2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
selam kızlar 36+2 haftalık olduk artık kont. haftada 1'e düştü ama doktor çatı muaynesi yada sezeryan demedi sizin doktorlar kaçıncı haftada karar verdi doğum şekline...

Ben de bugün 36+6 dayım. Çarşamba günü muayene oldum, bebişim doğum pozisyonunu almış normal doğum görünüyor dedi. Çatı muayenesini doğuma yakın yaparız dedi. Bence 38.haftada çatı muayenesi yapılır, çünkü çatıya göre normal doğum şansı yoksa sezeryan için geç kalınmaması gerekir.

Ben de nasıl olcak diyodum da ayna ile buldum çaresini
Epilatör ve jilet yapıyırum öyle devam edicem büyük ihtimal

Benimde zaten bacaklarımda kışın dökülüyor.Özel bölge içinde gebelikten önce lazere başlamıştım.Çok az kalmıştı.Kalanlarıda jiletle hallediyorum.

arjin tatlım selam maşallah az kalmış bende normal istemiyorum o kadar korktum baştan beri kanama olması sonra eşi aşağı düştü şimdi biraz yukarda ama doktor ısrarla 39.haftayı görecez diyor senle haftamız ve batımız aynı olmazsa ısrar edecem belki de senle aynı zamanda doğum olur...umarım sezeryanda rahat olursun canım hiç düşünmeden gir Rabbim bir avazda ağrısız kurtarsın ikinizi de...

Benimde zaten bacaklarımda kışın dökülüyor.Özel bölge içinde gebelikten önce lazere başlamıştım.Çok az kalmıştı.Kalanlarıda jiletle hallediyorum.

Ben hamilelik öncesi lazerden korkmuştum gereksşzdi korkum büuük ihtimal
Ama doğum sonrası kusmetse hemen lazere koşucam:)
Kaç ay sürüyo bitmesi tamamen

Kızlar bir şey sormak istiyorum.Son bir haftadır 2-3 kere karnımdan baloncuk patlamaları, guruldama gibi bir şeyler hissediyorum.Ama midemden yada bağırsaklarımdan gelmiyor.Ondan eminim.Daha çok sağ kaburgamın altından geliyor.Benzer bir durum yaşayan var mı?

Bebeğin başı nerde? Benim de öyle oluyor, sanki içerde biri gargara yapıyor gibi ki öylede zaten, bebek sanırım sıvı alıp fokurdatıyor

bende de oluyor canım bebeğin hareketlerinden olduğunu düşünüyorum farklı bölgelerde keşif yapıp vuruyor sanırım

inşallah sorunsuz bir doğum olur sizinki de burda bazı arkadaşlara 33.haftada gün verilince biraz korktum sanırım geç kaldım dedim ilk gebelik cahilliği benim ki...

Kizlar ben iii değilim yaa nefes alamiom resmennn daraliom gibi oluyorrr sabah kalktimm resmenn aci sari su kustum :--( ve şuan acayippp midem yanio

benim de dün akşam midem aşırı yandı, arada bir oluyor, doktorum midende yanma varmı diye sordu ama yalan söyledim yok dedim, çünkü var deseydim bide ona ilaç yazacaktı, zaten kullandığım ilaçların haddi hesabı yok bebişime ne kadar az ilaç giderse o kadar fayda. bu arada çok acıktığımda hemen midem bulanıyor benim de o sarı sudan geliyor elim ayağım titriyor, o yüzden kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum canım sende dikkat et kendine inşallah geçer şikayetlerin

Umarım canım.Bu bebekleri çok zor elde ettik.Bu günlere gelmek zor oldu.Tedavi süreci ayrı bir sıkıntı idi sonrası düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi derken zor günler geçirdik.Riske girmek istemiyorum.Benimde canım zaten 39. haftanın bitimi oluyor.25-26 Şubat.

Reyyancığım vurma sesi gibi değilde sanki su fokurdaması köpürmesi gibi.Bazen diyorum çişini yapmasını mı hissediyorum acaba.

Bebeğin başı nerde? Benim de öyle oluyor, sanki içerde biri gargara yapıyor gibi ki öylede zaten, bebek sanırım sıvı alıp fokurdatıyor
Başı şu an nerede bilmiyorum canım.Ama kaburgamın altında ya başı yada gövdesi var.Hep o tarafa dayanıyor.O taraf daha şiş.Tamda benim hissettiğimi ifade etmişsin.Bir an kaygılandım.Yalnız değilmişim.

Reyyancığım vurma sesi gibi değilde sanki su fokurdaması köpürmesi gibi.Bazen diyorum çişini yapmasını mı hissediyorum acaba.

aynı şeyler yaşadığımız için korkularda aynı oluyor ama bak Allahın izni ile aşıyoruz yakında uykusuz geceler konuşulacak inşallah...

vurma eylemi zaten yer daraldığı için pek olmuyor sadece dönme hareketleri yapıyor gibi oluyor bide dediğin sesleri bazen bende duyuyorum ama pek aldırmıyorum içerde sıkıldı diyorum bir yerleri karıştırıyor diyorum çok aklına takılırsa doktora sor bence keyfi yerindedir annesi şimdi o dünyanın en güzel ve rahat yerinde

Ben hamilelik öncesi lazerden korkmuştum gereksşzdi korkum büuük ihtimal
Ama doğum sonrası kusmetse hemen lazere koşucam:)
Kaç ay sürüyo bitmesi tamamen

Canım ben 8 seans gidebildim.Her seans arası 40-45 gündü.Sonra gebelik planlayınca bıraktım.İnan büyük bir rahatlık.Ben neden bunca yıl beklemişim dedim.Özel bölge ve kol altına yaptırmıştım.Doğumdan sonra tüm vücut için gideceğim.

başı aşağıda o zaman. çünkü benim de baskı kaburgalarımda. zaten bağdaş kurduğu için poposunu dayıyor :) benimkinin başı sağ kasığımdaydı, tarif ettiğin fokurtuyu genital bölgemde hissetmeye başladım, dedim demekki başı indi aşağıya. gerçekten de inmiş, demin yine fokurduyodu napıyosa artık

kızlar biz geldik...

herşey yolundaymış .....bebişim 3100 gr olmuş...çatı muayeneside yapıldı normal doğum yapabilirmişim .benim içinde bebek içinde sıkıntı yokmuş.....kararımı verdim normal doğum yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…