Günaydın güzel anneler.Cikmis olduğumuz uzun bayram yolculuğundan hayırlısiyla kazasiz belasız dönebilmis olmanın verdiği mutluluk ve 1 haftada 2 kg almış olmanin hüznünü bir arada yaşıyorum :) Ama şaşırdım mı hayir çünkü iştahim artık ciddi ciddi açılmış durumda..Bir de arada boyun agrisi çekiyorum bunun hamilelikle bir ilgisi var midir? aranizda bunu yasayan var mi?? Hepinize sağlıklı mutlu bir hafta dilerim.
Merhaba kızlarrrrrhantallık ben de hat safhada e yarın 37+1 oluyorum artık Allah'ın izniyle, tam anlamıyla ağırlaşma denilen olayı yaşıyorum , bi kipaya gideyim dedim yarım saatte pilim bitti vallahi, bir haftayı daha atlatsam başka bişey istemem açıkcası Rabbimden , annem sağolsun temizliğimi de yapıyor , uğur böcekli çikolatalar tamam, bir de uğur böcekli notlukların siparişini vereyim yarın tamamdır, resimlerini koyucm az sonra
Slm kizlarcanım ben epidural sezeryan istiyordum ve kan sulandırıcı kullananlarda epidural olarak uyuşma tam olmuyor, yanii 3gün önceden bırakmam lazımmış. kan sulandırıcıdaki amaç da pıhtılaşmayı önlemek yani bebeğin iyi beslenmesini iyi kan gitmesini sağlamak ve vücudumda pıhtı oluşur da 3 gün boyunca bebişe kan gitmezse diye doktor mesuliyet almıyorum dedisana da 5 gün önceden bırak demiş doktorun , acaba benim doktorum mu abartıyor
Kaynana gelin sorunu yılların sorunu maalesef.böyle gelmiş böyle gider.benim demirim düşük.eşim kayınpederden organik pekmez istemişti.hala göndermedi,nerdeyse doğuracağım.bir pekmezi çok gördüler.eşimde araştırdı en kralını aldı.bu da onlara kapak olsun,pekmeziniz sizin olsun :))
merhaba güzel anneler....
ben evdeyim vew nette sorun var... çok takip edemiyorum... umarım sorun yoktur herkesler ve bebeler iyidir...
bir haftadır dolaplar yataklar hep dökülüp paklandı.. oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi.. yarın da kadınlar geliyor temizliğe ondan sonra hiçbir işim kalmıyor...
aslında size de danışmak istediğim bişey var fikirleriniz önemli benim.. 17 şubatta sezaryan için gün aldım ama dr. istersem 14 şubatta yapabileceğimizi söyledi. tabi ben vaktinde olsun dedim.. şimdi bütün aile 14 şubat sevgililer günü olsun diyor.. ben isterim ama 3 günde 3 gündür diye vicdan yapıyorum.. salı kontrolüm var bi karar vermem gerekiyor... sizce ne yapmalıyım :44::44::44::44::44:
Selam kızlar. Bende sizin gibi mart annesi olucaktım ama ocak annesi oldum. Oğlum preeklamsi nedeniyle erken geldi. Ama evine gelemedi daha((((. Allah izin verirse haftaya gelicek galiba miniğim. Herkese hayırlı güzel doğumlar inşallah.
Rabbim bebeğine tez zamanda sağlık versin inşallah... en yakın zamanda kucağına alırsın umarım...
Cnm ben 14 Şubat olmasını isterdim ama benim için fazla erken bir tarih sen tam kaç oluyorsun 38 doluyorsa olabilir bence...merhaba güzel anneler....
ben evdeyim vew nette sorun var... çok takip edemiyorum... umarım sorun yoktur herkesler ve bebeler iyidir...
bir haftadır dolaplar yataklar hep dökülüp paklandı.. oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi.. yarın da kadınlar geliyor temizliğe ondan sonra hiçbir işim kalmıyor...
aslında size de danışmak istediğim bişey var fikirleriniz önemli benim.. 17 şubatta sezaryan için gün aldım ama dr. istersem 14 şubatta yapabileceğimizi söyledi. tabi ben vaktinde olsun dedim.. şimdi bütün aile 14 şubat sevgililer günü olsun diyor.. ben isterim ama 3 günde 3 gündür diye vicdan yapıyorum.. salı kontrolüm var bi karar vermem gerekiyor... sizce ne yapmalıyım :44::44::44::44::44:
Selam kızlar. Bende sizin gibi mart annesi olucaktım ama ocak annesi oldum. Oğlum preeklamsi nedeniyle erken geldi. Ama evine gelemedi daha((((. Allah izin verirse haftaya gelicek galiba miniğim. Herkese hayırlı güzel doğumlar inşallah.
Cnm ben 14 Şubat olmasını isterdim ama benim için fazla erken bir tarih sen tam kaç oluyorsun 38 doluyorsa olabilir bence...
37+5 oluyorum canım ama bebeğin gelişimi genel de 4-5 gün olduğu için dr. sorun olmaz diyor..
Anladım cnm 3 gün çok farketmez bebekler 37 den sonra tam gelişmiş sayılıyorlar ama 14 Şubat olması bizim için iyiyken bebek için dezavantaj olabilir, düşünsene ilerde doğum gününü kutlamak için dışarı çıkmak istese her yer dolu olcak iki katı fiyatlar olcak v.s saçma belki ama şimdidebu açıdan böyle düşündüm:))
dr. hem doğum günü hem sevgililer günün aynı gün kutlar diyince ben dr. bana ne sevgilisi sevgililer gününde ayrı doğum gününde ayrı hediye alsın dedim.. dr. şimdiden kaynanalık yapıyorsun deyip güldü...
Valla ne ilginç bana da herkes emin misiniz biraz daha araştırın diyo hstta isim bile veriyolar ama melike çok kibar bi isim harflerin uyumu felan süper.. ben bekarken de severdim melikeler de hoş oluyo karakter açısından bilmiyorum karalıyız meloşumuz için ama caydırıcılar da çok
Gaziantepliyim urfa da görev yapıyorum
Kızlar erken doğum tehlikem vardı bebeğin başı erken inmiş aşağıya drum 10 yatmam gerektiğini söyledi yarın 10.günüm doluyor sıkıldım yatmaktan !!! Allahtan tatile denk geldi okula giden bir çocuğum daha var evde çocuğumda çok sıkıldı benimle beraber ama neyse geçti perşembeye randevum var doktorum açılma sancı vs..gibi bir şey olursa 2 haftalık iğne tedavisi uygulucakmış bana doğumu 2 hafta erteleyebilmek içinmiş hemde bebeğin gelişimi için dediiii bakalım perşembeye ne olacakk dua edinn ne olurrrr hepberaber sağsağlim bebeşlerimizi sorunsuz kucağımıza alalım(( daha dışarı çıkıp bebekğin yatagını bile alamadım yürümek yasak diyeee heves falan kalmıyor insandaaaa ......bebeğin başı resmen çatımı kazıyor gibiii acııı hissediyorummm ve kasılmalarım oluyor (((
merhaba güzel anneler....
inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlısıyla doğar bebişin canm..yatak falan kolay iş,modelini beğenirsin eşin bile alır gelir, sen kendine dikkat et..güzel haberlerini bekliyoruz.
Sağol canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?