2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

sağol canım sizlerde paylaştıkça biraz daha sakinliyorum bebeklerimizi hayırlısıyla bir kucağımıza alsaydık :)))

benim muayene ücretim 60 lira sizlerinkini bilmiyorum ama bence çok fazla bu ücret, acaba içinde gizli bi nst parası mı var

bak bu olabilir benim muayene ücretim 35 tl... ama hastanem ve doktorum süper hastane daha yeni olduğundan muaye ucuz ama tahliller fahişşş miktarda 15 tlde nst parası...yani hem muayene hem nst 50 tll ucuz yani ama diğer tahliller çok yüksek ayrıntılıya 350 tl ödedim indirimli olarak...ve rutin kan tahlillerimde her yaptırdığımda 250 tl ödedim..

Gerçekten sözün bittiği yer ne diyeceğimi bilemedim.. Allahım sabır versin sadem acını paylaşıyoruz

bende ikili ve üçlü teste 20şer lira para ödedim onun dışında hiçbir şeye para ödemedim öpüp başıma koyayım hastanemi o zaman

cennette şefaatçin olsun inşallah
Allah sabır versin güç kuvvet versin

ne diyeceğimi bilemiyorum. Allah sabır versin. şu dünyada en ağır imtihan evlat acısıymış Rabbim seni imtihan ediyor. inşallah ahirette şefaatçin olucak meleğin. inşallah Rabbim en hayırlı zamanda kucağını yeniden doldurur. sana tavsiyem bir daha bebek düşünmeden önce pıhtılaşma testi yaptırman. ben de de var ordan biliyorum. ama tedavisi var çok şükür. herşey gönlünce olsun. en kısa zamanda toparlanırsın inşallah.

Aslında 200 gr çok değil ama doktorun daha iyi bilir ben de sezeryandan çok korkuyorum basından beri normal istiyorum doktorum her randevuda soruyor yine de ben de de seker çıkmıştı bir ara 100 lukte bir deger yuksek cikti sadece ama yine de dikkat ediyorum ama şekeri tamamen kesmedim canım isteyince biraz yiyorum, senin bebeğin cinsiyeti ne erkekse erkekler biraz iri olurmuş 3,5 kg yi geçmezse sorun yok bence benim de erkek

bende ikili ve üçlü teste 20şer lira para ödedim onun dışında hiçbir şeye para ödemedim öpüp başıma koyayım hastanemi o zaman

Gerçekten çok şaşırdım fiyatlara ben özel medipol mega üni...hastanesine gidiyorum.karşıdada var medipol ve fiyatları burdakinin kat kat fazlası burasıda bir kaç seneye aynısı olacakmış ve doktorları acıbadem ve bunun gibi büyük özellerden gelmeymiş onun için benim ödediğim ne kadar yüksek gelsede bana aldığım hizmeti ve gördüğüm ilgiye göre çoğu hastanelerle kıyaslayınca yinede ucuz kalıyor galiba....bencede hastaneni öpüpte başına koyyy:)))

cnm başın sağolsun çok ama çok üzüldüm... Benimde en büyük korkum bu bu nedenle doktoruma erken al deyip duruyorum sezeryana.. Rabbim sabrını versin cnm ahirette şeaatçin olacak cnm inş en kısa zamanda sağsalim tatlı bir bebişle kucağını doldurur Rabbim.

Canım 200 gr önde olması çok değilki aslında benimkide haftama göre 180 gr önde şekerimde normal çıktı sırf 200 gr için sezeryana almazlar korkma canım çocuğun son kilosu 4 ve üzeri olursa alırlar zaten çocuk en fazla kiloyu son haftalarda alıyor yani 40 haftanı tamamlarsan yada geçersen 4 ve üzeri olur kilosu bana doktorum öyle demişti ama ben sezeryan olacağım için 38.haftada alırım dedi tabi daha erken gelmezse erken gelme riskimizde var......

Ne denebilir ki ne diyeblirm ki Güzel rabbim herkesin kaderini yazar o bilir... İsyan etsen çaresi yok.. Ama okadar. Üzüldüm ki tarifi zor gele senin içindeki ateşi tahmin edemiyorum....aynı gündü bebişlerimizin doğum tarihi ...((( offfff içim yandı... Allahım sabır versin...

sadem, dünyadaki en büyük imtihanı yaşıyorsun canım Allah sabrını da verir inşallah. ama bu dünya imtihanlar dünyası ve gelip geçici olduğunu da unutma, acın çok büyük bizim bile içimiz yandı haberinle. Allah dayanma gücü versin hayırlı evlatlarla doldursun kucağını yuvanı. ahirette evlatlarınla sonsuza dek birlikte olursun inşallah , Allah sevdiği kulunu sınarmış, rabbine sığın isyan etme sakın, burda hepimiz duacınız canım..

canım bende medipol mega ya gidiyorum. son gıttıgımde ögrendım 35 e cıkmıs fıyat. 10 tl ıle başlamıştım:) nst ye daha hıc gırmedım merak edıyodum bende ucretlı mı dıye. doktorun kım? ben derya yaşarla başladım ama sonra betul yorgunlar a devam edıyorum. 35. hafta bıttıgınde gıttım en son ıste 3 gun önce, 2 hafta sonra gel dedi bıdahakıne. cok arası var sankı, ben haftaya hemen gıtmek ıstıyorum korkuyo rum bu aralar..

Bende nagihan hanıma gidiyorum başladığımda 25tl di şimdi 35 tl...4 ay içinde iki kere zam yaptılar fiyatları yavaş yavaş arttırıp karşıdaki medipol seviyesine getiriyorlarmış .benim doktorumda beklenmedik bir şey olmadığı sürece sancın falan 10 içinde tekrar kontrol falan çağarmıyorlar onu farkettim 2 haftaya çağarıyorlar canım tekrar ücret için sanırım :)))) nts ye 15 tl verdim canım o hastanede her dokrun muayeneside doğum ücretide fraklıymış :)) canım gitmek istiyorsan 10 gün içinde tekrar kendiğinden git kontrol etmek zorunda zaten madem korkuyorsun git için rahat etsin canım :))) ayrıca ben hastaneden çok memnunum daha önce acıbademe gittim inan aynı kaliteyi bu hastanede gördüm :))

ılk oğlumda yaptırmıştım birsey cıkmamıstı gün gectikce kasıntım artıyor bacaklarımın yarasından epilasyon bıle yapamadım..o derce yani.bana bebek yapıyor demişlerdi bunda daha gitmedim kontrolume var gıdınce sorarım tekrar..ilaçtan sonra azaldımı sizin?

çok güldüm kızım böbreğe değil şuralara vur sözüne yaa hiç demiyor ki kızım ayıp anneye vurulur mu diye

Canımmmm, ne diyeceğimi bilemiyorum, şu an ağlamaktan başka bişey yapamıyorum,yüce Rabbim büyük sabırlar versin ,şimdi göremesen de bir gün seni o karşılayacak çok uzaklarda

Allah sabır versin.... Ne denir ki böyle bir durumda... Okurken başladım ağlamaya... Tarifi imkansız bir acı yaşadığının farkındayım... Allah bir daha yaşatmasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…