2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
kızlar çok şükür aybükeyle amargi bebişlerini kucakladılar. Barbiden haberi olan var mı? Herayı da merak ediyorum, acaba bebişi yoğunbakımdan çıktı mı? sanki bir kişi daha vardı doğum yapan. Kim di?
İnşallah hepsinden güzel haberler alırız.

Kara biber yemiyorum ama isot yiyoru acıyı çok seviyorum eşimde acı yeme diyor ama ondan mi acaba bacaklarım kabuk bagladi ağda yapamiyorum geceleri uyuyamiyorum kaşıntıdan az kaldı doğuma sabrediyorum artık 34+5 mart başında doğumla birlikte gecer dediler

aynısı ben de de var 2.de mi erkek evet diyorum ayy neyse beraber oynarlar falan rabbim verdi hiççç sıkıntım yok kızım olsun siterdim ama oğlum olacağı için de çok mutluyum tek isteğim sağlıklı hayırlı iyi birileri olsunlar
3.yü de diyorlar yok diyorum allah olmayana nasip etsin allah evlatlarıma sağlıklı hayırlı uzun ömür nasip etsin 2 yeter diyorum

barbicim aşağıda yazar şimdi güzel haberler

Canim ara ara gelio ole cok degil akinti gbi bazen bi iki damla su gibi ama suyumda sinirda ya bebisim susuz kalir diye korkuyom gittim acile ebe eliyle muayene etti asagiyi hc test falanda yapmadi ki bu sy gelmesi degil akintin dedi acti eliyel bajti falan su birden gelir dedi

Merhaba, biz hala bebek arabamızı almadık.... Mamas& papas, chicco ya da kraftın çift yönlü kullanılabilen bebek arabasından alanınız var mı yorumlarınızı bekliyorum.... Böyle videolara falan bakarak karar vermek çok zormuş çok da pahalı olmasın istiyoruz... Bu arada özellikle Mamas papas armadillo ya da Urbo modelini alan varsa anakucağını hangi marka aldınız yani bu markaya uyumlu bir ana kucağı mı almak gerekiyor yoksa mamas papasın ana kucakları da var mı????? Offff offff çok zormuş karar vermek (((
Bu arada amargi aybüke ve barbie Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı... İnşallah bizler de sağlıkla kucağımıza alırız kuzucuklarımızı

31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz

çok güldüm kızım böbreğe değil şuralara vur sözüne yaa hiç demiyor ki kızım ayıp anneye vurulur mu diye

Alalh büyük sabır versin canım gerçekten dondum kaldım ne desek boş her şey Allahtan .Rabbim birdaha yaşatmasın .

(((((( canım ne diyeceğimi bilemiyorum Allah sana ve ailene sonsuz sabırlar versin çok üzüldüm... (

rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın sözün bittiği yer başın sağolsun cnm çok çok üzüldüm zor yazıyorum bu yazıyıda ellerim titriyor şuan üzüntümden

cnm Allah sabır versin çok üzüldüm ne desek boş canının ne kadar yandığını tahmin bile edemeyiz Allah sana da eşine de sabır versin(

canım ne diyeceğimi bilemiyorum, çok kötü oldum gerçekten, okurken gözyaşlarıma hakim olamadım
Rabbim sana ve eşine sabır versin, dayanma gücü versin..başınız sağolsun canm

CAnım inan çok üzüldüm. NE denir böyle bir durumda insanın kanı donuyor. ALlah sana sabır versin. DÜNyadaki en büyük aciyi yaşıyorsun. ÖBür dünyada sefaatcin olarak seni bekliyor begümun...

Allah gönlüne inşirah versin canım.. tevekkülüne hayran kaldım.. Rabbim en güzelini bilendir.

bana 200 g önde dedi doktor gebelik şekeri olunca iki hafta önden gidiyor dedi böyle giderse normal doğum zor gibi dedi benim de canım sıkıldı açıkçası çünkü ben sezeryandan çok korkuyorum normal istedim hep 37. haftada çatı genişliğine bakacak o zaman netleşir dedi. çok şükür bende girdim nst ye bi sorun çıkmadı. bakalım merakla beklemedeyiz 36gün kaldı :)

ayy sadem nasıl üzüldüm anlatamam Allah sana ve eşine sabırlar versin Rabbim bir daha yaşatmasın...

sadem çok üzüldüm allah yardımcın olsun , sabırlar versin, dayanma gücü versin. Başın sağolsun ya gerçekten çok etkilendim ((

Allah sabır versin canım çok üzüldüm. doktor gelişmediğini anlamamışmıydı.

ayni durundayiz canim gebelik şekerim var bebeğim 2 hafta önden gidiyor. Onun dışında herhangi bir sıkıntı yok nstye girdim sanci çıkmadı erken duydum riski de yok fakat bebek iri olacağı için normal dogum zor gibi. .35 te cati muayenesi yapılacak duruma göre bakicaz. ben de normal doğum istiyordum ama bebek çok büyümeden sezeryan la alınacak gibime geliyor. takmıyorum artık bebeğim ve benim için hayırlısı ne ise o olsun..

Allah yardımcınız olsun,sabır versin.söyleyecek söz yok.çok üzüldüm çok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…