2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı ok şükür herşey yolunda. tiroidim yükselmiş ilacımın dozajını yükseltti doktorum boyundan usg çekildi ama şükür önemli bişey yok.. bebekte de erken doğum riski yok gelişimi 2 hafta önde dedi 35 haftalık ama 2900 gr olduğu için 37 hafta gibi dedi ama benim diğer kızanım da iriydi bu da öyle olacak o yüzden öyledir dedi. boyumuzda 47 cmmiş.. makat gelişti dönmüş yavrucazım normal doğacakmış gibi :)

Canım Loveli de pıhtılaşma iğnesi kullanıyordu sanırım.İstersen ona bir sor.

Alışveriş olayını tamamladık bugün.Çantamızı hazırlamaya başladık.Git gide heycanlanmaya başladım.Rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasib etsin...
ben daha çanta hazırlamadım sezeryan olacağı için son gün hazırlamayı düşünüyorum.. bebeğin odası kıyafetler vs. hazır.. amin cnm

sen nasıl istiyosan nasıl içine siniyorsa o tarihe al cnm.. oğlumda 1 gün sonrası kadir gecesiydi doktorum o tarihe alalım istersen dedi yok dedim 1 gün öncesi olsun bebeğin nuf.kağıdının çıkartılıp özel sigortadan faydalanması için 2 güne ihtiyacım vardı o sbeble 1 gün öncesine aldık.. ben doğum yaptığım gün hastanenin çoğu odası boştu 2.günümde ayaklandım gezmeye başladım baktım odalar dolmuş giren çıkan bitmiyor hepsi kuzu kuzu yatıyo inliyo ben fink atıyom :))) herkez kadir gecesinde doğurmak istemiş..

Ben iyice hantallaştım 10 dk bile yürüsem sonrasında topallamama neden olacak kadar sağ bacağım ağrıyor. Benden geçti yürümek artik:))) sizlere maşallah güzel göbüşdaşlarım:))

Aynen canım.Bende biraz yürüyeyim kasıklarım, bacaklarım çok ağrıyor.

o kadar oldun mu canim yaa. telefondan goremiyoum ya. Ayyhh heyecan yaptim ben. hazirliklar tamam ne guzel benim daha eksik cookkk

Evet canım oldum çok şükür, Pazartesi Dr ile görüşücez bakalım gün konusunu, ameliyat için bütün tahlillerimi yaptırdı , bebeğimin kalp atışları yüksek diye Perşembe akşamı nerdeyse ameliyata alacaklardı düşmeseydi, Allah'tan serum ve oksijen ile yırttım eve geldim yoksa bebişim 2 günlük olacaktı

Bizde daha hareket yok cnm 34. Haftadayız çünkü gün geçirmeye çalışıyoruz işte 4 hafta daha var, bayadır göremedim seni merak ettim
Merak ettigin icin sagol canim.az kaldi artik ben de 14 subat olmasini isterdim ayni zamanda esimin dogum gunu ama bebegin gelisimi icin istemedim doktorun dedigi tarihe gore 6 gun eksik oluyor

Ben gene uykusuz her gece modundayım maalesef. Sonra da aptal gibi oluyorum ertesi gün
Gögüslerinde tık olmayan var mı benim gibi? Yani akıntı, süt gelmesi gibi bir durum yaşamadım henüz. İlk gebelikte de yaşamamıştım ve gerçekten süt yoktu, canım biraz sıkılıyor bu duruma. Mutlaka doğumdan önce mi gelmesi gerek biliyor musunuz :44:

Günaydın.ben de dün ilk kez nst girdim.kalp atışı ara da 190 oldu.doktor hareket etmiş olabilir dedi.senin kaça yükseldi?sürekli 190 olmadı,ara da çıktı.tehlikeli mi acaba?

Herkese iyi pazarlar.Dün kontrolüm vardı.İlk kez nst ye girdim.ama elime bir buton verilmedi.bebek hareketlerini hissedince basmak içinmiş.sadece karnıma bantlar bağlandı.arada kalp atışı 190 oldu.dr birşey olmaz hareket etmiştir dedi.sanki askerler yürüyor gibi ses çıktı,rap rap :) 3 kg olmuşuz.normal pozisyonda,dr korkuyorum dedim.o da bebeğin normal gelmeye hakkı var.müsade et gelsin,risk olursa o an zaten sezaryen yaparım dedi.inşallah hayırlısı olsun.bizden haberler böyle.

