- 27 Temmuz 2013
- 1.497
- 637
- 173
yoğurt diyordu kızlar onu dene canım
slm annişler bugün doktor kontrolümüz vardı , 35+0 kilo 2560 boy 47 cm, hep ileride çıkardı her kontrolde ama bu defa 3 gün geri dedi doktor, ama zaten son 10 gündür griple savaşıyorum. en çok tedirgin olduğum konuyu açtım doktora, herşey normal gözükmesine rağmen ben sezeryan istiyorum dedim ve olur sen nasıl istersen dedi mutlu oldum ama mutsuz olduğum bi konu varki kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktor epidural anestezi yapamam dedi genel olmalısın dedi ve ben normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum eğer epidural istiyorsan 3 gün önceden iğneyi bırakman lazım dedi ama ani bir bebek ölümü olursa mesuliyet kabul etmiyorum dedi neyse sonuç olarak 8 mart dünya kadınlar gününe randevu aldık, o gün miniğime kavuşacam inşallah , tam 39+0 oluyorum..
gunaydin kizlarr...uzun zamandir ilk kez cumartesi evdeyim.ve ilk kez bu kadar uyudum..guya is yerimin soguk ve tehlikeli olmasi nedeniyle 32. haftamda izin aldim.eskisinden daha cok ise gidiyoum.yeni muhendisi yetistirmeye calisixoum ve nedense sorunlar bitmiyo. her sabah erkenden telefonum caliyo acil ise gidixoum yine bi kriz ve yemek yemeye bile firsat bulamadan aksama kadar kosturmaca. gercekten cok yorgunum. dun resmen hasta oldum bogazim cok kotu bu sabah aradim acil bi durumda gelirim sadece dedim. haftaya yine gitcem ise. patron uretimi birakmami istemiyo. sizleride cok ozledim. horlamadan bahsetmisiniz ben horlamiyou. ama dun gece cok sesli nefes aliyomusum esim oyle dedi.bu cuma bebegimi gircem.guya kendimi nadasaa cekip tombik yapcaktim kizimi. yaramazim cok hareketli maasallah. halada donmedi donmesinde;-)sezeryanima kilif bulmus olurum
Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??
canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum daha dün gittim normal doğum istiyorum doktor 25 martta bırak iğneyi dedi 30 mart doğumum nasıl yani iğneyi bırakınca bebeğin ölüm riski artıo mu? çok korktum şuan şok oldum... niye benim doktorum bahsetmedibende mi sezeryan istesem kii?
slm annişler bugün doktor kontrolümüz vardı , 35+0 kilo 2560 boy 47 cm, hep ileride çıkardı her kontrolde ama bu defa 3 gün geri dedi doktor, ama zaten son 10 gündür griple savaşıyorum. en çok tedirgin olduğum konuyu açtım doktora, herşey normal gözükmesine rağmen ben sezeryan istiyorum dedim ve olur sen nasıl istersen dedi mutlu oldum ama mutsuz olduğum bi konu varki kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktor epidural anestezi yapamam dedi genel olmalısın dedi ve ben normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum eğer epidural istiyorsan 3 gün önceden iğneyi bırakman lazım dedi ama ani bir bebek ölümü olursa mesuliyet kabul etmiyorum dedi neyse sonuç olarak 8 mart dünya kadınlar gününe randevu aldık, o gün miniğime kavuşacam inşallah , tam 39+0 oluyorum..
canım ben epidural sezeryan istiyordum ve kan sulandırıcı kullananlarda epidural olarak uyuşma tam olmuyor, yanii 3gün önceden bırakmam lazımmış. kan sulandırıcıdaki amaç da pıhtılaşmayı önlemek yani bebeğin iyi beslenmesini iyi kan gitmesini sağlamak ve vücudumda pıhtı oluşur da 3 gün boyunca bebişe kan gitmezse diye doktor mesuliyet almıyorum dedisana da 5 gün önceden bırak demiş doktorun , acaba benim doktorum mu abartıyor
benimde 4. ayımda beyinmdeki toplar damar tıkandı canım ondan sabah akşam 4000lik kullanıodum genel aneztzide ne zmn bırakıcakmışsın ki bi öğrenip bana da bilgi verirmisin ona göre sezeryan isticem
baloncuk sen hangi hastaneye gidiyordıun?
geçmiş olsun canım, genel anestezide iğneyi bırakmaya gerek yok dedi bir gün önce akşam iğneni yaparsın sabah ameliyat olursun dedi, sadece epiduralde sıkıntı var. ama sen normal doğum istiyorsan daha çok araştır canım bende araştıracam çünkü genel anestezi istemiyorum epidural istiyorum
aynı dert bende de var canım, ben de kullanıyorum bazı anestezi doktorları epidurale yanasmiyormus,doktorum epiduralden yana, ben 2 hastane ile gorusuyrum, biri epidural riskli diyor, digeri 36 saat onceden igne kesilirse sorun olmaz epidurali oneririz diyor. Ne yapmam grektigini sasirdim..
tamam canım ekledim seni haberleşelim mutlaka... çok canım sıkıldı şuan Allah ım nasıl doğurcam ben bu çocuğuuu
tamam canım ekledim seni haberleşelim mutlaka... çok canım sıkıldı şuan Allah ım nasıl doğurcam ben bu çocuğuuu
haberleşelm cnm , kendimi çok hazırlamıştım epidurale ama hayırlısı olsun sonunda miniğime kavuşmak var ama korkmuyor da değilim..
kızlar yaa benim tek korkum bebeğime bişey olması Allah ım sen koru kendimden geçtim yeminle :'( ya normal doğum yapıcaktım ama 5 gün önce bırakıcaksın iğneyi dedi ben ne zaman doğum yapıcamı nerden bileyimmm ?? çok saçma değil miii???
canım normal doğumda pek sorun olmuyor benim bildiğim kadarıyla , sonuçta senin aniden doğumun gelse bile doğum yaparken doktoruna hatırlatırsın ben kan sulandırıcı kullanıyordum diye, kanaman çok olmasın diye doktorun önlem amaçlı bi ilaç yapar doğum anında sana. bizim epiduralde uyuşma olmuyor sıkıntı burda aslında
izmirde hangi hastaneye gidiyosun cnm doğum şeklin nasıl olacak
Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??
canım ben genital bölgeyi malesef jiletle alıyorum erken doğum riskimden dolayı koltuk altı bacakları epilasyon yapıyorum göbeğimde tüğlendi ona sadece bakıorum hiç bişey yapamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?