2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Canım yaaa tipik bir devlet hastanesi örneği inan hiç şaşırmadım. Maddiyat girince işin içine ne denilir inan bilmiyorum. Allahım bu zorlu süreci sabırla atlatmayı nasip etsin

Canım yaaa tipik bir devlet hastanesi örneği inan hiç şaşırmadım. Maddiyat girince işin içine ne denilir inan bilmiyorum. Allahım bu zorlu süreci sabırla atlatmayı nasip etsin

Hiç sorma Emek ya bakalım nolacak bide burda seçenek yok bakalım başka bi hastaneye daha bakıcam salı günü.. Gerçi eşimin de içine sinmedi bakalım nolacak :/

sağol canım benim dr 4000 istedi şimdi giittiğim hastane sezeryana 600 diyor el mecbur oraya gideceğiz allahtan sevdim dr ama eski dr yerini hayattta tutamaz kaderrrrrrr

Bakalım salı günü diğer hastaneye de bakalım bi umarım bende severim ordaki doktoru

selam anneler akciğer geliştirme iğnesi olan var mı? acaba??? kaçıncı haftada oldunuz...

ben oldum tatlım.32. haftamda sancım olunca dr bir gece yatırıp iğne yaptırdı.

çok üzüldüm arkadaşım.ben de İzmir de devlet hastanesine gidiyorum ama çok memnunum.hem çok temiz,hem de herkes çok güleryüzlü.doğumum da orada olacak inşallah.tabi öyle oda süsleme falan yok ama özel odam olacak benim de :) inşallah cebinize ve gönlünüze göre bi hastane bulursunuz siz de.yakınlarda başka devlet hast yokmu ki?

Emelcim herseyin iyi olmasına sevindim gözüm aydın
Seninki martın sonuna doğru değil miydi 8 mart mi dedi dr

Hiç sorma Emek ya bakalım nolacak bide burda seçenek yok bakalım başka bi hastaneye daha bakıcam salı günü.. Gerçi eşimin de içine sinmedi bakalım nolacak :/

Doğumun bu tür sağlık personelleri yüzünden travmaya dönüşmesin de benim senin için tek endişem bu. Bence bir çaresi bulunur sanki ailelerden destek alsanız geri ödemeli falan. Yaa bilemedim ki(

Emelcim herseyin iyi olmasına sevindim gözüm aydın
Seninki martın sonuna doğru değil miydi 8 mart mi dedi dr

Teşekkür ederim armaan cımm.
Mart 21 di bdt benimki. Doktora bebek kendi gelmek istediğinde sezeryan olsam ne olur dedim kabul etmedi o bir risk dedi. 4 kiloyu bulacak zaten normal doğum sürecinin gece başlaması bile bir risk dedi. 8 mart için ben takılıyorum:)))
8 martta 38 1 oluyorum belki 5 6 gün daha beklerim bilemedim ki napsam

Malesef yok valla zaman erken olsa izmire gelirdim ama artık 37 haftalık olduk.. Ya özel ilgi beklemiyorum aman odanın süsü eksik olsun önemli değil insan gb muammele görmemek adamı delirtiyo bakalım herşeyde vardır bi hayır

Anladım canım:) ne güzel nasıl olaxağı belli olmuş hayırlısıyla sağlıkla kavuş inşallah
bakalım bizimki nasıl olacak

Doğumun bu tür sağlık personelleri yüzünden travmaya dönüşmesin de benim senin için tek endişem bu. Bence bir çaresi bulunur sanki ailelerden destek alsanız geri ödemeli falan. Yaa bilemedim ki(

Aslında durum şu özeli karşılarız şuan borç almadan ama işler durgun olduğu için zorlamayalım diye devlete bakalım demiştim ben sonuçta biri ücretsiz biri 4bün civarı pazartesi tekrar gidecem kan idrar testi yapmaya belki o zaman daha olumlu geçer olmadı salı günü ssk geçen bi özel hastaneye bakıcam belki ona içim ısınır orda da 500 lira falan doğum.. Ama dediğin gb travmaya dönüşecek bi durum olacağını hissedersem gitmem kesinlikle.. Ahh bu son zamanlar hayırlısıyla bi geçse

Bu topiği Eylül ayından beri takip ediyorum.Farklı şehirlerden farklı kültürlerden insanlar var.Ama herkes birbirine saygılı ve yardımcı olmaya çalışıyor.Burası sayesinde ilk gebeliğim olmasına rağmen çevremdekilere sorma ihtiyacı hissetmeden bir çok şeyi sizlerden öğrendim.Hepinize teşekkür ederim.Sizinle paylaşmak istediğim bir durum var.Fikirleriniz benim için önemli.

