2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Benimde aklıma bu çözüm geldi.Bir şekilde hemşirelerle iletişime geçeceğim.

Bende pes ettim canım.O kadar sıkıldım ki ne olursa olsun diyorum artık.

ben küçük bi ilçe olmasa da imkanların çok kısıtlı olduğu bi yerdeyim. işin tuhafı burdaki özel hastane devlet hastanesini geçmiş durumda... şimdiye kadar bi tıp merkezine gidiyordum fakat doğumun 3,5-4 bin arası olduğunu ve daha da artacağını öğrendim ve özel hastaneye gideyim dedim ordaki doğum da bin-binbeşyüz civarıymış doğum öncesi muayene olnaya gideyim dedim gitmez olsaydım....o zamana kadar gitmedim diye bi tavırlar anlatamam...tüm testlerinde ve kontrollerinde gayet güzel olan ölçümler nedense bi anda özel hastanede sorunlu çıktılar bi sorun var demiyorum ama olma ihtimali de var yok kafası küçük yok çok zayıf falan saçmaladıkça saçmaladılar...ne tansiyon ölçmek ne kilo bakmak bebeğimin boyuna bile bakmadılar... zaten maddi açıdan bişeylerin sıkıntısına rağmen iyi yerlere gitmeye çalışıyoruz bide üstüne paramızla rezil olduk... devletteki doktorum hiç değilse güler yüzlü...günler azaldıkça stres artıyor malesefff

Valla arkadaşlar ben de özelde yapmayı hep istedim gerçekten o suit odada tüm sevdiklerim yanımda rahat rahat ne ziyaret saati var ne bişey ne bileyim daha rahat prosedürler açısından falan da. Ama dediğiniz gibi kader kısmet olmayacak , ama sizlere göre şanslıyım yine de çünkü bizim devlet hastanemiz 1 yıl oldu daha yapılalı hem büyük, hem temiz,hem de tek kişilik odalar var ve sezeryanla doğum yapanları tek kişilik odaya yatırıyorlar, normal doğum yapanların odası da iki kişilik kalabalık değil yani en azından oda ve Dr bakımından memnunum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, aslında herşey kısmet neresi hayırlıysa orası olsun

Canım zaten hastanede 1-2 gün geçiyor.Sonra eve geçtiğinde sevdiklerinle daha rahat edersin.İlk anlar çekirdek ailenle daha güzel bence.

Canım zaten hastanede 1-2 gün geçiyor.Sonra eve geçtiğinde sevdiklerinle daha rahat edersin.İlk anlar çekirdek ailenle daha güzel bence.

Annem de öyle diyo satın mı alıcan kızım odayı 1-2 gün okadar, o parayla çocuklarına neler nler yapılır diyo ama can bu istiyo bazen işte

Sana katılıyorum canım. Aman mümkün oldugunca marta yakın gelsinler aman aman:)))

Aynen canım.. Daha hiçbi hazırlığım tam değil..
Evim temizlenicek, odasının boya kokusu çıkıcak orası yerleşicek..
Kuaför işlerim var.. Mart olsun sonra istediği zaman gelebilir

günaydın annişler... çok mutluyummmmm oğluşumu görmeye gidicem çok özledim keratayı.
kontrolüm 15.40 ta. o zmana kadar oyalanmalıyım.

günaydın annişler... çok mutluyummmmm oğluşumu görmeye gidicem çok özledim keratayı.
kontrolüm 15.40 ta. o zmana kadar oyalanmalıyım.

Günaydınnnnn
Ne mutlu sana, güzel haberlerle dönersin inşallah..
Bende çok özledim oğluşumu ama kontrolüm taaa perşembe günü

kızlar 1 haftadır evdeyim dışarı çıkınca hemen yoruluyorummmm bugun esımde evde dışarı çıkıp aksama kadar gezesımmm varrrrrr

Bende 3 gündür çok yürüdüm.. Yani fırsat buldukça yürüyüş yapmaya çalışıyorum ama dün akşam artık kasık ağrısından uyuyamadım..
Ama oturmak hiç bana göre değil.. Hem yürüdükçe bebeğimin rahatladığını hissediyorum..
Şu son 1 ayda geçsede ikimizde rahatlasak artık

gunaydin kizlarr...uzun zamandir ilk kez cumartesi evdeyim.ve ilk kez bu kadar uyudum..guya is yerimin soguk ve tehlikeli olmasi nedeniyle 32. haftamda izin aldim.eskisinden daha cok ise gidiyoum.yeni muhendisi yetistirmeye calisixoum ve nedense sorunlar bitmiyo. her sabah erkenden telefonum caliyo acil ise gidixoum yine bi kriz ve yemek yemeye bile firsat bulamadan aksama kadar kosturmaca. gercekten cok yorgunum. dun resmen hasta oldum bogazim cok kotu bu sabah aradim acil bi durumda gelirim sadece dedim. haftaya yine gitcem ise. patron uretimi birakmami istemiyo. sizleride cok ozledim. horlamadan bahsetmisiniz ben horlamiyou. ama dun gece cok sesli nefes aliyomusum esim oyle dedi.bu cuma bebegimi gircem.guya kendimi nadasaa cekip tombik yapcaktim kizimi. yaramazim cok hareketli maasallah. halada donmedi donmesinde;-)sezeryanima kilif bulmus olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…