sağol canım..
sana da geçmiş oslun o zman..bilemm dr.a gitiğimde sorarım artık ...
bana yaramıyo gülüm yaa o kadar çok yürüyorum yerimde durmuyorum ki daha 3 kilo aldım hamileleik boyu
kızceme yarasın ama
Neee 3 kilomuuu
Maşallah canım valla bebişin kaç kilo ?.. İnşalah kısçene yarıyordur o zaman
o da 31 + 1 de gitmiştik 2 100 dü bakalım 33+6 da gidicez kaç olcek
masallah canım ya, 3 kg mu? dogum yapınca eskisinden zayıf olcan senben hic kalkmadan yatistayım, hareket yasagım var ve tam 18 kg aldim yedigime dikkat etmeme ragmen 50 idim 68 oldum, doguma kadar 1 kg daha alırım sanırım. İlk hamileligimi de 21 ile tamamlamştim.
Günaydın güzel anneler. .
Dün bebeğimi gördüm maşallah iyi dedi dr . 2 hafta sonra nst ye baglancami söyledi. yüzünü yine göstermedi kızım. Dün biraz dolaştım ondan mi yoksa normal mi bilmiyorum ama kasık ağrıları var ve sabahlari kendimi cok yorgun hissediyorum istahim yok.biran önce günler geçsin istiyorum
Günaydın güzel anneler. .
Dün bebeğimi gördüm maşallah iyi dedi dr . 2 hafta sonra nst ye baglancami söyledi. yüzünü yine göstermedi kızım. Dün biraz dolaştım ondan mi yoksa normal mi bilmiyorum ama kasık ağrıları var ve sabahlari kendimi cok yorgun hissediyorum istahim yok.biran önce günler geçsin istiyorum
Gunaydin herkeslereee, yeni gunun de bize guzel seyler getirmesi umuduylaaaa:)
Gunaydin herkeslereee, yeni gunun de bize guzel seyler getirmesi umuduylaaaa:)
Slm arkadaslar ben daha 33+5 deyim ellerimin uyusmasindan yemek bile yiyemiyorum çünkü kaşık çatal tutamiyorum cok fena durumdayim cokta sistim ilk gebeligimde son ayimda şişlik ve uyusmalar vardi.simdi daha erken başladı sonuna kadar ne hale gelirim acaba bu sislikleri nasil hafifletebilirim bol su iciyorum 46 kg ile hamile kaldim su an 57 kiloyum ama su sisliklerim biraz inse belki ellerim rahatlicak ama bana bi çözümü olan varmi arkadaslar
Teşekkür edeim canım sanırım ben de nezle ya da grip gibi bişi oldum boğazım yanmaya başladı
Tam hasta olnadan atlatıcam galiba derken
benim dr 38+5 de alıcam dedi. ben de 38+6 olsa olmaz mı dedim nişan yıldönümümüz olduğu için.benimki 38+6 da olucak inşallah. dr un seni yönlendirir zaten.Sezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce
Ben de son trimesterde hic olmadigim kadar enerjigim. Ama bir o kadar da keyifciyim. Bana dokunmasinlar ben hep gezeyim hiç iş yapmayayim istiyorum :) gunde 6 saat falan uyuyorum gece 2 saat uykuya mola veriyorum yine de 8 gb uyaniyorum falan. :) fizyolojim el verse karnima kramp girmese saatlerce avmde caddelerde vakit geciririm :) oncesinde hep uyumak istiyordu canim :) sanirim yasama sevinci veriyor minnosum bana, umarim dogunca da böyle hissederim :) şuan da 1 saattir doktor sirasi bekliyorum daha 1 saat bekleyecek gibiyim hiç sikayet etmiyorum :) maşallah kizimla banaKıyamam canım yaa
Valla bende acaip enerjiğim, eşim bile diyo sen doğurmucak gibisin diye.. Gezelim yürüyelim falan modundayım sürekli
Sezeryan gunu alan arkadaslar gunu sizmi
Belirlediniz yoksa doktor fikrinizi sordumu ben
38+1 istiyorum zaten suanda bile 2800 olmustur yarin
Aksam gorucem daha 3 haftamiz var 38+1 e erkenmi sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?