- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
ayy gerçekten miiiii çok sevindim vee şaşırdım biz de melike düşünüyoruz meloşumuz diye kaç aydır seviyz
hamileliğimin başından beri dorul horul horluyorum
kendim bile duyuyorum horladığımı
ilk hamileliğimde de böyleydi doğunca geçti
eşim de şikayet ediyo ama ne yapayım
mecbuuur çekecek
oluyor sanki içerdebalon şişiriyor gibi heheheheKızlar bir şey sormak istiyorum.Son bir haftadır 2-3 kere karnımdan baloncuk patlamaları, guruldama gibi bir şeyler hissediyorum.Ama midemden yada bağırsaklarımdan gelmiyor.Ondan eminim.Daha çok sağ kaburgamın altından geliyor.Benzer bir durum yaşayan var mı?
yoğurt diyordu kızlar onu dene canımbenim de dün akşam midem aşırı yandı, arada bir oluyor, doktorum midende yanma varmı diye sordu ama yalan söyledim yok dedim, çünkü var deseydim bide ona ilaç yazacaktı, zaten kullandığım ilaçların haddi hesabı yokbebişime ne kadar az ilaç giderse o kadar fayda. bu arada çok acıktığımda hemen midem bulanıyor benim de o sarı sudan geliyor elim ayağım titriyor, o yüzden kendimi aç bırakmamaya çalışıyorum canım sende dikkat et kendine inşallah geçer şikayetlerin
maşallah sizeeeeeeeeekızlar biz geldik...
herşey yolundaymış .....bebişim 3100 gr olmuş...çatı muayeneside yapıldı normal doğum yapabilirmişim .benim içinde bebek içinde sıkıntı yokmuş.....kararımı verdim normal doğum yapıcam
sana dokunabilir sadeceArkadaslar acı yersek bebeğe dokunur mu
canlar, ben de simdi dr dan geldim.. 2800 olmus ve boy 46 cm.. dogum tarihini ve hastaneyi tam netleştiremedik, fiyat tam belli olmadigindan biizm sigorta ve memorial arasında.
kızlar bu benim 2. dıogumum olcak ama korkuyorum sanırım:-( bunda hergun kan pıhtılasma ignesi oluyorum. Acıbadem deki dr.lar kan sulandırıcı olanlara epidural anestezi verilmesini uygun bulmuyormus sanirim..Baska bir hastanede de 36 saat oncesinde kesildiginde hicbir slorun olmaz diyorlar.. ne yapcagmı sasirdim. dr.um bu iki hastane ile de calişiyor.
cnm bende o iğneyi kullanıyorum ben sezeyan olcam da doktora böle bişeyi hiç sormadım doğum gününe kadar kullancaksın demişti iğneyi bana.salı günü kontrolüm var sorayım bari bişe öğrenirsem sölerim sana bende epidural istiyorum çünkü kafam karıştı valla :)))
Canımmm nasıl güzel yazmışsın öyle hissettim ki içimde yaşadıklarını. Allahım bu büyük sınavdan seni sabrın sayesinde ferahla çıkardıKızlar merhaba 11 günün sonunda oğlumu kucağıma almayı allah nasip etti çok şükür bugün ilk defa emzirdim cumartesi günü bebeğime kavuşuyorum bir daha hiç ayrılmamacasına allahın izniyle emzirme alıştırmaları yaptık bakalım emecek mi diye annesini sanki aylardır emiyor ve tanıyormuş gibi emdi oğlum şükürler olsun yarın 4 te tekrar gidip emziricem yarını iple çekiyorum emzirmek çok başka bir duyguymuş gerçekten anne olduğumu hissettim allah hepinize nasip etsin bundan sonra gözyaşım hep mutluluktan akar inşallah oğlum cumartesî evine geldiğinde tamam olucaz inşallah
Mrb kızlar
Normalde özel muayeneye gidiyordum ve doğumu da gittiğim doktorla beraber özel bi hastanede yapacaktım kiii hesaplar tutmadı ciddi bir maddi çıkmaza girdik bende eşime devlet hastanesine gidip bi görmeyi teklif ettim deee demez olaydım keşke
1. Karnım burnumda doktorun karşısına geçiyorum ve bana şikayetiniz ne diyor :)) şaka gb diş çektirmeye gelmiş olabilir miyim acaba :) sonra tüm dosyamı göste
Mrb kızlar
Normalde özel muayeneye gidiyordum ve doğumu da gittiğim doktorla beraber özel bi hastanede yapacaktım kiii hesaplar tutmadı ciddi bir maddi çıkmaza girdik bende eşime devlet hastanesine gidip bi görmeyi teklif ettim deee demez olaydım keşke
1. Karnım burnumda doktorun karşısına geçiyorum ve bana şikayetiniz ne diyor :)) şaka gb diş çektirmeye gelmiş olabilir miyim acaba :) sonra tüm dosyamı gösteriyorum ve doğum yapacaksınız gb zekice bi cümle kurdu doktorumuz
2. Doktor ultrasana soktu ve bana hiiiç bişi söylemedi elime bi kağıt verip nstye ve ultrasona gir dedi
3. Nst için gittim ki yatak leş gb çarşafda kan falan var sabahtan beri kim bilir kaç kişi yattı o yatakta! Çarşafı değiştirin dedim zor bela değiştirdiler ama yemediğim laf kalmadı.. Kadın diyo ki ee nolacak eve gidince banyo yaparsınöbürü de diyor bi dahakine kendi çarşafını getir hay allahımmmm
