2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Tesaduf iyi ki annemlerdeyim

aaaaa geçmiş olsun tatlım bizler seni her ne kadar özlesek de
hastayken anneciğinin yanında olman senin için çok iyi olmuş
dikkat et bol sıvı ve c vitamini takviyesi al lütfen
kendini de özletme arasıra uğra

barbie hoşgeldin senden güzel haberler duymak ne kadar güzel çok sevindim seninde bebeğininde iyi olmanıza
çok az kalmış inşallah en kısa zamanda evinize döneceksiniz yakışıklı ile............

bizim poliçeye özel bir durummuş doğru ama bu bir dayatma değil isteğe bağlı bişey iser uygular 11 milyarık doğumu 400 tlye yaparsın ister uygulamaz 3000 yada 4000 tl lik limitle sınırlı kalırsın.. bence güzel bir uygulama... sigortamız değişeseydi yine aynı hastaneye gidecektim başından sonuna kadar..

Evet ya bi anda oldu nasil hasta oldum anlamadim
Bi de hastayim diye mi acaba bebis baya sakin
Sadem'e cok uzuldum, paranoya yapiyorum simdi

geçmiş olsun canım. bebişinin hafif bile olsa hareketi varsa sakin olsun varsın hiç sorun değil canım.
Bizler de öyle herkes aynı telaşta ve bebeklerimizin hareketlerini dinliyoruz durmadan.

hahahaa aynen yaaa.. sevmiyor seni bu kız diyorum ama hiç üzerine alınmıyor eşim... kıpır kıpır oynayan kız eşim elini koyduğunda hiç kıpırdamıyor :)

Ben de öyle yapıcam canım büyük ihtimal.Ama eylülde başlamayı düşünüyorum , eylül maaşını da alayım diye. Zaten eylül 15 te açılacak okul, 15 inden sonra da izne ayrılıcam.sen 2 yıl mı izne ayrılacaksın ? 1 yıllık izin alıp sonra uzatma şansı var mı acaba

kesinlikle haklısın bizim milli eğitimde 15 tatili saymıyor 2 haftam boşa gitti ama arkadaşlarla konuşuyorum bazı illerde sonrasında çalışırsan kabul ediyorlarmış. artık hayırlısı.

Bizim milli eğitim de kabul etmiyor.Hatta tatile girmeden önce okula yazı göndermişler sömestr tatilindeki izinler için, sadece fiilen çalışılanlar sonrasına eklenir diyo

Canım benim arkadaşımın oğlu da doğumdan sonra 2 ay kadar hastanede kaldı.Sürekli sütünü sağıp götürdüler.Başlarda aynı anlattığın gibi zayıftı, sonraları kilo almaya başladı.Şimdi 6 buçuk aylık falan tosun gibi maşallah, annesini de emiyo, senin kuzun da daha iyi olucak inşallah

hahahaa aynen yaaa.. sevmiyor seni bu kız diyorum ama hiç üzerine alınmıyor eşim... kıpır kıpır oynayan kız eşim elini koyduğunda hiç kıpırdamıyor :)

benim kizumda beni szrekli dovuyo yamuk yumuk seyler yapiyo ama esim konusunxa onun oldugu tarafa direk tekme atiyo. oynuyo babasiyla simdiden beni attilar kenara.. asiklar birbirlerine bende onlara

minik adamın hızla toparlanır anneciğinin kucağına kavuşur inşallah. dualarımız seninle.
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya

çok geçmiş olsun ada çayı ve ıhlamur ikisini bir arada kaynatıp iç. ben çok feci gripken beni ayağa kaldırmıştı. dr tavsiyesiyle kullnamıştım. shaga alternatif tıbba karşı değilsin dimi

çok sevindim iyi haberlerinize.inşallah en kısa zamanda kucağına alıp evinize gidersiniz.dualarımız hep sizlerle...

Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya

geçmiş olsun canım.dikkat et kendine...

kızlar ya saçma gelebilir belki ama bebeğim hareket ettikçe ben halsizleşiyorum.

Demet Akalının bebeği olmuş.. nolur lütfen artık çıksın rüyalarımdan.. bunu da buraya yazıp bilinç altıma atmıyorum

Kıslar adaçayı içmeyin bize yasak Dr sorduğumda tek onu içme dedi gerisi serebst ama sınırlı

Mide Ağrısı Bebekmiş Düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanan Lauren'ın hamile olduğundan haberi yoktu ve zayıf olduğu için fiziksel olarak hiçbir belirti göstermiyordu.

Fotoğrafın sağındaki kare gebeliğin 5.5'uncu ayında çekilmiş. Ancak Lauren'in hamile olduğundan haberi yok.

Güzellik terapisti Lauren, iki hafta önce rutin bir doktor muayenesinde de kan tahlili yaptırdığını ve kilosunu ölçtürdüğünü, ama hamile olduğunun anlaşılmadığını söylüyor.

Lauren, "İnanamadım. Kilo almamıştım, vücudumda bir değişiklik yoktu ve aşermemiştim bile. Biraz göbeğim vardı, ama önemsememiştim" diyor.

20 yaşındaki Lauren, haftasonu ailesiyle birlikteyken mide ağrısı çekmeye başladı. Banyoya gitti ve birkaç dakika sonra doğum başladı. Ailesinden yardım istedi, o sırada ne olduğundan haberi yoktu ve bacaklarının arasından bir şeyin düşmekte olduğunu söylüyordu. Durumu gören yakınları hemen sağlık ekiplerini çağırdı.

Yaklaşık 4 kilogram ağırlığında dünyaya gelen Dylan-James hem annesini hem de doktorları şaşırttı. 50 kilogramdan biraz ağır olan Lauren, "Onca zaman nerede saklanmış bilmiyorum" diyor.

şoklardayım resmeeen
.

bacim bu hatun dogurmamis bildigin yumurtlamis..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…