Teşekkür ederim elegam inşallag gerek olmadan yasarsın bu süreci
Hayırlı kolaycacık doğumlar diliyorum sana da kendine de :)
canım atlamış gibi oldum ama kusura bakma
bende philips aventten yana seçim yapanlardanım.
istanbul arkadaşım seninde için rahat olsun.
ben henüz doğum yapıp kullanamadım ama o kadar çok araştırdım ki...
açıkçası eğer bütçeniz müsaitse ve kısa zamanda iş hayatına dönecekseniz,
1.amanede
2.philips avent
ben çok fonksiyonel bişey aramadığımdan amanedeyi almadım ama çok çok iyi olduğunu öğrendim.
(eşim eczacı o yüzden rahat oldu araştırmam)
philips aventin tek pompa elektriklisini bebefox sitesinden 180 tl ye aldım.
alır almaz önce bulaşık makinesinde yıkadık sonra kaynar suda 4 saat kadar beklettik.
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
Slm kizlar bebislerinize isim buldunuz mu, erkek anneleri paylaşırsaniz sevinirim. öpüyorum heppinizi 😚😚😚
Slm kizlar bebislerinize isim buldunuz mu, erkek anneleri paylaşırsaniz sevinirim. öpüyorum heppinizi 😚😚😚
Sevindim o zaman dogru birsey aldigim icin ama herseyi internetten alan ben lazim olunca sormadan acik olan ilk magazadan aldik.bana aventin tek pompalisini 279 satmis oldular(mothercare) arada 100tl fark var neyse o gunun stresini yok etti ona sayalim.sana da hayirli guzel dogumlar dilerim bebegini guzel saglikli bir sekild kucagina alman dilegiyle
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı
kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı
canım düzenli sayılırdı ama yarım saat kadar sürdü ve her 4-5 dk da bir geldi, gerçek doğum sancısı bu kadar kısa süreyle başlamamalı demi? bide yarım saat onra sanki hiçbirşey olmamış gibi sancılarım kesildi son 1 saattir rahatım ama az önce lavaboda akıntımı gördüm, koyu kahve değildi açık kahve renkti, bundan bir hafta önce de aynı şeyler oldu ama akıntı gelmemişticanim sancilarin duzenli aralijlarla gelince mesala 25dk da bir gelince sonra bu sure gitgide 20-15 -10 dk dusunce gercek dogum sancisi kabul edilyormus , kahverengi akinti derken rengi oldukca koyumu koyu ise bence doktoruna sor bence
nişan mı acaba?? ayy ne güzel korkma sakın sancılarını saat tutarak kontrol et
canım düzenli sayılırdı ama yarım saat kadar sürdü ve her 4-5 dk da bir geldi, gerçek doğum sancısı bu kadar kısa süreyle başlamamalı demi? bide yarım saat onra sanki hiçbirşey olmamış gibi sancılarım kesildi son 1 saattir rahatım ama az önce lavaboda akıntımı gördüm, koyu kahve değildi açık kahve renkti, bundan bir hafta önce de aynı şeyler oldu ama akıntı gelmemişti
bilmiyorum ki nişan mı acaba? nişanın miktarını da bilmiyorum bir çay kaşığı kadar geldi o kadar az olur mu ki?yaa ben sezeryan bekliyorum nolur gelmesin :18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?