2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Teşekkür ederim elegam inşallag gerek olmadan yasarsın bu süreci
Hayırlı kolaycacık doğumlar diliyorum sana da kendine de :)

rica ederim canım,
bdt lerimiz çok yakınmış,benimkide 28 mart görünüyor.
Rabbim biz ve bizim gibi yavrularını bekleyenlere sıkıntısız,güzel doğumlar nasip etsin

Biraz önce hastaneden geldim tabi ne ben doktoru gördüm ne de doktor beni muayane edebildi sezeryana gitmiş ne zaman geleceği belli değilmiş nst ye gireyim bari dedim doktor kağıt vermeden olmazmış 40. haftadayım bir kere bile nstye girmedim kadere kısmet sancı tutunca gidecem doğuracam yani özel hastaneyle devlet hastanesinin farkı işte oğlumdayken 36. haftada başladılar düzenli kontrollere gittim hafta da 1- 2 nst için gittim şimdi gidemiyorum çok sinir oldum yaaa diyeceksiniz ki özele neden gitmiyorsun gittim ilk zamanlar, doktordan memnun kalamadım ki ukalanın teki çıktı dedim devleti deneyeyim burda da doktor süper çıktı ama diğer hizmetler yetersiz offff of canım sıkıldı belki de abartıyorum

Sevindim o zaman dogru birsey aldigim icin ama herseyi internetten alan ben lazim olunca sormadan acik olan ilk magazadan aldik.bana aventin tek pompalisini 279 satmis oldular(mothercare) arada 100tl fark var neyse o gunun stresini yok etti ona sayalim.sana da hayirli guzel dogumlar dilerim bebegini guzel saglikli bir sekild kucagina alman dilegiyle

Selam kızlar..
Nasılsınız ?
Artık izinde evde olduğum için cepten çok rahat takip edemiyorum.. Hem evde işler çok artık eli kulağında bizim oğlanın hemde annem geldi onunla vakit geçirdiğimiz için çok sık gelemiyorum.
Umarım herkes için herşey yolundadır..

Aaa ne güzel gözünüz aydın.. Sezeryan olucak nasılsa diye rahat olup normal ve kolay şekilde doğurmak gerçekten büyük şans:)İnşallah herkesin böyle kolay olur. Size de bebeğinize de 41 kere maşallah. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin..

normalde zaten heryerde senin aldığın fiyat civarı oluyor canım,bende o fiyata razı haldeydim ama son kez nette araştırdığımda bebefox da büyük bir indirim vardı,güzel bi denk gelme oldu aldım hemen: )
işin görülsün önemli olan o.
çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için
Rabbim yavrunla güzel hayırlı bir ömür nasip etsin sanada

Valla bende imrenmedim desem yalan olur ne mutlu sana darisi bizlerin basina bende normal yapicam Allah in izniyyle aci sanci umrumda degil saglikli bir sekilde gelsinde artik abisi gibi cok bekletmesin. Allah anali babali buyutsun masallah sana da bebegine de...

kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı

kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı

canim sancilarin duzenli aralijlarla gelince mesala 25dk da bir gelince sonra bu sure gitgide 20-15 -10 dk dusunce gercek dogum sancisi kabul edilyormus , kahverengi akinti derken rengi oldukca koyumu koyu ise bence doktoruna sor bence

nişan mı acaba?? ayy ne güzel korkma sakın sancılarını saat tutarak kontrol et

canim sancilarin duzenli aralijlarla gelince mesala 25dk da bir gelince sonra bu sure gitgide 20-15 -10 dk dusunce gercek dogum sancisi kabul edilyormus , kahverengi akinti derken rengi oldukca koyumu koyu ise bence doktoruna sor bence
canım düzenli sayılırdı ama yarım saat kadar sürdü ve her 4-5 dk da bir geldi, gerçek doğum sancısı bu kadar kısa süreyle başlamamalı demi? bide yarım saat onra sanki hiçbirşey olmamış gibi sancılarım kesildi son 1 saattir rahatım ama az önce lavaboda akıntımı gördüm, koyu kahve değildi açık kahve renkti, bundan bir hafta önce de aynı şeyler oldu ama akıntı gelmemişti
nişan mı acaba?? ayy ne güzel korkma sakın sancılarını saat tutarak kontrol et

bilmiyorum ki nişan mı acaba? nişanın miktarını da bilmiyorum bir çay kaşığı kadar geldi o kadar az olur mu ki? yaa ben sezeryan bekliyorum nolur gelmesin :18:

baloncuk canim belli olmuyor ki sancilar, dogum, dogum suresi, vs.... kisiden kisiye degisiyor iste ama senin bu anlattiklarini 2 haftadir yasiyorum ben ama tik yok geciyor sonra sen yine de suresine dikkat et ve akintina da ara ara bak herseyin hayirlisi canim

Canim korkma dur gene sezeryana alirlar o istegine bagli
Doktorunu ara bilgi al o dicek sana takibi sole yap bole yap
Diyee

Canım panik olma ama nişanın gelmiş olabilir. Bende geçen hafta dr a gittiğimde kasılmalarım nst te baya çok çıktı ama ben hiç farketmiyordum dr açıklık var mı diye hemen kontrol etti. Bebek bi yana toplanmış gibi geliyorsa o da kasılmaymış can acıtmasada sancı diye geçiyomuş sen yine bi dr unla görüs istersen

selam kızlar;
doğum yapan annelerimize gözünüz aydın diyelim
ben hala çalışıyorum haftaya bitecek çalışmam
biraz sonra sir ağdaya gidicem geçenlerde korkuttular sir ağda yaptırmakda erken doğum olur dediler ama artık gitmem gerek bir ay var doğuma ne olur ne olmaz gitmekde fayda var

baloncuk sen kan sulandırıcı kullaniyordun değil mi, bence dr unu hemen arayip sor ne anlama geliyor bu diye...normal doğum işareti ise kan sulandırıcını kullanmazsin bugun.. bi dr u arayip sor bakalım ne diycek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…