bacim bu hatun dogurmamis bildigin yumurtlamis..
bacim bu hatun dogurmamis bildigin yumurtlamis..
Merhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
Hoşgeldin canım..
Bende uyku seti bakıyorum.. Özdilekte ayıcıklı bi model beğendim.. Seninkinin fotosu varsa koysana :)
Gerçekten uyku setleri uçmuş.. Yorgancıoğlu falan 350 de başlıyo şok oldum
gunaydin canlarimnn..
hepinizi cok ozledim benn.. dun vi gireyim dedim sademi duyunxa cok uzuldum giremedim bi daha. cuma gunu raporumu almis olmama ragmen hala calisiyoum ne yazik
ki. birakmiyorlar yakami. rapor sonundada hemen donmemi bekliyorlar. hazirliklardanda ufak tefek eksigim kaldi. uyku seti alirken cok zorlandim.begendiklerim 294 tl idi. pahali geldi. ucuzlarinida bwgenmedim. en son ozdilwkden harika bi takim buldum sadece 140 tl annemde o takimin battaniyesini aldi. gercekten tavsiye ederim
Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Tesaduf iyi ki annemlerdeyim
hahahaa aynen yaaa.. sevmiyor seni bu kız diyorum ama hiç üzerine alınmıyor eşim... kıpır kıpır oynayan kız eşim elini koyduğunda hiç kıpırdamıyor :)
Demet Akalının bebeği olmuş.. nolur lütfen artık çıksın rüyalarımdan.. bunu da buraya yazıp bilinç altıma atmıyorum
Kıslar adaçayı içmeyin bize yasak Dr sorduğumda tek onu içme dedi gerisi serebst ama sınırlı
minik adamın hızla toparlanır anneciğinin kucağına kavuşur inşallah. dualarımız seninle.
çok geçmiş olsun ada çayı ve ıhlamur ikisini bir arada kaynatıp iç. ben çok feci gripken beni ayağa kaldırmıştı. dr tavsiyesiyle kullnamıştım. shaga alternatif tıbba karşı değilsin dimi
doğrudur canım. benim dr 2 fincan içebilrsin dedi ama çooook ateşim vardı belki ondan istisna olmuştur.shaqa içmesin o zamanKıslar adaçayı içmeyin bize yasak Dr sorduğumda tek onu içme dedi gerisi serebst ama sınırlı
ilahi codulu alemsin :)))bacim bu hatun dogurmamis bildigin yumurtlamis..
canım çok sevindim bebişinle iyi olduğunuza tebrikler Allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.
kızlar uyku setini ilke bebeden belis bebeninkini aldım netten indirimdeydi papatyalı sade şık bişeyler ben çok beğendim 75 tl di aldığımda.
günaydın canım hoşgeldin
slm canım geçmiş olsun ada çayı içme hamilelere zararlı hemşire kuzenime sormuştum toz zencefilli bal ye negüzel annendesin şanslısın
aynen canım ben elimle oynuyorum nasıl hareketler yapıyor babası elleyince duruyor kıyamam eşim üzülüyor o an ben de onu kızdırıyorum benim elimi tanıyor bizim iletişim bağlarımız kuvvetli diyorumkıyamam eşim de beni de tanıştır kızımla diyor
aaa negüzel bu ayın 20 sinde diye duymuştun erken gelmiş bebiş
aynen canım ada çayı hamilelere yasak zencefilde sınırlı günlük ölçüsü var
Merhaba güzel annelerrrrya bebişlerimiz gün içinde kaç kere hıçkırıyo ??? Bende gebelik şekeri olduğu için yürüyüş bandında her yürüyüşümden sonra bakıyorum ki bebeğimi hıçkırık tutmuş. Yani bandın üstündeyken başlıyor demekki.çünkü indiğim gibi bakıyorum ki hıçkırıyo. Acaba bebişini zorluyor muyum diye düşünüyorum
Merhaba güzel annelerrrrya bebişlerimiz gün içinde kaç kere hıçkırıyo ??? Bende gebelik şekeri olduğu için yürüyüş bandında her yürüyüşümden sonra bakıyorum ki bebeğimi hıçkırık tutmuş. Yani bandın üstündeyken başlıyor demekki.çünkü indiğim gibi bakıyorum ki hıçkırıyo. Acaba bebişini zorluyor muyum diye düşünüyorum
Demet Akalının bebeği olmuş.. nolur lütfen artık çıksın rüyalarımdan.. bunu da buraya yazıp bilinç altıma atmıyorum
Kızlar ben hala uyku seti alamadım da bişi sorcam alanlara
Bu takı yastığı gibi küçük yastıklar varya onlardan çıkıyo mu içinden yoksa ayrı mı alıp yapmam gerekiyo..
