bende bu çatı muayenesini anlamıyorum dr. un iki parmağıyla yaptığı muayeneden şu kadar cm açıklık var fln gibi ölçülere nasıl ulaşılıyo, o ölçüyü nasıl biliyo? bilen varsa söylesin lütfen, birde şunu anlayamamışımdır hep 'bu sefer bebeğim kilo almış ama ben almamışım' o nasıl oluyo yani bebek kilo aldıkça anneninde kilosunda artış olmuyo mu? yada bebeğim 3, 5 kilo doğdu ben 6 kilo aldm fln muhabbetlerini anlayamıyorum, nasıl oluyo yani?
Bebeğin başı nerde? Benim de öyle oluyor, sanki içerde biri gargara yapıyor gibiki öylede zaten, bebek sanırım sıvı alıp fokurdatıyor
kızlar biz geldik...
herşey yolundaymış .....bebişim 3100 gr olmuş...çatı muayeneside yapıldı normal doğum yapabilirmişim .benim içinde bebek içinde sıkıntı yokmuş.....kararımı verdim normal doğum yapıcam
kızlar biz geldik...
herşey yolundaymış .....bebişim 3100 gr olmuş...çatı muayeneside yapıldı normal doğum yapabilirmişim .benim içinde bebek içinde sıkıntı yokmuş.....kararımı verdim normal doğum yapıcam
Arkadaslar acı yersek bebeğe dokunur mu
kızlar biz geldik...
Ben hamileiğimin başından beri yiyorum çok şükür bir zararı olmadı :44:
Bem de yiuorum arasıra az önce de yiyince coştu tekmeler de o yüzden şüphe ettim canım
Azar azar yemeye devam ozaman
Seninki acı seviyor demekki, normalde çikolata falan yiyince coşar ya bebekler :))
Miniğim çikolatayı da sevecek belki de şeker rşski yüzünden yiyemiyorum ki şekeri snca meyveden alıyor
Geçmiş olsun canım.. Böylesi zor ama daha iyi doğduktan sonra bol bol yiycekler inşallah :)
bir kerede şu doktorda yarım günde bitsin işim.. öğleden sonraya kaldım, hayırlısı...
kızlar bu arada sabah sabah kociş tutturdu "ya o nasıl bir horlama" diyerek. ben horlamam, yalan söylüyosun sensin o dedim, (ki o da horlamaz) komşudur, rüyadır dedim, nafile.. horladın diyor başka bişi demiyor..
sizde durumlar nasıl? gerçekten horlama var mı? doğru mu? ben horluyor muyum?
Sağol canım az kaldı dayanıyorum :) yoksa insanın canı çok çekiyo tatlıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?