Benim muayene ucretim 20 lira nstye de idrar kan tahlillerime de ayrica ucret alinmiyor
Cnm benim heryerim kasiniyor sadece karın değil alt ast normal çıktıysa sorun yok.Ben 20 haftadan beri deli gibi kaşiniyorum heryerim kabule bagladi testler yaptım birşey çıkmadi
Rabbim sana sabır versin en kısa zamanda kucagin dolsun yavrun ahirette annemi almadan cennete girmem diyecek31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
ılk oğlumda yaptırmıştım birsey cıkmamıstı gün gectikce kasıntım artıyor bacaklarımın yarasından epilasyon bıle yapamadım..o derce yani.bana bebek yapıyor demişlerdi bunda daha gitmedim kontrolume var gıdınce sorarım tekrar..ilaçtan sonra azaldımı sizin?
Ben de geçmişi okudum şöyle bi, kızcağız 2 gündür hareket etmiyo ağırlığı var sadece yazmış , offfff hala atamadım üstümden şoku allahım çok çok sabır versin tekrar
Allah sabır versin karamele çok acı nasıl dayanılır bilmiyorum. Hepimizi de bi korku almıştır herhald. insan ağlamadan edemiyo. Allah sabır versin tekrarını yaşatmasın İnşallah.
hepinizden Allah razı olsun
dualarınızda bizi unutmayın
Allah yolunuzu açık etsin
Rabbim sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
sunun surasında kaldi 4 hafta.. insnalar hala aaa 2. de mi erkek, keske kız olsaydi muhabbeti yapiyoırlar.. Bense durumdan gayet memnunum,oğluma benzeyen saglıklı,hayırlı bir oglum daha olsa ne isterim baska, ama anlayan kimerkek ya da kız ne farkedecekse. 3. u de yap o kız olur belki diyorlar.. aile planlamamızı bile bizim yerimize yapiyor bu insanlar
Kızlar Nst için önceden söyledimi doktorlarınız yani bi dahaki sefere nst ye alıcam falan gibi.. Bu cuma günü kontrolüm var acaba nst ye girdirirmi beni bilmiyorum. Bu arada benim gittiğim hastanedede muayene ücreti 25 tl benim doktorum 30 tl tahlil falan içi ek ücret alınıyormu bilmiyorum ama Ankarada iken almıyordu hastane ek ücret.
Rabbim acını alsın inşallah. bebeğinde ahirette alsın seni cennete götürsün inş.ne desek boş tabi.Rabbim yardımcın olsun31 ocak 2014 saat 20:45 bebeğim begümüm dünyaya geldi
ama nefes almıyor kalbi atmıyor çünkü salı günü içimde kıpır kıpır hissettiğim prensesim bir aydır gelişmiyormuş
bana yavrun 8 aydır kendinden çok onu düşündüğün onun için yediğin içtiğin kuzun ölmüş dediler
normal doğum yaparsan senin için daha iyi dedi doktor
etrafımdaki herkes dayanamazsın sunii sancıya dediler
teh suni sancı ne ki ben evlat acısına dayanacam bu saatten sonra
ama susmadılar sürekli bişeyler dediler sırf sussunlar diye sezaryen oldum
ben bi umut belki görürüm diye normal olsun diye düşünmüştüm oysa
göremedim kuzumu babası sabah buz gibi morgdan alıp köye götürdü gömmüşler ama onada göstermemişler
amcası dayısı gördü de biz göremedik
kuzum cennet meleği oldu inşallah orda buluşuruz
35 haftalıksın nst ye alması gerikir...özel hastaneler tahlili zaten asla bedava yapmaz canım ama bazı özellerde mst ücretsizmiş onuda bu formdaki arkadaşların yazılarında gördüm benim gittiğim hastanede ücretli :))) zaten çok pahalı bir şey değil nst 15-20 civarlarında dır ben 15 vermiştim...
hepinizden Allah razı olsun
dualarınızda bizi unutmayın
Allah yolunuzu açık etsin
Rabbim sağ sağlim bebeklerinizi kucağınıza almanızı nasip etsin
Canım konuya pek hakim değilim foruma fazla girmediğimden ama yazılardan az çok anladım birşeyler kuşun cennete uçmuş Rabbim büyük sabırlar versin sana((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?