Doğurcam ama eksiklerim o kadar çokkkiii
barbicim haberlerini eksik etme seni ve bebişi merak ediyoruz ve dua ediyoruzMerhaba kızlar oğlum hala hastanede bu hafta da orda kalacak doktor tam bir gün söylemiyor solunum sorunumuz yok çok şükür tek sıkıntımız beslenme biberonla almaya başladı hamdolsun sütümü sağıyorum hergün 3-4 arası ziyaret saati gittiğimde sütümü götürüyorum her öğün 15 cc alıyormuş doktorun istediği 30-40 cc alması cumartesiden beri kilo almaya başladı çok şükür dualarınızı eksik etmeyin minik adamım için...
Oto koltugu dahil fiyatimi yoksa tek arabami acaba? Yarin banada her ver merak ederim kesin:) keske daha cok yardimci olabilseydim:)
Kızlar ben de size bir doğum hikayesi anlatayım da şaşırın çok yakınım olmasa ve ağzından duymasam ve yeğenim şahit olmasa inanmam yok artık derim,şimdi benim bu yakınım biri 9 diğeri 2 yaşında iki çocuğu olan bir bayan.doğum kontrol hapı ile korunuyor 2 gün üst üste kullanmayı unutmuş ve o arada olan olmuş ama o farkında değil çünkü o günden sonra hapa devam etmiş, düzenli adetini görmüş, karnında ve midesinde gaz şikayetleriyle bir kaç kez Dr a gitmiş ilaçlar kullanmış tahliller yaptırmış, hafif bi kilo almış ama iştahım açıldı bu ara falan diyordu.tabi doğum zamanı gelip çatıyor farkında olmasa da hafif bi kn görüp pedini koyuyor adet oldu sanarak sabaha karşı tuvalete kalkıyor klozette otururken bir sancı ve orasına bakıyo ki siyah kıllı bişey içimden tümör falan çıkıyo düşünmüş o an , sonra biraz daha çıkınca bebeğin kafası olduğunu anlıyor ve yere yığılıp bağırmaya başlıyor kayınvalidesi altında oturuyor, kadın ve yeğenim koşarak gidiyorlar bebek çıkmak üzere görüyorlar ve şok oluyorlar ambulansı arıyorlar hemen, ambulans gelene kadar bebeğ çıkıveriyor ve kayınvalide göbek kordonunu hemen kesiyor, ama kadın yerde ve resmen yerler kan gölü. Sonra hemen ambulansla hastaneye kadının kanı 3 lere düşmüş hemen ünite ünite kan veriliyor ve şokta psikolojisi çökmüş bebği görmek istemiyordu, tabi bunları duyan ahali yok nasıl anlamaz kıpırdama dı mı falan bi sürü dedikodular oldu etrafta, hani 2 çocuğu var ve akıllı bir kadın. Ben bu olaya sadece yüce Rabb'imin büyüklüğü diyorum, kadın öğrensem kesin aldırırdım diyor, nasıl da akıllı bıcırık bir kız görseniz ilaç milaç bişey etkilememiş ve aynı annesinin kopyası Allah işte çok büyük eklemeyi unutuyordum bu kişi doğumludan 2 yıl önce sezeryanla doğum yapan biri. Dr lar nasıl oldu da dikişler patlmadı diye şaşırdılar
Canım benimkinden çıktı ama öyle süslü bişey değil.. Düz kırlent gb kare bi yastık.. Aman uyku seti eksik olsun sorum değil benim hala beşik yok düşün :))
Emzirme atleti hangi marka aldınız acaba? Atlet alınca sütyene gerek oluyor mu?
Ben de öyle yapıcam canım büyük ihtimal.Ama eylülde başlamayı düşünüyorum , eylül maaşını da alayım diye. Zaten eylül 15 te açılacak okul, 15 inden sonra da izne ayrılıcam.sen 2 yıl mı izne ayrılacaksın ? 1 yıllık izin alıp sonra uzatma şansı var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?