2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Bende seni merak ediyordum Codulu. Bizde seni özledik valla. Bu patronlara yüz vermeye gelmiyor canım. Bende muhtemelen Nisan ayında 1 hafta gelip çalışacağım Kurumlar vergisi için. Ama bu bir haftayı kesinlikle iznin sonuna ekleteceğim. Sende biraz şirret tarafını göster, başka türlü anlamıyorlar çünkü.
Sen bebişini düşün gerisi boşşş, nadas şansın hala var. Değerlendir biran önce.

valla dogru soyluyosun canim.. ustelik parada vermiyorlar bu gelip gitmelerim icin. yani sirretligi onlar yapiyo simdilik

kızlar dün kontrole gittim 32+5 teiz adetime göre tam belli deil ilaçla adet oldum.

boyu 45 cm kilosu 2027 gram normal mii yaaa çok geldi boyu ,???????

valla dogru soyluyosun canim.. ustelik parada vermiyorlar bu gelip gitmelerim icin. yani sirretligi onlar yapiyo simdilik

Canım parada vermiyorlarsa onlar iyice yüzsüzlüğe vurmuş durumu. En azından gittiğin günleri iznine eklet. Bu patron milleti nasıl bir insan sınıfına giriyor inan anlamıyorum. Umarım en kısa zamanda kurtulursun onlardan.

kızlar dün kontrole gittim 32+5 teiz adetime göre tam belli deil ilaçla adet oldum.

boyu 45 cm kilosu 2027 gram normal mii yaaa çok geldi boyu ,???????

Canım ben gecen ayın 21 inde Dr gitmiştim kilosuna 2 kg dedi boyunu söylemedi artık büyümüş baya boyunu tam olarak bilemeyiz dedi.dogrudur bence cnm endişelerini Dr A söyleseydin keske

Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??

canım ben genital bölgeyi malesef jiletle alıyorum erken doğum riskimden dolayı koltuk altı bacakları epilasyon yapıyorum göbeğimde tüğlendi ona sadece bakıorum hiç bişey yapamıyorum

canım ben genital bölgeyi malesef jiletle alıyorum erken doğum riskimden dolayı koltuk altı bacakları epilasyon yapıyorum göbeğimde tüğlendi ona sadece bakıorum hiç bişey yapamıyorum

Canım ben de bi kez ağda yaptırdım çok acıyo normalden ( şimdide jiletle almayı düşünüyorum ben de korkuyorum açılma filan olur diye jiletle de çok kaşıntı oluyo yaaa.aynen benim göbüşte tüylendi ona ben de bişey yapmıyorum..

canım ağda için izin isticektim ama unuttum 2 hafta sonra yine randevum var bi sorayım bakalım ne diecek valla 7 buçuk aydır jiletle alıorum mahvoldu şeysisism kendinden geçti ne zormuşşş yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…