canım ben epidural sezeryan istiyordum ve kan sulandırıcı kullananlarda epidural olarak uyuşma tam olmuyor, yanii 3gün önceden bırakmam lazımmış. kan sulandırıcıdaki amaç da pıhtılaşmayı önlemek yani bebeğin iyi beslenmesini iyi kan gitmesini sağlamak ve vücudumda pıhtı oluşur da 3 gün boyunca bebişe kan gitmezse diye doktor mesuliyet almıyorum dedisana da 5 gün önceden bırak demiş doktorun , acaba benim doktorum mu abartıyor
ben daha çanta hazırlamadım sezeryan olacağı için son gün hazırlamayı düşünüyorum.. bebeğin odası kıyafetler vs. hazır.. amin cnmAlışveriş olayını tamamladık bugün.Çantamızı hazırlamaya başladık.Git gide heycanlanmaya başladım.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin...
merhaba güzel anneler....
ben evdeyim vew nette sorun var... çok takip edemiyorum... umarım sorun yoktur herkesler ve bebeler iyidir...
bir haftadır dolaplar yataklar hep dökülüp paklandı.. oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi.. yarın da kadınlar geliyor temizliğe ondan sonra hiçbir işim kalmıyor...
aslında size de danışmak istediğim bişey var fikirleriniz önemli benim.. 17 şubatta sezaryan için gün aldım ama dr. istersem 14 şubatta yapabileceğimizi söyledi. tabi ben vaktinde olsun dedim.. şimdi bütün aile 14 şubat sevgililer günü olsun diyor.. ben isterim ama 3 günde 3 gündür diye vicdan yapıyorum.. salı kontrolüm var bi karar vermem gerekiyor... sizce ne yapmalıyım :44::44::44::44::44:
Ben iyice hantallaştım 10 dk bile yürüsem sonrasında topallamama neden olacak kadar sağ bacağım ağrıyor. Benden geçti yürümek artik:))) sizlere maşallah güzel göbüşdaşlarım:))
o kadar oldun mu canim yaa. telefondan goremiyoum ya. Ayyhh heyecan yaptim ben. hazirliklar tamam ne guzel benim daha eksik cookkk
Merak ettigin icin sagol canim.az kaldi artik ben de 14 subat olmasini isterdim ayni zamanda esimin dogum gunu ama bebegin gelisimi icin istemedim doktorun dedigi tarihe gore 6 gun eksik oluyorBizde daha hareket yok cnm 34. Haftadayız çünkü gün geçirmeye çalışıyoruz işte 4 hafta daha var, bayadır göremedim seni merak ettim
Evet canım oldum çok şükür, Pazartesi Dr ile görüşücez bakalım gün konusunu, ameliyat için bütün tahlillerimi yaptırdı , bebeğimin kalp atışları yüksek diye Perşembe akşamı nerdeyse ameliyata alacaklardı düşmeseydi, Allah'tan serum ve oksijen ile yırttım eve geldim yoksa bebişim 2 günlük olacaktı
Güzel haberlerle gel inşallah canım.. Dualarım seninle.. Oğluşunada çok selam söyle bizden:)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
sağolun kızlar çok şükür herşey yolundaymış 2800 olmuş oğlum başı aşağıdaymış herşey normal dediinsallah guzel haberlerle donersin canım, sabırsızlıkla beklşyoruz haberlerini.
canım merak ediyorduk seni iyisin şükürgunaydin kizlarr...uzun zamandir ilk kez cumartesi evdeyim.ve ilk kez bu kadar uyudum..guya is yerimin soguk ve tehlikeli olmasi nedeniyle 32. haftamda izin aldim.eskisinden daha cok ise gidiyoum.yeni muhendisi yetistirmeye calisixoum ve nedense sorunlar bitmiyo. her sabah erkenden telefonum caliyo acil ise gidixoum yine bi kriz ve yemek yemeye bile firsat bulamadan aksama kadar kosturmaca. gercekten cok yorgunum. dun resmen hasta oldum bogazim cok kotu bu sabah aradim acil bi durumda gelirim sadece dedim. haftaya yine gitcem ise. patron uretimi birakmami istemiyo. sizleride cok ozledim. horlamadan bahsetmisiniz ben horlamiyou. ama dun gece cok sesli nefes aliyomusum esim oyle dedi.bu cuma bebegimi gircem.guya kendimi nadasaa cekip tombik yapcaktim kizimi. yaramazim cok hareketli maasallah. halada donmedi donmesinde;-)sezeryanima kilif bulmus olurum
ben varım canım bu ikinci sezeryan ile doğumumMerhaba kizlar cati darligi sebebiyle sezeryan olacak olan var mi?
yok normal canım aynı haftada oğlumun boyu da yanıydıkızlar dün kontrole gittim 32+5 teiz adetime göre tam belli deil ilaçla adet oldum.
boyu 45 cm kilosu 2027 gram normal mii yaaa çok geldi boyu ,???????
