2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463

Sana cevap yazdım gece benim kulağında da kan akış sesimi duyar oldum sonra o geçti vik vik vik diye bi ses oldu kulağımda hayırdır inşallah

Allah acil sifalar versin insallah canim

Iyi geceler anneler zaman geçmek bilmiyor şafağimiz 25 bugun tekrar bebek bezi aldim indirim vardi boylelikle 3 paket 1 no 1 paket 2 no 1 paket 0 no almis oldum yeter sanirim son olarakta sabun ve ilk oyuncagimizi aldim bir pompa kaldi onuda aldikmi tamamdir bu arada geceleri kasik ve rahim agrilarindan başka hiç bir sorunumuz yok oda hareket ettikçe ve kilo 3 oldu toplam bizden bukadar:)

Genicimmm senin bendeb kurtuluşun olabilir mi sanıyorsun telefonun elimde biliyosun kiii:)))
Şaka bir yana bu arkadaşlık hep sürecek bundan asla şüphem yok canım topik değişir sadece

:))))) çok sevindim canım biliyorsun

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlar güzel bir gün olması dileklerimle

sanırım zaman azaldıkça herkesi telaş sardı önceleri sabah bir

gelirdim amma sayfa birikmiş olurdu şimdi daha az paylaşım

günaydın annişler ve minik kuzuları
biz hala çalışıyoruz okula gidiyoruz oğlumla şimdi dönüşte görüşürüzzz

günaydın annişler ve minik kuzuları
biz hala çalışıyoruz okula gidiyoruz oğlumla şimdi dönüşte görüşürüzzz

kolay gelsin tatlım bende işe geliyorum ama geldiğim için mutluyum

sadece dışarıda çok güzel bir hava var umarım haftaya izne ayrılınca da

çok güzel olur hava sabahları yürüyüş yapmayı planlıyorum

herkese kocaman günaydınlarrrr
ağrısız sızısız bol tepikli birgün diliyorum hepinize

Geçmiş olsun canım.. Büyük ihtimalle nezledendir.. Eğer devam ederse dr na sor yinede :)

sağol canım..

Sana cevap yazdım gece benim kulağında da kan akış sesimi duyar oldum sonra o geçti vik vik vik diye bi ses oldu kulağımda hayırdır inşallah

sana da geçmiş oslun o zman..bilemm dr.a gitiğimde sorarım artık ...

Günaydın tatlı annişler..
Evet artık kimse yazmıyor.. Oysaki son zamanlarda daha çok ihtiyacımız var birbirimize gibi geliyo

Günaydın tatlı annişler..
Evet artık kimse yazmıyor.. Oysaki son zamanlarda daha çok ihtiyacımız var birbirimize gibi geliyo

valla bilgisayar başında oturmak o kadar zor geliyor ki iki bakınıyorum sonra hooop devrilip yatıyorum ben annem çok kızıyor çok hareketsizsin diye ama ne yapayım kımıldayamıyorum ki şimdi bunu bile zor yazıyorum hemen gözüm kanepede

Şimdiden iyi tatiller
MEM'in kararını bize de aktarır mısınız raporu alınca?

Kıyamam canım yaa
Valla bende acaip enerjiğim, eşim bile diyo sen doğurmucak gibisin diye.. Gezelim yürüyelim falan modundayım sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…