2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

canım çok sevindim bebişinle iyi olduğunuza tebrikler Allah bağışlasın inşallah en kısa zamanda bebişine kavuşursun.

Hoşgeldin canım..
Bende uyku seti bakıyorum.. Özdilekte ayıcıklı bi model beğendim.. Seninkinin fotosu varsa koysana :)
Gerçekten uyku setleri uçmuş.. Yorgancıoğlu falan 350 de başlıyo şok oldum

kızlar uyku setini ilke bebeden belis bebeninkini aldım netten indirimdeydi papatyalı sade şık bişeyler ben çok beğendim 75 tl di aldığımda.

günaydın canım hoşgeldin

Merhaba tatli gobisler
Ben hasta oldum ya
Tesaduf iyi ki annemlerdeyim

slm canım geçmiş olsun ada çayı içme hamilelere zararlı hemşire kuzenime sormuştum toz zencefilli bal ye negüzel annendesin şanslısın

hahahaa aynen yaaa.. sevmiyor seni bu kız diyorum ama hiç üzerine alınmıyor eşim... kıpır kıpır oynayan kız eşim elini koyduğunda hiç kıpırdamıyor :)

aynen canım ben elimle oynuyorum nasıl hareketler yapıyor babası elleyince duruyor kıyamam eşim üzülüyor o an ben de onu kızdırıyorum benim elimi tanıyor bizim iletişim bağlarımız kuvvetli diyorum kıyamam eşim de beni de tanıştır kızımla diyor

Demet Akalının bebeği olmuş.. nolur lütfen artık çıksın rüyalarımdan.. bunu da buraya yazıp bilinç altıma atmıyorum

aaa negüzel bu ayın 20 sinde diye duymuştun erken gelmiş bebiş

Kıslar adaçayı içmeyin bize yasak Dr sorduğumda tek onu içme dedi gerisi serebst ama sınırlı

aynen canım ada çayı hamilelere yasak zencefilde sınırlı günlük ölçüsü var

Kıslar adaçayı içmeyin bize yasak Dr sorduğumda tek onu içme dedi gerisi serebst ama sınırlı
doğrudur canım. benim dr 2 fincan içebilrsin dedi ama çooook ateşim vardı belki ondan istisna olmuştur.shaqa içmesin o zaman
bacim bu hatun dogurmamis bildigin yumurtlamis..
ilahi codulu alemsin :)))

kaç gündür nette sorun vardı yeni gördüm... çok çok üzüldüm.. Rabbim sana ve eşine sabır, dayanma gücü versin inşallah.. Rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin inşallah.. umarım tez zamanda sağlıkla kucağın dolar..

Merhaba güzel annelerrrr ya bebişlerimiz gün içinde kaç kere hıçkırıyo ??? Bende gebelik şekeri olduğu için yürüyüş bandında her yürüyüşümden sonra bakıyorum ki bebeğimi hıçkırık tutmuş. Yani bandın üstündeyken başlıyor demekki.çünkü indiğim gibi bakıyorum ki hıçkırıyo. Acaba bebişini zorluyor muyum diye düşünüyorum

Benim oğlumu 4-5 sefer tutuyo ve en az 15 dakika devam ediyor.. Kontrolümde dr ma sordum midesi genişliyor o yüzden bi sakıncası yok dedi.

bizimkini bu aralar en az günde iki defa hıçkırık tutuyor ve o sırada çok rahatsız oluyor beyefendi,bazen ben otururken bazen ayaktayken oluyor,yorma ile ilgisi yok bence,solunum egzersizi yapıyorlarmış

oooof off kızlar kaç gündür bi rahat uyku uyuyamıyorum bu sefer gündüz sıfır enerji gezemiyorum bişi yapamıyorum sürekli kalçam agrıyor belim agrıyor yürüyüş yapınca pubik-pelvik kemiği dedikleri kemiklerim agrıyor dün arabayla bile anadolu ayakasından avrupa yakasına geçişte rahatsız oldum seyahat edemiyorum şikayet etmek de istemiyorum ama rahatlatıcı bişey de bulamadım gece 40 tane yastık kullanıyorum esime masaj yaptırıyorum gene de olmuyor ne yapacagımı sasırdım

