2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
ayy gerçekten miiiii çok sevindim vee şaşırdım biz de melike düşünüyoruz meloşumuz diye kaç aydır seviyz

valla bende şaşırdım pek tercih edilmeyen bir isim.hatta herkes hala emin misin melike mi koycaksın diyor
anlamı çok güzel ve eşim ilk evlendiğimizden beri hep kızımız olursa ismi melike olsun diyordu.nerdensiniz?istanbul mu?

hamileliğimin başından beri dorul horul horluyorum
kendim bile duyuyorum horladığımı
ilk hamileliğimde de böyleydi doğunca geçti
eşim de şikayet ediyo ama ne yapayım
mecbuuur çekecek

bu son zamanlarda bende horlamaya başladım, normalde bizde eşim horlar gece ben onu dürterim hep ama geçen gece eşim sen ne horladın deyince nasıl utandım hatta valla kötü bişeymiş ya falan dedi ben kendine yıllardır katlanıyorum şurda çok çok 41 gün dayanacak dimi ama sonra inşallah zayıflayacağım düzeleceğim

kızlar bu benim 2. dıogumum olcak ama korkuyorum sanırım:-( bunda hergun kan pıhtılasma ignesi oluyorum. Acıbadem deki dr.lar kan sulandırıcı olanlara epidural anestezi verilmesini uygun bulmuyormus sanirim..Baska bir hastanede de 36 saat oncesinde kesildiginde hicbir slorun olmaz diyorlar.. ne yapcagmı sasirdim. dr.um bu iki hastane ile de calişiyor.

oluyor sanki içerdebalon şişiriyor gibi hehehehe
yoğurt diyordu kızlar onu dene canım
maşallah sizeeeeeeeee
Arkadaslar acı yersek bebeğe dokunur mu
sana dokunabilir sadece
canlar, ben de simdi dr dan geldim.. 2800 olmus ve boy 46 cm.. dogum tarihini ve hastaneyi tam netleştiremedik, fiyat tam belli olmadigindan biizm sigorta ve memorial arasında.

maşallahh hakkında hayırlısı canım

cnm bende o iğneyi kullanıyorum ben sezeyan olcam da doktora böle bişeyi hiç sormadım doğum gününe kadar kullancaksın demişti iğneyi bana.salı günü kontrolüm var sorayım bari bişe öğrenirsem sölerim sana bende epidural istiyorum çünkü kafam karıştı valla :)))

sorabilirsen cok sevinirim canım, cok saol.. epidurale ok derse kac gun once kesecekmiş onu da ogrenebilirsen super olur.. simdiden tesekkurler canım.

Mrb kızlar
Normalde özel muayeneye gidiyordum ve doğumu da gittiğim doktorla beraber özel bi hastanede yapacaktım kiii hesaplar tutmadı ciddi bir maddi çıkmaza girdik bende eşime devlet hastanesine gidip bi görmeyi teklif ettim deee demez olaydım keşke
1. Karnım burnumda doktorun karşısına geçiyorum ve bana şikayetiniz ne diyor :)) şaka gb diş çektirmeye gelmiş olabilir miyim acaba :) sonra tüm dosyamı göste

Son düzenleme:
Canımmm nasıl güzel yazmışsın öyle hissettim ki içimde yaşadıklarını. Allahım bu büyük sınavdan seni sabrın sayesinde ferahla çıkardı
bir daha ayrılmamacasına birlikte olun ömür boyu:))

Mrb kızlar
Normalde özel muayeneye gidiyordum ve doğumu da gittiğim doktorla beraber özel bi hastanede yapacaktım kiii hesaplar tutmadı ciddi bir maddi çıkmaza girdik bende eşime devlet hastanesine gidip bi görmeyi teklif ettim deee demez olaydım keşke
1. Karnım burnumda doktorun karşısına geçiyorum ve bana şikayetiniz ne diyor :)) şaka gb diş çektirmeye gelmiş olabilir miyim acaba :) sonra tüm dosyamı gösteriyorum ve doğum yapacaksınız gb zekice bi cümle kurdu doktorumuz
2. Doktor ultrasana soktu ve bana hiiiç bişi söylemedi elime bi kağıt verip nstye ve ultrasona gir dedi
3. Nst için gittim ki yatak leş gb çarşafda kan falan var sabahtan beri kim bilir kaç kişi yattı o yatakta! Çarşafı değiştirin dedim zor bela değiştirdiler ama yemediğim laf kalmadı.. Kadın diyo ki ee nolacak eve gidince banyo yaparsın öbürü de diyor bi dahakine kendi çarşafını getir hay allahımmmm
4. Ultrason için tekrar başka bi bölüme gidiyorum adamın bana bişi açıkladığı yok kilosu ne diyorum cevap: 2600- 2700 gelir! Sanki pazardan kurbanlık soruoz ki bi hafta önce 3 kilo gelmişti bebek
5. Son olarak doktora sonuçları gösteriyorum aa senn bebeğin küçük diyo bana!!! Bu zamana kadar ilerde giden bebek nasıl küçük anlamadım ama ağlaya ağlaya çıktım ordan (

Napcam bilmiyorum ama sabrımın devam ettiği yere kadar devam etmek zorundayım!! Siz siz olun bodrum devlet hastanesine gitmeyin! Allah göstermesin burda hasta falan olursanız gelin bana ben bakarım size

eee ne olacak orda mı doğum yapacaksın canım doğum hastanesi falan yok mu orda
valla işin zor bizim de maddi durum zora girince dr değiştirmek zorunda kaldım kontrola hala gidiyorum ama doğumu başkası yapacak ona da gidiyoerum
hakkında hayırlısı olsun canım

Yaşadıgın huzur burdan hissediliyor amargicim. Müthiş özendirici bir durum yaşadığın deneyim. Ayrıca sezeryan ile ilgili detaylar ise içimi çok rahatlattı. Zaman çabuk gecsiiinn:))

Salı günü başka bi yarı özel hastane var oraya bakıcam bide orda normal doğum 500 tlye falan geliyor, kendi doktorumda 4 bin civarı o yüzden ona devam edemicem biliyo musun loveli senn için dua etmiştim inş bi şekilde doktoruyla devam edebilir diye doktor bnm içinde çok önemli ama hayat şartları offfff

Aklınla bin yaşa. Ben bunu gördüğümde eşime dedim kesinlikle bundan yapıcaz diye. Fotoyu saklıyoruz biz de yapıcaz bunu:))

sağol canım benim dr 4000 istedi şimdi giittiğim hastane sezeryana 600 diyor el mecbur oraya gideceğiz allahtan sevdim dr ama eski dr yerini hayattta tutamaz kaderrrrrrr

Çaktırmayın ben de horluyoruummmm artık; )))

emelcim nasıl geçti kontrol ?

Genicim, bizim tosungül 34. Haftada 2.834 gr olmuş suyum iyiymiş, kalp atışları da iyiymiş. Sezeryan için 2 hafta sonra gün alıcam
Ben diyorum ki 8 martta doğum yapayım kadınlar gününde kendime 4 kiloluk bir hediye vereyim:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…