- 11 Temmuz 2011
- 369
- 31
- 98
kızlar dün kontrole gittim 32+5 teiz adetime göre tam belli deil ilaçla adet oldum.
boyu 45 cm kilosu 2027 gram normal mii yaaa çok geldi boyu ,???????
Cnm o zaman hiç riske etme bu kadar yol almışsın doktorunun onayladığı şekilde yap doğumu, inşallah sağlıkla kavuşursun bebişine..
Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??
Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??
Bizim boyumuz 33+0 da 48 cm di cnm genetik sanırım
Aynen canım.. Daha hiçbi hazırlığım tam değil..
Evim temizlenicek, odasının boya kokusu çıkıcak orası yerleşicek..
Kuaför işlerim var.. Mart olsun sonra istediği zaman gelebilir
Ben iyice hantallaştım 10 dk bile yürüsem sonrasında topallamama neden olacak kadar sağ bacağım ağrıyor. Benden geçti yürümek artik:))) sizlere maşallah güzel göbüşdaşlarım:))Günaydınnn canımmm
Evet gezmek istiyorum alışveriş yapmak istiyorum oğluşuma..
gunaydin kizlarr...uzun zamandir ilk kez cumartesi evdeyim.ve ilk kez bu kadar uyudum..guya is yerimin soguk ve tehlikeli olmasi nedeniyle 32. haftamda izin aldim.eskisinden daha cok ise gidiyoum.yeni muhendisi yetistirmeye calisixoum ve nedense sorunlar bitmiyo. her sabah erkenden telefonum caliyo acil ise gidixoum yine bi kriz ve yemek yemeye bile firsat bulamadan aksama kadar kosturmaca. gercekten cok yorgunum. dun resmen hasta oldum bogazim cok kotu bu sabah aradim acil bi durumda gelirim sadece dedim. haftaya yine gitcem ise. patron uretimi birakmami istemiyo. sizleride cok ozledim. horlamadan bahsetmisiniz ben horlamiyou. ama dun gece cok sesli nefes aliyomusum esim oyle dedi.bu cuma bebegimi gircem.guya kendimi nadasaa cekip tombik yapcaktim kizimi. yaramazim cok hareketli maasallah. halada donmedi donmesinde;-)sezeryanima kilif bulmus olurum
Bende seni merak ediyordum Codulu. Bizde seni özledik valla. Bu patronlara yüz vermeye gelmiyor canım. Bende muhtemelen Nisan ayında 1 hafta gelip çalışacağım Kurumlar vergisi için. Ama bu bir haftayı kesinlikle iznin sonuna ekleteceğim. Sende biraz şirret tarafını göster, başka türlü anlamıyorlar çünkü.
Sen bebişini düşün gerisi boşşş, nadas şansın hala var. Değerlendir biran önce.
valla bende şaşırdım pek tercih edilmeyen bir isim.hatta herkes hala emin misin melike mi koycaksın diyor
anlamı çok güzel ve eşim ilk evlendiğimizden beri hep kızımız olursa ismi melike olsun diyordu.nerdensiniz?istanbul mu?
herşeyden öte 8 martta anne olacağın için çok çok sevindim canım. Üzülme ama bak 39u görüp öyle kavuşacaksın yavruna geneli epidurali hiç de önemli değil. Sıkma canını olur muslm annişler bugün doktor kontrolümüz vardı , 35+0 kilo 2560 boy 47 cm, hep ileride çıkardı her kontrolde ama bu defa 3 gün geri dedi doktor, ama zaten son 10 gündür griple savaşıyorum. en çok tedirgin olduğum konuyu açtım doktora, herşey normal gözükmesine rağmen ben sezeryan istiyorum dedim ve olur sen nasıl istersen dedi mutlu oldum ama mutsuz olduğum bi konu varki kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktor epidural anestezi yapamam dedi genel olmalısın dedi ve ben normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum eğer epidural istiyorsan 3 gün önceden iğneyi bırakman lazım dedi ama ani bir bebek ölümü olursa mesuliyet kabul etmiyorum dedi neyse sonuç olarak 8 mart dünya kadınlar gününe randevu aldık, o gün miniğime kavuşacam inşallah , tam 39+0 oluyorum..
yaa ben bide bi ay onceden soyledim harika mukkemmel bi yerya kimseyi uygun bulmadilar dogumdan sonrada hemen bekliyolar daha cok bekleeler gerci ama sende yorma canim kendini isini kimse ogrenemez herkes kendince biseyler yapiyo neticede bu jadarda aman is duzeni aksamasin takintisi olamaz yaa..Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ben de öyle gidicem diye tutuştular yedeğim de yok şimdi stajyer birini yetiştiriyorum ama çok zorlanıyorum çünkü çok hazırcı napıcam bilmiyorum. Sen de aynı şekilde zorlanıyorsun baksana. Nasıl da acımasız davranıyolar sana( canım bence artık bırak yani önceden önlem almamışlar seni kullanmalarına izin verme.
Ben de sezeryana kılıf buldum benimki de iri:)))
Seninki de dönmesin o vakit:))
Nisanda mı çalışcan nasıl çalişcan ki bebeğin yeni doğmuş olmuyor mu o zamanlar?
Çabuk yorulmalar başladı yaaİki iş birden yapılmıyo artık bugün hava bozmadan bi alışverişe gidelim sonra kafsinkaf yaparız demiştik alışverişten sonra pil bitti bende
Çabuk yorulmalar başladı yaaİki iş birden yapılmıyo artık bugün hava bozmadan bi alışverişe gidelim sonra kafsinkaf yaparız demiştik alışverişten sonra pil bitti bende
Merhaba kızlarrrrrhantallık ben de hat safhada e yarın 37+1 oluyorum artık Allah'ın izniyle, tam anlamıyla ağırlaşma denilen olayı yaşıyorum , bi kipaya gideyim dedim yarım saatte pilim bitti vallahi, bir haftayı daha atlatsam başka bişey istemem açıkcası Rabbimden , annem sağolsun temizliğimi de yapıyor , uğur böcekli çikolatalar tamam, bir de uğur böcekli notlukların siparişini vereyim yarın tamamdır, resimlerini koyucm az sonra
Yaaa benim oda yerleştirme işlerim bitti de perde ve avizesi kaldı bir de steril edilecekler:)) Bugün arkadaşlarım ziyarete geldi ben de eşimi perdeciye gönderdim:)) o da perde işini halletti
Son haftalar sahiden zorlaşıyor hele benim kız sağa dayandığı için sağ tarafım resmen iflas
Sana yardüm yardım etsin Allah(
sağol loveli bi deneyeyim bakayım bazen dayanılmaz oluyor mide yanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?