2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
slm annişler bugün doktor kontrolümüz vardı , 35+0 kilo 2560 boy 47 cm , hep ileride çıkardı her kontrolde ama bu defa 3 gün geri dedi doktor, ama zaten son 10 gündür griple savaşıyorum. en çok tedirgin olduğum konuyu açtım doktora, herşey normal gözükmesine rağmen ben sezeryan istiyorum dedim ve olur sen nasıl istersen dedi mutlu oldum ama mutsuz olduğum bi konu varki kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktor epidural anestezi yapamam dedi genel olmalısın dedi ve ben normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum eğer epidural istiyorsan 3 gün önceden iğneyi bırakman lazım dedi ama ani bir bebek ölümü olursa mesuliyet kabul etmiyorum dedi neyse sonuç olarak 8 mart dünya kadınlar gününe randevu aldık, o gün miniğime kavuşacam inşallah , tam 39+0 oluyorum..

canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum daha dün gittim normal doğum istiyorum doktor 25 martta bırak iğneyi dedi 30 mart doğumum nasıl yani iğneyi bırakınca bebeğin ölüm riski artıo mu? çok korktum şuan şok oldum... niye benim doktorum bahsetmedi bende mi sezeryan istesem kii?

Kolay gelsin canım.. Gerçekten çok zor artık çalışmak..Bende hala işteyim ama seninki kadar yoğun değil Allahtan proje çizmi olduğu için oturduğum yerde çok yorulmuyorum.. Neyse az kaldı sık dişini :))

canım ben epidural sezeryan istiyordum ve kan sulandırıcı kullananlarda epidural olarak uyuşma tam olmuyor, yanii 3gün önceden bırakmam lazımmış. kan sulandırıcıdaki amaç da pıhtılaşmayı önlemek yani bebeğin iyi beslenmesini iyi kan gitmesini sağlamak ve vücudumda pıhtı oluşur da 3 gün boyunca bebişe kan gitmezse diye doktor mesuliyet almıyorum dedi sana da 5 gün önceden bırak demiş doktorun , acaba benim doktorum mu abartıyor

aynı dert bende de var canım, ben de kullanıyorum bazı anestezi doktorları epidurale yanasmiyormus,doktorum epiduralden yana, ben 2 hastane ile gorusuyrum, biri epidural riskli diyor, digeri 36 saat onceden igne kesilirse sorun olmaz epidurali oneririz diyor. Ne yapmam grektigini sasirdim..

benimde 4. ayımda beyinmdeki toplar damar tıkandı canım ondan sabah akşam 4000lik kullanıodum genel aneztzide ne zmn bırakıcakmışsın ki bi öğrenip bana da bilgi verirmisin ona göre sezeryan isticem....

Son düzenleme:
benimde 4. ayımda beyinmdeki toplar damar tıkandı canım ondan sabah akşam 4000lik kullanıodum genel aneztzide ne zmn bırakıcakmışsın ki bi öğrenip bana da bilgi verirmisin ona göre sezeryan isticem

geçmiş olsun canım, genel anestezide iğneyi bırakmaya gerek yok dedi bir gün önce akşam iğneni yaparsın sabah ameliyat olursun dedi, sadece epiduralde sıkıntı var. ama sen normal doğum istiyorsan daha çok araştır canım bende araştıracam çünkü genel anestezi istemiyorum epidural istiyorum

tamam canım ekledim seni haberleşelim mutlaka... çok canım sıkıldı şuan Allah ım nasıl doğurcam ben bu çocuğuuu

ben iğnemi iki gün aksatmıştım ertesi gün doktor kontrolüm vardı canım ve doktorum plasentanda pıhtılaşmma görünüyor iğneyi günde ikiye çıkar demişti bi önceki kontrolümde, yani iki gün aksatmayla hemen pıhtı oluştu o yüzden bu defa 3 gün aksatmayı göze alamıyorum , yine de hakkımızda hayırlısı olsun sende durumundan beni haberdar edersen buraya yazarsan sevinirim canım en son neye karar verdiğini, ben iyice düşünecem doğuma kadar

tamam canım ekledim seni haberleşelim mutlaka... çok canım sıkıldı şuan Allah ım nasıl doğurcam ben bu çocuğuuu

benim 2. cocuk ama ilkinde bu kan pıhtılasması muhabbeti yoktu epidural sezeryanla dogurmustum.. simdi gozum cok korkuyor... bu anestezi sekli ordaki anestezi doktorlarının uzmanlıgına kalmıs sanirim... bir hastane yaparız derken digeri riskli diyorsa hastanın kafası iyice karisiyor:-(

haberleşelm cnm , kendimi çok hazırlamıştım epidurale ama hayırlısı olsun sonunda miniğime kavuşmak var ama korkmuyor da değilim..

haberleşelm cnm , kendimi çok hazırlamıştım epidurale ama hayırlısı olsun sonunda miniğime kavuşmak var ama korkmuyor da değilim..

kızlar yaa benim tek korkum bebeğime bişey olması Allah ım sen koru kendimden geçtim yeminle :'( ya normal doğum yapıcaktım ama 5 gün önce bırakıcaksın iğneyi dedi ben ne zaman doğum yapıcamı nerden bileyimmm ?? çok saçma değil miii???

canım normal doğumda pek sorun olmuyor benim bildiğim kadarıyla , sonuçta senin aniden doğumun gelse bile doğum yaparken doktoruna hatırlatırsın ben kan sulandırıcı kullanıyordum diye, kanaman çok olmasın diye doktorun önlem amaçlı bi ilaç yapar doğum anında sana. bizim epiduralde uyuşma olmuyor sıkıntı burda aslında

canım en yüksek dozu 2*1 olarak kullanıyorum kanamadan ölürüm normal doğumda ne sıkıntılıyım ben yaa bebeğime bişey olmasını istemiyorum Allah ım sen koru :'(

izmirde hangi hastaneye gidiyosun cnm doğum şeklin nasıl olacak

yeşilyurt Atatürk eğitim araştırma hastanesine gidiyorumcanım.Prof Sefa Kelekçi dr um.Dr um da ben de epidural normal doğum istiyoruz ama bende erken plasenta yaşlanması olduğu için heran sezeryan da olabilirim.

Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??

canım ben genital bölgeyi malesef jiletle alıyorum erken doğum riskimden dolayı koltuk altı bacakları epilasyon yapıyorum göbeğimde tüğlendi ona sadece bakıorum hiç bişey yapamıyorum

ben sire hep devam ettim.benim de erken doğum riskim var ama dr um bununla ilgili bişey söylemedi.eğer marta kadar doğmazsa son bi kez gene sire gidicem.jilet işkence gibi geliyo bana...

Cnm o zaman hiç riske etme bu kadar yol almışsın doktorunun onayladığı şekilde yap doğumu, inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…