Evet ya bi anda oldu nasil hasta oldum anlamadim
Bi de hastayim diye mi acaba bebis baya sakin
Sadem'e cok uzuldum, paranoya yapiyorum simdi
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Tesaduf iyi ki annemlerdeyim
Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
sabahları uyanmak nedir bilmem akşamüstü uyku bastırır uyurum bu saat oldummu da te işte ayaktayımuykum yooooookkkkk
öyle şey olmaz yaa. hiç bir sigorta şirketi ve hiç bir hasta böyle bir dayatmayı asla kabul etmez. Belki sizin poliçenize özel bir durumdur o. ama bizim poliçede öyle bir madde yok. Gerçi olmasa da olur ben acıbademden başka hastaneye gitmiyorum çünkü:))
Aynen ya, hiç uyku düzeni diye bişey kalmadı.Gündüz her an uyku modundayım, gece de uyumak ne mümkün
Evet ya bi anda oldu nasil hasta oldum anlamadim
Bi de hastayim diye mi acaba bebis baya sakin
Sadem'e cok uzuldum, paranoya yapiyorum simdi
ınanırım yaparlar bızım kızımızda babasına sevdırmıo kendını ya karnımda deprem oluo gbı hareket edıo bakıorum durcak gbı deıl baya gaza gelmıs esıme gel dıorum hemen anında duruyo ya bole bısey olmaz zaten karnıma bakttıgında hareketlerı gorunuo cogu zamn tıtrıo garıp garıp seler yapıo ama esım baktıgında yada elledıgınde anında duruyo hıc hıssettırmıo kendını
Günaydınnn.arkadaşlar doğum izni bitiminden itibaren 24 ay ücretsiz izin hakkı var.ben doğum iznim bitince heyet raporu alıp,sonrasında yaz tatili geliyor.eylül ayında da ücretsiz izin alayım.bu şekilde yapabiliyor muyuz?bilginiz var mı?sanırım kullanılan rapor gün sayısı,ücretsiz izinden düşüyor.
kesinlikle haklısın bizim milli eğitimde 15 tatili saymıyor 2 haftam boşa gitti ama arkadaşlarla konuşuyorum bazı illerde sonrasında çalışırsan kabul ediyorlarmış. artık hayırlısı.
Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
hahahaa aynen yaaa.. sevmiyor seni bu kız diyorum ama hiç üzerine alınmıyor eşim... kıpır kıpır oynayan kız eşim elini koyduğunda hiç kıpırdamıyor :)
bugün 11:30 da uyandım şükür oğlumda uyuyor yoksa halim yaman :)
minik adamın hızla toparlanır anneciğinin kucağına kavuşur inşallah. dualarımız seninle.Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
minik adamın hızla toparlanır anneciğinin kucağına kavuşur inşallah. dualarımız seninle.
çok geçmiş olsun ada çayı ve ıhlamur ikisini bir arada kaynatıp iç. ben çok feci gripken beni ayağa kaldırmıştı. dr tavsiyesiyle kullnamıştım. shaga alternatif tıbba karşı değilsin dimi
Eki Görüntüle 962952
Mide Ağrısı Bebekmiş Düzenli olarak doğum kontrol hapı kullanan Lauren'ın hamile olduğundan haberi yoktu ve zayıf olduğu için fiziksel olarak hiçbir belirti göstermiyordu.
Fotoğrafın sağındaki kare gebeliğin 5.5'uncu ayında çekilmiş. Ancak Lauren'in hamile olduğundan haberi yok.
Güzellik terapisti Lauren, iki hafta önce rutin bir doktor muayenesinde de kan tahlili yaptırdığını ve kilosunu ölçtürdüğünü, ama hamile olduğunun anlaşılmadığını söylüyor.
Lauren, "İnanamadım. Kilo almamıştım, vücudumda bir değişiklik yoktu ve aşermemiştim bile. Biraz göbeğim vardı, ama önemsememiştim" diyor.
20 yaşındaki Lauren, haftasonu ailesiyle birlikteyken mide ağrısı çekmeye başladı. Banyoya gitti ve birkaç dakika sonra doğum başladı. Ailesinden yardım istedi, o sırada ne olduğundan haberi yoktu ve bacaklarının arasından bir şeyin düşmekte olduğunu söylüyordu. Durumu gören yakınları hemen sağlık ekiplerini çağırdı.
Yaklaşık 4 kilogram ağırlığında dünyaya gelen Dylan-James hem annesini hem de doktorları şaşırttı. 50 kilogramdan biraz ağır olan Lauren, "Onca zaman nerede saklanmış bilmiyorum" diyor.
şoklardayım resmeeen
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?