2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz

ayy canım süpersin yaaa maşallah kızına da sana da...
gelecegi varsa geliyo zorla normal dogum yaptın haaa valla ilginç hoş olmuşşş...

maşallah canım yaa hiç bu kadar kolay bi doğum hikayesi okumamıştım , sanırım bu ikinci doğumundu demi senin ilki de normal miydiı? Allah analı babalı büyütsün canım yaa gözünüz aydın çok sevindim..

Maşallah bebeğini Allah bağışlasın:) Rabbim bize de kolay doğumlar nasip eder İnşallah

Masallah canim allah anali babali buyutsun :)

Canim duygularima tercuman olmussun :)))

:18:
Ruh halim...

Heheh :))) cok tatli

maşallah ne güzel anlatmışsın Allah bağışlasın evladınızı, Analı babalı büyütsün..

hayırlı olsun canım Rabbim hayırlısıyla kurtuldun darısı başımıza. ayy ne güzel öp kokla bebişi bizim yerimize dde

bende çantaya hurma koyacağım bebeğin ağzına sürülüyormuş sebebini bilmiyorum

ayy süper maşallah sana ya bebeğinin de kilosu filan çok güzel maşallah Allahım esirgesin

böyle heyecanlı zamanlarda böyle bir polemiğe girmeyi hiç istemezdim. beni hiç tanımadığınız için bu yorumları yazıyorsunuz. hiçbir zaman sadece sorularımı sıralayıp cevabı alıp çekip gitmedim. sorularıma cevap alamama gibi bir çekincem olduğunu da nerden çıkardınız? hamilelik psikolojinize veriyorum bu durumu ve uzatmıyorum. verecek cevabım çok ama.... neyse sizlere hayırlı günler

hay Allahım burda 9ay boyunca yazışan insanların doğum hikayelerini merak edip sağlıklı olup olmadıklarını merak ettiğim için bunlarla itham edileceğimi bilseydim hiç yazmazdım.

arkadaşlar sizlerden de özür dilerim böyle bir polemiğe şahit olduğunuz için

Maşallah doğumlar başlamış, tecrübeli bir anne olarak doğumdan sonra sutunuzun artması için mutlaka pompa yardımı ıle sağın piyasada birsuru var ama hem ekonomik hemde kuvvetlı bır pompa arıyorsanız Lansinoh çift başlıklı olanını alın kızlar ben hala kullanıyorum, her emzırmeden sonra sağmanız kist mastit ve şişlik oluşunu engeller sutunuz artar

normal dogum ilk bebegim olmasindan dolayi beni cok korkutmustu.evet adet sancisi nasil bazen artarsa dogum sancisi da oyle artiyor.fakat belli araliklarla giriyor arada dinleniyor gibisin:) ben su anki rahatligimi dusunerek sunu diyebilirim agrinin daha fazlasina da dayanabilir gibi insan.herkesin agri esigi elbette farkli ama ben cok hassas biriydim.kucuk bir carpmada bile cildim morarir gunlerce agrirdi.ama allah kullarinin tasiyamacagi yuku yuklemez ya istediginiz gibi olur ins.sunu tavsiye edebilirim.normal dogumda ebe,hemaiee ve doktorunuzun talimatlarini yapmaya calisin hersey ins kolaylasacaktir.

Manuel olan mı elektrikli mi

Manuel olan mı elektrikli mi

Ben de dun bebegimi emziremedim goguslerim sisti careyi elektrikli pompada buldum onceden ihmal edip almamistim ama dun aldi esim.allahtan avm ler 22 ye kadar acik yoksa bebegim sabaha kadar mahvolacakti.lanisoh u onermemis satici iki gogse birden uygulaniyor diye.esim de philips avent almis.belki de avent daha pahali oldugu icin onu satmak icin oyle demistir.neyse ki kizim da ben de rahatladik.almayan anne adaylarimiz varsa tavsiye ederim ihtiyaxiniz olmaz umarim ama gerektigi zaman da can kurtaran oluyor.

Sağlıkla büyüt bebeğini istanbul çok tebrik ederim
Ben de alıp almamakta kararsızdım kimileri medela diye bi marka öneriyor kimileri de avent ya da lansinoh
Doğurmadan bi an evvel alıp arayım çantaya
Aldıktan donra steril ettin mi kaynattın mı doğrudan kullandın mı merak ettim nasıl oluyo

Tesekur ederim allah sana da hayirli guzel dogum nasip etsin ins.madela yi arkadasim kullandi ve cok memnun oldugunu soylemisti.ben onu almak istiyorum ama avm de sadece lansinoh ve avent vardi.steril konusuna gelince kaynar su icinde birkac dakika beklettim cok da zamanim olmadi bebek saatlerce agladi cunku.magazada sicak suda biraz bekletin demisler.

Tesekkür ederim canım ben de birini alıp kaynar syda bikaç dk tutup çantama koyayım bari
Kararsızdım ama şimdi almaya karar verdim yazdıklarından sonra

canım atlamış gibi oldum ama kusura bakma
bende philips aventten yana seçim yapanlardanım.
istanbul arkadaşım seninde için rahat olsun.
ben henüz doğum yapıp kullanamadım ama o kadar çok araştırdım ki...
açıkçası eğer bütçeniz müsaitse ve kısa zamanda iş hayatına dönecekseniz,
1.amanede
2.philips avent

ben çok fonksiyonel bişey aramadığımdan amanedeyi almadım ama çok çok iyi olduğunu öğrendim.
(eşim eczacı o yüzden rahat oldu araştırmam)
philips aventin tek pompa elektriklisini bebefox sitesinden 180 tl ye aldım.
alır almaz önce bulaşık makinesinde yıkadık sonra kaynar suda 4 saat kadar beklettik.

Ayyyy canim mukemmelsin yaaaa tebrik ederim seni maşallah darisi bana insallah boyle rahat kolay doğum herkese nasip etsin allah :) allah anali babali büyütsün canim. :))

Teşekkür ederim elegam inşallag gerek olmadan yasarsın bu süreci
Hayırlı kolaycacık doğumlar diliyorum sana da kendine de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…