Ne ddi dr esra yine mi dogumla ilgili bisey yok((
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
Maşallah bebeğini Allah bağışlasın:) Rabbim bize de kolay doğumlar nasip eder İnşallahGünaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
Kizlar selam herkese bugun saat 8, 30 da doğum yaptim .sezeryan ile kizim 3930 gr ve 54 cm boyunda.ben yaptim cok şükür darisi yapmayanlara .ameliyatta cok dua ettim .Allah herkesin istedigi sekilde doğum nasip etsin.herkese iyi geceler
Ben normal doğum istememe rağmen bazen sezaryen olacakları kıskanıyorum :) insan beklediği günü bilince sanki zaman daha çabuk geçiyor ben Allah izin verirse normal yapacağımdan ne zaman gelir düşüncesinden sabırsızlıktan heyecandan özlemden bayağı bir yorgun düşmüş durumdayım insan fiziksel bi yorgunluğun yanında daha büyük bir de ruhsal yorgunluk yaşıyor her anlamda en zoruda sabırsızlık bide benim fazla sabırsız olduğumu düşünürsek :) her güne bugün sancılanırmıyım diye her geceye acaba bu gece sancılanacak mıyım diye başlıyorum belkide bugünlerimi özlicem ama oğluma bi an önce kavuşmak istiyorum herşeyimiz hazır babamız hazır ben hazırım en kıymetlimizi alsak bi kucağımıza sağsağlim :) rabbim hepimizin yardımcısı olsun bakalım kıymetlilerimiz ne zaman yüzümüzü güldürecek :)
:18:
Ruh halim...
Kizlar selam herkese bugun saat 8, 30 da doğum yaptim .sezeryan ile kizim 3930 gr ve 54 cm boyunda.ben yaptim cok şükür darisi yapmayanlara .ameliyatta cok dua ettim .Allah herkesin istedigi sekilde doğum nasip etsin.herkese iyi geceler
kızlar bir de bebişlerin sarılık olmasının en önemli nedeni ilk doğduklarında emzirilmemeleri. eğer sütünüz olmasa bile kesinlikle ilk 1 saati geçirmeyin sütünüz gelene kadar mama bile olsa verin çünkü şekerleri düşüyor ve sarılık oluyorlar hemen. benim hastanemde mama veriyorlar ama bazı hastaneler vermiyor yanınızda bulundurmanızda fayda var. birde doğum çantama eczanelerde satılan rezene çayından koyacam ben. süt yapmada bire bir. doktorlar öneriyorlar.kimyonlu rezene çayları da satılıyor o daha iyi, rezene süt yapıyor kimyon da bebişin gazını önlüyor. belki biliyorsunuzdur ama bilmeyen arkadaşlar varsa bilgilendirmek istedim
Burdaki insanların da 10 tane çocugu yok herkes biryerlerden araştırıp okuyup öğrenip paylaşımda bulunuyor. Sen de tecrübem yok nasıl olsa mart anneleri cevap verir diye sadece sorularını sıralayıp cevaplarını kolayca alıp gidersen ok bu senin doğrundur. Ama ben dahil farklı tercihler yapan arkadaşlarımı sırf sorularına cevap alamama çekincenden dolayı eleştirirsen iste tepkim bu şekilde olur.Aslında paylaşımlarını teker teker okuyup kime ne kattığının araştırmasını yapmak isterdim ama inan zamanım yok.
Allah tez zamanda aklina takılan soruları kolayca cevaplayacak kişileri karşına çıkarsın olur mu.
doğum hikayeni okudum bloğunda, anladığım kadarıyla epiduralsiz normal doğum yapmışsın. okuyunca pek kolay olmamış gibi geliyor? ben epidural normal istiyorum. tamamen ağrısız olmayacağını da biliyorum Allah yardım eder inşallah. senin ekleyeceğin bişey varmı? bu aralar tüm normal doğum yapmışlara soruyorum :)
Maşallah doğumlar başlamış, tecrübeli bir anne olarak doğumdan sonra sutunuzun artması için mutlaka pompa yardımı ıle sağın piyasada birsuru var ama hem ekonomik hemde kuvvetlı bır pompa arıyorsanız Lansinoh çift başlıklı olanını alın kızlar ben hala kullanıyorum, her emzırmeden sonra sağmanız kist mastit ve şişlik oluşunu engeller sutunuz artar
Manuel olan mı elektrikli mi
Ben de dun bebegimi emziremedim goguslerim sisti careyi elektrikli pompada buldum onceden ihmal edip almamistim ama dun aldi esim.allahtan avm ler 22 ye kadar acik yoksa bebegim sabaha kadar mahvolacakti.lanisoh u onermemis satici iki gogse birden uygulaniyor diye.esim de philips avent almis.belki de avent daha pahali oldugu icin onu satmak icin oyle demistir.neyse ki kizim da ben de rahatladik.almayan anne adaylarimiz varsa tavsiye ederim ihtiyaxiniz olmaz umarim ama gerektigi zaman da can kurtaran oluyor.
Sağlıkla büyüt bebeğini istanbul çok tebrik ederim
Ben de alıp almamakta kararsızdım kimileri medela diye bi marka öneriyor kimileri de avent ya da lansinoh
Doğurmadan bi an evvel alıp arayım çantaya
Aldıktan donra steril ettin mi kaynattın mı doğrudan kullandın mı merak ettim nasıl oluyo
Tesekur ederim allah sana da hayirli guzel dogum nasip etsin ins.madela yi arkadasim kullandi ve cok memnun oldugunu soylemisti.ben onu almak istiyorum ama avm de sadece lansinoh ve avent vardi.steril konusuna gelince kaynar su icinde birkac dakika beklettim cok da zamanim olmadi bebek saatlerce agladi cunku.magazada sicak suda biraz bekletin demisler.
Sağlıkla büyüt bebeğini istanbul çok tebrik ederim
Ben de alıp almamakta kararsızdım kimileri medela diye bi marka öneriyor kimileri de avent ya da lansinoh
Doğurmadan bi an evvel alıp arayım çantaya
Aldıktan donra steril ettin mi kaynattın mı doğrudan kullandın mı merak ettim nasıl oluyo
Ayyyy canim mukemmelsin yaaaa tebrik ederim seni maşallah darisi bana insallah boyle rahat kolay doğum herkese nasip etsin allah :) allah anali babali büyütsün canim. :))Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
canım atlamış gibi oldum ama kusura bakma
bende philips aventten yana seçim yapanlardanım.
istanbul arkadaşım seninde için rahat olsun.
ben henüz doğum yapıp kullanamadım ama o kadar çok araştırdım ki...
açıkçası eğer bütçeniz müsaitse ve kısa zamanda iş hayatına dönecekseniz,
1.amanede
2.philips avent
ben çok fonksiyonel bişey aramadığımdan amanedeyi almadım ama çok çok iyi olduğunu öğrendim.
(eşim eczacı o yüzden rahat oldu araştırmam)
philips aventin tek pompa elektriklisini bebefox sitesinden 180 tl ye aldım.
alır almaz önce bulaşık makinesinde yıkadık sonra kaynar suda 4 saat kadar beklettik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?