2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Allah korusun canim bebislerimiz Allaha emanet ben de spinalden korkuyorum canli canli ameliyata giriyosun bir de yan etkileri var bir de cevremdekilerin sezeryan esnasinda tansiyonlari yukselmis bayiltmis doktorlari.zaten doktorum kanama fazla olursa bayiltirim dedi Allah hayirli dogumlar nasip etsin hepimize

nasıl gecmişti genel sezeryanın? hemen oglusunu kucagına alabilmiş miydin, sonrasında sıkıntı yasadin mi?
valla uykudan uyanmak gibiydi uyandım hemen ağrı kesici verdiler ameliyat kapısında eşim karşıladı odaya ççıktım hemen aldım kucağıma annem kv kp odada bebeğimleydiler hemen meme verdim ben haaa oğlum tutmakta zorlandı ama sıkıntı olmadı
canım benim 15 gün sonra hep seninle aman strese girmeee barbie sırası değil kuzum bbeğinin sana şu an çok ihtiyacı var kolay değil ama dayanman lazım
önceden genel anestezi ile sezeryan olan annişler , ilk uyanma anlarınızı ve ilk saatlerinizi anlatabilir misiniz nasıl geçti, desteğinize ihtiyacım var

uykudan uyanmış gibiydim sıkıntı yaşamadım ilk saatlerim yattığım sğrece sıkıntım olmadı kalkarken zorlandım kendim kalkamadım eşim annem yardımıyla kalktım 2 saat sonra yürütüldüm ertesi gün de çıktım ilk hafta sadece yatarken kalkarken ve gülerken dikiş yerlerim ağırdı o kadar göbeğim düşecekmiş gibi bir his vardı işlem olduğundan 1 hafta sonra azaldı hepsi ben hiç yatmadım yani hep ayaktaydım o yüzden çabuk topraladım diye düşünüyorum rahat ol uyuyup uyanacaksın bu kadar canım

Gözünüz aydın canlar. Rabbim geri kalan ömrünüzü bebişlerinizle sağlıklı bir şekilde keyif içinde geçirmenizi nasip etsin.Mutluluğunuz ve huzurunuz daim olsun..

gözün aydın olsun her daim canım.. Allah meleginizi size hayır bereket ve mutluluk kaynagı kılsın... bize de dua et

Oyy maşallah canım yaa Ne güzel duygular bunlar.. Çok sevindik iyi haberlerinize.. Tadını çıkar bebeğinin ve lohusalığın :)

hepinize çok çok teşeşkkür ederim kızlar, darısı başınıza, bebeğim kilo almaya yanakları dolmaya başladı bile

ne mutlu sana canım, herşey güzel sonuçlandı. analı babalı mutlu büyüsün bebişin. darısı başımıza artık. bu arada özel değilse neden toparlanamadın? sezaryen zor mu geçti canım?

bu benim ikinci sezeryan, ilk sezeryan çok kolaydı ama bu bana vurgun gibi geldi, bugün 10. günümüzdeyiz hala kendimde değilim, ayağa kalkıp iş yapamıyorum, sadece anne çayımı hazırlayıp wc me gidip kendimi yatağa zor atıyorum, mahvoldum ikinci sezeryan çok zor oluyormuş bunu yaşayarak bizzat gördüm :111:

kıyamam sanaaa ( seni çok iyi anlıyorum, yaşadığın durum çok zor, sabırsızlanıyorsun ama bebeğin bırak kendini toparlasın ki sana verdiklerinde enfeksiyon kapma ihtimali azalsın, sen az daha sabret annesii inşallah herşey çok güzel olacak

masallah canım, senin ve bebeginin saglıklı olmasına cok sevindim, darısı tum annelerin zamanlıca basına:-.