slm annişler bugün doktor kontrolümüz vardı , 35+0 kilo 2560 boy 47 cm, hep ileride çıkardı her kontrolde ama bu defa 3 gün geri dedi doktor, ama zaten son 10 gündür griple savaşıyorum. en çok tedirgin olduğum konuyu açtım doktora, herşey normal gözükmesine rağmen ben sezeryan istiyorum dedim ve olur sen nasıl istersen dedi mutlu oldum ama mutsuz olduğum bi konu varki kan sulandırıcı kullanıyorum ve doktor epidural anestezi yapamam dedi genel olmalısın dedi ve ben normal doğumdan korktuğum kadar genel anesteziden de korkuyorum eğer epidural istiyorsan 3 gün önceden iğneyi bırakman lazım dedi ama ani bir bebek ölümü olursa mesuliyet kabul etmiyorum dedi neyse sonuç olarak 8 mart dünya kadınlar gününe randevu aldık, o gün miniğime kavuşacam inşallah , tam 39+0 oluyorum..
canım bende kan sulandırıcı kullanıyorum daha dün gittim normal doğum istiyorum doktor 25 martta bırak iğneyi dedi 30 mart doğumum nasıl yani iğneyi bırakınca bebeğin ölüm riski artıo mu? çok korktum şuan şok oldum... niye benim doktorum bahsetmedibende mi sezeryan istesem kii?
ben haftaya sorarım kızlar doğumdan 2 gün önce falan bırakmıştım sanırım ilk doğumda emin değilim haftaya dr randevum var perinatolog olan dr ona sorarımben iğnemi iki gün aksatmıştım ertesi gün doktor kontrolüm vardı canım ve doktorum plasentanda pıhtılaşmma görünüyor iğneyi günde ikiye çıkar demişti bi önceki kontrolümde, yani iki gün aksatmayla hemen pıhtı oluştu o yüzden bu defa 3 gün aksatmayı göze alamıyorum , yine de hakkımızda hayırlısı olsun sende durumundan beni haberdar edersen buraya yazarsan sevinirim canım en son neye karar verdiğini, ben iyice düşünecem doğuma kadar
gerek yok 17 şubatta gelsin 3 gün daha beslensin bencemerhaba güzel anneler....
ben evdeyim vew nette sorun var... çok takip edemiyorum... umarım sorun yoktur herkesler ve bebeler iyidir...
bir haftadır dolaplar yataklar hep dökülüp paklandı.. oğlumun kıyafetleri yıkandı ütülendi.. yarın da kadınlar geliyor temizliğe ondan sonra hiçbir işim kalmıyor...
aslında size de danışmak istediğim bişey var fikirleriniz önemli benim.. 17 şubatta sezaryan için gün aldım ama dr. istersem 14 şubatta yapabileceğimizi söyledi. tabi ben vaktinde olsun dedim.. şimdi bütün aile 14 şubat sevgililer günü olsun diyor.. ben isterim ama 3 günde 3 gündür diye vicdan yapıyorum.. salı kontrolüm var bi karar vermem gerekiyor... sizce ne yapmalıyım :44::44::44::44::44:
hayırısıyla gelsin yavruşun evineSelam kızlar. Bende sizin gibi mart annesi olucaktım ama ocak annesi oldum. Oğlum preeklamsi nedeniyle erken geldi. Ama evine gelemedi daha((((. Allah izin verirse haftaya gelicek galiba miniğim. Herkese hayırlı güzel doğumlar inşallah.
ben varım canım şişmedi nerdeyse ilkinde de öyle oldu ama sütüm geldi rahat ol canımBen gene uykusuz her gece modundayım maalesef. Sonra da aptal gibi oluyorum ertesi gün
Gögüslerinde tık olmayan var mı benim gibi? Yani akıntı, süt gelmesi gibi bir durum yaşamadım henüz. İlk gebelikte de yaşamamıştım ve gerçekten süt yoktu, canım biraz sıkılıyor bu duruma. Mutlaka doğumdan önce mi gelmesi gerek biliyor musunuz :44:
Merak ettigin icin sagol canim.az kaldi artik ben de 14 subat olmasini isterdim ayni zamanda esimin dogum gunu ama bebegin gelisimi icin istemedim doktorun dedigi tarihe gore 6 gun eksik oluyor
Kızlar erken doğum tehlikem vardı bebeğin başı erken inmiş aşağıya drum 10 yatmam gerektiğini söyledi yarın 10.günüm doluyor sıkıldım yatmaktan !!! Allahtan tatile denk geldi okula giden bir çocuğum daha var evde çocuğumda çok sıkıldı benimle beraber ama neyse geçti perşembeye randevum var doktorum açılma sancı vs..gibi bir şey olursa 2 haftalık iğne tedavisi uygulucakmış bana doğumu 2 hafta erteleyebilmek içinmiş hemde bebeğin gelişimi için dediiii bakalım perşembeye ne olacakk dua edinn ne olurrrr hepberaber sağsağlim bebeşlerimizi sorunsuz kucağımıza alalım(( daha dışarı çıkıp bebekğin yatagını bile alamadım yürümek yasak diyeee heves falan kalmıyor insandaaaa ......bebeğin başı resmen çatımı kazıyor gibiii acııı hissediyorummm ve kasılmalarım oluyor (((
Kizlar yaklasik iki gundur duzensiz sancilarim var kontrolum cuma gunu sabredeyim hemen gitmeyeyim dedim sizde durumlar nasil :/
Kizlar yaklasik iki gundur duzensiz sancilarim var kontrolum cuma gunu sabredeyim hemen gitmeyeyim dedim sizde durumlar nasil :/
genel sezeryandı canım dr benim çok panik olacağımı bildiği için genel yapalım istersen dedi tamam dedimcanım senin ilk dogumun epidural sezeryan mıydıı genel aneztezi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?