4. Ultrason için tekrar başka bi bölüme gidiyorum adamın bana bişi açıkladığı yok kilosu ne diyorum cevap: 2600- 2700 gelir! Sanki pazardan kurbanlık soruoz ki bi hafta önce 3 kilo gelmişti bebek
5. Son olarak doktora sonuçları gösteriyorum aa senn bebeğin küçük diyo bana!!! Bu zamana kadar ilerde giden bebek nasıl küçük anlamadım ama ağlaya ağlaya çıktım ordan(
Napcam bilmiyorum ama sabrımın devam ettiği yere kadar devam etmek zorundayım!! Siz siz olun bodrum devlet hastanesine gitmeyin! Allah göstermesin burda hasta falan olursanız gelin bana ben bakarım size
Sezeryan sonrası deneyimlerimi bir türlü fırsat bulup da paylaşamadım sizlerle. Başta belirtmek iserim; hiç düşündüğüm kadar korkutucu ve zor değildi. Anestezi doktoru kadın bir harikaydı. Epidural öncesi bana neler yapacağını adım adım anlattı. Ayrıca her bir işlem öncesi bana haber vereceğini de söyledi, öyle de yaptı. Hiç anımı yakmadı. Sizlere söyle söyleyebilirim, damar yolu açmak veya kalçadan iğne yaptırmak çok çok daha can acıtıcı. Neyse. Bacaklarım uyuştu. Çok hantallaştı. Lginçtir yapılan işlemlerin farkındasınız ama acı ve ağrıdan eser yok. Çok ilginç bir histi. İnsan iç organları itip kakılıyor gibi hissediyor. Biraz tuhaftı ama can acıtıcı değildi. O gün yürüttüler ve tuvalete çıkabildim. İki gün sonra da ayaklandım. Size şöyle söyliyeyim oğlum son üç gündür yatmadan önce banyo yapıyor ve bizzat ben yaptırıyorum. O kadar iyi hissediyorum. Elbette ani hareketlerde ameliyat yerim gerçekten acıyor. Ama genel anlamıyla iyiyim.
Sevgili anneler bu arada süt ve emzirme konusunda başka insanların deneyimlerine veya anlattıklarına kulak asmayın. Rahat olun, sezeryan veya normal doğum, fark etmiyor, süt hemen geliveriyor. İlk gün bebeğimi göremememe rağmen süt geldi. Az az gelğyor ve her geçen tur artarak geliyor. Sakın stres yapmayın. İlk gün 10 cc gelince bebeğimin de kuvözde olmasının verdiği baskıyla çok ağladım. Hemşireler miktarın gayet iyi olduğunu ve artarak devam edeceğini döyledi ama inanmadım. Gerçekten de öyle oldu. İlk gün 10 cc, ikinci gün 15cc akşamı 20 cc gibi. O yüzden hiç stres yapmayın. Göreceksiniz çok kolay olacak. Offf yazma istediğim çok şey var. Kuzucuk mıkırdanıyor.
Sana katılıyorum canım. Aman mümkün oldugunca marta yakın gelsinler aman aman:)))Normal doğum için daha erken değil mi mart annesiyiz sonuçta..
Bu kadar erken normal doğum olacağını sanmıyorum..
eee ne olacak orda mı doğum yapacaksın canım doğum hastanesi falan yok mu orda
valla işin zor bizim de maddi durum zora girince dr değiştirmek zorunda kaldım kontrola hala gidiyorum ama doğumu başkası yapacak ona da gidiyoerum
hakkında hayırlısı olsun canım
Pinterest'te çok güzel bir fikirle karşılaştım;
Hani bebeğinizin o minicik ayakları varya;
onlardan harika kelebek tablo yapıp,
bu hayatlarındaki ilk imzaısını saklasak nasıl güzel olur değil mi???
Malzemelere gelince;
Biraz boya diyelim malzeme olarak, boyalı rainbow baskı pedleri olarak da satılıyormuş...
Sonra O minik ayakları üzerine bastırıp iyice boya olmasını sağlıyoruz ve başlıyoruz çeşit çeşit sevimli imzasını almaya...
Hangisini en çok beğenirseniz onu seçin; arasına gövdesini ve antenlerini ekledik mi işlem tamam :)
Şimdi çerçeve yapabilirsiniz ...
Sevgiler...
Eki Görüntüle 966873
çok hoşuma gitti acayip güzel bir anı
Salı günü başka bi yarı özel hastane var oraya bakıcam bide orda normal doğum 500 tlye falan geliyor, kendi doktorumda 4 bin civarı o yüzden ona devam edemicembiliyo musun loveli senn için dua etmiştim inş bi şekilde doktoruyla devam edebilir diye doktor bnm içinde çok önemli ama hayat şartları offfff
kızlar dün eşime bebiş doğduktan sonra ben karnımdaki bu tekmeleri özlerim dedim, o zaman doğumdan sonra canlı balık yut dedi
evet inşallah hep böyledevam eder heheheeh
canım ben cüneyt evrükeye ve metro hastanesinde ferat erola gidiyorum çocuk
oğlumda güzelyalıdaki başkentte buket kılıçarslan vardı şimdi yüreğir başkente geçirmişler onu bırakmak zorunda kladık oğlum çok seviyordu onu şimdi metroda ömer bey var çocuk dr o da iyi memnnuz oğlum onu da sevdi çocuk kardyolojisi küvözü cocuk cerrahisi var o yüzden ordan devam bu oğlumda da
ben de kendi horultuma uyanıyorum eşim bişey demiyor dese cevap veririrmhamileyim herşey mümkün diye
emelcim nasıl geçti kontrol ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?