiyorum diye yazmıştı biz de uyuyordur diye düşünmüştük meğer öyle değilmiş
ama bir dr nasıl olur da 1 aydır gelişmemiş der ya demezler mi adama sen necisin o zaman diye

hissetmedigini yazmıstı hatırlıyorum hemen bikaç sayfa geride hatta kuşu caferden bahsetmişti sogukta unutmusum ölmüş diye allahım okudukca düşündükçe içim sancıyor insallah son acımız olur

Geçmişi okudum ben de doğru hatırlıyo muyum diye hşssetmiyorum yazdığını okumuştum atnı gün dra gitmiş
Ölçüyorlar tartıyorlar drlar herseferinde ( akıl almaz

Allah hayirli saglikli uzun ömürler versin, anali Babali büyütsün.

Ben de geçmişi okudum şöyle bi, kızcağız 2 gündür hareket etmiyo ağırlığı var sadece yazmış , offfff hala atamadım üstümden şoku allahım çok çok sabır versin tekrar

Allah sana ve esine sabir versin, birdaha yasatmasin insallah (

Allah sabir versin canim.

sevgili sadem , acın cok taze ve cok buyuk... ama sadece bir onerim olacak.. tBazı doktorlar tek bir kayıbın sebebini arastirmayabiliyorlar. senin dr. nasıl biridir bilemiyorum ama tekrar bebek dusunmeden evvel kan pıhtılasma testini yaptırman iyi olabilir.Bu test trombofili paneli olarak da gecer.Çok cok gecmiş olsun, buyuk bir travma grcekten..

Cok uzuldum okuyunca.Allah sabir versin.Keske son kez Begum kizini gormene izin verselermis. Allah yar ve yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…