Ben yapı itibari ile biraz çekingen bir insanım.İnsanların yanında çok rahat olamıyorum.O yüzden eşime ailesinin doğum sırasında hastaneye değilde eve geçtiğimizde gelmesinin benim için daha iyi olacağını söyledim.Sonuçta sezeryan olacağım sonda takılı, altım bezle bağlı bir vaziyette , emzirme denemelerinin yapıldığı, ilk günün verdiği ağrı ve sızının etkisi ile yakınımda fazla insan olsun istemedim.Başka yerden gelecekler.Yani gelip bir kaç saat durup gitmeyecekler.Tüm gün yanımda duracaklar.Ben o halde iken onların yanında rahat edemeyeceğimi, göğsümü açıp emzirme alıştırmalarını, o ilk acemilikleri insanların yanında yaşamak istemediğimi söyledim.2. bir neden ise ben hastanede iken onlar evimde kalacaklar.Ben yokken evimde onların kalmasınıda istemiyorum.Belki ilişkilerim çok iyi olsaydı farklı olurdu.Ama onlara da çok kırgınım.Öyle sevecen, hoşgörülü insanlar da değiller.Ordayken midem falan bulandığında kayınvalidem sanki abartıyormuşum gibi estağfurullah diye söylenip duruyordu.Eltimin kızı vardı.Tatile giderken 2 günlüğüne bırakmış tatil dönüşü al götür bu kızı, oyuncaklarını da götür.Görmek istemiyorum falan demiş.Eltim bari bir kaç oyuncağı kalsın buraya geldiğimizde oynar demiş.1 hafta sonra al bu oyuncaklarıda götür demiş.Yani böyle insanlar.Daha neler neler.Eşim çok fazla tepki gösterdi.Eve geçince gelsin dememe.Kızlar sizce çok mu şey istiyorum.Mahremiyette önemli değilmi.Neticede ameliyat olan benim ve söz hakkım olmalı diye düşünüyorum.

bence tamamen haklısın ama bunu insanlara anlatabilmek çok zor çünkü onlar kendilerince sana yardıma doğuma geliyorlar halbuki aksine strese soktuklarını bilmeden.Anladığım kadarıyla eşinin ailesine bunu kabullendirmen zor görünüyor ama gerçekten insan çok çekiniyor ilk doğumumda eşim kaldı yanımda aynı sebeplerden ama ailelerimiz ve eşim bu konuda anlayışlı.şimdi de annem ve kayınvalidem gelecek eşim kalsın istiyorum ama oğlumun yanında kalması gerekebilir üzülmesin diye bakalım ama bu tür konuları yaşlı insanlara kabul ettirebilmek çok zor oluyor,Allah yardımcın olsun umarım her şey istediğin gibi olur,doğum stresimiz yetmiyor bi de bunlarla uğraşıyoruz ya inanmiyorum,zaten bu kadar sorunlu insanların da gerçekten desteğe geldiklerini düşünmüyorum sadece ele güne karşı kendi vicdanlarını rahatlatıyorlar doğumuna gittik diye..

bu devlet hastaneleri neden böyle anlamıyorum illa herkes özele gitmek zorunda mı.bizim burdada aynı temiz degil ortam hemşireler sancısı olanı azarlıyor insaflı birine denk gelirsen şanslısın.hatta bi tanıdık artık dayanamamış da dogum başlamış nerdeyse çıkmış imza atmışta özele gitmiş.bizim burda Allahtan özelde dogum çok pahalı degil 750de gidebiliyoruz.Allah yardımcın olsun canım.birazda insaf olsun insanlarda ya.

Canım inşallah dediğin gibi ısınırsın yeni gideceğin hastaneye de stresinin sonu gelmiş olur
Hersey zaten stres yapmaya yetiyor hele doğum başlı başına stres mevzusu
Son zamanlar gelsin de biz de alalım bebişleri kucağımıza:)))

Sonuna kadar sen haklısın canım ama haklı olduğunu kabul ettirmek eşine zor gibi görünüyor. Çünkü anladığım kadarıyla eşinin ve ailesinin mantığı sadece sen mi doguruyosun gibi bir mantık
Bu mantığı değistirmek zor ama imkansız değil. Belki eşinin yakın bir arkadaşının eşine anlatsan o da kocasına anlatıp senin kocanı ikna etse olmaz mı? Bilemedim farklı ne olabilir başka

Teşekkür ederim canım.Aynen dediğin gibi.Amaçları bana yardımcı olmak değil.Herşey gösteriş.Bundan eminim.Beni rahatsız eden de bu zaten.Samimiyetsizlikleri.

İnan eşime bu konuyu açtığımdan beri o kadar sıkıntı yaşadım ki artık pes ettim.Eşim ne yaparsa yapsın.Stres sıkıntıdan 2 gündür bebeğim o kadar az hareket etti ki.Çok üzüldüm.Eşim o kadar tepki gösterdi ki sanki ben çok anormal bir talepte bulunmuşum.Ben bile artık kendimden şüphe ettim.Sizlere sormak istedim.

Canım erkekler kolaylıkla empati kuramazlar
Tepkisi de bu yüzden ne var canım ailemizden mi utanacaksın tarzı bir durum bu. Hepimiz bu süreci ağir veya hafif yaşayacağız. Sen eğer sezeryan olacaksan bence birini ayarla ve hemşireleri tembihlesin
Sen emzirmek istediginde hemen odayı boşalttırsın.

hiç sıkma canını bence bu tür sorunları yaşayan o kadar çok ki.Eşlerin bunu anlayamamasının sebebi de sanırım yine erkek olmaları,eşine saçma geliyor bunlar bence ama ne kadar zorlanacağinı görünce o da anlayacak hatasını çünkü ilk gebeliğinmiş herşey yaşandıkça öğreniliyor.gelirlerse de sen rahat ol boşver bebeğini düşün sadece eşinle aranı bozma boş yere her şey olcağına varıyor ne kadar üzülsek de..

bu arada ikimiz de aynı anda benzer yorum yapmışız erkeklerle ilgili arkadaşım demekki bütün erkekler aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…