2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
herkese iyi haftasonları güzel hamişler
az bir zaman kaldı heyecan dorukta.kendi kendime diyorum ki belki haftaya bu zamanlarda bebiş kucağımda olcak.ama daha evi temizletmedim bugun halıları yıkamaya verdim haftaya gelcek.daha agdaya gitcem ama acıya dayanamıyorum

Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??

Ben kendim sir yapıyorum kıslar 11 liraya bi sir makinesi almıştım iyikide almışım hayatımı kurtardı her yeri hallediyor aynadan bakarak yapıyorum

Kızlar tüy probleminizi nasıl hallediyorsunuz?? Gebelikte özel bölgeyi almak çok zor oluyor yaaa(( ve ne ile yapmıyorsunuz??

hamileliğin 3-4 ayı kendim ağda yaptım,sonra baktım yapamıyorum sırf başkasına göstermemek için jilete başladım,yaklaşık bir aydır onu yapmakta işkenceye dönüştü ve berbat etti ve ben ağdacıya gitmeye mecbur kaldım,gerçekten öncekine göre çok acı vericiydi sonuçta temize çıktım ama doğumdan önce tekrar gitmem gerek

Aynen canım.. Daha hiçbi hazırlığım tam değil..
Evim temizlenicek, odasının boya kokusu çıkıcak orası yerleşicek..
Kuaför işlerim var.. Mart olsun sonra istediği zaman gelebilir

Yaaa benim oda yerleştirme işlerim bitti de perde ve avizesi kaldı bir de steril edilecekler:)) Bugün arkadaşlarım ziyarete geldi ben de eşimi perdeciye gönderdim:)) o da perde işini halletti
Son haftalar sahiden zorlaşıyor hele benim kız sağa dayandığı için sağ tarafım resmen iflas
Sana yardüm yardım etsin Allah(

Çabuk yorulmalar başladı yaa İki iş birden yapılmıyo artık bugün hava bozmadan bi alışverişe gidelim sonra kafsinkaf yaparız demiştik alışverişten sonra pil bitti bende

Aynı şeyleri yaşıyoruz canım. Ben de öyle gidicem diye tutuştular yedeğim de yok şimdi stajyer birini yetiştiriyorum ama çok zorlanıyorum çünkü çok hazırcı napıcam bilmiyorum. Sen de aynı şekilde zorlanıyorsun baksana. Nasıl da acımasız davranıyolar sana ( canım bence artık bırak yani önceden önlem almamışlar seni kullanmalarına izin verme.
Ben de sezeryana kılıf buldum benimki de iri:)))
Seninki de dönmesin o vakit:))

Nisanda mı çalışcan nasıl çalişcan ki bebeğin yeni doğmuş olmuyor mu o zamanlar?

Valla ne ilginç bana da herkes emin misiniz biraz daha araştırın diyo hstta isim bile veriyolar ama melike çok kibar bi isim harflerin uyumu felan süper.. ben bekarken de severdim melikeler de hoş oluyo karakter açısından bilmiyorum karalıyız meloşumuz için ama caydırıcılar da çok

Gaziantepliyim urfa da görev yapıyorum

herşeyden öte 8 martta anne olacağın için çok çok sevindim canım. Üzülme ama bak 39u görüp öyle kavuşacaksın yavruna geneli epidurali hiç de önemli değil. Sıkma canını olur mu

yaa ben bide bi ay onceden soyledim harika mukkemmel bi yerya kimseyi uygun bulmadilar dogumdan sonrada hemen bekliyolar daha cok bekleeler gerci ama sende yorma canim kendini isini kimse ogrenemez herkes kendince biseyler yapiyo neticede bu jadarda aman is duzeni aksamasin takintisi olamaz yaa..
Nisanda mı çalışcan nasıl çalişcan ki bebeğin yeni doğmuş olmuyor mu o zamanlar?

aynen canim nasil caliscaksin cirozz

Merhaba kızlarrrrr hantallık ben de hat safhada e yarın 37+1 oluyorum artık Allah'ın izniyle, tam anlamıyla ağırlaşma denilen olayı yaşıyorum , bi kipaya gideyim dedim yarım saatte pilim bitti vallahi, bir haftayı daha atlatsam başka bişey istemem açıkcası Rabbimden , annem sağolsun temizliğimi de yapıyor , uğur böcekli çikolatalar tamam, bir de uğur böcekli notlukların siparişini vereyim yarın tamamdır, resimlerini koyucm az sonra

Çabuk yorulmalar başladı yaa İki iş birden yapılmıyo artık bugün hava bozmadan bi alışverişe gidelim sonra kafsinkaf yaparız demiştik alışverişten sonra pil bitti bende

uzun zamadan beri ilk kez dinleniyoum.uzanarak gecirdim gunumu ama bu daha zormus bee. adapte olupda nasil is yapcaksam. daha temizlik var benimm bebwgimin kiyafetlerinin sterilizasyonuda bitmedi

o kadar oldun mu canim yaa. telefondan goremiyoum ya. Ayyhh heyecan yaptim ben. hazirliklar tamam ne guzel benim daha eksik cookkk

oy oy oyyyy.. yavruu senin hicbi hazirligim yok diye uzuldugun gunleri hatirliyorum;-);-)maasallah kizimiza. senin planladigin givi evde dinlemelik 3 haftan olmayacak galiba. tonton kuzun erken gelecek. saka bi yana esimin dogum gunu 14 mart o gun dogum yapsam esime cok guzel bi hediye olurdu.

herkese iyi hafta sonlari kizlar.bi kac gundur giremiyorm.alisveris olaylarini hallettim.ama yorgunluktan öldüm bittim.kasiklarima agrilar girdi.odamizin boyasi kaldi bide halimiz eksik.avize perde isini hallettik.eksiklerimiz var elbette.resmen evlilik ceyizi gibi.ates olcerim eksik.braunu oneriyo herkes.bu aralar mide yanmalarim oluyor.suruba devam.vuslata az kaldi.kalan son haftalarimizi da hayirlisiyla geciririz insallah.bide daha onceki dogumu sezaryan yapanlara sorum. kilolarin daha gec verildigini yada kaldiini soyluyorlar dogru mudur acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…