selam kızlar;
doğum yapan annelerimize gözünüz aydın diyelim
ben hala çalışıyorum haftaya bitecek çalışmam
biraz sonra sir ağdaya gidicem geçenlerde korkuttular sir ağda yaptırmakda erken doğum olur dediler ama artık gitmem gerek bir ay var doğuma ne olur ne olmaz gitmekde fayda var
kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
Merhaba kızlar,
Ben de doğum yaptım. Pazar gece 9da suyum geldi pazartesi sabah 6da da epidüralle normal doğum yaptım. Bebeğim 3420 gr doğdu. Ben de o da çok iyiyiz maşallah. Emiyor. Doğumum da kolay oldu sayılır. Allah sizleri de kurtarsın inşallah.
Manuel olan mı elektrikli mi
baloncuk canim belli olmuyor ki sancilar, dogum, dogum suresi, vs.... kisiden kisiye degisiyor iste ama senin bu anlattiklarini 2 haftadir yasiyorum ben ama tik yok geciyor sonra sen yine de suresine dikkat et ve akintina da ara ara bak herseyin hayirlisi canim
Canim korkma dur gene sezeryana alirlar o istegine bagli
Doktorunu ara bilgi al o dicek sana takibi sole yap bole yap
Diyee
Canım panik olma ama nişanın gelmiş olabilir. Bende geçen hafta dr a gittiğimde kasılmalarım nst te baya çok çıktı ama ben hiç farketmiyordum dr açıklık var mı diye hemen kontrol etti. Bebek bi yana toplanmış gibi geliyorsa o da kasılmaymış can acıtmasada sancı diye geçiyomuş sen yine bi dr unla görüs istersen
baloncuk sen kan sulandırıcı kullaniyordun değil mi, bence dr unu hemen arayip sor ne anlama geliyor bu diye...normal doğum işareti ise kan sulandırıcını kullanmazsin bugun.. bi dr u arayip sor bakalım ne diycek...
sağolun kızlar cevaplarınız için. şu an iyiyim herşey normale döndü, eğer bi belirti daha verecek olursa doktorumu arayayım diyorum, şimdi çağırır beni alttan muayene eder diye korkuyorum. duygu ben iğnemi sabahları yapıyorum canım yanii bugün yapmış oldum artıkben eveli gün yaptırdım sirimi.20 gün var doğuma.hiç de bi problwm olmadı hatta dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür.rahat rahat yaptır sirini canım :) yalnız hassaslaştık mı ne biraz acıdı bu sefer
en iyisi druna danış canım.doğum başlamış olsa bile sezeryana alırlar merak etme sen.
kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı
Az kaldı sahiden öyle ani oldu ki apar topar izne çıktım son hafta tamamlamaya çalışıyorum ama bitti çok şükür. Yumurta kapıya dayaninca 3 günde bitiyormuş herşey:)))
Eeee senin nasıl gidiyor hamilelik? Sezeryan olacak dimi senin de
Slm kizlar bebislerinize isim buldunuz mu, erkek anneleri paylaşırsaniz sevinirim. öpüyorum heppinizi 😚😚😚
selam kızlar;
doğum yapan annelerimize gözünüz aydın diyelim
ben hala çalışıyorum haftaya bitecek çalışmam
biraz sonra sir ağdaya gidicem geçenlerde korkuttular sir ağda yaptırmakda erken doğum olur dediler ama artık gitmem gerek bir ay var doğuma ne olur ne olmaz gitmekde fayda var
Slm kizlar bebislerinize isim buldunuz mu, erkek anneleri paylaşırsaniz sevinirim. öpüyorum heppinizi 😚😚😚
Merhaba kızlar,
Ben de doğum yaptım. Pazar gece 9da suyum geldi pazartesi sabah 6da da epidüralle normal doğum yaptım. Bebeğim 3420 gr doğdu. Ben de o da çok iyiyiz maşallah. Emiyor. Doğumum da kolay oldu sayılır. Allah sizleri de kurtarsın inşallah.
ii oldu söylediğin yaa ben de humana mı alayım rezene mi diye düşünüyodum.. fiyatı nasıl hangi arka alayım sence canım
Merhaba kızlar,
Günaydın kızlar hemen anlatayım bizim kız durmuyor çarşamba günü olan sezeryan doğum olmadı pazartesi gece sancim vardı gaz sancisi zannettim sabah altıda tuvalete gittim kanla karışık pembe bisey geliyo dr aradk hemen hastaneye geçin gelyrm dedi sancıma evde başladı hasyaneye gittik muayene ettiler doğum başlamış dört cm açılmış dedi gitti dr sorduk geliyo dediler benim sancılar dayanılmaz oldu dr biz aradık sancı çoğaldı dayanamıyor eşim dedi drda ne sancisi bana sadece kanama suanda yok dediler dedi sonra hemşireyi aradı fırçaladı dr alttan muayene etti dokuz cm olmuş gel normal yapalm dedi bende nasıl agliyrm bagryrm hayır uyutup alın bebeği diye hemşire elini uzattı sancı geldiğinde sık dedi bir tarafta eşim diğer tatafta hemşire katsimda dr nefesimi kontrol etmem için ugrasyo benim normal doğuma hazirliyomus ağrısız yapcam dedi bende bağırıyorum bir taraftan dogumhaneye girdik dr geldi biseyler dedi gözlerimi açtım bebeği giydirmisler beni gotrmek için hazirliyolr 9.05 de dogumhaneye girdim 9.20 dr çıktım kızım 3.900 kg 50 doğdu dün çıktık hastaneden şuanda ikimizde çok iyiyz darısı sizlere olsun öptüm hepinizi bebiş ağlıyor gorsrz
amin, senin beklenen doğum tarihi ne zamandı? bende bugün doktora sezaryen olsun bitsin bu özlem demeyi düşündüm aslında ama
bi yandan da normal doğumu o anı o kadar merak ediyorum ki, denemek istiyorum.. zaten normal olmazsa sezaryen olacak bişekilde doğacaklar az kaldı inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?