kızlar 3 gündür nezle olduğumdan mıdır bilmiyorum kulağım çınlıyor ama bazen motor varmış beynimde gibi uğultulu oluyor.gerçi nezlem geçti haftasonu hiçbirşey yapmadığım halde şıpır şıpır terleyip atlattım :44: az önce de oldu çınlama
Allah acil sifalar versin insallah canimkızlar sizlerden dua bekliyorum, hamilelerin duası kabul olur derler nolur dua edin, eşimin amcası kalp krizi geçirmişti 20 gündür yoğun bkımda yatıyor hala uyanmadı, durumu kötüye gidiyor, telefon geldi yakınları gelsin daha çok kritikleşti durumu diye eşim gitti az önce nolur dua edin(
Genicimmm senin bendeb kurtuluşun olabilir mi sanıyorsun telefonun elimde biliyosun kiii:)))
Şaka bir yana bu arkadaşlık hep sürecek bundan asla şüphem yok canım topik değişir sadece
günaydın annişler ve minik kuzuları
biz hala çalışıyoruz okula gidiyoruz oğlumla şimdi dönüşte görüşürüzzz
Geçmiş olsun canım.. Büyük ihtimalle nezledendir.. Eğer devam ederse dr na sor yinede :)
Sana cevap yazdım gece benim kulağında da kan akış sesimi duyar oldum sonra o geçti vik vik vik diye bi ses oldu kulağımda hayırdır inşallah
Günaydın tatlı annişler..
Evet artık kimse yazmıyor.. Oysaki son zamanlarda daha çok ihtiyacımız var birbirimize gibi geliyo
Bugün ben de sınıfa girdim ve anladim ki bizden geçmişyarin rapor aliyorum ben de izne ayriliyorum artık. Azicik sesimi yukseltsem nefesim kesiliyor arkadaş. Bu hafta da calisayim demiştim ama tatli canima kiyamadim. Mem subat tatilini sayacak mi saymayacak mi onu da bilmiyorum açıkçası idare bilmiyor ben de memi arayıp sorarak işi karistirmak kurcalamak istemedim. Saymazlarsa sene sonu 1 ayim açıkta kalacak rapor alamazsam 1 ay ücretsiz izin alirim diye düşünüyorum. Bugün işkence gibi geldi bana çocuklarla uğraşmak
valla bilgisayar başında oturmak o kadar zor geliyor ki iki bakınıyorum sonra hooop devrilip yatıyorum benannem çok kızıyor çok hareketsizsin diye ama ne yapayım kımıldayamıyorum ki şimdi bunu bile zor yazıyorum hemen gözüm kanepede
Günaydın tatlı annişler..
Evet artık kimse yazmıyor.. Oysaki son zamanlarda daha çok ihtiyacımız var birbirimize gibi geliyo
günaydııııın canım yeni uyandım kahvaltı faslındayız kızımla
Tam 10 gün kaldı, bir an önce gelsin ayın 21'i
herşeyimiz hazır..Herkese sağlıklı günler
Günaydın canım.. Afiyet olsun yarasın ikinizede :))
bana yaramıyo gülüm yaa o kadar çok yürüyorum yerimde durmuyorum ki daha 3 kilo aldım hamileleik boyu
kızceme yarasın ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?