- 8 Aralık 2012
- 10.602
- 6.964
- 248
selam kızlar 36+2 haftalık olduk artık kont. haftada 1'e düştü ama doktor çatı muaynesi yada sezeryan demedi sizin doktorlar kaçıncı haftada karar verdi doğum şekline...
Ben de nasıl olcak diyodum da ayna ile buldum çaresini
Epilatör ve jilet yapıyırum öyle devam edicem büyük ihtimal
Canım benim doktor bana sordu.Ben sezeryan düşündüğümü söyledim.Oda uygun buldu.Benim ağrı eşiğim aşırı düşük.Bir rahim filminden sonra bile dakikalarca tansiyonum alınamayacak derecede düşmüştü.Parmağımı bile kıpırdatamamıştım.Ağrıdan ve kasılmalardan.Kendimi düşünmüyorum.Benzer bir durum yaşanırsa bebeğe bir şey olur diye korkuyorum.Doktorum doğum için 25-26 şubat dedi.
Benimde zaten bacaklarımda kışın dökülüyor.Özel bölge içinde gebelikten önce lazere başlamıştım.Çok az kalmıştı.Kalanlarıda jiletle hallediyorum.
Kızlar bir şey sormak istiyorum.Son bir haftadır 2-3 kere karnımdan baloncuk patlamaları, guruldama gibi bir şeyler hissediyorum.Ama midemden yada bağırsaklarımdan gelmiyor.Ondan eminim.Daha çok sağ kaburgamın altından geliyor.Benzer bir durum yaşayan var mı?
Kızlar bir şey sormak istiyorum.Son bir haftadır 2-3 kere karnımdan baloncuk patlamaları, guruldama gibi bir şeyler hissediyorum.Ama midemden yada bağırsaklarımdan gelmiyor.Ondan eminim.Daha çok sağ kaburgamın altından geliyor.Benzer bir durum yaşayan var mı?
Ben de bugün 36+6 dayım. Çarşamba günü muayene oldum, bebişim doğum pozisyonunu almış normal doğum görünüyor dedi. Çatı muayenesini doğuma yakın yaparız dedi. Bence 38.haftada çatı muayenesi yapılır, çünkü çatıya göre normal doğum şansı yoksa sezeryan için geç kalınmaması gerekir.
Kizlar ben iii değilim yaa nefes alamiom resmennn daraliom gibi oluyorrr sabah kalktimm resmenn aci sari su kustum :--( ve şuan acayippp midem yanio
arjin tatlım selam maşallah az kalmış bende normal istemiyorum o kadar korktum baştan beri kanama olması sonra eşi aşağı düştü şimdi biraz yukarda ama doktor ısrarla 39.haftayı görecez diyor senle haftamız ve batımız aynı olmazsa ısrar edecem belki de senle aynı zamanda doğum olur...umarım sezeryanda rahat olursun canım hiç düşünmeden gir Rabbim bir avazda ağrısız kurtarsın ikinizi de...
Reyyancığım vurma sesi gibi değilde sanki su fokurdaması köpürmesi gibi.Bazen diyorum çişini yapmasını mı hissediyorum acaba.bende de oluyor canım bebeğin hareketlerinden olduğunu düşünüyorum farklı bölgelerde keşif yapıp vuruyor sanırım
inşallah sorunsuz bir doğum olur sizinki de burda bazı arkadaşlara 33.haftada gün verilince biraz korktum sanırım geç kaldım dedim ilk gebelik cahilliği benim ki...
Başı şu an nerede bilmiyorum canım.Ama kaburgamın altında ya başı yada gövdesi var.Hep o tarafa dayanıyor.O taraf daha şiş.Tamda benim hissettiğimi ifade etmişsin.Bir an kaygılandım.Yalnız değilmişim.Bebeğin başı nerde? Benim de öyle oluyor, sanki içerde biri gargara yapıyor gibiki öylede zaten, bebek sanırım sıvı alıp fokurdatıyor
Umarım canım.Bu bebekleri çok zor elde ettik.Bu günlere gelmek zor oldu.Tedavi süreci ayrı bir sıkıntı idi sonrası düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi derken zor günler geçirdik.Riske girmek istemiyorum.Benimde canım zaten 39. haftanın bitimi oluyor.25-26 Şubat.
Reyyancığım vurma sesi gibi değilde sanki su fokurdaması köpürmesi gibi.Bazen diyorum çişini yapmasını mı hissediyorum acaba.
Ben hamilelik öncesi lazerden korkmuştum gereksşzdi korkum büuük ihtimal
Ama doğum sonrası kusmetse hemen lazere koşucam:)
Kaç ay sürüyo bitmesi tamamen
Başı şu an nerede bilmiyorum canım.Ama kaburgamın altında ya başı yada gövdesi var.Hep o tarafa dayanıyor.O taraf daha şiş.Tamda benim hissettiğimi ifade etmişsin.Bir an kaygılandım.Yalnız değilmişim.
kızlar biz geldik...
herşey yolundaymış .....bebişim 3100 gr olmuş...çatı muayeneside yapıldı normal doğum yapabilirmişim .benim içinde bebek içinde sıkıntı yokmuş.....kararımı verdim normal doğum yapıcam
alttan iki parmakla yapılıyo canım ....beni çok korkutmuşlardı ama hiçbişey yokmuş normal muayene gibiydi...çatı muanesi nasıl yapılıyor aceba
alttan iki parmakla yapılıyo canım ....beni çok korkutmuşlardı ama hiçbişey yokmuş normal muayene gibiydi...
kızlar biz geldik...
herşey yolundaymış .....bebişim 3100 gr olmuş...çatı muayeneside yapıldı normal doğum yapabilirmişim .benim içinde bebek içinde sıkıntı yokmuş.....kararımı verdim normal doğum yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?