Canımm Allah bebeğinle uzuuunnn ömürler versin ailene ... Seni böyle gördükçe nasıl imrendim sorma. Ben saymayı bıraktım bu oğlanın gelişini. Ama bugün hemen geçse dedim yazını görünce

çok teşekkürler teyzeler, öpüyoruz sizi, inşallah sizler de hayırla ve sağlıkla alırsınız bebişleri kucağınıza

canım benim çoğu gitti azı kaldı yakında inşallah kavuşacaksın oğluşuna, az daha sabret, kendini üzme, bebişinin sana ihtiyacı var annesi..Allah yardımcın olsun, dualarımız seninle ve küçük adamınla

maşallah sana da bebişine de, ne güzel her şey yolunda...artık şafak sayıyoruz hep beraber, hayırlısıyla kavuşalım bebişlerrimize

deme aybükeeeee yaaa tırstım vallaaa:26::26::26::26::26:

tırsma güzelim, benim şansıma öyle olmuştur belki, birşey bildiğimden değil yaşadığımdan yola çıkarak öyle dedim, bir de benim ilk dikiş eğriymiş, doktor oınu da düzelttim dedi, belki düzelteceğim diye çok mu bıçak attı bilmiyırum, toparlayamadım daha

hakkımızda hayırlısı aybükem ağrılı da olsa ağrısız da olsa yatcaz canım
ablaya ne yaptınız nasıl karşıladı hediye falan verdiniz mi aybüke:26:

selamlar,
sezeryan korkunc ya ,,kızım sez ıle dogdu hıc zorlugunu yasamadım cok sukur ama anestezı almak cok urkunc gelıyor hala,ınsallah oglumu normal beklıyorum rabbım nasıp ederse normal yolla kucagıma alacagım .heyecanla gelmesını beklıyorum

hakkımızda hayırlısı aybükem ağrılı da olsa ağrısız da olsa yatcaz canım
ablaya ne yaptınız nasıl karşıladı hediye falan verdiniz mi aybüke:26:

inşallah ağrısız yatarsın canım, ben çektim sen çekme ablamız ilk günden beri çok mutlu, bu mutluluğu da korkutuyor beni işin açığı, eşim ne kadar pimpiriklisin çocuk seviyor işte kardeşini dese de içimde hep bir kurt var, hani bazen hiç sevmediğimiz birisine abartılı sevgi gösterisinde bulunuruz yaa, çocuk acaba böyle bir duurm mu yaşıyor gerçekten seviyor mu bilemiyorum, ama görünen o ki şimdilik çok mutlu.

yalnız ben doğuma gideceğim gün ona söylemedim, çünkü ameliyatta öleceğimi düşünüyordu, korkuyordu, etrafımızdaklere sıkı sıkı tembih ettim, sakın söylemeyin akşam süpriz olsun dedim, öyle de oldu, akşamına geldi, beni görünce korktu, çünkü iki kolumda da serum ve bantlar takılıydı, bana 4-5 gün yaklaşmadı, kardeşini ilk günden beri kucaklamak istedi, başına başını dayadı, kokladı, çok güzel kokuyor dedi, ama beni hiç görmek istemedi, olduğum yerden kaçtı, son 2-3 gündür gelip sarılıyor öpüyor, artık öncesinde ne düşündü neden bana öyle davrandı bilmiyorum.

hediye verdik ama hediyeden çok kardeşi ile ilgilendi çok ta tesirli olduğunu söyleyemem hediyenin ama bu benim kızım için geçerli tabi. benimki 5 yaşında büyük, biraz daha farkında gerçekte bebeğin hediye getiremeyeceinin.

Geçmiş olsun canım.Umarım en kısa sürede tamamen toparlanırsın ve bebeğinle çok daha güzel zamanlar geçirirsin.

