2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
bana yaramıyo gülüm yaa o kadar çok yürüyorum yerimde durmuyorum ki daha 3 kilo aldım hamileleik boyu

kızceme yarasın ama

masallah canım ya, 3 kg mu? dogum yapınca eskisinden zayıf olcan sen ben hic kalkmadan yatistayım, hareket yasagım var ve tam 18 kg aldim yedigime dikkat etmeme ragmen50 idim 68 oldum, doguma kadar 1 kg daha alırım sanırım. İlk hamileligimi de 21 ile tamamlamştim.

yok ya ben ilk üç ay resmen bitkisel hayatta gibiydim tek lokma yiyemiyodum mide bulantısından sadece meyve 5 kilo verdim düşün e sonra 4. ayda gözlerimi dünyaya yeniden açtım o kötü kokular gitti yemekler felan kötü kokmuodu derken böyle olduk

ilk üçte ama tuz bile kokuyodu eşim dalga geçiyodu yemek kokarsa tuzla ya tuz kokarsa

Günaydın güzel anneler. .
Dün bebeğimi gördüm maşallah iyi dedi dr . 2 hafta sonra nst ye baglancami söyledi. yüzünü yine göstermedi kızım. Dün biraz dolaştım ondan mi yoksa normal mi bilmiyorum ama kasık ağrıları var ve sabahlari kendimi cok yorgun hissediyorum istahim yok.biran önce günler geçsin istiyorum

maşallah Rabbim bagışlasın saglıcakla... ya bizim kızın hiç düzgün fotosu yok ben de bir aşkla hatıralık tutuyorum ama tüm fotolar uzayüstünden çekilmiş gibi ne yapalım artık gerçegini tatlı tatlı çekeriz...

Günaydın canım..
Merak etme yaşadıkların çok normal.. Az kaldı kucakladıkmı unutucaz bu günleri inşallah :))

Sezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce

bende iki gündür başladı yine ayak yüz el şişliği hepsi bir tarafa çalıştığım için ayaklarım çok kötü acıyor ,ayakaabıya zor sığıyor...

Teşekkür edeim canım sanırım ben de nezle ya da grip gibi bişi oldum boğazım yanmaya başladı
Tam hasta olnadan atlatıcam galiba derken

hııı o zman nezle,grip nedeniyle öyle oldu benim de... geceleri baş ağrısı da ekleniyor dün gece sabaha kadar öldüm resmen nane limon ve ıhlamur iç ki hemen atlatasın canım...

kızlar nette Lansinoh Göğüs Ucu Kremi-40 ml-6 lı Ped Seyahat Boyu Hediyeli 22,90 tl uygun mu sizce fiyatı?alayım mı ?:44:

benim dr 38+5 de alıcam dedi. ben de 38+6 olsa olmaz mı dedim nişan yıldönümümüz olduğu için.benimki 38+6 da olucak inşallah. dr un seni yönlendirir zaten.

Kıyamam canım yaa
Valla bende acaip enerjiğim, eşim bile diyo sen doğurmucak gibisin diye.. Gezelim yürüyelim falan modundayım sürekli
Ben de son trimesterde hic olmadigim kadar enerjigim. Ama bir o kadar da keyifciyim. Bana dokunmasinlar ben hep gezeyim hiç iş yapmayayim istiyorum :) gunde 6 saat falan uyuyorum gece 2 saat uykuya mola veriyorum yine de 8 gb uyaniyorum falan. :) fizyolojim el verse karnima kramp girmese saatlerce avmde caddelerde vakit geciririm :) oncesinde hep uyumak istiyordu canim :) sanirim yasama sevinci veriyor minnosum bana, umarim dogunca da böyle hissederim :) şuan da 1 saattir doktor sirasi bekliyorum daha 1 saat bekleyecek gibiyim hiç sikayet etmiyorum :) maşallah kizimla bana

benimkini dr belirledi canım , hatanenin durumuna gore 38+5 ya da 38+6 da alırız dedi. Oglumu da 38+4 iken almıstı.

gunaydinn kizlarr..

evde nasil vakit geciriyosunuz yAa... Oldum sikintidan dun bide kizim hic hareket etmedi oldum meraktan. bendw de bi tembellik varki sormayin

Günaydın anneler ve kuzuları,
bugün biz kızımla 36+0 olduk ve doktor kontrolümüz var..
doğum şekliyle ilgili konuşmak istiyorum bugün doktorumla.
çatı muayenesini bugün yapmaz daha değil mi? 37 den önce yapılmıyor diye duymuştum..
epidural normal doğum istiyorum ama korku bazen agır basıyor hala napacağımı bilmiyorum
sizlerde durumlar nasıllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…