kızlar bugün dr gidiyoruz oğlumu göreceğiz dua edin güzel haberlerle dönelimmmmmm
gunaydin kizlarr...uzun zamandir ilk kez cumartesi evdeyim.ve ilk kez bu kadar uyudum..guya is yerimin soguk ve tehlikeli olmasi nedeniyle 32. haftamda izin aldim.eskisinden daha cok ise gidiyoum.yeni muhendisi yetistirmeye calisixoum ve nedense sorunlar bitmiyo. her sabah erkenden telefonum caliyo acil ise gidixoum yine bi kriz ve yemek yemeye bile firsat bulamadan aksama kadar kosturmaca. gercekten cok yorgunum. dun resmen hasta oldum bogazim cok kotu bu sabah aradim acil bi durumda gelirim sadece dedim. haftaya yine gitcem ise. patron uretimi birakmami istemiyo. sizleride cok ozledim. horlamadan bahsetmisiniz ben horlamiyou. ama dun gece cok sesli nefes aliyomusum esim oyle dedi.bu cuma bebegimi gircem.guya kendimi nadasaa cekip tombik yapcaktim kizimi. yaramazim cok hareketli maasallah. halada donmedi donmesinde;-)sezeryanima kilif bulmus olurum
kızlar bugün dr gidiyoruz oğlumu göreceğiz dua edin güzel haberlerle dönelimmmmmm
Bende seni merak ediyordum Codulu. Bizde seni özledik valla. Bu patronlara yüz vermeye gelmiyor canım. Bende muhtemelen Nisan ayında 1 hafta gelip çalışacağım Kurumlar vergisi için. Ama bu bir haftayı kesinlikle iznin sonuna ekleteceğim. Sende biraz şirret tarafını göster, başka türlü anlamıyorlar çünkü.
Sen bebişini düşün gerisi boşşş, nadas şansın hala var. Değerlendir biran önce.
valla dogru soyluyosun canim.. ustelik parada vermiyorlar bu gelip gitmelerim icin. yani sirretligi onlar yapiyo simdilik
kızlar dün kontrole gittim 32+5 teiz adetime göre tam belli deil ilaçla adet oldum.
boyu 45 cm kilosu 2027 gram normal mii yaaa çok geldi boyu ,???????
Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??
Canım ben gecen ayın 21 inde Dr gitmiştim kilosuna 2 kg dedi boyunu söylemedi artık büyümüş baya boyunu tam olarak bilemeyiz dedi.dogrudur bence cnm endişelerini Dr A söyleseydin keske
normal dedi canım yaa fl 7 ile çarpıncada 45 cm çıkıo korktum bende biraz
O zaman normalse hiç evham yapma derim cnm relax ol
canım ben genital bölgeyi malesef jiletle alıyorum erken doğum riskimden dolayı koltuk altı bacakları epilasyon yapıyorum göbeğimde tüğlendi ona sadece bakıorum hiç bişey yapamıyorum
Canım ben gecen ayın 21 inde Dr gitmiştim kilosuna 2 kg dedi boyunu söylemedi artık büyümüş baya boyunu tam olarak bilemeyiz dedi.dogrudur bence cnm endişelerini Dr A söyleseydin keske
öyle canım evham yapıorum ama annelik :) elimde değil
Canım ben de bi kez ağda yaptırdım çok acıyo normalden( şimdide jiletle almayı düşünüyorum ben de korkuyorum açılma filan olur diye jiletle de çok kaşıntı oluyo yaaa.aynen benim göbüşte tüylendi ona ben de bişey yapmıyorum..
canım ağda için izin isticektim ama unuttum 2 hafta sonra yine randevum var bi sorayım bakalım ne diecek valla 7 buçuk aydır jiletle alıorum mahvoldu şeysisismkendinden geçti ne zormuşşş yaa
Aynen çok zormuş yaaa( gebelikte tüy gercekten sorunmuşş cnm
tüğ dökücü krem falan sakın kullanma canım bebeği zehirliomuş Allahh korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?