teşekkür ederim canım

ayy ayy maşallah size canım çok sevindik hepimiz çoook

çok teşekkürler kızlar, darısı başınıza sağlıklıca alın evlatlarınızı meleklerinizi kucağınıza inşallah, çirozcum kızım çok çok mutlu,inşallahi ileride durum değişmez, biz eskisi gibi davranmaya devam ediyoruz, fazla ilgi de göstermiyoruz, az ilgi de, eskiden nasılsak öyleyiz,tek sevindiği heyecanala bekleidği şey anne dikişlerin iyileşince beni kucaklayabilecksin değil mi diye bekliyor, onu kucaklamamı çok özlemiş, inşallah 4-5 ay sonra bir kere kucaklarım yavru kuşumu

oğluma kardeşin sana hediye getirecek dedi babası o da getiremez mi daha küçük dişi yok konuşamaz yürüyemez dedi ben de bana söyler ben anlarım karnımda ya dedim olabilir dedi bilmiyorum bizimki biraz küçüük 3.5 yaşında bakalım ne olacak

maşallah maşallahhh nazar değmesin oğluşumuza ve anneciğine

aybükecim çok güzel haberler bunlar çok sevindim canım arkadaşım sana da paşana da

nasıl sevindim anlatamam aybüke geçmiş olsun, çok şanslısın oğlun sağlıklı yanında, darısı başta barbie ve amarginin sonra da bizlerin başına :) o günleri iple çekiyorum.

çok teşeşkkürler kızlar, darısı başınıza inşallah, evet ben çok zor günler geçirdim ve herşey bitti çok şükür artık bundan sonra tek derdim çiş kaka ve emirme olacak inşallah

seninki kandırılmaya daha müsait yaş itibari ile, benimki doğuştan beri çok gerçekçi bir çocuk zaten, kandırlması zordu, ama yine de hediye almanın keyfini çıkardı, denemende fayda var, senin doğum ne zaman? tarih verdi mi?

Şimdi lohusa sendromundayım kızlar, kendime mukayyet olamıyorum ama durup durup ağlıyorum, sinirim boşalıyor, geçridğim 8,5 aylık zorlu serüveni unutmam mümkün değil, her an bebeğimi kaybettim kaybedeceğim korkusu ile geçen kabus gibi bir 8,5 ay, şimdiyse aynı korku stres devam ediyor, bebeğim çok sağlıklı mşallah amaaa o kaybetme korkusunu bir türlü atamıyorum beynimden, çocuk bir hıkkk dese fırlıyorum yataktan, delirmiş gibiyim, sürekli ağlama nöbetlerim oluyor, evdeki herkes alıştı bu duurma, ağlayıp duruyorum, ben ne çektim yarabbim bugünler rüya mı gerçek mi diye düşünüp sorgulayıp duruyorum.

cnm ben kendim hemşireyim, sezeryan servisinde çalıştım çok fazla sezeryan gördüm hem genel anestezi hem spinal anestezi, ama genel olanlar beni gerçekten korkuttu , spinaller her işlerini kendi yaptı hatta sedyeyle geldiklerinde bile bize gerek kalmadan ben kendim geçerim yatağıma deyip geçtiler, sürekli yüzleri gülüyordu bebeklerini sevdiler rahatça, genel olanlar biz bebeği emzirmek için annenin yanına getirdiğimizde götürün görmek istemiyorum çocuğu deyip bağırıyorlardı ama bu benim çalıştığım hastaneyle alakalıydı belki de sizlerin anlattığına göre o kadar da korkunç değil ama zaten bende çalıştığım hastanede doğum yapacam ne diyeyim hayırlısı olsun bebeğimin hayatını riske atamam sanırım genel olacam. kimsenin bu söylediklerimdden korkmasını da istemiyorum çünkü gerçekten artık benim çalıştığım hastanede bu kadar sorunlu uyanışlar olmuş bunu anlıyorum çünkü hiçkimse böyle korkunç anlatmıyor uyanma anlarını

sağolun kızlar o anları paylaştığınız için, cesaret aldım.. elam77 ben canlı canlı ameliyattan korkmuyorum ,zamanımız var biraz daha, iyice düşünüp sağlıklı karar verelim inşallah hakkımızda hayırlısı olsun..

Yaz saati nerelerdesin kuzum :)))

canım sanırım benim sezeryan 3 martta olacak, anestezi sekline 24 subatta karar verecegiz doktorla konusup, seni de bilgilendirirm.hatta 2 hastanenin de anestezi dr.u ile konusmayı dusunuyorum. clexane kullandigimi da belirecegim, bakalım ne onercekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…