Canım benimkinden çıktı ama öyle süslü bişey değil.. Düz kırlent gb kare bi yastık.. Aman uyku seti eksik olsun sorum değil benim hala beşik yok düşün :))

Kızlar ben de size bir doğum hikayesi anlatayım da şaşırın çok yakınım olmasa ve ağzından duymasam ve yeğenim şahit olmasa inanmam yok artık derim,şimdi benim bu yakınım biri 9 diğeri 2 yaşında iki çocuğu olan bir bayan.doğum kontrol hapı ile korunuyor 2 gün üst üste kullanmayı unutmuş ve o arada olan olmuş ama o farkında değil çünkü o günden sonra hapa devam etmiş, düzenli adetini görmüş, karnında ve midesinde gaz şikayetleriyle bir kaç kez Dr a gitmiş ilaçlar kullanmış tahliller yaptırmış, hafif bi kilo almış ama iştahım açıldı bu ara falan diyordu.tabi doğum zamanı gelip çatıyor farkında olmasa da hafif bi kn görüp pedini koyuyor adet oldu sanarak sabaha karşı tuvalete kalkıyor klozette otururken bir sancı ve orasına bakıyo ki siyah kıllı bişey içimden tümör falan çıkıyo düşünmüş o an , sonra biraz daha çıkınca bebeğin kafası olduğunu anlıyor ve yere yığılıp bağırmaya başlıyor kayınvalidesi altında oturuyor, kadın ve yeğenim koşarak gidiyorlar bebek çıkmak üzere görüyorlar ve şok oluyorlar ambulansı arıyorlar hemen, ambulans gelene kadar bebeğ çıkıveriyor ve kayınvalide göbek kordonunu hemen kesiyor, ama kadın yerde ve resmen yerler kan gölü. Sonra hemen ambulansla hastaneye kadının kanı 3 lere düşmüş hemen ünite ünite kan veriliyor ve şokta psikolojisi çökmüş bebği görmek istemiyordu, tabi bunları duyan ahali yok nasıl anlamaz kıpırdama dı mı falan bi sürü dedikodular oldu etrafta, hani 2 çocuğu var ve akıllı bir kadın. Ben bu olaya sadece yüce Rabb'imin büyüklüğü diyorum, kadın öğrensem kesin aldırırdım diyor, nasıl da akıllı bıcırık bir kız görseniz ilaç milaç bişey etkilememiş ve aynı annesinin kopyası Allah işte çok büyük eklemeyi unutuyordum bu kişi doğumludan 2 yıl önce sezeryanla doğum yapan biri. Dr lar nasıl oldu da dikişler patlmadı diye şaşırdılar

Son düzenleme:
barbicim haberlerini eksik etme seni ve bebişi merak ediyoruz ve dua ediyoruz
hastaneye kızıyodun ama sana ve bebişine iyi baktılar galiba
Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda kucağına alırsın evine götürürsün inşallah

inanması çok güç ne rahat bi hamilelik geçirmiş demekki

Canım benimkinden çıktı ama öyle süslü bişey değil.. Düz kırlent gb kare bi yastık.. Aman uyku seti eksik olsun sorum değil benim hala beşik yok düşün :))

İkimizi topa bi oda yapıyor işte
Benim beşik var ama içine serecek ne bir nevresim aldım daha ne uyku seti..
Eşimde bi gamsız en kötü bizimkilerden birini katlar sereriz sen beğenene kadar diyo

Evet 2 yıl izne ayrılacağım.Sanırım bölerek ücretsiz izin kullanılabiliniyor.ama her milli eğitim farklı uygulama yapıyor.yönetmeliğe göre analık izni bitiminden itibaren ücretsiz izin başlar.yani alınan raporlar ücretsiz izin süresinden düşer.ücretsiz izin dilekçesinin verilme zamanı da önemliymiş.maaşı faiziyle geri ödeyenleri duydum.ücretsiz izin dilekçesi ne zaman verilmeli bende bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…