2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allah sabır versin karamele çok acı nasıl dayanılır bilmiyorum. Hepimizi de bi korku almıştır herhald. insan ağlamadan edemiyo. Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın İnşallah.

Benim muayene ucretim 20 lira nstye de idrar kan tahlillerime de ayrica ucret alinmiyor

benim muayene ücretim 42 tl ve ayrıca nst parası 10 tl veriyorum idrar kan tahlili vs hepsi için ayrıca ücret alınıyor.. çok paracı bu hastanler.. bu hafta ultrasona almadı alsaydı kontrol olarak geçecekti ve ücret ödemeyecektim çünkü geçeb hafta muayene olmuştum. önümüzdeki hafta gene gel dedi muayene ücrti alacak nstye de gir dedi onun içinde alacak..

karamel cnm Allah sabır versin bazı şeylerin önüne geçilmiyor maalesef.. Allah aynı acıyı bir daha yaşatmasın.

Kızlar Nst için önceden söyledimi doktorlarınız yani bi dahaki sefere nst ye alıcam falan gibi.. Bu cuma günü kontrolüm var acaba nst ye girdirirmi beni bilmiyorum. Bu arada benim gittiğim hastanedede muayene ücreti 25 tl benim doktorum 30 tl tahlil falan içi ek ücret alınıyormu bilmiyorum ama Ankarada iken almıyordu hastane ek ücret.

Ben 20 haftadan beri deli gibi kaşiniyorum heryerim kabule bagladi testler yaptım birşey çıkmadi
Cnm benim heryerim kasiniyor sadece karın değil alt ast normal çıktıysa sorun yok.
Rabbim sana sabır versin en kısa zamanda kucagin dolsun yavrun ahirette annemi almadan cennete girmem diyecek

Benimde ikinci ilkindede kasinmistim ama bu daha erken başladı ve ilerlemiş .evet ilaç düşürdü.ilk yapman gereken ast alt enzimlerine baktirmak doğum doktoruna soyle bu kasintiyi.

Ben de geçmişi okudum şöyle bi, kızcağız 2 gündür hareket etmiyo ağırlığı var sadece yazmış , offfff hala atamadım üstümden şoku allahım çok çok sabır versin tekrar

3 hafta kadar da soguk algınlığı ile ugraştı ateş öksürük vs... en son izne ayrıldım dinlenirim demişti canım benim yaa

Allah sabır versin karamele çok acı nasıl dayanılır bilmiyorum. Hepimizi de bi korku almıştır herhald. insan ağlamadan edemiyo. Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın İnşallah.

amin inşallah...
ben de dondum kaldım ilk başta dogdu deyince sevindim devamını okuyunca elim titredi soguk duş etkisi yaptı şoka girdim hüngür hüngür agladım eşimin elini sıkıp

hepinizden Allah razı olsun
dualarınızda bizi unutmayın
Allah yolunuzu açık etsin
Rabbim sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

Salihlerin duası üzerine olsun Canım.. Rabbim seni lütuflarıyla sevindirsin acını hafifletsin inşallah.. Çok zor biliyorum benim de ilk bebegim öyle oldu.. tevekkülde çare bulduk..

Artık uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum, çok fena tekme yiyorum.
Sonra şükrediyorum, en azından onu hissediyorum diye. Allah annelere sabır versin, rahme düştüğü andan itibaren onun için endişeleniyorsun, doğuyor endişelerin katlanarak artıyor, her bir adımı nasıl olacak diye düşünüyorsun.
Hepimizin sağlıkla kucağına alması için dua edeceğim

Canım Allah sabırlar versin sana ve eşine ... Çok zor bir durum ne desek boş Begüm melek bu gece dualarımda canım inş dualarımızı yarabbim kabul eder.

canim basiniz sagolsun inan cok üzüldümrabbim sana ve esine sabirlar versin.dualarim sizinlee....

Ay sorma benim 2.de erkek aynı muhabbeti banada yapıyorlar sinir oluyorum bebeğin kızı erkeğimi olur yaaa bebiş bebiştir yani biz halimizden memnunuzda millete ne oluyor anlamadım :)))

35 haftalıksın nst ye alması gerikir...özel hastaneler tahlili zaten asla bedava yapmaz canım ama bazı özellerde mst ücretsizmiş onuda bu formdaki arkadaşların yazılarında gördüm benim gittiğim hastanede ücretli :))) zaten çok pahalı bir şey değil nst 15-20 civarlarında dır ben 15 vermiştim...

Rabbim acını alsın inşallah. bebeğinde ahirette alsın seni cennete götürsün inş.ne desek boş tabi.Rabbim yardımcın olsun

Benim gittiğim hastanede kan idrar tahlilleri ve nst ücretsiz izmir egepol

hepinizden Allah razı olsun
dualarınızda bizi unutmayın
Allah yolunuzu açık etsin
Rabbim sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin

Canım konuya pek hakim değilim foruma fazla girmediğimden ama yazılardan az çok anladım birşeyler kuşun cennete uçmuş Rabbim büyük sabırlar versin sana ((

Sadem Allah sabır versin çok üzüldüm, söylenecek söz yok gerçekten, Allah yardımcınız olsun...

Sadem allah yardımcın olsun, çok üzüldüm, morelim çok bozuldu, ne desem boş (( allah sabır versin bnde nisan annesi grbundayım ama sık sık sizleride takip ediyorum, inşallahhh hepiniz sağ sağlim bebeişlerinizi kucağınıza alırsınız, bütün anneler, allah hepimizin yardımcısı olsun inşallahh

Canım konuya pek hakim değilim foruma fazla girmediğimden ama yazılardan az çok anladım birşeyler kuşun cennete uçmuş Rabbim büyük sabırlar versin sana ((

Kuşu da bebeği de cennete gitti canım 3-4 sayfa geriyi okumanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…