Güzel haberlerle gel inşallah canım.. Dualarım seninle.. Oğluşunada çok selam söyle bizden:)
hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
insallah guzel haberlerle donersin canım, sabırsızlıkla beklşyoruz haberlerini.
sağolun kızlar çok şükür herşey yolundaymış 2800 olmuş oğlum başı aşağıdaymış herşey normal dedi
ve dr doğuma başka dr gideceğimizi söyleyecekken o anladı üzülme dedi önemli olan bebeğin sağlıkla gelmesi kime gideceğimizi sordu söyledik iyi dr o dedi benim öğrencimdir rahat ol dedi güzelce teselli etti canım drum
bundan sonra kontroller haftalık olacakmış haftaya yine eski dr gideceğiz
canım merak ediyorduk seni iyisin şükür
Merhaba kizlar cati darligi sebebiyle sezeryan olacak olan var mi?
ben varım canım bu ikinci sezeryan ile doğumum
kızlar dün kontrole gittim 32+5 teiz adetime göre tam belli deil ilaçla adet oldum.
boyu 45 cm kilosu 2027 gram normal mii yaaa çok geldi boyu ,???????
yok normal canım aynı haftada oğlumun boyu da yanıydı

ben haftaya sorarım kızlar doğumdan 2 gün önce falan bırakmıştım sanırım ilk doğumda emin değilim haftaya dr randevum var perinatolog olan dr ona sorarım
gerek yok 17 şubatta gelsin 3 gün daha beslensin bence
hayırısıyla gelsin yavruşun evine
ben varım canım şişmedi nerdeyse ilkinde de öyle oldu ama sütüm geldi rahat ol canım

Merak ettigin icin sagol canim.az kaldi artik ben de 14 subat olmasini isterdim ayni zamanda esimin dogum gunu ama bebegin gelisimi icin istemedim doktorun dedigi tarihe gore 6 gun eksik oluyor

Olsun cnm bebeğin gelişimi daha önemli dediğin gibi, benim Dr da BDT den 10 gün önceki tarihi söylemişti bana, 38+2 gibi oluyor o da, sağlıkla hayırlı zamanda gelsinler boşver...

canım bence hic kalkmadan yat ben de 30.haftadan beri yatiyorum.. zamanında gelsin yeter ki... gecici olarak esin bir park yatak alır olur biter..bebek dogdultan sonra tamamlanır eksiklikler.. İlk giyecekleri hazır olsun birkac tanesi gerisi cok dert değil.Erken gelip kuvozde falan kalması ile ugrasmak daha yorucu uzucu oluyor.

canım bende 3 gun daha kalsın karnında... Planlı sezeryanı zaten 39.haftanın içinde iken yapılması oneriliyoır.. Benim de 38+5 ya da 38+6 da yapılcak..ama tabi sen bilirsin gene de..

Kizlar yaklasik iki gundur duzensiz sancilarim var kontrolum cuma gunu sabredeyim hemen gitmeyeyim dedim sizde durumlar nasil :/

Kizlar yaklasik iki gundur duzensiz sancilarim var kontrolum cuma gunu sabredeyim hemen gitmeyeyim dedim sizde durumlar nasil :/

canım bence cumayı bekleme, dr bir gorsun derim.. Benim sancım yok cok sukur de, doktor olursa hemen gel NST e baglayalım demişti.. Belki benim rahim ağzımda dikiş oldugu için sancı hissettigimde hemen gelmemi istemiştir.

günaydın herkese
iyi pazarlar umarım herkes iyidir :)

neden herkesin başka birşeyi kutladığı bir günle çocuğunuz için çok önemli olan günü aynı zamana denk getirmek istiyorsunuz ki? böyle bir kitap okumuştum zamanında bir oğlan çocuğu özel gün ile birleştirip o güne ait hediyeler tercih edildiği için kendisinin zevkini düşünmeden alınan hediyelerden nefret ediyordu. bırakın sadece çocuğunuza ait bir gün olsun doğum günü bu benim fikrim tabi sorduğunuz için fikrimi belirtmek istedim.

eğer sancıların düzenliyse cumayı bekleme bence ne olur ne olmaz. bende de arada sancı oluyor ama yalancı sancı dediklerinden geldiği gibi gidiyor

canım senin ilk dogumun epidural sezeryan mıydıı genel aneztezi mi?
genel sezeryandı canım dr benim çok panik olacağımı bildiği için genel yapalım istersen dedi tamam dedim

dr görün canım nst baksınlar canım

herkese iyi pazarlar
dün kontrolümüz vardı nstyele tanıştık bantları göbişime sardılar ve ekranı bana döndrürüp bebeğim kalp atışları ve sancı değerimi gösterdiler 20ye kadar sancı değerinin normal olduğunu bebeğin kalp atışlarınında 170e kadar normal olduğunu ama döndüğü hareket ettiği durumlarda değerlerde bir artış olabileceğinin endişelenmemem gerektiği söylendi 20 dk sonra çıktığımda doktorum herşey yolunda gayet iyi dedi ve muayene etti oğluşum elini kafanın oraya almış yüzünü göstermedi bi türlü kilomuz 2820 olmuş 2 hafta sonra kontrolümüz var ondan sonraki hafta doktorum anesteziste yöndendirecek doğum öncesi yapılması gereken testler olabilir dedi bir de anestezist bilgi verecek nasıl olacağı ile ilgili dedi şimdilik bende durum bu şafak saymaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…