2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bende bu çatı muayenesini anlamıyorum dr. un iki parmağıyla yaptığı muayeneden şu kadar cm açıklık var fln gibi ölçülere nasıl ulaşılıyo, o ölçüyü nasıl biliyo? bilen varsa söylesin lütfen, birde şunu anlayamamışımdır hep 'bu sefer bebeğim kilo almış ama ben almamışım' o nasıl oluyo yani bebek kilo aldıkça anneninde kilosunda artış olmuyo mu? yada bebeğim 3, 5 kilo doğdu ben 6 kilo aldm fln muhabbetlerini anlayamıyorum, nasıl oluyo yani?

valla ben 32 haftadayım 7 kilo aldım bebeğim 2 kilo olmuş bile:)ben az mı aldım die sordum doktoruma gayet normal gidiyorsun dedi...

ayy çok güldüm canım vallah çok haklsıın ben de hep merak etmişimdir aslında

Kıslar iyi olmanıza çok sevindim ve yazdıklarınıza çok duygulandım, bebişlerinizle hep mutlu olun inşallah, Allah bize de göstersin kucağımıza aldığımız günleri....

Hem izne çıkmak istiyorum hem istemiyorum..
Evde bebişimi beklemek daha zor zaman geçmez gibi geliyor..
Ama iştede bazen çok yoruluyorum doğsada kuzular kavuşsak artık

maşallah bebişine de sana da destinacım. doktorunun normal doğum için seni cesaretlendirmesi ne güzel, azcık da bana öyle yaklaşsaydı doktorum keşke..ben sezeryan olucam..hayırlısı ne yapalım..

Gözün aydın canım ben de srnden cesaret aldım o zaman
Epidural spinal falan öyle bişi olcak mı

Çok sevindim canım.. Hayırlısı ile bi ıkınmada doğsun bebişin :))
Darısı bizlerin başına inşallahh..

hamileliğimin başından beri dorul horul horluyorum
kendim bile duyuyorum horladığımı
ilk hamileliğimde de böyleydi doğunca geçti
eşim de şikayet ediyo ama ne yapayım
mecbuuur çekecek

canlar, ben de simdi dr dan geldim.. 2800 olmus ve boy 46 cm.. dogum tarihini ve hastaneyi tam netleştiremedik, fiyat tam belli olmadigindan biizm sigorta ve memorial arasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…