Canım erkekler kolaylıkla empati kuramazlar
Tepkisi de bu yüzden ne var canım ailemizden mi utanacaksın tarzı bir durum bu. Hepimiz bu süreci ağir veya hafif yaşayacağız. Sen eğer sezeryan olacaksan bence birini ayarla ve hemşireleri tembihlesin
Sen emzirmek istediginde hemen odayı boşalttırsın.
hiç sıkma canını bence bu tür sorunları yaşayan o kadar çok ki.Eşlerin bunu anlayamamasının sebebi de sanırım yine erkek olmaları,eşine saçma geliyor bunlar bence ama ne kadar zorlanacağinı görünce o da anlayacak hatasını çünkü ilk gebeliğinmiş herşey yaşandıkça öğreniliyor.gelirlerse de sen rahat ol boşver bebeğini düşün sadece eşinle aranı bozma boş yere her şey olcağına varıyor ne kadar üzülsek de..
bu devlet hastaneleri neden böyle anlamıyorum illa herkes özele gitmek zorunda mı.bizim burdada aynı temiz degil ortam hemşireler sancısı olanı azarlıyor insaflı birine denk gelirsen şanslısın.hatta bi tanıdık artık dayanamamış da dogum başlamış nerdeyse çıkmış imza atmışta özele gitmiş.bizim burda Allahtan özelde dogum çok pahalı degil 750de gidebiliyoruz.Allah yardımcın olsun canım.birazda insaf olsun insanlarda ya.
Valla arkadaşlar ben de özelde yapmayı hep istedim gerçekten o suit odada tüm sevdiklerim yanımda rahat rahat ne ziyaret saati var ne bişey ne bileyim daha rahat prosedürler açısından falan da. Ama dediğiniz gibi kader kısmet olmayacak , ama sizlere göre şanslıyım yine de çünkü bizim devlet hastanemiz 1 yıl oldu daha yapılalı hem büyük, hem temiz,hem de tek kişilik odalar var ve sezeryanla doğum yapanları tek kişilik odaya yatırıyorlar, normal doğum yapanların odası da iki kişilik kalabalık değil yani en azından oda ve Dr bakımından memnunum Allah hayırlı doğumlar nasip etsin, aslında herşey kısmet neresi hayırlıysa orası olsun
Canım zaten hastanede 1-2 gün geçiyor.Sonra eve geçtiğinde sevdiklerinle daha rahat edersin.İlk anlar çekirdek ailenle daha güzel bence.
Sana katılıyorum canım. Aman mümkün oldugunca marta yakın gelsinler aman aman:)))
günaydın annişler... çok mutluyummmmm oğluşumu görmeye gidicem çok özledim keratayı.
kontrolüm 15.40 ta. o zmana kadar oyalanmalıyım.
Günaydın tontişler..
günaydın annişler... çok mutluyummmmm oğluşumu görmeye gidicem çok özledim keratayı.
kontrolüm 15.40 ta. o zmana kadar oyalanmalıyım.
kızlar bugün dr gidiyoruz oğlumu göreceğiz dua edin güzel haberlerle dönelimmmmmm
Günaydın kıslar, herkese güzel bol gezmeli hafta sonları olsunnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?