2014 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    463
Merhaba kızlar,

Ben de doğum yaptım. Pazar gece 9da suyum geldi pazartesi sabah 6da da epidüralle normal doğum yaptım. Bebeğim 3420 gr doğdu. Ben de o da çok iyiyiz maşallah. Emiyor. Doğumum da kolay oldu sayılır. Allah sizleri de kurtarsın inşallah.

ben eveli gün yaptırdım sirimi.20 gün var doğuma.hiç de bi problwm olmadı hatta dün dr kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür.rahat rahat yaptır sirini canım :) yalnız hassaslaştık mı ne biraz acıdı bu sefer

kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı

en iyisi druna danış canım.doğum başlamış olsa bile sezeryana alırlar merak etme sen.

Masallah sezeryan gibi zorbir seyi beklerken boyle kolay bir dogum
Allah nazardan saklasin
Kolay dogum icin hangi dualRi okudun merak ettim

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün canım.darısı başımıza.doğum hikayeni ayrıntılı isteriz ama :)

Manuel olan mı elektrikli mi

Bende ıkısıde var hem manuel hem elektrıklı ılk aylar elektırıklı şart ama sonrakı aylarda dışarıda yada iş yerınde sağmak için manuel kullanıyorum, bu arada yakın zamanda bloğumda çekilişle 1 tane vericem pompadan takıp edebılırsın bloğumun ismi annesininprensi Allahım hayırlı doğumlar versın

Canim korkma dur gene sezeryana alirlar o istegine bagli
Doktorunu ara bilgi al o dicek sana takibi sole yap bole yap
Diyee

baloncuk sen kan sulandırıcı kullaniyordun değil mi, bence dr unu hemen arayip sor ne anlama geliyor bu diye...normal doğum işareti ise kan sulandırıcını kullanmazsin bugun.. bi dr u arayip sor bakalım ne diycek...

sağolun kızlar cevaplarınız için. şu an iyiyim herşey normale döndü, eğer bi belirti daha verecek olursa doktorumu arayayım diyorum, şimdi çağırır beni alttan muayene eder diye korkuyorum. duygu ben iğnemi sabahları yapıyorum canım yanii bugün yapmış oldum artık ben gecenin bi yarısı doğum sancısıyla gitmekten korkuyorum kızlar, geçen hafta doktor sezeryan tarihi verdiğinde gece sancım tutarsa ne olacak gelecek misiniz demiştim, o da gelirim demişti ama bu işin ekibi var yani mesela anestezi uzmanı geç gelirse falan yada izinde olursa hiç gelemezse :18: sancı olduğundaa karnım sağ tarafta kocaman olmuştu oraya toplanmıştı bebek bende biraz ona bağladım sancıyı ama bu akıntı neyin nesiydi ,hayırlısı ne diyeyim, biraz daha bekleyecem

güzel doğum hikayelerini okudukça gitgide daha çok heyecanlanıyorum bebeklerini kucağına alan annelere Rabbim hayırlı, güzel ömür nasip etsin. Allah bize de nasip etsin inşallah

benim iki gündür acayip belim ağrımaya başladı bir de karnım ağrıyor ama ara ara değil sürekli cumartesi kontrolüm var ama ağrılar beni biraz tedirgin ediyor. ve inanılmaz halsizim kolumu bile kaldıracak halim yok

henüz bekleme aşamasında olan arkadaşlar sizinde ağrılarınız oluyor mu?

kızlar yarım saat kadar aralıklı sancı çektim, şimdi geçti çok şükür, ve lavaboya gittim kahverengi akıntı gelmiş :18: bu ne demek oluyor şimdi korkmaya başladım bilen varmı

ya tam emin değilim ama doğum sancısı kendini farkettiriyormuş. bende dün acayip bir ağrı çektim sonra geçti gitti. panikleme hiç biraz dinlenip kendini dinle bebeğinin hareketlerini kontrol et en azından geçen sene doğum yapmış biri olarak görümcem bu şekilde söylemişti bana :26:

böylesi daha iyi olmuş inan.beklemek çok sıkıcı insan sabırsızlanıyor artık.sezaryan olacak inşallah ama tarih vermedi henüz.39.haftayı bekleyelim dedi.bebeğin kafası büyük baya normali istesende zor olur dedi dr.ben de daha öncesi gelir diye tırsıyorm.suyum geldimi kan geldimi falan panik vaziyetteyim.senin hayırlı haberlerini bekliyorz

Bende geçen hafta gittim ağdaya.. Normalde çektiğim acıdan daha az acıdı, sanırım vücut kendini doğum için hazırlıyor o yüzden..
Bence erken doğum falan başlatmaz öle ağda.

lavandula, ben oglusun ismi buyuk ihtimal Batu olcak demiştim ya... esim az evvel dedi ki ,Batu isminin soylenişi biraz sert iism aramaya devam edelim dedi.. Of ya valla ben de sıkıldım bu isim olayından, 3 gun sonra gelcek oglus ismi hala yok..

Gözünaydın canım sağlıkla sıhhatla analı babalı büyüsün.. Darısı başımıza inşallah :)

tesekkur ederiz,bebişin ve sana sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dileriz

Canım benim Allah sağlıkla kavuşturmuş bebeğini:))
Allah uzun sağlıklı ömürler nasip etsin canım

Baloncuk canocan ozaman bebisin hareketlerini
Takip et ama piskopata baglama hergunki
Gibimi sadece ona bak bu arada kizmi erkekmiydi

Kismetse oglumun adi burak olacak
Ben mert ismini cok istemistim esim burak
Istedi zamanla okadar isindinmi simdi baska
Isim yakismaz gibi geliyorr:26:

Benim beklenen tarih 9 mart :) sabırsızlandığımı görünce geçen hafta bana da doktorum normalden vazgeçmedin dimi dedi yok yok vazgeçmedim ama çok sabırsızım dedim :) çok haklısın öyle yada böyle alıcaz kucağımıza içeride kalacak değiller ya :) ama işte beklemek zor inşallah hayırlı bir şekilde alalım kucağımıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…